עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by אביחי,

צריך המלצה לכרטיס מסך בתקציב של 1500-1600 ש"ח

• 14 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by TMDil,

בעיקר להריץ משחקים חזקים... מסך 19" (מלבני) כרגע יש לי x1950gt חשבתי על HD4770 הנה המפרט שלי תגידו לי מה כדאי לי במסגרת התקציב (לא משנה אם זה RADEON אם GFORCE) ספק: (מה שהיה רשום על המדבקה) L&C B500E MAX 400W real total output 500W MAX מעבד: core 2 duo E4300 זכרון: (4 GB בכללי) kingstone 1GBx2 2GB לוח: Intel Bad Axe D975XBX (זה מפרט שבנוי גם בשביל להריץ MAC מה שהתברר לי כטעות כי אני לא השתמשתי בMAC פעם אחת) תודה רבה נ.ב הלוח שלי יכול להריץ CF?

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  3. אני גר לא רחוק מאיבוריי מחשבים אם אתם מכירים משם משהו טוב משם אז אני מעדיף תודה.

• 10 תגובות
    • 631 צפיות
  4. הקטע הבא מועתק מפרסום שלי בפורום אחר. אשמח לקבל קצת יותר מידע (שם לא כ"כ עזרו לי). הבנתי שהמעבד שלי מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך. משהו יכול להסיבר לי איך אפשר לדעת שזה המצב? מה הם הדברים שאני צריך לשים לב אליהם? בכל מקרה, אשמח אם משהו יוכל לתת לי המלצה, גם עם מחיר הכרטיס משמעותית יותר זול מה-700$ שאני יכול להקציב. תקציב: הכרטיס יקנה בחו"ל. אז תקציב של עד 700$ חריגה מקסימלית: אין חריגה מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): זה כרטיס בעיקר לגיימינג. משחקים כמו COD MW2, WOW וכו' האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס מסך? (אתם לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא מעוניין לבצע OC חנות: אני אקנה בחו"ל בwww.amazon.com מפרט המחשב: מעבד: Intel Core 2 Duo 6700 2.66…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם: GIGABYTE GA-MA78LMT-U S2H ואני משתמש בכטיס המסך שעליו - הוא מספיק לצרכים שלי (מריץ FIFA 2011 ברמה נמוכה) אני מעוניין לקנות כרטיס זול למדי שיתמוך בשני מסכים יש לי העדפה קלה לNVIDIA עם תמיכה בCUDA. מה ההמלצות? עדיפות לקניה מ - http://www.zigzag2000.co.il תודה

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  6. חברה של אח שלי בניו-יורק והיא מסכימה לקנות לי כרטיס מסך ואני אחזיר לה ת'כסף.. אז איזה כרטיס לדעתכם אפשר למצוא שם בערך ב-110 דולר? (של nvidia לא ati). ואם מישהו יכול להביא לי לינקים לחנויות טובות בניו יורק אני אודה לו מאודדדדדדדדד! עריכה: 2 הודעות למטה המפרט שלי.

• 49 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. שלום, לאחרונה החלפתי את הלוח והמעבד , את הלוח ללוח ABIT והמעבד למעבד AMD 2500 מה שנותר זה כרטיס נורמלי.. שאוכל לשחק עם המשחקים הנ"ל , יש לציין שכרגע יש לי כרטיס מאוד ישן , 64 מיגא TNT 2 תודה לכל העונים עריכה : איך זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10206 וזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=10207 וזה? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_342_351&products_id=2523 מה עם זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=7453 הם במחיר מדהים , האם יצליחו להריץ את המשחקים הנ"ל ? ודום 3 ? תודה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Ncoder,

השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by fux,

אני מרכיב מחשב, יותר מאוחר אני יעלה מפרט...מחשב מאוד חזק! ואני צריך המלצה לכרטיס מסך לא משנה אם יש אותו בארץ או לא. כי לא מפריע לי לעשות משלוח מחו"ל... אני צריך המלצה לכרטיס מסך החזק ביותר שיש היום! ואני מדגיש החזק ביותר! מבחינת תקציב אין בעיות תודה מראש לכל העוזרים! {אהה ואם אפשר גם בערך טווח מחירים שלו} בתודה מראש fux

