כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
היי, לחבר שלי נהרס המסך CRT שלו (אל תשאלו מגנט מאוד חזק ישב לו על הצג במשך כמה שעות....) והוא רוצה לקנות מסך חדש, מאחר ויש לו אחים קטנים, שאלולים לעשות את זה שוב, המלצתי לו על LCD, הבעיה היא התקציב, הוא מוכן להוציא עד 2200 ש"ח. אני יודע שאי אפשר למצוא מסך ממש טוב של 15" במחיר הזה אבל הייתי רוצה המלצה על האחד הכי טוב למחיר הזה (אין צורך ביעילות\מחיר) פשוט תנו את המסך הכי טוב שמגיעה במחיר הזה. עוד דבר, חשוב שיהיה לו DVI . תודה רבה, יאיר.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא לצורך אובר קלוק או משהו... רק טמפרטורה סבירה ושקט! הרבה שקט... ומחיר טוב... ואל תגידו לי להחליף כי בכל מיקרה יהיה לו שימוש גם בעתיד... תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי תצליחו להוציא אותי מהברוך??? אני כבר יומיים שלושה מטלבט אם לקחת MX440 או לא... תמליצו לי על כרטיס מסך סביר, בואו נגיד עד (מממ...) 1000 ש"ח
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מעבד: i5-750 לוח אם: p7p55D ASUS זיכרון: 4G ספק: 650W thermaltake אם צריך להוסיף משהו אז אתם מוזמנים לשאול. רציתי לדעת בהתאם למפרט שלי מה הכי משתלם לי להביא מחו"ל (בהנחה שאני פטור ממכס כי אני מביא את זה ביחד איתי).
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כבר כמה שנים טובות עם ה geforce 4 mx והיום החלטתי שדיי, נמאס כלום לא רץ עליו ואם כן אז רץ מגעיל וקטוע החלטתי להשתדרג אבל אני לא מבין בכרטיסים יותר מידי לכן אני פונה אליכם אני צריך המלצה לכרטיס חדש עד 500 שקל שיהיה חזק ויספק את הסחורה כמו שצריך השוואות בין Readon ל Geforce איזה יותר חזק וטוב או בין היצרנים Sapphire או Gigabyte.. אני לא כל כך מבין בזה תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעונין לקנות מחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים. ואני צריך שתעזרו לי להחליט איזה כרטיס מסך כדי לי לרכוש. קודם כל, אני יציין שהמסך יהיה 22 אינטץ רחב - samsung t220. האם כדי לי לקחת את הכרטיס Sapphire 4870 512MB? האם יש הבדל כזה משמעותי בין הכרטיס הנ"ל לאותו כרטיס בגירסה של 1GB? שוב אני חייב לציין, שאני משחק במשחקים החדשים, משחקים כבדים ואני צריך שהכרטיס יהיה באמת חזק. אגב איך ה 4890? כדי איזה כרטיס מהסדרות החדשות של nvidia? אשמח אם תייעצו לי על כרטיס מסך במחיר של עד 1300 שקל + -, (אפשר לחרוג קצת). תודה רבה ושבוע טוב
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב המפרט שלי כרגע הוא מעבד : E6550 זיכרון : 2G כרטיס מסך : R1950X ספק כח : 400W ENERMAX LIBERTY לוח אמ : GA-P35C-DS3 GIGABYTE עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ואולי גם להוסיף 2G לזיכרון מה הייתם ממליצים לשים במקום הכרטיס מסך שיש לי כרגע בתקציב של עד 1000 שקל כרגע אני יעזוב את הזיכרון תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אז לאחר שרובכם ראיתם לאיזה תחבולה נפלתי והספדתי הרבה כסף בה התקשרתי לחברה שממנה קניתי ת"ראדון" והם אמרו שאני ישלח להם תכרטיס והם מעברים תכסף חזרה אלי אני מקווה שזה מה שיקרה ואז אני יכול סוף סוף לקבל תכרטיס שאני חולם עליו כבר חודשיים עכשיו יש לי כסף ואני לא יודע איזה לקחת ולמה המחירים כאלה שונים אני רוצה לקנות 9800 פרו אבל איזה יצרן של איטי רוצים 3000 ומעלה זה יקר מאוד ספיר רוצים 1500 ויש עוד כרטיס שלהם שעולה 2300 ככה ואני לא מבין למה הרקולס החברה הכי חזקה שיש 2700 או של גיגכואב שלפי מה ששמעתי חרא של כרטיס והוא עולה 2700 מה כדאי חשבתי על הספיר אבל זה מוזר שהוא עולה ככזה זול ומה הקטע של איטי 3000 שקל על כרטיס ישר בלי תסוספות חשבתי על הכרטיס של הרקולס הוא נראה טוב ויש…
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
