עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by tamar,

http://www.pcgameshardware.de/?menu=browser&article_id=622848&image_id=741106

2. Started by Predator,

היי אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1500 ש"ח שיתמוך ב DX10.1 אם אפשר. אני גם בונה על זה שאני אחבר את המחשב לטלביזיה, האם אפשר לבנות על יציאת V. OUT של כ. המסך או שכדאי כבר ללכת על כרטיס טלביזיה יעודי ? (לצורך העניין אני מתכוון לראות סרטים מהמחשב על הטלביזיה ואני רוצה שהאיכות של השידור תהיה ברמה של HD) בקיצור איזה שילוב ייתן לי את הפתרון המקבימאלי ? תודה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  3. Started by davidreznic,

שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל ולטלוויזיה שלי (CRT) יש חיבורי COMPOSITE וכניסת S-VIDEO. עם הכרטיס קיבלתי כבל שבצד אחד זה SVIDEO והצד השני מתפצל ל-3 בננות כחולה (כתוב עליה Pb out), ירוקה (כתוב עליה Y out) אדומה (כתוב עליה Pr out) מה אני עושה ??? תודה

4. שלום אני עובד עם כרטיס 8600gt ומסך LG1900J בזמן שאני משחק ב-PES2008 או NBA 07, מופיע פס מרצד באמצע המסך ??? מה עלי לעשות ?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  5. ואני צריך כרטיס מסך ממש טוב לGA-8I865GME-775-RH והוא agp8x אם זה חשוב 3 גיגה הרץ , 256 מגה זיכרון ביינתים אבל יוסיף עוד גיגה לפני הקנייה. יש משהו על רמה שאפשר להשיג לו לדעתכם?, אני יודע שהוא חרא הלוח, אאבל יש משהו נגיד ברמה שיכול להפעיל ביושוק? אבל שיפעיל אותו על רמה. תודה מראש!

6. קניתי מחשב חדש וקיבלתי איתו כרטיס טלויזיה , אני משתמש ב ווינדוס ויסטה , התקנתי את הדריבר ושאני לוחץ על ה winfast זה אומר לי : cannot find any vidieo capture device זה המפרט של המחשב שלי: Intel Due Quad Q6600 2.4 GIGABITE P35 DS3L 2GB MEMORY 320GB Geforce 8800 GT 512 MB LEADTEK WINFAST TV2000 RM LIBERTY 400W זה הכל אני לא בטוח שזה נחוץ אל שיהיה מראש תודה על העזרה אבי ..

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  7. Started by noam1983,

איזה כרטיס מסך עדיף לצפיה בסרטים שהם באיכות 720P ו1080 ולא למשחקים MSI NX8500GT-TD256E OC GeForce 8500GT 256MB 128-bit GDDR3 PCI Express x16 SLI Supported Video Card או MSI RX2600Pro-T2D512E Radeon HD 2600PRO 512MB 128-bit GDDR2 PCI Express x16 HDCP Ready Video Card תודה רבה !!!

8. Started by locdog,

אני רוצה לקנות אחד ולחנות שאני רוצה ממנה יש PNY 8800GT, אף פעם לא שמעתי על PNY, אולי כדאי לקחת של GIGABYTE או שאין הבדל?

9. Started by YANIV286,

שלום לכולם אני מעונין לקנות כרטיס מסך למחשב של אחי בתקציב של 400 ש"ח מפרט המחשב: Windows: Windows XP5.1 (Build 2600) Service Pack 2 Internet Explorer: 7.0.5730.11 Memory (RAM): 1016 MB CPU Info: Genuine Intel® CPU 2140 @ 1.60GHz CPU Speed: 1604.7 MHz Sound card: Realtek HD Audio output Display Adapters: Intel® 82945G Express Chipset Family | NetMeeting driver | RDPDD Chained DD | Screen Resolution: 1280 X 768 USB Controllers: Detected: 5 host controllers. Manufacturer: Award Software International, Inc. Product Make: 945GZM-S2 Motherboard: Gigabyte Technology Co., Ltd. 945GZM-S2 המטרה העיקרית היא להפעלת המשחק PES…

10. Started by oren12,

עד 200 ש"ח ואם אפשר גם פחות יהיה טוב אני צריך כרטיס טלוויזיה טוב וזול.

