כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
טוב אז באמצע אשכול שלי שבכלל קשור לספק כוח גיליתי שיש לי 'תאקל' בבחירת המסך שלי בעקבות הערה של idanmal שגרמה לי לפשפש קצת בקשר לקירור של המסך ולגלות שאין לו בכלל קירור רציני. רציתי לקחת את ה-MSI GTX760 OC EDITION, ובאמת לא הבנתי איך יכול להיות שהגרסה הזו זולה יותר מגרסאות רגילות של הכרטיס (ללא OC), ועכשיו הכל ברור - זה הכרטיס רפרנס :\ בכל אופן, עכשיו אני בבעיה - תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי התייעצות כאן לגבי קנייה של כרטיס מסך חדש, החלטתי לוותר על הכרטיס שהציעו לי בעבודה (EVGA GTX 780) , התברר שאין אחריות על הכרטיס, וזה יד שנייה מKSP (לא מעוניין להתעסק איתם, הרבה כאב ראש). עד התקציב שלי הוא עד 1800 אחרי בדיקה במספר אתרים החלטתי על הכרטיס GTX 770 של MSI עכשיו ראיתי שיש להם שני סוגים של כרטיסים, הLIGHTINING והGAMING, לשניהם נראה שיש את אותו הקירור בגרסה של ה770 רק הצבעים שונים צהוב בLIGHTINING לאדום של הGAMING. איזה הבדלים יש ביניהם? הLIGHTINING יקר יותר בכ-300 ש"ח אשמח לתשובה, או לחלופה טובה יותר בטווח התקציב שלי (לא מעוניין בAMD) תודה
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
אני כבר מזמן לא מעודכן בחומרה עכשווית ובכלל במה קורה בשוק היום, כיוון שפעם אחרונה שחקרתי זה כשקניתי את המחשב שלי ב2012 והיום ביקשו ממני להרכיב מפרט למישהו , הרכבתי כבר את כולו וחסר לי רק הכ"מ כי אני ממש לא בטוח על מה ללכת (הספק הוא SEASONIC S12II 520W) . סדרת הR9 שווה משהו(270\270X)? או שפשוט ללכת על NV וזהו? איזה 660 נחמד כזה? ומה עם ה7870 (במיוחד ראיתי שמתלהבים מגרסאת הXT) ? בעיקרון זה ה3 כרטיסים ששמתי עליהם עין, כל דבר מעל 900-1000 שקל כבר לא בא בחשבון כי גם ככה הבחור קצר בתקציב, שזה בעיקרון כל כרטיס עם 256BIT ו2GB.. (כל גרסאות ה3-4 הם OVERKILL בלי SLI/CF לפי מה שהבנתי) מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מדבר כמובן על משחקים, שירוצו באופן סביר לחלוטין (בלי להשתגע על פילטרים וכו'). האפשרות השניה, היא לחכות לסדרה החדשה / או למתוח את התקציב עבור 290X או 780TI.
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מארז ג'נרי ואני מתכנן לקנות GTX560 מיד2 מחבר במחיר מעולה.. והכרטיס יוכל להכנס. השאלה אם הוא ייחנק במארז ג'נרי או שיפעל כרגיל? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי קנייה של כונן ssd חדש אני כרגע רוצה גם לשדרג את הכרטיס מסך. דרך העבודה שלי יש לי אפשרות לרכוש את הEVGA GTX780 בגרסת רפרנס באזור ה1500₪. הספק שלי הוא של Seasonic s12 520w כבן שנה, עד עכשיו הוא החזיק כרטיס מסך יחסית חלש EVGA GTX 650. עיקר השימוש הוא למשחקים כגון titanfall וbattlefield4. אני משחק על רזולוציה של 1920x1080. שאר המפרט שלי הוא: Intel 2600k Gigabyte z68 Gskill DDR3 16gb 1600mhz 2x corsair ssd 128gb Crucial m500 240gb 3x Seagate 2tb זהו בינתיים, אם צריך עוד פרטים אשמח לספק. תודה אנשים
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בחדר סמוך לסלון בו הטלויזיה (קיר משותף) וברצוני לחברם כך שאוכל לשלוט על המחשב מהסלון וכמובן לראות את התוכן בטלויזיה (בעצם לחסוך לקנות מחשב סלוני נוסף). המרחק הפיזי בין המחשב לטלויזיה לאורך הקירות הוא כ-10 מטר. את השליטה אני מתכנן לעשות ע"י מקלדת אלחוטית כאשר המקלט USB שלה יהיה בפתח המזנון מתחת לטלויזיה (אורך הכבל של ה USB הוא כ- 6 מטר). כעת אני צריך לחבר את האודיו/וידאו בין המחשב ל TV. ב TV יש לי HDMI פנוי ובמסך יש DVI. חשבתי לרכוש כרטיס מסך עם יציאות DVI ן HDMI. כך אחבר את ה TV ל HDMI (אורך של כ- 10 מטר) מקווה שתוכלו לעזור לי עם: 1. האם הפתרון נשמע ישים באופן כללי? אשמח לפידבק ורעיונות בכלל... 2. האם בעצם אקבל את אותו מידע על ה TV כמו על מסך המחשב בו זמ…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים בזמן האחרון הכרטיס מסך שלי עושה בעיות (HD 4870) , קורס מעצמו, באמצע משחק הוא מתחיל להבהב כמו חולה נפש , יוצא מהשחקים קווים ארוכים(פיפא ). אז החלטתי לשדרג אותו למשהו שיריץ לי משחקים על המקסימום אבל אני לא גיימר כבד במחשב( יותר אני משחק ב-XBOX ONE) אני צריך שיריץ לי FIFA ופה ושם CALL OF DUTY והכי חשוב שיהיה חזק לעבודה ב-MAYA . חנות מועדפת :KSP אפשר חריגה של 50 שקלים המפרט שלי : מעבד: AMD PHENOM II X4 3.2 GHZ לוח אם : GIGABYTE MA770-UD3 ספק כח: CHIEFTECH 550W [TABLE] [TR] [TD][/TD] [TD]המסך הוא LED 24" FULL HD [/TD] [/TR] [/TABLE]
