עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by LOKS,

עכשיו מצאתי השואות של הכרטיס מסך הזה ואני רואה שזה כרטיס אחד הטובים של R9800P עם לא הכי טוב http://www.nordichardware.com/reviews/graphiccard/2003/Radeon9800Roundup/ זה אמיתי ? ראיתי שהמהירות של הכרטיס מסך הזה POWERCOLOR 9800P והמירות יותר טובה מי המהירות של האחרים וגם הOC? למה המהירות יותר גבוה? זה אומר שעשו לכרטיס OC? אז זה כרטיס יותר טוב מי של ספיר ?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by idan1836,

שלום .. קניתי כ. מסך (BULK) וקיבלתי אותו ללא קופסא! הכרטיס הוא רדאון 9600 פרו. איך אני ידע שבאמת קיבלתי אותו??? בהגדרות רשום 9600 SERIES. עזרה בבקשה!

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  3. טוב אז ככה לפני מספר חודשים קניתי לי מצלמה דיגטלית בארה"ב :-X מאושר וטוב לה חזרתי לארץ ורציתי להוריד את הסרט שצילמתי בחו"ל עכשיו הסתבר שהייתי צריך כרטיס DV שקניתי כבר עכשיו ביחד עם הכרטיס קיבלתי את ULED 6 SE ואני מנסה להוריד את הסרט למחשב שלי אבל משום מה זה יוצא באיכות מחורבנת בצורה שלא תאמן וממש מבאס את התחת להקליט את הסרט למחשב איך שהוא נראה האם מישהו יכול לעזור ??? ??? ??? ולהגיד לי מה אני צריך לעשות כדי שאני יוכל להוריד את הסרט באיכות הטובה ביותר למחשב. מיותר לציין שאין לי צורב DVD ולכן אני צריך לצרוב את זה בפורמט SVCD ששמעתי שהוא האיכותי ביותר. אשמח לקבל כול סוג של עזרה שתוכלו להגיש לי. בתודה מראש ינשוף

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  4. Started by אוריפ,

בKSP מוכרים את ה6800 (לא אולטרא) ב1990 ש"ח.! אמנם הX800 פרו עובר אותו ברוב המוחץ של הפעמים (בבדיקות ה6800 אולי עקף פעמיים), אך הוא יקר ממנו ב600-700 ש"ח... זה שווה שיקול לדעתי... נ.ב. כל הזכויות שמורות לTECHNO.CO.IL, שם ראיתי את הידיעה.

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  5. המצב בארץ עם המסכים הוא על הפנים.. אני רוצה לקנות מסך טוב במחיר טוב, שיהיה 17' CRT. SAMSUNG 757NF ן-VIEWSONIC אי אפשר למצוא.. על איזה מסך אתם ממליצים אנשים? LG או אולי איזה SAMSUNG אחר? תודה..

• 6 תגובות
    • 743 צפיות
  6. Started by PT,

אני צחקתי ;D הסיפור הוא ככה לקראת סוף החודש אני קונה מחשב חדש משהו משהו אז כדי לקבל קנה מידה (ולהראות לאבא שלי שההשקעה לא לשווא ) כמה המחשב החדש חזק יותר הרצתי 3Dmark03 על המחשב הנוכחי שלי: P4 1.4Ghz 512MB RD-RAM800 Gefa4 Ti4200 64MB והתוצאה היא:...... 1241 ;D אני יעדכן אותכם בסוף החודש שאני יריץ את זה על AMD 2500+ 512 DDR3200 MSI 9800pro (כן, זה שהופך לXT בלילות ירח מלא)

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by t d,

שלום! הרגע חזרתי מצוייד עם 9800פרו, עם חיוך גדול אל הפנים. אך אבוי! יש לי בעיות בהתקנה, הסרתי את כל הדרייבים של הmx 440 , ואז הוצאתי אותו מהמחשב, הפעלתי את המחשב עם המסך מחובר אל הכרטיס המובנה על הלוח אם, והכל עבד. חיברתי את ה9800 ואליו כבל חשמל, יש לו מין כבל מפוצל שיוצא ממנו של חשמל, אחד חורים אחד פינים, אז חיברתי לאחד מהם את הכבל חשמל השני שיוצא מהכבל של ההארד דיסק, כשאני מפעיל את המחשב המסך שחור! נסיתי גם לחבר ישר כבל חשמל בלי המפצל שמגיע איתו, אך לשווא... כשאני מחבר את המסך הוא מזהה את החיבור (הנורה נהיית כתומה) אבל הוא פשוט לא נדלק כשמדליקים את המחשב! אנא עזרו לי, אני משתגע שהרגע הוצאתי 1500 שח וזה עוד לא בשימוש. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  8. Started by ratzabi,

