כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,978 דיונים בפורום זה
-
הרגע סיימתי לקרוא את הכתבה על הכרטיסים החדשים של nVidia ורציתי לדעת מתי אמור להשתחרר הכרטיס 7600GT וגם כמה בערך הוא צפוי לעלות? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי ATI RADEON 64 PRO (אני מאוד מאוכזב ממנו בכלליות במיוחד ב UT2003 ו GTA 3 ...אני לא משחק הרבה אבל שיוצא רק במשחקים הללו ) בכל מקרה השאלה שלי היא כזו : קניתי כבל של SOUND ו כבל S-VIDEO - .לחבר ל34 אינ'צ שלי. עכשיו , ב ATI רואים פשוט מצויין !!! כל ה DIVX פשוט נראים טוב! החלטתי אבל מכייון שאני מאוד מאוכזב מהביצועים של הכרטיס במשחקים להחזיר ליבואן ולקחת את ה TI4200 השאלה שלי היא האם תהיה ירידה באיכות של ה TV OUT בכרטיס של NVIDIA לעומת הנוכחי-RADEON 9000 PRO ? (כי לפי מה שהבנתי ATI מתמחים בקטע של VIVO DVI TVOUT וכו) ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
חיברתי את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל מכרטיס המסך לחיבור VIDEO-IN (צהוב כזה) והאיכות שרואים היא ממש גרועה מישהו יודע למה זה קורה כרטיס המסך הוא GEFORCE 4 המחשב הוא פנטיום 3 (בניתי מחשב מולטימדיה לסלון ) והטלויזיה רגילה 29 אינצ' או משהו כזה הבעיה היא שרואים הרבה פסים לרוחב המסך וזה מפריע ובקושי אפשר לארות משהו בברור תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ג'יפורס סדרה 8 תקציב שלי 550- 700 ומזה DDR3\DDR2 ? ומה ההבדל בינהם מה זה נותן לך?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
מאחר וקניתי מסך 20 אינץ', אני מעוניין לחבר ממיר של HOT (אנלוגי או דיגיטלי) למחשב. הבנתי שאני אצטרך בשביל זה כרטיס טלוויזיה, אבל אני לא בטוח איזה. אני יודע שלא בכל הכרטיסים ישנה כניסת סאונד, לכן צריך כרטיס שיכלול כניסה כזו. מצאתי ב-ZAP שני כרטיסים עם תגובות טובות: Hauppauge WinTV-PVR-150 ב-550 ש"ח Leadtek WinFast PVR2000 ב-500 ש"ח מה דעתכם עליהם והאם מומלץ משהו אחר? האם אני אקבל איכות תמונה טובה במסך ה-LCD שלי שהוא מדגם 203B? אגב, בנטוויז'ן יש מבצע שמקבלים כרטיס טלוויזיה במתנה. אין לי מושג על איזה כרטיס מדובר, אבל בתמונה של הפרסומת זה נראה כמו Leadtek WinFast PalmTop TV שמחירו כ-400 ש"ח. מה דעתכם עליו?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
בעקבות רכישה של מצלמה חדשה ועתירת פיקסלים,,,36 מ״פ ליתר דיוק אני חושב על שדרוג מחוייב מציאות. כרגע יש לי מעבד I7 זיכרון 8 ג׳ב וכרטיס מסך 4830. מה צריך לשדרג אם בכלל לעבודה מהירה יותר בפוטושופ cs6? יש כרטיס מומלץ לשדרוג למטרה הזאת בסכום של עד 800? בברכה, אורי
-
- 1 תגובה
- 861 צפיות
-
-
כשאני רואה סרטונים ביוטיוב בעיקר זה לפתע נתקע לכמה שניות , וכל המסך וורוד . כעין התנגשו חומרה או משהו ... ואחרי 3 שניות זה משתחרר ורושם למטה בבועה בצד שמאל מנהל התקן הפסיק לפעול וביצע שחזור בהצלחה .... מה זה ? זה מחשב חדש כולה שבוע וכל הדרייברים מותתקנים כמו שצריך ומעודכנים . עזרה !! זה הכרטיס : NVIDIA GeForce GTX 560 Ti
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
Palit nVIDIA GeForce 9600 SMART 1GB או ATI Raedon 4350 HD 1GB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
יש לי מסך LCD מחובר למחשב עם כבל DVI ו90% מהפעמים שאני מנסה להכנס לביוס של המחשב נמרחים לי על במסך צבעים בגוון ירוק. כשאני לא מחבר את המסך עם כבל DVI הכל עובד כגיל. למישהו יש מושג למזה זה קורה? (אני ישתדל לעלות תמונה)
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי. יש לי כרגע מסך רחב 19 אינץ' של BENQ והרזלונציה שלו היא 1440X900 וכרטיס מסך HD4870 1GB. כרגע אני מחובר בחיבור DVI ולמסך יש חיבור HDMI אז החלטתי לחבר אותו (וכמובן להוציא את הDVI) ולראות אם יש שיפור משמעותי, ומשום מה הוינדוס נמתח ונחתך, כמו שעושים רזלונציה 800X600 על מסך שהוא יותר גדול. למה זה קורה? הסתכלתי בהגדרות והן על הרזלונציה המקסימלית וזה עדיין אותו הדבר. בנוסף, אני לא קניתי 4870 סתם, אני עוד מעט אני הולך לקנות לי את הT220 המפורסם או שאני אקנה את הT240, עדיין לא החלטתי מה יותר ישתלם לי. את המסך החדש אני מתכוון לחבר בDVI ובצג הנוכחי לחבר HDMI (או שאני אשתמש בממיר שקיבלתי עם הכרטיס ואמיר את הHDMI לDVI) ורציתי לשאול אם אני יכול לעשות ככה שמשחקים ותוכנות יעבדו על המס…
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום רב, כרגע אני משתמש ב4850 והייתי רוצה לברר מה הן האופציות שדרוג שלי? וכן, על הכרטיס מסך שאתם ממליצים בבקשה תציינו את הספק הנדרש אליו.. כרגע אני עם 400W לא ג'נרי אבל כנראה שגם לא יספיק.. אגב, אני על E7300 C2D 4gb ram Gigabyte EP43-DS3L
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
יש תאריכים (אפילו אם רק שמועות)? פפפ אללה אני כבר מזיל ריר.. אני משער שהם יצאו איפשהו בתקופה ש-Windows 7 תושק.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום עשיתי אתמול פירמוט למחשב. עברתי מווינדוס xp sp2 ל-sp3. לא התקנתי תוכנות מיוחדות שאמורות להשפיע, הדרייברים של הכרטיס המסך (6600 gt) אותם דרייברים, אבל משחקים שפעלו חלק ממש [כמו nba 08] לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים ברמות בלתי אפשריות לשחק. יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין שנייהם מה יותר טוב? Geforce 6600 128mb או Radeon X600 256mb??? ,usv
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
לחבר שלי יש דילמה הוא הולך לקנות לAGP 7600GS (אל תצאו כרטיסים אחרים כי הוא כבר אחליט) שנהם אותו מחיר (ממש שקל בשקל)אבל אחד אם קירור אקטיבי והשני פסיבי הוא לא מתכבן לעשות OC אז מה עדיף? אישית אני חושב שעדיף את הפסיבי כי כך יהיה גם שקט וגם פחות בעיות אם המאורר בעתיד אינה הכרטיסים http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=260444562&sog=C-GraphicCard http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV079&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אז מה עדיף? עריכה:כמובן גם השימוש של הכ.מ יהיה למישחקים (לפחות שיעלו וירוצו חלק )
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות משרד ובין היתר לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ( popcorn time השאלה שלי האם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר בשביל לראות סרטים דרך הטלויזיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם אפשרי להפעיל מסך רחב בפורמט 16/9 על גבי כרטיס מסך מובנה מסוג: NVIDIA GEFORCE FX6100 256MB לוח אם מדגם : Gigabyte GA-M61SME-S2 תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
חבר שלי (טיפש) אומר שגיפורס יו8תר טוב למשחקים ולא מביןשאין הבדל בין החברות אלה רק בין הסוגים.... אז מישהו יכול לענות לו איזה חברה יותר טובה למשחקים??? הוא מבקש סוגי כרטיסים באותו תחום מחירים והשוואה ביניהם....
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
(פרסמתי את ההודעה הזאת בחלק אחר בפורום (מפרטי מחשב) ובמחשבה שניה, היא מתאימה יותר לנושא הזה. סליחה על השליחה הכפולה) אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communica…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-