כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
חבר'ס מה הכי שווה לקנות ולמה ... Gigacube Radeon 9600XT D3 256MB מה זה הדי 3 הזה ?!?! זה נחוץ?! SAPPHIRE 9600XT 128 mb DDR TV OUT DVI SAPPHIRE 9600XT 256 mb DDR TV OUT DVI Sapphire Radeon 9600 256MB Abit Siluro Geforce FX 5200 128MB הוא ממממש זולללל 450 שקל פחחחח לא שווה אבל אתם יודעים ...תגידו מה נראה לכם לפי דעתכם.. Leadtek Winfast Geforce FX 5200 Ultra MyVIVO 128MB DDR מה זה האולטרא הזה ?! ALBATRON Geforce 5700 Ultra 128MB ALBATRON Geforce 5700Q 256MB
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
יש לי מסך חדש 730b Samsung בנוסף הכיוון האוטומטי לא פעיל, למה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
אם מישהו כאן יכול לעזור ולהגיד לי איפה אפשר להשיג מתאם 6 פין מ PCIE לMOLEX ? ומה המחירים (לא אמור לעלות יותר מ40 ש"ח...) עדיפות לאיזור חיפה\צפון בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום, רכשתי מחשב חדש עם לוח אם Asus p8p67 pro B3. בלוח אם מותקנים סלוטים של PCI-E 2 עבור כרטיסי מסך. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE RADEON X1950 XTX, שיושב על bus של PCI-E 1. עקרונית אני יודע שאמורה להיות תאימות לאחור של תקן PCI-E. כשאני מנסה להתקין פיזית את הכרטיס, אני לא מצליח להבריג אותו לחלק האחורי של המארז כי הרווח גדול מדי, בלוח אם הישן זה היה בסדר. אני מפחד להפעיל כוח גדול מדי מחשש שאשבור את הכרטיס. כשאני מחבר מתח הכל עובד בסדר. האם זו בעיה ידוע?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום אנשים, שמי רובי ואני אדריכל ומעצב, שנים שעסקתי בהדמיות ותלת מימד, ובשנים האחרונות עובד בעיקר עם יישומים מבוססי ריל טיים, שעושים שימוש ישיר ב GPU ולאו דווקא ברנדר CPU. אחת מקפיצות הדרך המשמעותיות שהעולם בו אני נמצא חיכה להם, הוא היישום בריל טיים של ריי טרייסינג, ז"א השתקפויות, הצללות עדינות, קאוסטיק ושאר אלמנטי רינדור מאוד אינטנסיביים, שעליהם היה אפשר רק לחלום עד כה, כעת עם סדרת הכרטיסים מבוססי הטיורינג, שניכר שעושים את הצעד לשם, מישהו יכול להרחיב מה מצפה בתחום מבחינת מנועים כמו UNREAL או UNITY ודומיהם שבהם משתמשות התוכנות ריל טיים. אני מדבר על תוכנות כגול LUMION ו TWINMOTION למי שמכיר. אשמח למידע נוסף והכוונה. מתעתד לקנות LAPTOP או DESKTOP בשנה הקרובה, עבור רילטיים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
http://www.glbsale.com/eng/index.html 100% זה גנוב. זה פשוט לא הגיוני! מסך LCD 21 עולה פחות מ 15 פה בארץ! גלשתי בפורום ומישהו אמר שהוא הזמין מהם מחשב נייד. המחירים האלה פשוט לא הגיוניים! אפשר לקנות שם מסך LCD 21 ב287 דולר!!! נראה לכם שאפשר לקנות מהם? זה חייב להיות גנוב או משהו לא? ואם נגיד בטוח לקנות מהם, אפשר אולי לארגן קנייה קבוצתית. המחירים האלה פשוט צחוק! אז אם למישהו יש מידע או דעה על האתר הזה בבקשה שיכתוב.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
יש לי Leadtek PX7800GT עם הקירור השחור השקט הזה ולא הענק ובמנוחה הכרטיס על 34 מעלות ובמאמץ על 44.. זה נורמלי?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=88302 דרביר לווינדוס ויסטה ל1900X? ?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
הבנתי שההשקה היית ליפני יומיים(ב-25) אבל אני לא כ"כ מוצא אותו למכירה? ויש מושג מתי יגיע לארץ?
