כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך טוב, תקציב: 3500 +- (לא SLI). תודה מראש.
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה חשבתי לקנות כרטיס מסך לצורכי משחקים כמו HEROES, GTA, CALL OF DUTY ועוד משחקי פעולה ואסטרטגיה שיוצאים.... החומרה שלי כרגע היא: ספק FSP400 - 60HCN FAN 12 CM 400W לוח אם H61MA -E35 B3 MSI מעבד COREI3 2120 3.3GHZ תקציב : 300-400 ש"ח, ואני לא מעוניין לשדרג דברים נוספים כדי להגיע לכרטיס מסך אחר, זאת אומרת שצריך להתמודד עם מה שיש כרגע... אשמח להמלצות, מחנויות KSP ו-TMS תודה, גל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בחצי שעה הבאה אני ככל הנראה נוסע עם חבר לקנות מסך וכרטיס מסך חדשים.. הכרטיס מסך הנוכחי שלו = 7600GS עושה המון בעיות התחממות (קירור פאסיבי) ודי מקרטע במשחקים כבר (גם בלי קשר לחום).. הוחלט לקנות אחד חדש. התקציב הוא סביב ה 600-700 ש"ח.. הכרטיס היחיד שנורמאלי שראיתי בתקציב שלו זה ה 9600GT שעולה 695 ש"ח.. יש אחד יותר טוב במחיר הזה ?? עדיף מ KSP ולא זאפ ושות'.. תודה שחר..
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן יש לי Q6600 @3.0GHZ 8800gt 520w supply כרגע אני מתלבט בין שני כרטיסים GTX 560 Ti או HD 6870 עד כמה הספק שלי מגביל אותי? אני רואה שה6870 צורך פחות חשמל אבל ה560TI קצת יותר טוב עם תמיכה בפיזיקס, עד כמה זה משמעותי? וכמה רציני יהיה הצוור בקבוק? כדאי להעלות את המעבד ל3.2/3.4 נכון? והאם כל זה יספיק לי בשביל לשחק MW3, BF3, RAGE על הגדרות גבוהות? תודה
-
- 8 תגובות
- 898 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס עד 2500? ומה עדיף 8800gts640 או ה8800 gt ?
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך למשחקים שהם לא הכי כבדים כמו קרייסיס לדוגמא שיחיזיק טוב COD , assassins screed וכאלה.... שמתי לב לכרטיס הבא: http://skypc.co.il/pl_product~LV360~8~0.htm רציתי לדעת איך הוא אם מישהו מכיר אותו ואם יש לכם המלצה לכרטיס אחר ושלא יחרוג מ 500 ש"ח תודה למגיבים.
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ללא OC.. כי אין לי מושג איך עושים את זה חריגה של עד 20 שקל לשימוש גיימינג: BF4, CRYSIS 3, FAR CRY 3 וכדומה לאלה
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
על איזה כרטיס לעריכת וידאו הייתם ממליצים - בתקציב של 1000 ש"ח +-
-
- 3 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי את הכרטיס הנ"ל ב 1160 ש"ח והוא התקלקל. החליפו לי למחודש (כי הם לא מוכרים כאלה כרטיסים יותר) וגם הוא היה מקולקל. אני רוצה להחליף בחדש, ורוצה לדעת איזה כרטיסים הם בעלי חוזק זהה או קצת יות חזקים, כדי שאדע מה לבקש. הכרטיס נקנה ב KSP ולכן אני צריך כרטיס שהם מוכרים כיום. מצורף המפרט המלא של המחשב. בתודה מראש, ערן [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא משהו מטורף מדי, אבל משהו שייתן ביצועים לא רעים לתוכנת PHOTOSHOP. אם אני מדבר שטויות תסלחו לי מראש, אני לא יודע כלום בתחום הזה. מדובר במעבד P4 2.6 לוח ASUS P4P עם 1 ג'יגה זכרון DDR 400 (2*512) סלוט AGP
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב חדש ואני לא סגור על כרטיס מסך הייתי רוצה עזרה *עדיפות לnVidia בינתיים אני בכיוון ל650GTX OC עולה 618ש"ח בTMS זה למשחקים ואני מצפה לפחות שנה וחצי קדימה על ULTRA .. קניתי לפני שנתיים וחצי 9800GT הכל היה טוב ויפה עד שהBF3 הגיע. החזיק בערך שנה וחצי את כל העולם על ULTRA עד הרגע שהתקנתי את הBF שם הגעתי לשפל המדרגה הרגע הזה שאני רב עם הSETTING ומוצא את עצמי נקרע בין שמים לארץ מחפש לי את האיזון שבין האיכות לביצועים .... בקיצור השקעתי בזמנו 690ש"ח ויצאתי מרוצה עם טווח התוצאות.. מחפש משהו בסגנון תודה =]
-
- 2 תגובות
- 934 צפיות
-
-