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. Started by fish123,

אני רוצה ללכוד ולערוך וידאו מהTV למחשב... בתקציב של 2000 ש"ח חשבתי שאפשר לקנות כרטיס עריכה חזק למחשב או שאפשר לקנות מחשב קטן עם ביצועים חלשים עם כרטיס עריכה סביר של 500 ש"ח (מחשב שהוא נועד רק ללכידה ועריכה)... מה עדיף?

12. שלום, התקנתי וינדווס ויסטה, אחרי יומיים אני מדליק את המחשב ומופיע לי על המסך frequency out of range. והמסך מודיע לי שהוא מקבל תדר רענון של 120 הרץ, למרות שמוגדר לו 60. ואם אני מגדיר לו תדר רענון של 70 הוא כותב שהוא מקבל 140 וכו'(אני בודק את זה ע"י חיבור מסך רגיל לחיבור vga) פירמטתי תמחשב עם ווינדווס אקס פי, כדי לשלול בעיות תוכנה. אחרי איזה יום יומיים שוב אותה בעייה, התקנתי כל דרייבר שמצאתי וזה לא משפיע. במסך רגיל אין את הבעיה הזאת. לקחתי את הlcd וחיברתי למחשב אחר בבית והפלא ופלא הוא עובד(בחיבור vga) החזרתי אותו למחשב שלי(בחיבור vga לא dvi) ושוב הפלא ופלא הוא עובד. אני מכבה בלילה תמחשב, בבוקר מדליק ושוב אותה בעיה, ושוב.....מחבר תמסך למחשב אחר, מחזיר אותו לשלי והכל עובד. בק…

13. <<<< יש לי את המחשב<< לאחר התקנת CRASHDAY המחשב סירב לעלות לאחר ביצוע ריסטרט. הוא ניתקע עם הפס של XP למטה. נכנסתי לSAFE MODE והוא עלה. בMSCONFIG ביתלתי את כל הדברים והמחשב עלה. לאחר מכן הוספתי את הכל חזרה ושוב לא עולה!! חזרתי לSAFE MODE והסרתי רק את שני התהליכים של ATI ATI HOTKEY POLLER ATI SMART המחשב עלה לאחר הביטול. מחקתי דרייברים והתקנתי הכל מחדש, הוספתי את שני התהליכים והוא עלה.. הייתי בטוח שסדרתי אתזה. עשיתי כמה רסטרטים והכל היה טוב. עד שעכשיו שוב עשיתי רסטרט ושוב הוא ניתקע!!!!!!! ביטלתי את התהליכים והוא עלה בסדר... מישו יכול לעזור לי???!!! **חשוב לציין שכל המשחקים עובדים טוב כמו שעבדו(ברגע שהוספתי את התהליכים הנ"ל ועד התקיעה האחרונה) והכרטיס לא הת…

14. אני רוצה לקנות את ה-8800GT הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=842 אבל אני לא יודע אם הוא מגיע עם מתאם, בדקתי באתר אבל לא מצאתי מה בא עם הכרטיס. האם הוא מגיע עם מתאם (או שכל אחד מגיע)? ועוד שאלה, אני לא כך כך בטוח בקשר לחברה הזאת (Twintech), האם היא בסדר (מבחינת אחריות ואמינות) או שעדיף לקחת כרטיס של חברה יותר מוכרת? משהו כמו זה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=843 (של BFG) תודה

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  15. אני רוצה לחבר את המחשב למסך ולהנות מסרטי HD כמו שצריך.. הבעיה שאין לי מושג איזה סוג חיבור צריך בשביל זה ולפי מה שהבנתי כשמחברים מסך כזה למחשב האיכות יורדת.. אני רוצה לחבר ת'מחשב ברזולציה הזאת (1920X1080) ולהינות כמו שצריך.. ואגב, אם זה משנה יש לי מחשב חזק (מעבד q6600 וכרטיס מסך 8800 GTX..) אז בבקשה תפרטו לי איזה סוג חיבור וכל מה שצריך..כי אני בור בנושא..

16. Started by basharis,

יש לי מחשב משרדי עם כרטיס Leadtek 7300GS שמותקן עליו. המחשב משמש לצורך להרצת תוכנות משרדיות בלבד, אני לא מריץ עליו משחקים או משהו שדורש מאמץ מכרטיס המסך. מחובר אליו מסך ViewSonic VP930 ב-DVI (זו הסיבה שאני לא משתמש בכרטיס onboard). הבעיה היא שהכרטיס מסך הזה רועש למדי ביחס לשאר המחשב. אני שומע אותו טוב מאוד למרות שיש לי מארז איכותי (Sonata2). תהיתי אם יש דרך כלשהי להחליש את המאוורר, או לבטל את פעולתו לגמרי (כאמור הכרטיס לא אמור להתאמץ). לחלופין, האם אפשרי לקבל המלצה לכרטיס עם קירור פאסיבי בתקציב מינימלי.