-
- 1 תגובה
- 873 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה רציתי לדעת מאיפה אני מוריד את כל התוכנות הללו שבודקות את הביצועיים תודה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מבקש הצעות לכרטיס מסך עד 1200 לגיימינג תודה, וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 8800GT עכשיו אני משחק ב-HIGH ברזולצויה 1280 - 1024 כמה FPS אמור להיות לי בשטח פתוח וכמה בשטח סגור? (אם זה לא לכאן אז תעבירו )
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
http://www.geeks3d.com/?p=3292 בעיקרון מה שהתוכנה עושה היא מכריחה משחקים לנצל בכוח את CROSSFIRE מקור http://forums.vr-zone.com/news-around-web/395066-ati-crossfire-extension-v-1-0-here.html
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
-
השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
השגתי את הכרטיס הישן הזה ואני רואה שיש לו גם S VIDEO וגם RCA אז רציתי לדעת האם הRCA היא כניסה המאפשרת חיבור מצלמות או PS2 לדוגמא... תודה
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
המפרט שלי: i7 3770 Gigabyte GA-H77-D3H Seasoniv S12II-620W Kingston 16GB KINGSTON KIT(8Gx2) Hyper-X RED XMP Seagate 1TB, 3.5", SATA3, Barracuda 7200.14 SAMSUNG SSD 830 128GB Fractal Design Define R3 בימים הקרובים אני מתכנן לקנות את הכרטיס HD 7870 XT והשאלות שלי הן כאלה: 1. האם הכרטיס יחסום חלק גדול במארז או שישאר מספיק מקום לזרימת אוויר טובה? 2. אני לא בטוח אם יש בלוח אם שלי כניסת PCI-E 3... (האם יש?) 3. לכמה FPS הכרטיס יגיע עם הנתונים של המחשב שלי במשחקים הפופולריים (באטלפילד, פאר קריי 3, ביושוק) על הגדרות הכי גבוהות (אפשר בלי AA)? 4. האם יהיה הבדל בFPS אם המשחק יותקן על הSSD או על הHDD, או שההבדל יהיה רק בזמני טעינה? 5. כרגע אני מקצה 1 ג'יגה ראם מהזכרון שלי לזכרון גר…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
inno3d הדליפו את הכרטיס החדש של אנוידיה למייניג, הכרטיס הולך להיות מבוסס על דגם מחולש של 1080ti. לכתבה https://wccftech.com/nvidia-gp102-p102-100-crypto-mining-graphics-cards-leak/
-
- 1 תגובה
- 997 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, יש לי במחשב שלי Leadtek PX7800GT ואני רוצה לקנות עוד אחד כדי שיעבדו ב-SLI הבעיה היא שכבר לא מביאים אותם לארץ ולא מצאתי בשום מקום לקנות חדש ולא משומש. השאלה היא אם אני אקנה 7800GTX זה ישפיע? אני יודע שזה בכלל לא מומלץ אבל אין לי פיתרון לבעיה. אם מישהו יציע פיתרון אני אשמח מאוד. תודה, יותם.
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלומלומות לכולם! בחוכמתי הגדולה אצתי רצתי וקניתי כרטיס מסך קקי זה עם המערכת החדשה שלי! עכשיו, אני יודע שה TC בעצם משלים זיכרון ע"י זיכרון פיזי, ועליו יש רק 64 מ"ב. האם יש דרך לחסום את הגישה שלו או להגביל אותה ? כך שלא יגע בכלל או קצת פחות בזיכרון הפיזי? אם כן כיצד, איפה, איך מה מי מו..... תודה מראש! נ.ב אם יש דרך מה שאני רוצה לעשות זה להגביל אותו ל128 זיכרון ואז הוא יקח רק 64 מ"ב ולא 192 מ"ב..... אופס הייתי בטוח שאני בפורום של תצוגה וגרפיקה .. סליחה :XX איזה שהוא מנהל יכול להעביר... ?
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ASUS 9800XT ואני חייב להבין משהו אחת ולתמיד !!! ש ATI מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 4.1 , 4.2 , 4.3 למשל... אבל ש ASUS מוציאים דרייבר הוא מסומן ככה 7.99 , 8.01 , 8.02 אך לעזעזל אני ידע עכשיו למשל אם אני רוצה להוריד דרייבר 4.3 אבל של אסוס אך הוא מסומן ??? יש לזה איזה שהוא רצף מסויים בבקשה עזרה :-\ והדבר השני איזה דרייבר הכי עדיף ל 9800XT מבחינת ביצועים גם ל DX8 וגם ל DX9 ?? תודה מראש 8) עריכה: בדקתי עכשיו וראיתי השוואה בין CATALYST לבין OMEGA לבין איזה שהוא דרייבר שנקרא DNA והוא לקח את שניהם בכל המבחנים !!! מישהו מכיר את הדרייבר שיכול לחוות דעה ???
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-