כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם אפשרי לצרוב ביוס של 9600XT ל 9600PRO בדקתי והכרטיס עובד בלי בעיה ב 500MHZ לליבה... והבנתי שאת הזכרונות צריכים להשאיר אותו דבר... השאלה אם זה יעזור במשהו איזה ביוס אני צריך להוריד ומאיפה ?? ואיזה תוכנה צורבת את הביוס ??? תודה מראש נ.ב הכרטיס הוא של חברת ג'יגה בייט
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
ילי כרגע מחשב שהחלפתי ונשאר לי הכרטיס מהמחשב הקודם Asus V8200 Deluxe האם כדאי למכור אותו, ואם כן בכמה ? או ששוה להשאר איתו כרגע עד אשר המחירים קצת ירדו (בגלל הדור החדש שנכנס בימים אלו) האם הוא בכלל שווה היום ? הוא נחשב כרטיס טוב ?
-
- 9 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום ברשותי מסך של פריוויו (preview) מסך 17 אינץ' שטוח עם המסך קיבלתי כבל שמתחבר מהמסך אל הספק במקום מהמסך אל החשמל הבייתי.. הספק שלי נשרף לפני שבועיים (לא מהמסך) עכשיו אני רוצה לקנות ספק חדש אבל כל הספקים היום באים עם חיבור אחד באחורה שלהם, כלומר אני יכול לחבר רק חשמל לספק וזהו ואין עוד חיבור שאני יוכל לחבר את המסך אל הספק... עכשיו השאלה שלי זה האם אני יכול לקנות כבל שצד אחד יתחבר למסך וצד שני ילך ישר לחשמל? (ככה זה במסכים החדשים) והאם זה בכלל יתאים למסך שלי? צריך להסתכל על כמה וואטים וכמה וולטים הוא דורש לפני שקונים את הכבל? או כולם אותו הדבר וכולם מתאימים לכל סוגי המסכים? אם אפשר לקבל תשובה עוד היום אני אשמח כי אני צריך לקנות ספק ואני לא יודע אם לקנות עם חיבור אח…
-
- 5 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המסך הזה הכי טוב שייש ב850 שקל Samsung 753DFX 17? יש מסך יותר טוב מי זה?
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
כל האתרים בוחנים משחקי דום, אנריאל, אבל אף אחד לא ראיתי שבוחן דווקא דברים כבדים כמו סימולטורים של טיסה כגון: Flight Sim 2004, LockOn ןכו' האם מישהו יכול לתת פה לינק לאתרים כאלה שבוחנים כרטיסים בסימולטורים. חשוב לי מאד תודה.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי SONY SDM-S73 ויש לי TCO03 מה זה אומר ה TCO זה פחות קרינה? ???
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
נמאס לי ממסך ה17 אינץ' המטושטש, החשוך, שפועל ב60 הרץ שלי וברצוני להתקדם למשהו שהורס פחות עיניים של בן אדם אני מחפש מסך 19 איכותי, חד, בלי בעיה של חושך, בעל קצב ריענון של 100 הרץ, כמה שיותר יפה (בתצוגה לא באיך שהוא נראה) ואיכותי ?בתודה מראש, דניאל.
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שי לי כמה שאלות לגביי הכרטיס.. אתם יודעים מתי אמור לרדת המחירים שלו. כי שמעתי שהולך לצאת טכנולוגיה חדשה בקרוס והמחיר של הכרטיס הולך לרדת... וזה גם נכון שיקבלו HL 2 איתו?
