עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asilic,

שלום, אני מעוניין בLCD 19 בטווח מחירים של 1700-2100 חשבתי ללכת על ה מסך ''19NEC דגם 92VM מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. Started by dorratz,

שלום אני רוצה לקנות מסך LCD בסביבות ה-1500 ש"ח, ומצאתי את המסך הבא: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7186#new_from_EPoX הוא נראה לי מעולה, ורציתי לשאול את דעתכם עליו? והאם יש לכם אולי מסך אחר במחיר הזה פלוס מינוס שלדעתכם יותר טוב(נמקו גם בבקשה) ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by UnPluggeD,

שלום אני צריך מסך lcd שיש לו צבעים יחסית אמיתיים רוב העבודה על המסך זה עריכת וידאו כמעט ולא משחקים עליו אבל חשוב לי שיהיה ריפרש רייט של לפחות 12ms תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 515 צפיות
  4. Started by STRENGTH,

אני רוצה לקנות מסך CRT עד 2000 ש''ח איזה מסך כדאי לי לקנות בכסף הזה? ;D

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  5. חייב שזה יהיה GF ומnoacomp. חבר שלי לא יכול לקנות מחנויות אחרות.

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  6. שלום אני צריך בקשה כרטיס מסך שאיתו אני יוכל לחבר למחשב 3 מסכים כן כן אני צריך 3 מסכים מטרה נוספת גם שיעבוד לי חלק high definition ומטרה נוספת שיעבוד יפה מאוד משחקים בינוניים כמו משחקי ספורט (פיפא פרו וכאלה ) בקשר לתקציב לכרטיס לא צריך אלא שפשוט יענה על המטרות האלה ולא יותר

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by michaelr,

כרגע יש לי ZOTAC 9800GTX+ והמפרט מופיע בחתימה למטה יש למישהו המלצות לגבי כרטיס מסך יותר טוב והאם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס שיש לי עכשיו לכרטיס הזה HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  8. Started by Cupid Me,

אהלן, החלטתי לקנות 9500GT מאחר והוא יחסוך לי קניית ספק חדש (כרגע יש לי HEC 300AR-TF), יש לכם איזושהי גרסה מומלצת? חשבתי על זאת: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1325 תודה

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by icex,

זה מחשב שלי: Mainboard : Gigabyte M61VME-S2 Chipset : Athlon 64 / Opteron HyperTransport Technology Configuration Processor : AMD Athlon 64 X2 4200+ @ 2200 MHz Physical Memory : 2048 MB (2 x 1024 DDR2-SDRAM ) Hard Disk : WDC (320 GB) מארז: GYGABYTE POSEIDON אוקיי? אכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך הזה "Nvidia Corp Nvidia Geforce 8800 GTX" ויש לי כמה שאלות...: 1.האם מחשב שלי יחזיק VISTA ואת הכרטיס מסך הזה? (אני צריך אותו למשחקים כמו CRYSIS). 2.אם הוא לא מחזיק מה כדי לשפר כדי שהוא כן יחזיק. 3.וכמה יעלה לי הכרטיס מסך שאתם ממליצים. תודה.

• 5 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by p_q,

איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי ליקנות (AGP X2)?