הכרטיס הנוכחי שלי ( X1900XT ) עושה המון בעיות כבר הרבה זמן, ולצערי כבר אין לי עליו אחריות. היות וכרגע אני מסוגל לשחק רק בסוליטייר או ב Combat Arms, החלטתי להחליף את הכרטיס כדי שאני אוכל לחזור לשחק במשחקים נורמליים. הבעיה שהמחשב שלי קצת ישן, אז אני לא יודע אם החלפת הכרטיס תעזור.. הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E6300 Twinmos 2GB DDR-2 667MHz (1GBx2) Gigabyte GA-945P-S3 CONNECT3D X1900XT 256MB Compucase 6A19+HEC 400 TR-TF האם החלפת כרטיס תאפשר לי לשחק במשחקים שעתידים לצאת השנה? (אני לא מחפש משחקים שירוצו על HIGT, אבל שיעבדו חלק על הגדרות בינוניות.. ) תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הזאת:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3104121,00.htmlוגם מכתבות אחרות שקראתי, הבנתי שכל הכבלים שנמכרים מ rca ל usb, לא איכותיים מספיק.אז ההתלבטות שלי היא בין כרטיס מסך לכידה, או להשתמש במצלמת ה מיני dv שיש לי ולחבר אותה ב rca לוידיאו ואז את המלצמה למחשב ב firewire.אבל לפי מה שקראתי עדיף לקנות וידיאו שמכיל יציאת svidoeo , כי זה יותר איכותי מ rca ואז בעצם אין לי איך לחבר את הוידיאו למצלמה כי אין לי כניסת s video במלצמה.אני יצטרך לקנות וידיאו בכל מקרה בשני המקרים. אז אני גם תוהה אם לא משתלם יותר יהיה לקנות מכשיר שמשלב וידיאו ,דיוידי וממיר בעצמו, אם יש כאלה עדיין בארץ. אבל השאלה היא מה היא האיכות?יש כאלה ממירים טובים כמו Canopus ADVC300 לפי הביקורת, אבל …
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי. רציתי לקבל ממכם עזרה עבור 2 מפרטים ישנים שיש ברשותי: מפרט ראשון, שהלך לו כרטיס המסך: לוח אם: M2N-E מעבד: AMD 5600+ כרטיס מסך: הלך לעולמו GF 9600GT זיכרון 4 ג'יגה RAM מפרט שני: לוח אם: M2V-TVM מעבד: AMD 5000+ כרטיס מסך: מובנה GF 6100 זיכרון 1 ג'יגה RAM עכשיו לשאלה המעניינת: כדאי בכלל להשקיע כסף ולהביא ל2 המחשבים הנ"ל כרטיסי מסך זולים? הראשון בשבילי כדי לראות סרטים, והשני זה של אח שלי, שיריץ משחקים בצורה סבירה (לא מחייב את הכי חדשים). במידה והתשובה חיובית, אשמח להמלצה על 2 כרטיסי מסך ל2 המפרטים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 521 צפיות
-
-
כמו שבכותרת צריך שיהיה גם למשחקים וגם לתמיכה מלאה בdx 10 .. תביאו כמה בין 1000 ל 1500 ש"ח .. תודה...
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך PSI EXP בין 1300 ל1500שקל רצוי NVIDIA
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל המלצה מה טוב יותר היום למשחקים בתקציב שלי ATI או NVIDIA ? כמו כן הייתי רוצה מאיץ עם קירור פסיבי (אם יש), ושל חברה אמינה שנותנת 3 שנות אחריות (ASUS / GIGABYTE ). אני לא רוצה לעשות "אוורקלוקינג". מה דעתכם על הכרטיס הזה: PX7600GT Extreme LEADTEK ביחס ל - GV-NX76T256DB אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 17 רגיל(לא דק), טוב, זול ומחברה טובה תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דרישות: 1) כמה שיותר זול..אין עדיפות ל"מותגים" 2) שיתמוך בקצב רענון של 85 הרץ ברזולוציה 1024 על 768. זהו. תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 17 CRT בתקציב של בארך 1200 מה לדעתכם המסך הכי איכותי ואמין בתקציב זה? ???
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז אני חושב על לקנות מסך חדש לאח שלי כי יש לנו כבר מסכים ישנים מאד כמו הסוני 200GS. אז אני לא יודע אם שווה לי לתקן אותו בעד 300 ש''ח. אז חשבתי לקנות כבר מסך חדש. יש לנו גם את המסך 786FD MAG. אבל השאלה אם המסך הזה מספיק טוב למשחקים וסרטים? או שכבר עדיף לקנות מסך חדש? תודה על העזרה
-
- 11 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב! אני צריך מסך שישמש אותי למחשב וגם לצפייה בטלויזיה באופן בלתי תלוי במחשב האם יש אפשרות למסך כזה שאם אני רוצה לצפות בטלויזיה אז אני יכול לצפות במסך מבלי להפעיל כלל את המחשב? שיעבוד באופן עצמאי לחלוטין ללא הפעלת המחשב כלל? היש מסך כזה שתומך בזה? ורצוי מאד שהמסך יתן לי איכות צפייה כמו טלויזיה. התקציב שלי למסך עד 5000 ש"ח ושיהיה מינימום בגודל 19" בתודה מראש לכל המשיבים והעוזרים
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך למשחקים אני קצת לחוץ בכף כי יש לי 1200 בשביל כרטיס מסך ומסך תודה לכולם על העזרה
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למסך דק 17 אינץ שיתאים לי למשחקים וסרטים וגם קצת לגלישה באינטרנט... התקציב שלי גבוה מכיוון שקיום יש לי כבר מסך דק 15 של ACER והוא על הפנים ולכן אני רוצה כבר לקנות משו טוב שיחזיק מעמד... עכשיו ממה שקראתי בפורום על המלצות של מסכים הבנתי שיש תחברות: סמסונג, LG, viewsonic שהן המובילות ... רק שרוב המסכים שמה היו לאנשים עם תקציב 2000 שקל ולכן אני חושב שב-3000 אני יוכל למצוא מסך טוב יותר... תודה לכל העונה שבוע טוב
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת בהתחלה רציתי ללכת על המאג 786 אבל הבנתי שהוא די דפוק תודה
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-