כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול להסביר לי איזה סוגי כרטיסים יש(PCI E PCI X )סתם דוגמה מה זה אומר כל הסוגים האלו ומה נחשב היום ומה ממומלץ הפסיי אקספרס משהו כזה תודה?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי שלום אני השמח עם מישהו יכול לעזור לי אני מחפש כרטיס עריכה ווידאו אשר יש לו כניסות ויציאות גם אנלוגיות וגם כניסות דיגיטליות מסוג DV יש ברשותי מצלמה דיגיטלית מסוג DCR - PC100E של חברת SONY אני מעוניין לעשות עריכה איתה על המחשב יש כמה וכמה כאטיסים אני יודע אבל אני צריך משהו טוב וזול כמובן כסף זה עניין של "הכול ביחס ל...." יש לי צורך בזה דחוף אני השמח עם יש מישהו שיוכל לעזור לי הכתובת שלי היא: info@taz.co.il 10X RONEN
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
חבר'ה הזמנתי לפני שבועיים כמעט מחשב, והוא עוד לא הגיע בגלל שיש בעיה עם הכרטיס מסך הזמנתי את הRADEON 9800 pro ומסתבר שהוא כבר ירד מפס הייצור ואיפשר להשיג אוות. (רק של ספיר, והבנתי שלא כדאי להתעסק) גם השגתי אותו באחלה מחיר 1100 שקל, והתלהבתי, אבל עכשיו התקשר אלי המוכר בחנות ואמר לי סופית שאיפשר להשיג אותו. לכן אני מבקש את עזרתכם בבחירת כרטיס מסך. חשבתי על ה6800 הרגיל, אבל זה עדיין תוספת משמעותית במחיר ואני לא רוצה להתפשר על רדאון 9600 ולהתבאס אחרי חודשיים תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי כניסת VGA (כמו החיבור למסך מחשב) בטלוויזה בסלון מה שאני רוצה לדעת זה עם אני מחבר דרך VGA זה תמיד יהיה יותר איכותי מ TVOUT או שלא בהכרח? גם אם מדובר בכרטיס מאוד ישן?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מעבד I5 עם כרטיס מסך שבא על הלוח הלוח הוא GIGABYTE H67A-UUD3H-B3 יש לי זיכרון DDR3 4GB 1. Sparkle GeForce GT430 1GB GDDR3 HDMI PCI-E לא מכיר את החברה הזו 2. VGA TWINTECH GT430 1GB DDR3 VGA+DVI+HDMI PCIE גם לא מכיר את החברה ההצעה הראשונה הינה בעלות של 190 ש"ח ההצעה השניה היא בעלות של 300 ש"ח להצעה הראשונה אני חושב שיש עליו 3 שנים אחריות ואם אני זוכר טוב גם לשניה יש 3 שנים אחריות בנוסף קיבלתי הצעה לרכוש כרטיס במחיר עלות של חברת FORSA 1. GT430 1G 64BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI 2. GT440 1G 128BIT DDR3 CRT/DVI/HDMI הצעה הזו של חברת פורסה לדגם ה 430 עולה 220 ש"ח להצעה השניה של פורסה העלות היא 260 ש"ח האם מסובך להתקין כרטיס מסך? ראוי לציין שיש גם מספר חיב…
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי ל GT560 ויש ברשותי ספק כח של HEC 550 CM , האם הספק יעשה את העבודה או עלי להחליפו ? בנוטסף אני משדרג גם את המעבד (2500K) והלוח (GA-Z68X-UD3P-B3G) . תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
-
-
אני חושב שהכותרת מסבירה. בכלליות אני צריך כרטיס טלוויזיה אם אפשרות ללכידת וידאו, כמה שיותר איכותי למחיר. אם יש גם רדיו אז בכלל מצויין. אבל בעצם כל דבר יהיה יותר טוב מהפליי וידאו הישן שנהרס היום
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
מדובר על לוח האם ASUS P5KPL-CM יציאת PCI-E ישנה אפשרות לחבר את המסך הן בדיגיטלי והן בחיבור הרגיל הישן. אין לי שום דרישות גרפיות, העיקר שיחזיק מעמד, וכמה שיותר. אגב, מה דעתכם על הדגם של MSI Radeon HD 2600PRO 512MB ?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה כרטיס טוב יותר ומה משתלם לקנות XFX nVidia GeForce 7900GT 256MB GIGABYTE nVidia GeForce 8600GTS 256MB תודה רבה מאוד למי שיעזור לי כי אני ממש חייב לדעת
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
מבחינת קירור וביצועים?!
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
ה- ati הינו במהירות 400 מגה הרץ וה- geforce במהירות 350 מגה הרץ ושאלה נוספת שלי היא מהי יציאת dvi??
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
הראשון: http://www.leadtek.com/eng/3d_graphic/overview.asp?pronameid=279&lineid=1&act=1 השני: http://www.gainward.com/en/product/product_detail_v8026.html המחיר כמעט זהה, כך שהמחיר לא אמור להוות השפעה על ההחלטה. (ה-Gainward עולה 15 ש"ח יותר) מה עדיף? ד"א, אני די נעול על ה-7300GT, אז אין צורך להציע כרטיסים אחרים.