• 28 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. המחשב: מעבד : g620 לוח אם : h61 זיכרון : 4gb 1333mhz דיסק קשיח : 500gb אני צריך כרטיס מסך שיריץ counter strike source על הכי גבוה בצורה חלקה מאד אבל כמה שיותר זול ולא מעל ה600 שח אם יש כרטיס שיעשה את העבודה בפחות כסף יותר טוב תודה מראש אורי

• 5 תגובות
    • 790 צפיות
  11. שלומות ידידי השמנמנים! אני צריך כרטיס מסך חדש מכיוון שהכרטיס הנוכחי שלי כבר מתיישן (Radeon 9800P) ואני כבר משיג פריימים נמוכים יחסית במשחקים כבדים בהגדרות גבוהות. תקציב: 1500-2000 ש"ח. אני רוצה כרטיס מסך חזק, שיחזיק לי לשנתיים הקרובות. אני לא יודע אם צריך התאמה ללוח אם או משהו כזה, אבל אם צריך, אז הלוח אם שלי הוא: Asus p4p800. עדיפות על ATI, אבל אם יש יותר טוב של Nvidia במחיר הנ"ל, זה יהיה גם בסיידר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  12. שלום לכולם, אני אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך מסדרת Quadro לצרכי עבודה עם תוכנות גרפיקה שונות, הכרטיס צריך להחזיק היטב בהגדרות מקסימליות של תוכנות כמו 3D Max, Maya, Cinema 4D ועוד.. אני אולי אצטרך לשדרג עוד כמה חלקים בעקבות השדרוג של הכ.מסך, זהו המפרט שאני עובד איתו כרגע: - i7 2600 3.4 - Kingston 8gb memory - Geforce 570 gtx במידה ואתם רואים לנכון לשדרג חלקים מסויימים כדי למנוע צוואר בקבוק בבקשה תציינו אותם. אני רוצה להשקיע בכ.מסך איכותי שיתאים לשימושים שציינתי מבלי להתחשב בתקציב, חשבתי על הכרטיסים של Quardo מסדרות 4800/5000/6000. אני לא צריך את הכרטיס הכי טוב שיש אלא את הכרטיס שיתאים למה שאני צריך ותו לא. הכרטיס מיועד נטו לעבודה ולא למשחקים. אני אשמח לקבל כל עצה/המ…

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  13. התקציב 1000 שקל (הוא יכול להוסיף 100 200 שקל) בנתיים המלצתי לו על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=9514 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם... לפני שכולם מתנפלים עלי פה אני אקדים ואומר... אני יודע שאין צורך בכרטיס מפוצץ בשביל תוכנות גרפיקה (פוטושופ, אילסטרייטור, עבודה בוידאו ותלת מימד בהמשך) אבל עם זאת, אני מרכיב מפרט למחשב שאמור לשרת אותי בשנתיים הקרובות ללא שידרוגים כאשר הייעוד העיקרי שלו יהיה עבודות עם תוכנות גרפיות. המפרט הראשוני שבניתי הכיל את GTS8800 320M ב 1690 שקל... אבל קיבלתי מאנשים את התחושה שהוא חזק מדי ויקר מידי ללא תועלת ממש אם אני לא משתמש בו למשחקים... מנגד הגיעה ההמלצה על ה : Leadtek nVIDIA GeForce 8500GT 256MB PCIe... האם הוא מהווה התפשרות חדה מדי או שהוא מספיק? אם כך... מה קונים? איזה כרטיס נותן מקסימום ביצועים לעלות שלו בלי לזרוק כסף לחינם? בנוסף הייתי רוצה לשאול אם יש מעבד/ל…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. השאלה כזאת בקשר לשדרוג מחשב מדובר על המפרט הזה : PENTIUM D 3 GHZ 2G RAM לוח של אינטל לא בטוח מה הדגם אבל יש לו PCI-E X16 (מן ה סתם שה PCI 1 ולא 2) עכשיו עומד על המחשב 8600GTS המחשבים מקרטעים ה FPS ממש נמוך התקציב בסביביות ה 500 שקל (100+\-) אני חשבתי על GTS250 של נבידיה שעולה בסביבות ה 650 שקל או על 4850 של ATI שעולה בסביבות ה 600 שקל השאלה עם הכרטיסים האלה יתנו צוואר בקבוק יותר מדי גדול ? תודה לעונים !