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את הכרטיס 4850HD כבר כמה שנים עשה את העבודה לגמרי, כל מה שאני צריך זה יציאת HDMI לסרטים בטלוויזיה וכאלה ומשחקים בקטנה, כל מני MINI GAMES כאלה, סטייל PORTAL ב STEAM +- הכרטיס היה ממש אחלה, רק שלאחרונה הוא התחיל לקרטע, אחרי כמה נסיונות החייאה נראה שיומו הגיע אני מחפש כרטיס פחות או יותר באותה הרמה, בלי להשקיע יותר מדי כסף, 300-400 ש"ח פחות או יותר מה מומלץ בטווח מחירים הזה שייתן תמורה הכי טובה שיש? ממש חשובה שיהיה גם HDMI וגם VGA (זה בטח סטנדרט אבל בכל זאת..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך,כיום אני עם REDEON HD5670 בעקרון היה אחלה של כרטיס עד שהחלפתי מסך ל32 אינץ' ובמשחקים הכל ניהיה מגעיל חשבתי לקנות כרטיס מסך SAPPHIRE ati radion 6850 ב450 שח יד2. השאלה שלי אם זה מחיר הוגן? ואיך אני יכול לבדוק אותו ולדעת שהכל תקין עוד במעמד הקניה ולצמצם כמה שיותר נזקקים? ושאלה אחרונה אם זה יתאים למערכת שלי. לוח אם של asus saberthuth x58 מעבד אינטל I7 950 3.07 ג'יגה הרץ ספק 500 חבה לא מוכרת כ"כ תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז Corsair דגם Graphite Series 600T Mesh צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך EVGA דגם NVIDIA GeForce GTX770 Classified 4GB אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga אני מתלבט על כרטיס מסך יש דגם NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GTX770-DC2OC או שעדיף לקחת evga אני מקבל איתו 4 GB
-
- 1 תגובה
- 887 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור
-
- 1 תגובה
- 991 צפיות
-
-
כלומר לחבר מתאם מאיזה שהוא סוג.
-
- 23 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
כרטיס מסך, MSI 770 GTX 4 GB TwinFrozer יהווה צוואר בקבוק למערכת הבאה? את הכרטיס אני אקנה מ TMS בגלל האמינות שלהם שנראת פה בפורומים במחיר של 1844 ש"ח. המסך שאני מתכנן לקנות בעוד שנה יהיה 27 אינץ עם רזולוציה של 1440p לכן אני צריך 4 גיגה זיכרון. האם הספק יחזיק את כל הרכיבים? היום קיים GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB AMD Phenom II X4 965 Black Edition @ 3.8 Arctic Cooling Freezer Xtreme Rev. 2 Gigabyte GA-870A-UD3 G.Skill DDR3 1x8 GB 1333 Mhz Ripjaws X CL9-9-9-24 Samsung SSD 250GB EVO Samsung Spinpoint F3 1TB Seagate Barracuda 2TB 14.7200 GIGABYTE GTX460 OC Edition 768MB Seasonic M12II 620W CoolerMaster CM690 II Advenced DELL U2311H 1920x1080p תודה, אביב.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אני הולך לקנות כרטיס מסך חדש יש לי התלבטות בין שני כרטיסי מסך אשמח לעזרה והצעות מפרט I7-875K לוח אם UD 7 GIGBYT 8 GIGA RAP ADATA מסך דיל אולטרה שארפ אני אשחק לרוב ברזלוציה הרגילה 1920-1200 שני הכרטיסם שאני מתלבט sapphire r9 280x 3g ddr5 vapor x oc MSI GTX770 Twin Frozr Gaming 4gb OC Edition אשמח לעזרה ופירוט הבחירה יש לי דגש על הקירור שיהיה מאוד קריר ושקט אחד מהתלבטויות תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע 6950, חשבתי למכור אותו ב-400 שקל ולקחת את זה: http://ksp.co.il/?uin=19570 אני רוצה משהו שיהיה שדרוג קל (אני רוצה לנסות גם נווידיה פעם בחיים), אני לא מחפש את שיא הביצועים. מצד שני אולי זה יהיה בזבוז, שוק המשחקים נהיה מאוד חלש ואין במה לשחק גם ככה. מה אתם חושבים? תודה לכם.
