כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף? ה Catalyst החדש בגירסת 4.2 או Omega? מה ישפר לי יותר ?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
אני מתכוון לשדרג את הדריוורים של ה9600XT שלי ל4.2 השאלה היא אם אני צריך להסיר קודם את ה4.1 שמותקנים כרגע, או, לא.... ואם כן, אז איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של ATi ולא מצאתי. אם מישהו יוכל ללתת לי לינק אהיה אסיר תודה!
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם אז זהו זה סוף סוף קבלתי את ה 9800PRO 128MB 256BIT של ספיר והתקנתי אותו במחשב עם הדרייברים החדשים של אומגה וכבר יש לי כמה שאלות ? א. בעזרת איזה תוכנה אני אוכל לראות שהכרטיס באמת 256bit יש לי את ה- sisoftware sandra החדשה אך אני לא מוצא שם דבר וחצי דבר על כמה ביט הכרטיס ( למרות שלפי כמה הסברים שנתנו בפורום כגון : צורת הזיכרונות וסידור שלהם על הכרטיס אז הכל נראה כשורה ) ? ב. לפי בדרייברים של אומגה הליבה עומדת על 378 והזיכרון על 337.5 באם זה תקין לסוג זה של כרטיס ואו האם כדאי להחליף את הדרייבר ? ג. כאשר ניסיתי להעלות משחק על-מנת להתרשם מהכרטיס חלק מהגרפיקה נראת בצורה מאוד זוהרת ( כגון : סלעים וקירות ) לא הצבע שצריך להיות האם יש צורך לשנות משהו בהגדרות הכרטיס ? ( אנ…
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
דברו אלי למחשב נייד למשחקים
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
שווה 2300 ש"ח?? ואיך הוא מבחינת ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
פעם אחת הורדתי קובץ כזה בגודל 65 קילובייט שהיה בו איזה 5 דקות או יותר של מלא גרפיקה כזה בסביבות תלת מימדיות משהו יפה וכזה כתוב שזה מנצל משהו במחשב ובגלל זה זה תופס רק 65K מישהו יכול להביא לי קישור לקובץ הזה?
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
לפני כחודשיים קיבלתי ATI ORIGINAL R9800XT 256 אני משתמש בו כבר זמן מה ואני מאוד מרוצה, היום התקנתי את הדרייברים החדשים של ATI עם התוכנה החדשה שלהם ואני לא מרוצה, הכרטיס מתחמם יותר, מספר האפשרויות יותר מצומצם וכו... שמעתי גם שכדאי להתקין את הדרייברים של "אומגה" כי הם מנצלים את הכרטיס יותר טוב. מה לעשות ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
-
אני יכול להוסיף כרטיס מסך חזק למחשב הנייד שלי של HP?,קניתי אותו לפני חודש עם מעבד Centrino 2 ו4 GB זכרון קיצור מחשב בין החדשים שיש
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
אחרי שוטטות קטנה באתר של אסוס שמתי לב שיש כרטיס מסך 4850 שמו והוא לא כמו שאני מכיר (אני מכיר את הכרטיס השחור והדק שתופס מפרץ אחד עם הציור של הסינית) ואני מכיר גם את הדגם עם הקירור הגדול.. יש כמה האמת .. אבל את זה http://www.asus.com/prog_content/middle_enlargement.aspx?model=2667 מעולם לא שמעתי שאלות: יש אותו בארץ? הוא עולה גם כמו ה4850 הרגיל שאני מכיר? מה מיוחד בגירסא הזאת מלבד הקירור ... יא אללה איך הוא מתאים לי ללוח.........................:'( הצבע , הסמל של הרפובליקה , אסוס , הקירורררר הכוח שלו.......
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר בדיוק את ההבדל בין הדרייברים PBA לBBA מלבד שזה נוצר מחברות שונות , מה עדיף ? מה נותן ביצועים טובים יותר ?