איזה מסך יותר כדאי? 17" של LG F700B או 19" דגם +9K, אני לא זוכר איזה חברה זאת אבל אחת מ-2 אלה : Samsung/EOC

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by LOKS,

דיברתי עם התכנאי, הוא אמר לי תקנה R9800P של החברה TUL=POWERCOLOR , הוא אמר לי שבR9800P הכרטיס של TUL=POWERCOLOR מנצח את הכרטיס של ספיר,ATI , MSI , ELSA , הוא מנצח אותם! , והוא הרבה יותר מומלץ, הוא אמר לי אין לי בעיה לתת לך חברה אחרת, אבל תיבדוק השוואות של הכרטיס מסך הזה נגד חברה אחרת. ואבא שלי לא מקשיב לי , אתם יוכלים לתת לי השוואה שMSI הוא כול כרטיס אחר מנצח את הכרטיס של TUL=POWERCOLOR . עכשיו אני לא יוכל לקנות את המחשב עד שיהיה לי השוואה , אז בבקשב תביאו לי השוואה של הכרטיס TUL=POWERCOLOR נגד כרטיסים אחרים. וראיתי גם (לא בטוח) שהכרטיס של TUL=POWERCOLOR 9800P יש לו מהירות שעון/ליבה 760MHZ מהירות זיכרון 400MHZ *2 מה שראיתי זה נכון? . אתם גם יוכלים לתת לי 3 החברות הכי…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  10. אם אני קונה את הכרטיס ATI X800PE מארה"ב אז יש לי אחריות בארץ הכוונה אם אני מקבל 3 שנים אחריות אז אני יכול לממש אותה בארץ לדוגמה ללכת לחנות בארץ שמזמינה מ- ATI כרטיסים אז אני יכול ללכת אליה והיא תשלח את הכרטיס שלי ליצרן???????????????????????? עזרה בבקשה אני מתחנן כי צריך לקנות אותו שבוע הבא

• 12 תגובות
    • 870 צפיות
  11. אין מה להוסיף.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות Elsa X800Pro וראיתי את הכתבה שפירסמו לגבי עידכון הפלאש שהופך אותו לX800XT (http://www.warp2search.net/modules.php?name=News&file=article&sid=18693) .. מוכרים את הX800pro עם אחריות ל3 שנים. האם הריסה באמצעות פלאש תיכלל באחריות? או שזאת תיהיה בעיה שלי ואני אצטרך לקחת את הסיכון? תודה!

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  13. Started by menybo2,

שלום יש לי כרטיס מסך של RADON ויש לו יצאת TV רציתי לשאול איך אני רואה tv ואם איזה תוכנה אני משתמש? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by MalGano,

שלום. אני צריך מסך 17 אינטש בתקציב של לא יותר מ-900 ש"ח. המסך הכי טוב שמצאתי בטווח המחירים הזה הוא: 17" MAG 796PF Flat Monitor יש טובים יותר, בהתחשב במגבלת התקציב ? חשוב לי מאוד שיצויינו שמות של חברות שונות ודעכתם על מוצריהן מנסיון על הדגמים המוצגים.מי שמביא דעה שינמק, יפרט , יסכם ויוכיח. פרט נוסף שברצוני שיצוין הוא מה דעתכם על מסך Proview 787. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 828 צפיות
  15. תודה ! ;D

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  16. הבעיה מוכרת לי ,אבל לא מצאתי פיתרון לזה. חיברתי את המחשב לטלויזיה ואני רואה את כל מה שקורה בוינדוס אבל כאשר אני מנסה לראות סרטים רואים מסך שחור בלי הסרט עצמו. יש לי רדאון 9700 פרו ודרייברים הכי חדשים! בבקשה עזרה,תודה!