17. Started by avidan28,

ובכן אחרי שאני רוצה לקנות כרטיס מסך בכל החנויות שאני מכיר הוא לא זמין ומציעים לי חברות אחרות. (אסוס גיינוורד לידטק) ומצאתי את גיגבייט ב TMS. את TMS אני מכיר מפה משמועות ושיחות עליהם ושאלתי היא האם היא חנות טובה כמו פנדה נועה ו IQPC או שהיא שכונתית כמו KSP. אני פשוט רוצה רק את הגיגבייט 88GT ולאף אחד אין אותו במלאי ולא יהיה בזמן הקרוב. (כבר חקרתי עליו כל כך ואפילו על המבנה האלקטרוני שלו ועל הרכיבים שלו...) ולהם יש אותו. אשמח לקבל תגובות.תודה.

18. הזמנתי את הכרטיס CONNECT3D Radeon HD3870 512MB DDR4 PCIe2.0 ורציתי לדעת מה הטמפ' שאמורה להיות אצלו במנוחה ובמאמץ.. תודה וחג שמח.

19. Started by TOMER20,

אהלן, קניתי כ. טלויזיה pinnacle analog pctv pci וחיברתי אותו ישירות לכבלים (ללא ממיר), רואים יחסית סביר (הקליטה בסדר) אבל יש הפרעה- מעין פס שעובר כל שנייה שתיים לכל אורך המסך. שמחברים טלויזיה רגילה לאותו החיבור רואים חלק לגמרי, ללא שום הפרעה. יש לכם רעיון מה לעשות?. תודה!.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. Started by henwin,

INTEL CORE 2 DUO E6550/E7550 עוד לא הוחטל סופי לגבי המעבד לוח אם P35 1333 PCI X ראם 2ג'יגה 320 הרדיסק מארז ATX TK 1150 אני לא יודעאיזה ספק יש שם אבל הוא אמור להיות טוב אני לא יודע אם זה קשור אבל המסך המיועד הוא LG 19'' 1953 HR 2MS 1:5000 אני צריך את הכרטיס בעיקר למשחקים,אני משחק הרבה אבל אני לא גיימר כבד,לכן אני צריך כרטיס שיהיה ברמה טובה אבל לא מהטופ ואני רוצה כרטיס שיהיה לי הכי משתלם ביחס למה שהוא יתן לי

• 1 תגובה
    • 636 צפיות
  21. שלום אני מחפש דרייבר (אפילו של צד שלישי) שיוכל להריץ את הכרטיס עם מערכות הפעלה ישנות כמו 98 וME

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  22. Started by naba,

הכוונה לחלק הזה שמאפשר להשכיב את הכרטיס מסך

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  23. :jump:האם בשביל לבדוק האם כרטיס מסך חדש מסוג his x1950pro תקין זאת אומרת עובד יש צורך גם לחבר אותו לספק כוח עם חיבור ה 6 pin או שאפשר פשוט לחבר אותו לסלוט של ה pci-e ולהדליק את המחשב? אני שואל כי קניתי כרטיס כזה באיביי והוא מגיע ללא המתאם לספק כוח ,וביקשתי מגיסי שיבדוק אם הוא תקין אבל אני לא חושב שיש לו כזה מתאם.ויש לי 7 ימים להחזיר אותו אם הוא לא תקין :jump:

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  24. הסיקורים הם באנגלית הכרטיס המפלצתי (עם ה-OC הכי חזק) של חברת Asus : http://www.legionhardware.com/document.php?id=708 לפי מה שאני יודע הכרטיס של אסוס אפילו לא הגיע לארץ (ובחו"ל עדיין לא פרסמו את מחירו, ככה שיש זמן עד שהוא יגיע) הכרטיס של BFG (גם עם OC) שנמכר כבר בחלק מהחנויות כמו TMS : http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTQzMSwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== הכרטיס הזה זמין למכירה בארץ.

25. Started by kobi122,

זה יד שניה האם הכרטיס מסך 6800GT שווה את ה300 ש"ח או שכדאי כרטיס מסך אחר

• 1 תגובה
    • 497 צפיות

דיונים חדשים בפורומים