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
האם יש כרטיס מסך באפיק AGP עם יציאה HDMI?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש אבל מתכוון להשאר עם המסך שלי לפחות לשנה הקרובה. רציתי לדעת האם המסך מדגם DELL 2007WFP שיש לי מתאים ויעבוד עם הכרטיס של GIGABYTE מדגם: GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש למחשב הנייד שלו-הוא נקנה לפני 3 שנים ואין לו מושג במחשבים.הוא רוצה לקנות כרטיס נחמד בסביביות ה 600-650 שקל בעיקרון שיריץ משחקים כמו פיפא 2006 ו הפיפא החדשה (מונדיאל). *בקיצור עצות לכרטיסי מסך. ** האם GeForce 5700FXLE של MSI יתאים בחיבורים? תודה מראש,תום.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
לפני שנה כמעט קניתי את הכרטיס מסך hd4770 שהמליצו לי עליו ב580 ש"ח והיה אותו גם ב530 בחנות זולה . המליצו לי גם על ה hd4830 שעלה 430 ש"ח ועוד הרבה סוגים ראיתי. ואחרי שכמעט שנה לא התעניינתי בכרטיסי מסך החלטתי לכנס ואני רואה שעדיין הכרטיסים הנ"ל מומלצים והמחירים שלהם כמעט ול א ירדו . כי הכרטיסים של אז משנה לשנה היו יורדים משמעותית ולמה עכשיו לא? אולי זה אותם כרטיסי מסך רק שהם יותר חזקים? כמו שהיה עם ה 8800gts ?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של PHILIPS LCD עכשיו כשאני מפעיל את המחשב הוא לפעמים מפעיל כמעט עד הסוף ואז הוא עושה entering sleep mode ועושה רסטרט למחשב מה הבעייה זה דחוף תודה..
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני יודע שיש נושא כזה בFAQ אבל אני עדיין לא מצליח ולכן אני פונה אליכם חיבור מחשב לטלוויזיה באמצעות SVIDEO -------------------------------------------------------------------------------- אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלוויזית CRT יש לי כ.מסך של NVIDIA 8500GT בעל יציאת 7 פינים ואני משתמש בכבל S-VIDEO בעל 4 פינים מצד אחד וכניסת RCA מהצד השני! משום מה אני לא מקבל תצוגה למרות שאני מוגדר בהגדרות הכרטיס על תצוגה דומה בשני המסכים גם ב TV וגם במסך המחשב, אני לא מצליח לראות תמונה ב TV. ועוד תופעה מוזרה כאשר אני נמצא בהגדרות של הכרטיס מסך ואני מבקש ממנו להרחיב תצוגה ועושה APPLY אז לשניה אחת כן רואים בטלביזיה ואז זה שוב נעלם...!! מתסכל! מה אני עושה לא נכון?!
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי היא בין הדגם של Gigabyte Mini ITX https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Graphics-GV-N1070IXOC-8GD/dp/B01JD2OSX0/ref=sr_1_50?s=pc&ie=UTF8&qid=1490015180&sr=1-50&keywords=GTX+1070 או הדגם הרגיל שלהם הארוך יותר ויתכן שגם שקט יותר ועם טמפרטורה נמוכה יותר ( המהרה לא חשובה לי אבל שקט כן ) והמחיר שלו אותו דבר https://www.amazon.com/Gigabyte-GeForce-GDDR5-Windforce-GV-N1070WF2OC-8GD/dp/B01HHCA1IO/ref=sr_1_51?s=pc&ie=UTF8&qid=1490015180&sr=1-51&keywords=GTX+1070 או את הדגם של EVGA שהוא יקר יותר אבל עם אחריות בינלאומית עד כפי שידוע לי אבל יש טענות על בעיה של פדים טרמיים (מה זה ?) , וגם איך רמת השקט שלו ? …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
Sapphire ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או PowerColor ATI Radeon 6850 1GB GDDR5 או HIS Radeon 6850 Fan 1GB GDDR5 זה מאוד חשובב!! המחשב אמור להריץ משחקים כבדים כמו שצריך תודה.
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי באנצים לPALIT GTS250 512MB וPALIT HD 4850 512MB ומה דעתכם מה עדיף ?
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
לקראת קניית מערכת אז יש לי שאלה מה עדיף לקחת את ה HD2900XT 512MB או ה 8800GTS 640 איך שראיתי בהרבה מבחנים שה 2900 לוקח .. אז אני מבקש את עזרתכם בדבר הזה תודה לכל עוזר
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
שלום לכם עומד לרכוש מסך זה לשילוב של גרפיקה וצפיה בסרטים HD . המסך מתאים לדרישות ,האם הכרטיס תומך בהם? רזולוצית המסך 1920X1200 והכרטיס תומך עד 1600X1200 . האם ההפרש בעיתי? תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
הקיצר יש לי מסך 1200P, וחיברתי את הכרטיס מסך לטלוויזיה, ועכשיו המסך שלי תקוע על 1080p, גם כשהטלוויזיה כבויה. מה אני עושה?
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-