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  11. Started by Superj3w,

אני רוצה המלצות לכרטיס מסך שיריץ לי חלק את המישחק החדש FEAR ושלא ילך לזבל אחרי שנה אבל עד תקציב של 1000 שקל נגיד זה הלוח אם שלי: Gigabyte GA-8S648FXP-RZ 5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  12. אוקיי, ראיתי את הסטיקי ועוד כמה תארד'ים שעוסקים בנושא , אך לא הצלחתי להגיע להחלטה. אני לא גיימר וגם לא רוצה להיות. בסה"כ אני רוצה שמשחקים חדשים וישנים כאחד יעבדו אצלי על רזולוציה 1024X768 ברמת פרטים סבירה. כרגע כמעט שום משחק חדש שיוצא לא עובד אצלי, כרגע יש לי Geforce 4 MX440 זה המפרט העיקרי: Amd athlon Xp 2500 512MB DDR 333 HEC 300W ההתלבטות העיקרית שלי היא בין הכרטיסים האלה. Geforce 6600 - נראה לי שהוא יספיק לי יש גם חנויות שמוכרות אותו בזול 500 ש"ח , הבעיה היא שאני לא בטוח שהגירסא שנמכרת באותה חנות היא לא מקוצצת. Radeon X1600 - חשבתי על זה שאם אני קונה כבר כרטיס פעם במאה שנה, אז למה שאני לא אשקיע קצת. Geforce 6800LE - מה יותר מומלץ הרדאון או ה- Geforce הנ"ל? אני לא רוצ…

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  13. Started by Arnold,

שלום! אני צריך המלצות לכרטיס מסך לדברים קטנים. כמו THE SIMS וכו' כול מיני משחקונים קטנים. לעבודות WORD, POWER, לא משהו "כבד" תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. המטרה שלי להעביר קלטות וידאו למחשב ואז לDVD... אני מחםש כרטיס שיעשה את ההמרה(מהוידאו למחשב) באיכות גבוה מאד איזה כרטיסים אתם ממליצים?? בתודה, מנור.

• 1 תגובה
    • 430 צפיות
  15. Started by Crazy Ivan,

שלום, המסך שלי הלך לעולמו לפני כמה ימים ואני צריך מסך חדש. החלטתי לקנות מסך LCD 17 אינץ' אבל מכוון שאני לא כלכך מתמצא בנושא אני צריך עזרה בבחירת מסך טוב. התקציב לא ידוע אבל עדיף כמה שיותר זול. אם תוכלו לתת גם פרטים על המסכים שתציעו (זמן תגובה, רזולוציה מקסימלית, קצב רענון וכו') אני אודה לכם מאוד. כמו כן, חשוב לי שלמסך יהיה זמן תגובה נמוך בשביל משחקים. תודה.

• 7 תגובות
    • 772 צפיות
  16. Started by bluemail,

agp x8 אם יציאת vivo איכות גבוהה במחיר 'נורמלי' ש'יחזיק' תקופה ארוכה

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  17. אממ, הכותרת בעצם אומרת הכל. אני רוצה כרטיס מסך חזק חזק למשחקים כבדים כמה שיותר שיסחוב כמה שרק אפשר, לבינתיים בלי OC. אבל ייתכן OC בעתיד למקרה ואזדקק, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון.. ומה לגבי PCI-EXPRESS 2.0? האם בתקציב הזה יש משהו שתומך בזה? או שזה חדש מידי ויקר כרגע? פשוט אני לא מעודכן כרגע בכלל עקב הטירונות... אחרי שאני אסיים אותה אני כבר בחצרים ואז כנראה אביא את המחשב איתי.. איזה כרטיסים נמצאים בתקציב שלי שיענו על מה שאני צריך? אני יודע כרגע על 2 כרטיסים מסך חזקים בטווח המחיר שלי שהם: ATI HD3870 GeForce 8800GT אבל בנוסף הייתי רוצה לשאול עוד משהו - ידוע לי שבכמה כרטיסי מסך קודמים של ATI היו בעיות עם הפילטרים. הבעיה הזאת עדיין נמשכת או שהיא נפתרה וכבר אין את הבעיות האלה…