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי לפני שנה (בארה"ב) כרטיס מסך powercolor ATI radeon 9800 pro עם 128 מגה זכרון. איך אוכל לדעת האם הוא 128 ביט או 256 ביט?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני הולך לרכוש מחשב המיועד לעריכת וידאו. אית האפשרויות שאני שוקל היא שימוש במערכת AVID. בשביל מערכת כזו אני צריך כרטיס מסך שיש בו יציאת וידאו. בנוסף ליציאת הוידאו אני צריך לעבוד על שני מסכים במקביל. סה"כ אני זקוק ל3 יציאות שיעבדו במקביל: 2 מוניטורים ווידאו OUT. באתר של ASUS, כתוב שבכרטיס SE מבוסס 9600 ניתן להשצנש ביציאת VGA, ואת הDVI ניתן להמיר לVGA או וידאו (לא טוב בשבילי). לאומת זאת בכרטיס XT שלהם, כתוב שישנן יציאות VGA וDVI (שניתן להמיר לVGA) ובנוסף יציאת וידאו. הקיצר, אני זקוק לכרטיס מבוסס ATI 9600 או X600, שיאפשר לי להפעיל את כל שלוש היציאות במקביל. האם מישהו יודע על רכטיס כזה? האם מישהו ניסה כבר ויכול להמליץ לי? תודה.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני חשבתי על זה : http://www.nirtech.co.il/details.asp?id=912&lead_id=&look= מה אתם אומרים? , שווה את הכסף?
-
- 3 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקבל חוות דעת של מי שמשתמש או מכיר מסך זה.
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אוקיי , חבר שלי קנה אתמול מחשב מKSP הכולל כרטיס 9800SE של ספיר , באתי אליו , והופתעתי לראות שהכרטיס הוא בעל אפיק זיכרון של 256ביט! , אמרתי , בוא ננסה עליו את הסופטמוד של אומגה , לקחתי את הדרייברים , והופה! , הכל עובד! , הכרטיס על מהיריות ליבה של 324 וזיכרון 290 , ונותן 4900 נקודות ב3dmark03 , ללא ארטיפקטים ללא כלום! , אמרתי בוא נעלה אותו למהירות של 9800פרו , אז שמתי 380לליבה ו338לזיכרונות , ואללה! , עדיין אין תקיעות וארטיפקטים , והכרטיס מקבל 5600נקודות ב3dmark03 , וכל זה עם קירור סטוק וכרטיס שעלה 870שקל! הרצתי פאר קריי ודום 3 , והכל עובד חלק לגמרי!!! , אז , תחשבו על זה... , כנראה שתקופת ה9800SE עוד לא נעלמה , ועדיין ניתן למצוא כרטיסים עם 4צינורות תקינים לחלוטין!
-
- 8 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני כרגע עובד, ובסוף החופש (משהו בעוד חודש) אמורים ב"ה להיות לי 3000 שקל לשיפוץ ולשיפור המחשב. אז לאחר OC כושל על 5600XT (ע"ע בת'ארד בפורום תצוגה) תוצרת פליט ( :-\) אני חושב דחוף להעיףףףףף אותו כי הוא מהווה מעצור רציני למחשב שלי (מפרט בחתימה).... אז לכן אני רוצה לקנות את ה6800 ואני נוטה לכיוון GAINWARD זאת חברה שאני מאוד אוהב ומעריך... לכן אשמח לשמוע ביקורות ותגובות עליו. 2. כרגע יש לי ספק ג'נרי ואין מצב שאני מסכן את ה GEFORCE עם ספק כזה לכן אני אצטרך גם לקנות ספק ואשמח לקבל את עצותיכם המקצועיים... (יש לי נטייה לטובת ה טרמלטייק). נ.ב. הכרטיס מיועד בעיקר למשחקים כבדים.... ואין גמישות בתקציב, 3000 זה המקסימום!