הי, אני מחפש כרטיס מסך חזק שיתאים למחשב שלי , ויוציא ממנו את המקסימום - ושיריץ את כל המשחקים הכבדים והחדשים. המסך שלי הוא מסך LED 22 ברזולוציה גבוהה 1920 על 1080, והכרטיס מסך הנוכחי שלי לא מצליח להריץ כמעט שום דבר ברזולוציה הזאת ובכללי לא מריץ משחקים חזקים או אפילו בינוניים טוב. לצערי אני לא בקיא בעניין יותר מידי ואשמח מאוד לעזרה המפרט שלי: Intel Core i5-2310 2.9GHz Intel DH61WW שתי זכרונות Kingston 2GB 1333 DDR3 ספק כח - אני מתכוון לקנות אחד שיתאים לכרטיס מסך 600W+ של חברה איכותית. התקציב שלי לכרטיס מתחיל מ1000, ויעלה כמה שצריך (גם ב500 שקל מבחינתי) אם באמת צריך את התוספת כדי שהוא יענה לדרישות שלי. סה"כ אני רוצה כרטיס מסך איכותי וחזק שיריץ את כל המשחקים הכבדים ה…
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 של LG יש איזה דגם מסויים שאתם ממליצים עליו?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שהחלפת מחשב אינה באה בחשבון בעתיד הקרוב אני שוקל לשדרג כרטיס מסך בלבד הכרטיס הנוכחי הוא nvidia 9800gtx+ הצרכים שלי הם- צפייה בתכני hd מלאים (בלוריי מלא ו-1080) וכן ניגון סטרימינג באיכויות hd כך שאני צריך כרטיס שניגון hd זה הצד החזק שלו. כמובן קצת משחקי מחשב אני מניח שהוא צריך להתאים לשאר רכיבי החומרה שהם מעבד אינטל 8500 3.16 ghz לוח אם -g33 express chipest pci Express אשמח לשמוע דעתכם אם כרטיס מסך חדש ישדרג הביצועים בניגון תכני hd כבדים (סרטים וסטרימינג ) לעומת הכרטיס ה'קיים עדיפות לכרטיסי nvidia -חובה שיתמוך בהאצת חומרה עם טכנולוגיית cuda תקציב- עד 500 ש"ח (רצוי פחות) אם לדעתכם השדרוג מיותר, תגידו לי תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן של IBM שקיבלתי (נראה לי ג'יגה זכרון פנימי) יש לו כרטיס מסך FX5500 ואני רוצה לחבר אותו לפלאזמה 42' ולהריץ סרטי 720P. הבעיה כרגע שלכרטיס יש שלוש רזולוציות אפשריות לכן אני צריך כרטיס מסך חדש. אני מחפש כרטיס מסך יוכל להריץ סרטי HD (כרגע הוא מריץ כמו שצריך רק מרוח) ושכבר על הדרך יהיה עם חיבור HDMI. הכרטיס צריך להיות AGP X8. התקציב עד 300. מה המלצות? ראיתי את הכרטיסים SAPPHIRE 3450 AGP 512MB GDDR - DVI / HDMI - RETAIL SAPPHIRE 3650 AGP 512MB GDDR2 - 2XDVI / TV OUT - RETAIL. מה ההבדלים ביניהם והאם הם יספקו אותי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מעבד : E8400 כרטיס מסך : ZOTAC GTX260 ספק כוח : SPIRE 12CM FAN 550W REAL לוח אם : P43 NEO RAM : 2G DDR2 800MHZ GEIL *2 מסך : SAMSUNG 19" SYNCMASTER940BW רציתי לעשות שדרוג קטן של כרטיס מסך + מסך 21" אפשר המלצות לכרטיס טוב לתקציב של עד 1000 שקל לכרטיס מסך ושלא אצטרך להחליף ספק כוח ודברים שמסביב זה לא הפורום אבל אם אפשר המלצה למסך טוב גם עד 1000 שקל אודה לכם אם לא אפרסם מודעה נוספת בפורום מסכים *הצרכים שלי הם : משחקים חדשים שואף למקסימום ביצועים ואיכות , אינטרנט , שירים . תודה לעוזרים מראש אביחי
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. הכרטיס שלי ATI Sepphire HD6950 2GB Dirt3 Edition לכרטיס הזה יש שני מאווררים. אחד מהם התחיל לעשות רעש נורא חזק ברגע שהוא עובר את ה-20% מהירות. אני לא מצליח להגיע לכל הברגים בשביל לפרק את הקירור ולנקות את המאוורר. אולי למישהו יש ניסיון איך להתמודד עם הכרטיס מסך הזה בשביל לנקות את המאוורר או להחליף את הקירור הזה לגמרי? השני מאווררים האלה נורא רועשים. קצת חבל שיש לי מארז שבנוי לשקט ומאווררים איכותיים בכל המארז ורק הכרטיס מסך הורס את הכל גם לפני התקלה במאוורר. נ.ב. - כפיתרון זמני, תקעתי עט בין הכרטיס מסך לספק כוח שמשמש כג'ק ומפעיל לחץ על הכרטיס מסך וזה איכשהו פותר בינתיים את הרעש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך עד כ800-900 ש"ח כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן ושיעמוד בלי בושה מול משחקים כמו FAR CRY ,HALF LIFE2 וDOOM3 , חובה שיהיה בו גם TV-OUT כמובן, ושלא יהיה PCIE . דרך אגב קראתי תמדריך וביצעתי חיפושים ואני עדין לא סגור על מה כדאי ללכת. המפרט שלי: p4 lga 775 3.0 MSI 865PE Neo3 geil 2*256 400mhz תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 887 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה על מסך CRT איכותח של 19/20 אינץ', עד 1800 שקל.