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
אני רוכש מחשב עם לוח אם של asus M2A-VM HDMI יש עליו כרטיס מסך מובנה Radeon X1250 IGP ורציתי לדעת האם ניתן לחבר לו מסך רחב ולעבוד ברזולוציה של 1440X900 הבנתי שלא כל כרטיס מסך יכול
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
איזה מהם יותר חזק למשחקים? עד כמה שידוע לי הם מתחרים אחד של השני.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
איפה אני יכול להוריד דרייבר מעודכן לכרטיס מסך ati mobility radeon HD 5650 במחשב נייד של טושיבה? באתר של amd-ati http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-64.aspx רשום למטה שהדרייבר לא מתאים למכשירי טושיבה. ובאתר הרישמי של טושיבה ,הדרייבר לא עודכן מלפני שנתיים כמעט. זה לא הפריע לי עד שהתחלתי לשחק בבאטלפילד ונתקלתי בבעיות תצוגה (שימו לב לריבועים על הריצפה ,והקרקע שחורה שזה לא אמור להיות).
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
הפתעה או מתנה צפויה? רגע לפני סוף אירוע ההשקה של GTX 1080 הוצג אחיו הקטן, ה-GTX 1070 שמגיע בתג מחיר נגיש יותר בתוספת הבטחה לביצועי קצה עליון עם כרטיס מסך בודד שעולה 600 דולר לא כובשים את השוק לבד. מנכ"ל NVIDIA ג'ן סן הואנג מכריז על ארכיטקטורת פסקל שתהיה זמינה להמונים בדמות Geforce GTX 1070. בשלב זה לכולם זה כבר ידוע, GTX 970 הוא כרטיס המסך המוצלח ביותר שראינו בשנים האחרונות, אולי אפילו מאז אמצע העשור הקודם. פיסת חומרה יחסית פשוטה, בעלת צריכת חשמל נמוכה וביצועים גבוהים, שעל אף שעלתה כמעט 2000 שקלים היא הפכה לפופולארית ביותר בקרב משתמשי Steam. מדובר בהישג שטרם הושג על ידי פיסת חומרה שנושאת תג מחיר שכזה. NVIDIA מחליטה לשמור על הנוסחה שעבדה כל כך ט…
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב ישן שאני מעוניין להחליף לו את הכרטיס מסך, מה שישב עליו עד עכשיו זה הכרטיס ATI Radeon HD 2600 PRO עד שהגיע שעתו... המחשב הוא מחשב משרדי שאמור לשמש בעיקר לגלישה, צפייה בסרטונים ומשחקים משנות התשעים (סוליטר...). לכן הייתי שמח להשקיע בו כמה שפחות אבל לשמור על רמת אמינות גבוהה, יש המלצות? מפרט המחשב הישן: מעבד - Intel® Core2 Quad CPU Q9300 @ 2.50GHz, 2333 Mhz לוח אם - Gigabyte P35C-DS3R 2GB RAM ספק כוח- Chiptec APS 550S תודה!
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
היי בעבר עם המערכת החדשה שלי היתי מגיע ל46 FPS , היום עם אותה המערכת בדיוק אני מגיע כל הזמן רק ל42.3 FPS , ולא משהנ איזה דרייבר אני מתקין , זה ירידה של כ10% , מדוע זה?
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ומסך LCD רחב (CMV-221D של חברת ?CHIMEI). המסך ברזולוציה של 1050X1680. קראתי קצת על נתונים של כרטיסי מסך כמו לדוגמא X1950PRO, הפרמטרים המצוינים שם הם: ל-3D = 2560X1600ול-TV = 1024X768. כיצד אני יכול לדעת האם כרטיס המסך יתמוך ברזולוציה של המסך? אני מעוניין להשתמש במסך הרחב גם לצורך חיבור לכבלים. לפי מה שראיתי לממירים החדשים של חברות yes ו-hot יש יציאות (S-Video) שמאפשרות חיבור ישיר למסך (ו/או לכרטיס המסך). האם אכן במקרה זה אני יכול לוותר על רכישת כרטיס TV? באחד הטרדים ראיתי המלצה על כרטיס X1950PRO של חברת Power Color נכתב שעקב מערכת קירור טובה יותר יש לו עדיפות על הכרטיס של Sapphire. את הכרטיס של חברת Power Color ניתן לירכוש במחיר של 780 ¤ ואחריו…
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה להגדיר הגדרות רזולוציה אופטימליות - מה אני צריך לדעת ואיך אני עושה את זה ? יש לי כרטיס מסך 4890 ומסך 24 אינץ FULL HD אשמח לתגובה
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-
-
היי חברה אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר שני מסכים על קרטיס מסך ATI RADEON X 1650 PRO PCI-E ???????????????!
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-