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאור גל הפופולריות לו זוכים לאחרונה מסכי ה-LCD, החלטתי שהגיע גם תורי לרכוש מסך שיפנה לי קצת מקום על השולחן. התקציב שעומד לרשותי הוא עד 2,800 ש"ח ומצאתי כמה מועמדים לא רעים, ביניהם ה-L1710B של LG, ה-S762G של CTX ואולי ה-Q17 של יונדאי שכל מה שידוע עליו הוא שהפאנל שלו הוא כבר לא HyDis, אבל חוץ מזה נראה שאף אחד לא יודע עליו שום פרטים וכולם רק חוזרים על אותם דברים כל הזמן. אופציות נוספות שנשקלו ונפסלו הם ה-73 של סוני שחסרה לו כניסת DVI (דבר שהוא לדעתי בגדר חובה בכל מסך LCD נורמלי) ו-Iiyama 431S שזווית הצפיה שלו היא צרה מדי (140/120). כרגע ההתלבטות העיקרית שלי היא בין ה-CTX ל-LG, כאשר ה-LG עולה מעט יותר (לא משמעותי) אבל ל-CTX יש משום מה נתונים טובים יותר (זוית צפיה רחבה יותר וב…
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב AMD 64 3000, ג'יגה זיכרון- על לוח אם K8N neo platinum של MSI. העניין הוא שאני לוקח מהמחשב הישן את כרטיס המסך שלי: RADEON 9600 PRO. האם הוא יהווה צוואר בקבוק? אם כן, עד כמה זה משמעותי במשחקים?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני כבר מתחרפן, כל אשכול שאני נכנס יש שאלות, מה יותר טוב MSI או ATI? א MSI או SAPPHIRE והנה התשובה ב9800 פרו MSI הוא הכרטיס הכי משתלם מכל השאר!!! והנה הסיבות: * קירור יותר מתקדם משאר הקירורים הסטנדרטיים * ליבת R360 שמאפשר צריבת ביוס בלי בעיות בניגוד לR350 באחרים * באנדל מצויין בניגוד לאיזה 2 דיסקים באחרים * 3 שנים אחריות בנעה ובCOMP IL (זהירות! הכרטיס נמכר עם שנה אחריות בפנדה ובKSP) מחירים: נעה : 1500 שקל COMP IL : 1370 KSP : 1330 פנדה : 1380 בקיצור, הוא הכרטיס הכי משתלם מבין ה9800 פרוים. אז תפסיקו לשאול שאלות סרק.
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול מה יותר משתלם מבין הכרטיסי מסך האלה: MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB או MSI 9800 PRO 128MB 256BIT
-
- 16 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בשיא הרצינות הכרטיס יותר גדול (בגודל שלו) מה9800 פרו שלי יש לו 8 ג'וקים של זכרונות! חחח זה מצחיק יש אספנים שאוספים כאלה כרטיסים? כמה אני יקבל עליו? מממ ומה שמצחיק זה שרשום עליו THE MIGHTY VOODOO BANSHEE חהחהחה
-
- 10 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס radeon 9200se יש לו יציאה ל-svidou. קניתי חוט s.v חברתי לטלוויזה ליצאת s/v ולא רואים כולם רציתי לשאול מה צריך כדי לחברת את הטלוויזה למחשב???
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חשבתי תמיד של Shappire, כי אהבתי ת'חברה והכול. אבל אמר מישהו על הליבה של MSI משו. אז... מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות. ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט). הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון. בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אבקש את דעתכם על הקנייה המיטבית מבין השניים: SONY SDM-S73 > כמדומני ישן יותר, קונטרסט 1:500, זמן 16MS, ללא DVI, דק עם עיצוב יפה. LG FLATRON 1710B > קונטרסט 1:450, זמן 16MS, כולל DVI ו- USB, תושבת בומבסטית מעט. בבקשה לא להתייחס למחיר שהוא גם כך מאוד מאוד דומה... תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מסוג se 9800 של חברת club3d עם 128mb ו-256bit שמעתי מחבר שדרך שינוי הגדרות אפשר להפוך אותו לפרו עם מישהו כבר עשה את זה הוא יודע על דרך אחרת לעשות את זה שיגיב כי אני חייב לשפר את הכרטיס הדפוק הזה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-