-
- 6 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום! יום הלדתו של אחי חל בעוד כשבוע ואני והאח השני רוצים להפתיע אותו במסך LCD. למישהו יש המלצה על LDC בגודל 15" עד 2000 ש"ח? (אם אפשר משהו בפנדה כי זה הכי נגיש) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! המפרט שלי הוא: AMD Athlon single core 3000+ לוח אם gigabyte K8Triton 512MB 400W ספק כוח Ati x550 128M טוב ניגש לעניין עכשיו יש לי כרטיס מסך מעפן! ואני מעוניין להחליף אותו במשהו מתקדם יותר,אז יש 3 כרטיסי מסך שאני רוצה אחד מהם אבל אני לא יודע מה הכי משתלם לי מבניהם אני צריך כרטיס מסך שירזיק לי לפחות שנה שנתיים ויריץ משחקים במכובד אז זה הרשימה: 1. Ati Sapphire x1900xt 256MB Arctic Cooling Accelero X2 = ש"ח450 2. Sapphire ATI RADEON X1950PRO 512 mb Retail Dual DVI, PCIE = ש"ח600 3. ATI Sapphire X1950GT 512MB PCI-E = ש"ח650 מחכה להמלצות! תודה לעוזרים נ.ב שחכתי להוסיף הכרטיסים משומשים כ חודש עד חודשיים
-
- 11 תגובות
- 529 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על הכרטיס? הוא דיי יקר.. כתוב שאפשר לכווץ קובץ וידאו עד 2.5MB לשנייה. זה יוצא......3GB ל-20 דקות...נכון?
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 8800GT אני יודע שזה שאלה דיי נפוצה אבל אני ממש לא מכיר את החברה הזאת תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-
-
זה כך כך מבלבל כי יש Dvi-D ויש Dvi-I ועוד כמה סוגים. ויש גם זכר ונקבה וכדומה. אשמח להמלצה או אפילו ללינק ישיר. יש לי מסך של lg עם כניסות של VGA ו DVI. וקניתי עכשיו כרטיס 6450 1gig עם תמיכה בכל היציאות. עריכה: Dvi d של דאול באמת יראה לי שיפור?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
פנטיום 3, 800MHZ, כרטיס מסך נוכחי VOODOO 3 3000. מחפש משהו יותר מתקדם אבל הולך לאיבוד עם כל סוגי הג'יפורסים למיניהם. צרכיי הם רק למשחקים -ברמת ספלינטר סל- ופחות מזה (לא עיצוב גרפי וכד'). גלשתי בכל מיני אתרי מכירות ויש מלא סוגי של GF4 MX440 128MB שזה פחות או יותר הכיוון שלי, רק שלהפתעתי יש מספר יצרנים שמוציאים כזה כרטיס. מי טוב, מה מתאים לי, ושלא יעבור את ה-400 ש"ח!!! המון תודה ותזכרו שמדובר באחד שאין לו הרבה מושג אז מומלצים הסברים מפורטים. מודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש HTPC בסלון והוא מעוניין לשדרג את הכ.מסך שלו כדי שיוכל להריץ משחקים "כבדים" לטענתו, אני מחפש לו כרטיס מסך חזק בסביבות ה-800-900 שקל ושיהיה "קצר" כי בכל זאת יש לו מארז HTPC ממתין להמלצות שלכם מניסיון אישי תודה
-
- 4 תגובות
- 613 צפיות
-
-
אני רוצה לקבל המלצה על כרטיס מסך בתקציב 1,500 ש"ח וגם המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 10,000ש"ח,לדוד שלי
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך בתאילנד, מישהו יכול להמליץ לי? כרגע יש לי GFORCE4MX והוא בסדר אבל יש משחקים שאני לא יכול לשחק איתו הורדתי לדוגמא את CALL OF DUTY2 והוא לא עולה אצלי. ועוד שאלה, יש לי לוח אם של ASUS P4S8X-X, האם הוא יהיה טוב לכרטיס המסך? מה צריך שיהיה בו?
-
- 11 תגובות
- 998 צפיות
-