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  18. Started by at,

אני רוצה להעיף את טלויזיה מחדר (''14) אז אני מחפש כרטיס TV למחשב: קיבלתי העצה מחבר לקנות כרטיס st-lab PCI-TV878 הינה לינק לפרטים: http://www.sunsway.com.hk/products/tv_capture.html מה אתם אומרים? העצות אחרות יש? מה כדאי לבדוק איך יודעים מה טוב? (רוצה להשקיע עד 200 ש"ח, האם זה מספיק למשהו סביר או לרדת מזה?) {הכרטיס שרשמתי הוא של חבר טוב שלי שקנה אותו לפני חודש ב 300 ועכשיו עובר למחשב נייד אז הוא ימכור לי ב 200 או פחות} יש כרטיסים / מכשירים שמסך פועל גם בלי המחשב? מה רמת המחירים? והאם הם פועלים גם ככרטיס רגיל שניתן לעשות לכידה? תודה על התגובות, טל {עריכה} תוספת: שכחתי כמעט, האם הכרטיס הוצע לי יעבוד עם תוכנות של שליטה בעזרת שלט ל media player , כעכבר וכד' ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  19. Started by Hack,

שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזיה וקראתי את הביקורות בFAQ ועשיתי חיפוש אבל זה לא ענה באופן מלא על שאלתי יש לי תקציב של 500 ש"ח איזה כרטיס טלוויזיה יהיה הכי טוב לשימושים הבאים: 1.צפייה בטלוויזיה במחשב 2.הקלטת תוכניות טלוויזיה למחשב מאיכות טובה עד כמה שניתן 3.העברת קלטות VHS למחשב וצריבתם על VCD ואולי אף על DVD עכשיו חשבתי על LEADTEK - WinFast TV2000 XP Expert - Retail ועל ה PINNACLE PCTV STEREO RETAIL רציתי לדעת גם איך כל אחד מהם ומה ההבדלים ביניהם? תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. שלום רב חבר'ה מה שלומכם? ברצוני לרכוש מסך 19 אינץ בתקציב של עד 3200 ש"ח לכל היותר, אני לא יודע איזה מסך לקנות אמרו לי לקחת את המסך של VIEWSONIC VP191B מה דעתכם עליו?

• 8 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by dorish,

אז ככה אני קורא פה כבר כמה ימים ואני מחפש כמה דברים אחד זה מסך LCD חייב שיהיה שחור וטוב ראיתי מסכים ב 3600 אני יכול לקנות במחיר כזה אבל אני חושב שזה בזבוז של כסף אז תמליצו לי בבקשה למסך שנותן את התמורה הכי טובה בכסף ליחס לעבודה. ושוב חייב להיות שחור. ואני מחפש כרטיס מסך שחייב להיות של ASUS במיחר של בין 1000 ל 2000 ואני צריך כרטיס טלויזה כי אני מחבר את המחשב למקרן וככה אני משחק אז ששוב תיהיה את התמורה לכסף הכי טובה וגם איך אני מקליט סרט ממצלמת וידיאו למחשב באיכות הכי טובה. באיזה כרטיס? שוב עדיף שהכול יהיה מחברת ASUS תודה ושנה טובה לכול גולשי האתר.

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  22. Started by most,

אני צריך שתביאו לי המלצות לכרטיס מסך טוב בסביבות ה-500 שקל + -. יש לי agp x8 אז אל תביאו לי של pci-e ואני מאוד מעדיף שיהיה של ATI... תודה

• 5 תגובות
    • 487 צפיות
  23. האם יש הבדל ביצועים בין PCIE לAGP? אם יש הבדל תמליצו לי על זה ששמביא ביצועים טובים יותר..... חשבתי בכיוון ה9600XT או X600.... לא לאוברקלוק.... תודה מראש, ניר.

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. אני צריך כרטיס מסך ל- AGP בתקציב של 1000 שקל מקסימום (לא לחרוג אלא אם זה ממש משתלם) ושיהיה לו SM3 חובה. הבנתי שעדיף 6800XT על 6600GT נכון? יש לו בעיות כמו של 6800LE אם פותחים לו צינורות עיבוד ועושים לו OC? ול- 6800 הרגיל? אני כבר ממש לא מעודכן לגבי מה יותר טוב ממה... אז תעזרו לי פה תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by 114508534,

אהלן ידידה שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש - עד 400 שקל, חשוב שיהיה NVIDIA - המלצות בבקשה , תודה

• 4 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים