כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, כרגע אני משתמש ב4850 והייתי רוצה לברר מה הן האופציות שדרוג שלי? וכן, על הכרטיס מסך שאתם ממליצים בבקשה תציינו את הספק הנדרש אליו.. כרגע אני עם 400W לא ג'נרי אבל כנראה שגם לא יספיק.. אגב, אני על E7300 C2D 4gb ram Gigabyte EP43-DS3L
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה? אני יודע שהוא קצת חלש אבל עד כמה חלש... כי אני רואה אצל בן דוד שלי שהוא מריץ משחקים בצורה סבירה...
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני משתמש בהם כבר למעלה מחודש אני לא יודע אם זה גרסא סופית אבל זה בכלל משנה??
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
קראתי את הביקורת של ה 4850,אני די חדש בעניינים,וקצת הלכתי לאיבוד.. אני רוצה לקנות כרטיס חדש(אני בונה מחשב)ואם הבנתי נכון(לא בטוח בכלל) הביצועים שבדקו לגבי משחק כמו הקרייסס לא היו טובים יותר מה9800gtx, רשמו שם שבהגדרות הרזולוציה הגבוהות הוא לא סיפק את הסחורה..אני רק אציין שאני לא מתכנן לשים מערך כרטיסים ולהגיע לכאלה רמות,ודבר נוסף גם אם ההמלצה כן ללכת על ה 4850,האם ספק של 500w מספיק...? אשמח לקבל תשובה...
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
יש תאריכים (אפילו אם רק שמועות)? פפפ אללה אני כבר מזיל ריר.. אני משער שהם יצאו איפשהו בתקופה ש-Windows 7 תושק.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
שלום עשיתי אתמול פירמוט למחשב. עברתי מווינדוס xp sp2 ל-sp3. לא התקנתי תוכנות מיוחדות שאמורות להשפיע, הדרייברים של הכרטיס המסך (6600 gt) אותם דרייברים, אבל משחקים שפעלו חלק ממש [כמו nba 08] לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים ברמות בלתי אפשריות לשחק. יש למישהו הצעה?
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אני חדש בתחום זה , והייתי מעוניין לדעת מה המשמעות של הסיומות של הכרטיסים ? כמו כן שמעתי כי יש גרסאות מוחלשות לכרטיסי מסך, האם זה נכון ? אם כן איך אפשר לעלות על זה?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
אני מיתלבט ביין שנייהם מה יותר טוב? Geforce 6600 128mb או Radeon X600 256mb??? ,usv
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
לחבר שלי יש דילמה הוא הולך לקנות לAGP 7600GS (אל תצאו כרטיסים אחרים כי הוא כבר אחליט) שנהם אותו מחיר (ממש שקל בשקל)אבל אחד אם קירור אקטיבי והשני פסיבי הוא לא מתכבן לעשות OC אז מה עדיף? אישית אני חושב שעדיף את הפסיבי כי כך יהיה גם שקט וגם פחות בעיות אם המאורר בעתיד אינה הכרטיסים http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=260444562&sog=C-GraphicCard http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV079&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אז מה עדיף? עריכה:כמובן גם השימוש של הכ.מ יהיה למישחקים (לפחות שיעלו וירוצו חלק )
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד לעבודות משרד ובין היתר לחבר אותו לטלויזיה ולראות סרטים ( popcorn time השאלה שלי האם אני צריך להשקיע בכרטיס מסך יקר בשביל לראות סרטים דרך הטלויזיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם אפשרי להפעיל מסך רחב בפורמט 16/9 על גבי כרטיס מסך מובנה מסוג: NVIDIA GEFORCE FX6100 256MB לוח אם מדגם : Gigabyte GA-M61SME-S2 תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם לוח אם שיש לו יציאת hdmi (זה הלוח http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/db-DH67BL/DH67BL-overview.htm) ויש לי מסך lcd עם כניסת hdmi, איזה כבל אני צריך לקנות כדי חבר את המחשב למסך הטלוויזיה? אם אפשר קישור אתר כלשהו שמוכר את הכבל כדי שאני אדע מה לקנות.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
חבר שלי (טיפש) אומר שגיפורס יו8תר טוב למשחקים ולא מביןשאין הבדל בין החברות אלה רק בין הסוגים.... אז מישהו יכול לענות לו איזה חברה יותר טובה למשחקים??? הוא מבקש סוגי כרטיסים באותו תחום מחירים והשוואה ביניהם....
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש כ.מסך אונבורד כשהרכבתי את הכרטיס החדש פשוט לא רואים כלום ניסיתי הכל בביוס
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
(פרסמתי את ההודעה הזאת בחלק אחר בפורום (מפרטי מחשב) ובמחשבה שניה, היא מתאימה יותר לנושא הזה. סליחה על השליחה הכפולה) אני רוצה להריץ משחקים חדשים (בעיקר call of duty modern warfare2) על המחשב שלי, ואני חושב שהכרטיס מסך זה הדבר המרכזי שלא נותן לי להריץ את המשחק. מפרט המחשב שלי לפי אוורסט: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name User Name Motherboard: CPU Type DualCore Intel Pentium D 930, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Unknown System Memory 2037 MB BIOS Type Award Modular (09/07/07) Communica…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, למחשב קיים עם MB Intel DH55PJ וזכרון DDR3 4GB אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך ל- Gigabyte GeForce GTX 460 או לכרטיס אחר במשפחת GTX בתקציב של עד 1100 ש"ח. מה דעתכם, האם יש תאימות לMB, איזה כרטיס מסך יתן יחס טוב בין מחיר וביצועים? אין כוונה לבצע OC המחשב מיועד לגיימינג עם הפילטרים החזקים ביותר תודה שאול
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
עידכון דרייברים ל כרטיסי מסך NVIDIA Forceware קישור http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=6144 לכל מי שיש כרטיס מסך של נווידיה ג'יפורס זה טוב , לי יש נווידיה גי'פורס 8600GT 1GB זה יהיה לי טוב ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: http://www.ktl.co.il/UploadProductFiles/מפרט%20טכני%20מפורט.doc המסך בעיקר למשחקים וסרטים..!!.. מי שלא יכול לקרוא או משהו כזה.. repasovaný monitor Dell D1626HT Trinitron 21" Color Monitor Specifications General Model number D1626HT Marketing series name UltraScan 1600HS Series Part number 55347 (North American) NOTES: Damper wires are visible on Trinitron monitor displays. You may notice one or more fine horizontal lines on your monitor display, particularly on screens with white backgrounds. Larger monitors have two lines; smaller monitors have one line in the bottom third of the screen. These lines are normal and part of the monitor technology. The d…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
איזה אני יוכל לקחת שהוא טוב ומשחקים האחרונים שיצאו יעבדו בו... אני לא גיימר או משו רק רוצה שהמשחקים יעבדוווווווו כמו NFS ודברים אחרים.... ואני לא חורש על המחשב במשחקיים
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
האם שווה ההשקעה של עוד 500 שקל בכרטיס ה 9800GTX הוא שווה תביצועים בשביל עוד 500 שקלים ?
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
יש ברשותי כרטיס רדיאון9800 פרו שהמאוורר שלו התפנצ'ר שאר הקונפיג: ENERMAX PSU 350W,2 HD,2DVD,CPU P4 2.4C,1G MEM האופציות שמצאתי הן 6600GT 6800GS X1600PRO X800GTO אני מעוניין בכרטיס עם עבודה שקטה שאלות : האם ספק הכוח שלי יספיק לכרטיסים הנל האם הבדל הביצועים מצדיק את ההשקעה או שכדאי פשוט לקנות מאוורר חלופי של זלמן (200ש) תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
או קאיי, אצלי בבית ישנם ארבעה מצלמות במעגל סגור, המצלמות כולן מחוברות לממיר שמחובר לוידאו וטלוויזיה שמקליט נוןסטופ - הבעיה היא שהאיכות חרא ומס' הפריימים לשניה מאוד נמוך מה שמוריד מערכו של הצילום לצילום של תמונות של ממש. בקיצור המלצתי לאבא שלי להשקיע קצת כסף ולקנות מחשב, לחבר (בעזרת כרטיס) את המצלמות אל המחשב, ובעזרת תוכנה שאני בטוח שבאה עם הכרטיס המחשב יקליט נוןסטופ את הפלט של המצלמות וככה יהיה לנו הרבה יותר נוח, יותר קל והכי חשוב יותר איכותי. לכן בניתי מפרט מסויים למחשב שיהיה, מפרט לא הכי הכי - משהו בסביבות ה- 3700 - 4000 כולל מסך וספק אל פסק. בניתי את המחשב בהתאם לדרישות של הכרטיס שראיתי ועכשיו מתעוררות שאלות: זה הוא הכרטיס אשר ברצוני לקנות: http://www.zigzag2000.co.il/…
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
היי, ברשותי HD5850 בודד(שאר המפרט בצד) אני מתלבט האם כדאי לי לקנות עוד 5850 יד שנייה(450-500 ש"ח) ולקנות ספק חדש(750W כניראה). האם הדבר משתלם ואקבל ביצועים טובים? או שלא כדאי ועדיף למשוך עוד דור ולשדרג בסדרת 8XXX? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום, האם מומלץ לפתוח את המכסה של הגוף קירור ולנקות את הכרטיס מבפנים? אני מאמין שנאסף שם אבק. האם זה בהחלט משפיע ייחסית טוב לטובת ירידת טמפ'?
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה, אני צריך לצרוב קלטות וידאו דרך המחשב (צריך כרטיס) במילים אחרות אני צריך כרטיס שאני אוכל להעביר איתו קלטות וידאו ולצרוב אותן על דיסק DVD. הכרטס חייב להיות מKSP במחיק סביר (200-300 ש"ח) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-