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  17. זה אחד ממסכי הLCD הטובים ביותר שיש למשחקים וכו' אבל אין אותו בכלל בארץ למרות שהוא יצא לפני המון זמן ! למה אף אחד לא מיבא אותו לארץ ? אם איזה חנות קוראת את זה ...אז אנא תיבאו מסכים איכותיים כמו זה כמובן שבמחיר הגיוני הוא יכול להיות אחלה אופציה בבחירת מסך LCD פרטים למי שרוצה http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=24-001-146&depa=0

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  18. נתונים של 2 המסכים: סוני: מאג: בלי עניין של מחיר, איזה מביניהם יותר טוב? תודה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  19. אני פעם הצלחתי לחבר את הTV-OUT של המחשב לוידאו שיש לו VIDEO-IN והצלחתי להקליט וכו'. עכשיו אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה אני חיברתי את ה-TV OUT ל- VIDEO-IN ואני לא זוכר אם אני צריך לחפש בטלויזיה את הערוץ לזה ואני חיפשתי פשוט ואני לא מצאתי. עכשיו גם יש לי שתי יציאות של VIDEO IN אחת מקדימה ואחת מאחורה. ניסיתי לשתיהן וזה לא הצליח. אם מישהו יכול לעזור לי אז תודה. אגב אני לא הייתי בטוח כ"כ איפה לכתוב את זה. אם זה לא המקום הנכון אז תעביר, תודה.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  20. Started by kingpin,

הורדתי את התוכנה השגתי את הקוד שלה מהאימול הרצתי את הבדיקה הרגילה ושהוא מגיע לקטע הרביעי בקטבע הוא עושה לי אחרי כמה שניות ריסטארט למחשב זה קורה כול פעם מה זה יכול להיות ?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  21. Started by ratzabi,

של MSI או של ATI ORIGINAL? (במחינת קירור, OC ועוד...) ATI http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDATI98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 כדאי לקנות מהאתר הזה אם עדיף את ה-ATI ORIGINAL? ומה זה אומר "BULK"?

22. Started by voolcan,

האם יש חברות שהפסיקו לייצר כרטיסי ראדיון 9800 פרו עם 256bit (אני לא מדבר על MB אלא על bit)? וגם מה דעתכם על: Sapphire 9600 XT 256MB 256 bit DVI ועל: MSI 9800 Pro 128 MB DVI

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by אוריפ,

היי! אני תכנן לקנות מסך חדש, וראיתי בבאג את ה1910 של LG ב3990 ש"ח ואפילו מקבלים צורב DVD X8 במתנה! בקיצור, האם המסך שווה? האם יש יותר טובים במחיר דומה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  24. ערב טוב, ברצוני להסב את המחשב שלי לעיצוב קאד בהוצאות מינימליות והשמה מיידית. ברצוני להתחיל אם הכרטיס מסך.. , כמדומני בעבר הרחוק נכתב על הסבה של ה9700- ל-FireGL. אני אזקוק לעזרה מאנשים בעלי ניסיון בנושא, הפניה לקובץ והפעלה מתאימה. תודה רבה לעוזרים, אורי. נ.ב אם יש הצעות והשגות נוספות הרגישו חופשי לעיין במפרט. Operation System: Microsoft WindowsXP Professional SP1 Case: Enermax FS710-B (SilentBob Case Mod) Power Supply: Enermax EG365P-VE CPU: Intel P3 1400Mhz 1.85v (Fc-Pga) (cE0, Unlocked Coppermine) Memory: Mushkin HighPerformance ver.3 PC150 Cas2 (@151Mhz) Motherboard: Asus CUSL2-c Black Pearl (w/Modified Bios to work over 140mhz fsb with AGPx4 and more tweaks..) Video …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dutchy,

מממ נגיד ואני יקנה כרטיס ELSA RADEON 9800 PRO בארץ שיש לו ליבה של R360, נגיד אני מחליף לו קירור ועושה לו פלאש יש סיכוי שבאחריות יגלו את זה? וגם אם כן ולא ירצו לתקן לי במקרה של בעיה, יש אולי מעבדה שמתקנת כרטיסי מסך בתשלום?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים