כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,952 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי כרטיס מסך מסוג Geforce 7300 GS והגעתי למסקנה שצריך להשתדרג. בעיקר בגלל FPS נמוך במשחקים ברשת כמו COD4 Multi... הצורך שלי בכרטיס מסך הוא למשחקים בעיקר עכשיו שאלתי היא כזאת הלוח אם שלי הוא: GA-8I945GZME-RH של GIGA-BYTE האם הוא תומך בכרטיסי מסך החדשים? (לא ידעתי אם לשים את השאלה כאן או בפורום לוחות אם, אז אם צריך להעביר מצטער על הטרחה) ועוד משהו קטן אם אפשר. איזו המלצה איזה כרטיס לרכוש ואני פתוח גם לגביי ATI רק שיעבוד ויפגין ביצועים כמו שצריך כמובן.
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
תגידו איך אני בודק את ה fps שלי במשחק מסויים כמו cod 4 crysis בודקים בתוך המישחק או שצריך להפעיל את המישחק עם תוכנה או משהוא?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום עשיתי אתמול פירמוט למחשב. עברתי מווינדוס xp sp2 ל-sp3. לא התקנתי תוכנות מיוחדות שאמורות להשפיע, הדרייברים של הכרטיס המסך (6600 gt) אותם דרייברים, אבל משחקים שפעלו חלק ממש [כמו nba 08] לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים ברמות בלתי אפשריות לשחק. יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס רק רציתי לדעת בערך באחוזים כמה אחוז מהכרטיס אני לא ישתמש עם פנטיום D 930 ?תודה ואם כבר אני שואל איזה ספק ב300 שקל יחזיק את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את הכרטיס הבא - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410 האם הספק שיש לי היום יסחוב אותו ללא בעיה? (Thermaltake TR2 470W - PFC - ATX 2.01)... לסחוב בקושי לא מספיק לי, ככה שאשמח שאודה לתשובות מדויקות. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שאני נכנס ללשונית של האוברקלוק יש לשונית של FAN, שאני נכנס ללשונית של FAN אני לא יכול לעשות כלום כי רשום לי NO SUPPORTED HARDWARE FOUND.. מה אני עושה כדי לשנות את המהירות של המאוורר??
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
במסך שלי הרזולוציה המקסימלית היא 1280X1024 אז אתם חושבים שיהיה הבדל משמעותי בין 4870 ל4850 כאשר מדובר ברזולוציה יחסית נמוכה?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
יש לי את ה-4870. איך אני מוסיף את הפרופילים ואיך אני מפעיל אותם ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
רכשתי לפני מספר ימים כרטיס מסך מסוג : palit Pci-E 8800GT Super+1G המערכת היא מערכת חזקה: Amd 4800+ 2.5g dual core 8G Ram Gigabyte GA-MA78GM-S2H כולל מערכת קירור חדשה לכרטיס מסך מביתThermaltake dualOrb מערכת קירור חדשה למעבד של EZCOOL המארז הוא מארז מסוג ANTEC SONATA 3+תוספת מאוורר נוסף של 12 מערכת הפעלה שלי היא Windows Vista 64Bit Home Primium וכעת לשאלה: מאז שהתחלתי להריץ את המחשב קיימת לי תקלה בעת הפעלת ישומים גרפים(משחקים ותוכנות גרפיות),שהמחשב נכנס למצב שמאוד דומה לאוברקלוקינג: ריצוד של נקודות אדומות וירוקות,לאחר מכן עיוות חד בתמונה,ולבסוף מסך כחול- במסך הכחול נרשמת תקלה בכרטיס המסך והוא מבצע בדיקת זיכרון, לאחר שהכל תקין בבדיקה המחשב נכנס למצב איתחול, לעיתים לאחר מצ…
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
כאילו כדאי לקנות עכשיו כרטיס עם תמיכה? והאם כרטיסים שיש להם תמיכה של DX10 יכולים להריצ משחקים שלDX10.1? אני פה קצת מתוסקל במחשב הישן שלי (משנת 2000) היה מותקן כרתי שבא עם תמיכה ב DX7 אבל הוא גם הריץ dx8 וdx9a למה בכרתיסים של היום זה לא דומה?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני קונה אחד מהATI החדשים, 4850 או 4870, וכעבור שנה אני ארצה להוסיף עוד כרטיס, האם אני אוכל לקנות עוד אחד בודד מהם ולעשות איכשהו מערך CF ? אם לא, אז פשוט יהיו לי שני כרטיסים ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
הזמנתי מפה : http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=5786 לא הצלחתי להבין מה הדגם 9600 או 8800 ? יש אולי שני סוגים מהכרטיס הזה ? כי בחלק מהמקומות רשום 880GS ובחלק 9600GSO.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
למי יש אותו פה והיה לו איזה בעיה עם המאוורר? וכמה הטמפ' הקבועה למי שיש את הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
עוד בזמנו קניתי את ה 8800GT של לידטק, עם הבאג... RIVATUNER עושה לי תעבודה כמו שצריך, אבל אני כבר רוצה לעדכן את וזה לסדר את זה, מה עושים? ומה ההמלצות? תודה!
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
האם כאשר יצא ה 4870X2 צפוי ש NV תגיב בכרטיס משלה..השאלה האם יש מצב ל 2X280GTX ???? אם לא 2X280GTX ידוע מה הכרטיס שNV תוציא??
-
- 1 תגובה
- 479 צפיות
-
-
לפני זמן מה קרה משהו לכרטיס מסך והוא הפסיק לעבוד. כל המאווררים במחשב מתחילים להסתובב, נראה שהכל בסדר אבל המסך לא עולה. עם כרטיס מסך אחר שיש לי בצד אשר נדפק לי מזמן (איתו אי אפשר לראות חצי מסך מרוב נקודות אבל לפחות הוא עולה) הכל נראה שעובד כראוי והמסך עולה. עכשיו הם התקשרו להודיע שהם קיבלו את הכרטיס (אחרי עיקוב קל וניג'וס שלי), לאחר שבאתי ישר שמתי לב שהכרטיס הוא בעצם אותו אחד שהיה לי. אחרי שניסיתי, ראו פלא, שוב לא עולה... קודם כל האם לדעתכם הגיוני שהיבואן באמת תיקן את הכרטיס? התקשרתי אליהם והם אומרים לי שהם ניסו אותו לאחר שחזר ועבד אצלהם במשך כמה שעות הבחור שדיברתי איתו הציע לי לבוא לחנות וננסה ביחד שוב את הכרטיס ולדבריו אם הוא לא עובד, הם ינסו לסדר לי משהו... אני לא מצליח…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב: 8600gt 256mb gddr3 של Gigabyte או 8600gt 512 mb gddr2 גם של Gigabyte?? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי את כרטיס המסך HD3850 256mb מהאתר םלונטר כפי שניתן לראות בקישור הבא : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-RX385256H&cart=12162666484664029〈=heb בבעלותי לוח אם G33-DSR3 (עם כרטיס מסך מובנה) ומעבד E6750 . האם תהיה לי איזשהיא בעיה בתאימות הכרטיס ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
-
יש לי כרטיס מסך ATI Radeon X300 ובזמן האחרון יש בעיות שנראות קשורות אליו... זה התחיל כשהופיעה לי הודעת שגיאה של ATI שהודיעה על בעיה עם קיפאון חומרה או משהו כזה.. והמשיך לכך שהמחשב נתקע ושום דבר לא מזיז אותו.. וגם כשעושים ריסטרט נדלק רק מסך שחור בלי כלום.. ורק ניתוק וחיבור של הספק פותר את הבעיה.. השארתי את המחשב דלוק כמה שעות, וכשחזרתי גיליתי שהוא שוב תקוע, ככה קרה מספר פעמים. שמתי מאוורר ביתי ליד המארז כדי לקרר טיפה את כל העסק מבפנים... וזה נראה כאילו עכשיו הוא די יציב... בנוסף גם ביטלתי את האוברקלוק שעשיתי לו והורדתי דרייבר מעודכן... המצב העכשווי הוא שמדי פעם התמונה במסך קופאת והמחשב נתקע, ואז חייבים לעשות ריסטרט. מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
איזה כ.מסך כפול ליבה יותר טוב???? אני די בטוח שאין מה להשוות אבל עדיין ל- 9800GX2 יש תוצאות יפות http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3341&p=13 תודה מראש למגיבים אם למשהו יש השוואה בין הביצויים של הכרטיסים זה יהיה נחמד
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס 4870 חדש עם מתאם DVI-HDMI. לאחר חיבור למסך טלוויזיה LCD של סוני אני לא רואה שום תמונה. מישהו יכול להדריך אותי מה ואיך להגדיר במחשב כך שאקבל תמונה 720P או 1080I?
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
האם זה נכון שאפשר לעשות CF בין כרטיסים שונים???? אם כן.. והאם זא אפשרי אם כרטיסים בעלי ליבות שונות?? אם כן.. האם יש איזו שהיא מגבלה שלא מאפשרת לעשות CF בין כרטיסים ?? תודה מראש למגיבים
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי אותו 512mb תומך agp הוצאתי את הכרטיס הקודם והכנסתי את החדש אבל כשאני מדליק את המחשב המסך לא מקבל שום אות. הכרטיס הגיע עם כבל חשמל כזה שמתחבר אליו אז נסיתי גם לחבר אותו אבל כלום לא פועל עדיין כשאני מחזיר את הכרטיס הישן אז הכל פועל בסדר. עזרה לא תזיק... תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-