• 5 תגובות
    • 931 צפיות
  16. חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך לחבר. הוא צריך כרטיס AGP X8, והתקציב הוא 300-350 ש"ח, בלי אפשרות לחריגה. מצאתי את זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~PV-T44A-WANG~8~0.htm מה אתם אומרים עליו? יש המלצות על משהו יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 625 צפיות
  17. Started by RoNeR,

צריך המלצה לכרטיס מסך + ספק עד 1000 שקל משו שיהיה טוב למשחקים.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך והספק כח ואני מאוד אשמח לשמוע המלצות. התקציב הוא בערך 1,500 ש"ח ואם צריך אני יכול להוסיף עוד קצת. המערכת שלי כרגע: מעבד - intel i7 2600K לוח אם - intel DP67BG כרטיס מסך - GAINWARD GTS450 1GB ספק כח - Thermaltake TR2 430W מסך - DELL U2312HM 1920x1080 תודה !

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  20. שלום רב, הכרטיס מסך הקודם שלי (GF6800GT) התקלקל בנסיבות מצערות. מאפייני המחשב: * חיבור מסוג AGP. * מעבד AMD 3500 השאלה: האם אפשר לחבר כרטיס מסוג Pci-e? אני יודע שהמעבד שלי תומך בזה, אבל האם אני יוכל לחבר? אם לא, איזה חלקים צריך להחליף כדי שהוא יתמוך. שאלה 2: אני צריך כרטיס מסך חדש, תקציב: בלי מוגבל. אני רוצה את הכרטיס הטוב ביותר שאפשר לקנות. תמליצו על כרטיסים. תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by Baruh92,

שלום !! אני מחפש כרטיס מסך AGPX8 עד 400 ש"ח הייתי רוצה להריץ פחות או יותר משחקים של היום לא אכפת לי שירוצו על מינימום רק שיעבדו. תודה מראש!! [br]פורסם בתאריך: 9.09.2007 בשעה 15:10:06 מישהו בכל זאת? רק אחד קרא את ההודעה הזאת עד עכשיו

22. Started by benbaler,

שלום, אני מחפש לשדרג את הכרטיס מסך שלי X1950PRO יש לי לוח של GIGABYTE 965P-S3 וספק כוח 350W REAL יש לי מסך 24" + מסך 19" אני משחק על ה24" בלבד ברזולוציה של 1080P אני צופה בסרטים של 720P (אני צריך כרטיס DUAL DVI) ואני משחק במשחקי יריות גוף ראשון וגוף שלישי בעיקר. הכרטיס צריך להיות בעל גוף קירור טוב ומאווררים! אני לא מעוניין להתקע עם כרטיס מיושן כמו שקניתי את ה הכרטיס שלי בדיוק שיצא הכרטיס 8800 ולהשאר בטכנולוגיה ישנה (אז ההבדל היה 800 שקל) שקט מאוד חשוב לי ואני לא כלכך מבין מה ההבדלים בין DIRECTX 10,10.1,11 והאם שווה לקחת כרטיס שהוא בטכנולוגיה ישנה של DX10 האם זה עקרוני? בנוסף הכרטיס צריך להכנס למארז JSP MIDTOWER שהכרטיס יכול להיות ארוך עד כ10 ס"מ יותר מהכרטיס הנוכחי בכדי …

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by baruch28,

היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך 700-800 ש"ח שיהיה מתאים לגרפיקה (לא חשוב למשחקים)

• 2 תגובות
    • 562 צפיות
  24. ומה ההבדל בין 7600GS 512MB לבין X1650 512MB כי הם אותו מחיר בערך... ואיזה כרטיס מסך חזק ל AGP X8 אני יכול לקנות עד 700 שקל לא יותר !! תודה

• 11 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by clown,

לא מצאתי כרטיס כזה בסטיקי מומלצים כאן... תודה לעוזרים.

דיונים חדשים בפורומים