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו שמע על הכרטיס Sapphire R9 290 4GB VAPOR X? קראתי על גרסת ה- 8GB שאמורה לצאת אבל לא הצלחתי למצוא יותר מדי פרטים על גרסת ה-4GB.
-
- 20 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אהלן, הכרטיס מסך שלי מקבל ארטיפקטים גם בטמפרטורות נמוכות של 60 מעולות, וכשזה קורה יש גם רעש סטטי מהרמקולים. חיברתי למחשב כרטיס מסך אחר (8600gt שצורך פחות חשמל) ועד כה התופעה לא חוזרת. השאלה היא האם יש דרך לדעת בוודאות איפה הבעיה (יכול להיות שיש בעיה בספק וכרטיס מסך שצורך פחות חשמל לא גורם לה? יכול להיות שיש בעיה עם המעבד? וכו') המערכת שלי: ספק כח - thermaltake tr2 rx-450pp לוח אם - Gigabyte p35-ds3l כרטיס מסך: 8800gt מעבד: intel core2duo 6750 עריכה: על הדרך, אם הבעיה תתברר להיות בכרטיס מסך, על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים כיום? אני רוצה כרטיס זול יחסית שיהיה דומה בביצועים למה שהיה לי (אני יודע שהוא ישן), מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אבל יכול להיות שיהיו גם סרטים ואולי אפילו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני זקוק לעזרה בהתאמת כרטיס מסך למחשב שלי. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה ומסך מחשב. מסך המחשב עם כניסת DVI ללא HDMI. כך שאני צריך כרטיס עם HDMI ו-DVI. השימושים שלי הם דיי פשוטים, אני רק צריך הרצה של סרטי Bluray שיעבוד בצורה חלקה ללא לאגים. תקציב - בין 400 ל-600. אם יש זול יותר - מבורך. זה המפרט שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - כפול 2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - אמור לרכוש בנוסף גם כונן SSD במידה וזה רלוונטי. SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze תודה מראש לכל העוזרים במלאכה. אתם עושים עבודת קודש…
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
באופן כללי, איך נחשבת חברת evga מבחינת רמת המוצרים שלה, איכותם ואמינותם ? ובאופן ספציפי, איך כרטיס המסך הזה https://ksp.co.il/?uin=21209 לעומת שני אלה https://ksp.co.il/?uin=19836 http://ksp.co.il/?uin=19233 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם.ברשותי כרטיס מסך ישן יחסית, ati radeon hd 4870. תמיד במשחקים הוא היה מתחמם וגורם למחשב לקרוס. אז הפתרון שלי היה להיכנס catalyst control center, ושם הייתה אופציה להגביר את מהירות המאוורר. עדכנתי את הדרייברים, ועכשיו אני לא מצליח להגיע לקטגוריה בcatelyst שבה אפשר להתעסק עם מהירות המאוורר (איך שאני נכנס לperformance ולוחץ על אישור התקנון, הוא מחזיר אותי לדף הראשי של הcatelyst ומעלים את הקטגוריה performance, ואיך שאני סוגר את החלון ופותח שוב הקטגוריה חוזרת ואבל שוב כל לחיצה מחזירה לקטגוריה הראשית. אני רוצה לשלוט במהירות המאוורר של הכרטיס מסך. למישהו יש רעיון איך אני יכול לעשות את זה בקלות ? תודה מראש ושבת שלום ! hagayben.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן שבוע טוב וחג פורים שמח הזמנתי כבר את רוב המפרט ונשאר לי תקציב סביבות 2200 שקל לכרטיס מסך השאלה העיקרית היא מה יהיה עדיף לי מבחינת ביצועים וטווח הרחוק והקרוב ההתלבטות היא בין מערך של MSI R9 270X GAMING 4GB לבין R9 290 TRIX בודד המפרט שהוזמן לבינתיים הוא I7 4770K MUGEN 4 GA Z87X D3H GSKIL DDR3 1600 ARES 4*4 CORSAIR R500[כבר בבית] SAMSUNG 840EVO 120GB[כבר בבית] SEASONIC 620W S12II[מהמחשב הישן] SAMSUNG F3 500GB[מהמחשב הישן] השאלה הנוספק היא אם אני אצתרך להחליף את הספק אם אני שם מערך. תודה
-
- 9 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום! יש לי כרטיס מסך דיי ישן 9800GTX+ 1GB הגרסה שמותקנת לי במחשב היא 314.22 והגרסה העדכנית היא 335.23 האם כדאי לי עדכן את הדרייברים כי אין לי כוח להסיר את הישן לעשות ריסט וכו וכו... השאלה שלי היא כזאת האם הדרייברים חדשים שיוצאים מוצאים עדכונים גם לכרטיסים ישנים כמו שלי או שהם משפרים רק את התאימות והביצועים של הכרטיסים החדשים שיצאו לאחרונה? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לחבר שלי יש GTX550 TI עם קירור של ASUS. בכמה הוא יוכל למכור אותו? בן שנתיים אני מניח.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-