כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן... צריך המלצה לכרטיסים גרפיים עד 700 ש"ח אני לומד עיצוב ועובד עם פוטושופ, מאיה, פריהנד וכו' המחשב יחסית חדש ככה שאין בעיה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה זמן היה לי ג'יפורס 4 אמ-איקס 440 עם 64 מ"ב זכרון, והוא הלך לעולמו. יש לי כרגע תקציב של 300 ש"ח, ואני צריך המלצה לכרטיס המסך המשתלם ביותר בתקציב הזה. אני לא משחק כ"כ במשחקים, אבל כן רציתי שיעבוד למשל עם GTA San Andreas ועם משחקים עם גרפיקה סבירה (אבל לא כבדה מדיי, כמו דום 3 ודומיו) זה הכל, תודה לכל מי שיעזור.
-
- 41 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
כרגע יש לי X1950PRO שמראה סימני גסיסה.. טמפרטורה בין 48 מעלות ל55 אחרי ניקוי עם לחץ אוויר במנוחה, קריסות כמה פעמים ביום גם כשלא מריצים שם משחק ושום דבר סתם באינטרנט. ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו, עכשיו שאר המפרט שלי הוא כזה E6300 לוח 965P S3 2GB זכרון עכשיו אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה כי לא נחוץ לי כרגע וממילא הרבה משחקים אני משחק בסוני ככה שלא חשוב לי שהמחשב יהיה חזק במיוחד, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחליף את הכרטיס לפחות באותה הרמה (כמובן שעדיף יותר חזק..) חשבתי להוציא בין 300 ל400 מה מומלץ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 949 צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס לדעתכם כדאי לי לקנות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000-1500 ש"ח (כמובן שאם יהיה עדיף לי להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל כרטיס יותר טוב שיהיה שווה את זה אני מוכן) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין HD6950/HD6970/GTX570. אני נוטה יותר לכיוון הHD6950 כי מבדיקה זריזה באינטרנט ראיתי שהוא נכנס בדיוק בטווח המחירים שציינתי, בעוד שהHD6970/GTX570 חורגים ממנו מעט. אך כמובן שאני עדיין אשמח לקבל חוות דעת והמלצות (גם לכרטיסים אחרים אם אתם חושבים שזה עדיף). ויש לי עוד שאלה חוץ מזה - הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD4870, רציתי לדעת אם יהיה אפשרי (במידה והכרטיס החדש יהיה גם של AMD) לחבר את שני הכרטיסים? ואם כן, האם זה באמת …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הדרישות שלי מהכרטיס הם: 1) שלט -רצוי מאוד שיהיה בבנדל 2) יכולות עריכת וידאו לא רעות (זה אומר הקלטה של תוכניות טלווזיה) 3) כמובן שיציג טלווזיה באיכות כמה שיותר גבוהה... 4) יהיה נחמד אם יגיע עם חיבור FIREWARE כדי שאוכל לחבר את מצלמת הוידאו שלי.... תודה לעוזרים מראש נ"ב העדפה לחנויות בצפון נועה/פנדה/מרדנית/KSP
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כרטיס שיכול לקלוט,וללכוד טלוויזה באיכות טובה,וכמובן במחיר טוב. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
בשביל חבר שלי שרוצה להקליט תוכניות יש לו ממיר של הוט
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה. יש לי Windows XP pro, כך שכרטיס כמו Hauppauge 150 אני מעדיף לא לקנות, כי קראתי בהמון מקומות שיש בעיות עם האינפרה אדום ועם השלט בXP, וגם שהשלט לא ממש עובד. אם זה משנה, המפרט שלי הוא: עוד דבר, חשוב שיהיה לי שלט שיבוא עם הכרטיס \ לקנות בנוסף גם לא אכפת לי, אבל שלט שיעבוד טוב ובלי בעיות. ואם יהיה אפשר להגיד לכרטיס שעות וערוצים וזה והוא יקליט זה גם יהיה טוב (או שזה בכלל קשור לתוכנה שאני משתמש בה? אם כן אז עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה?)
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלוויזיה ב 400 שקל בערך חשוב לי שיהיה לו שלט ושיהיה לו חיבור לממיר של הכבלים (מה שיש לכולם בערך) אני ישתמש בו לראות טלוויזיה ורדיו במחשב ולא יותר לא צריך פיצרים של ווידאו וכאלה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה לראות טלויזיה במחשב ולהקליט באיכות טובה איך זה הולך? אני מחבר את הכרטיס טלויזיה למחשב ואת הכרטיס עצמו צריך לחבר לשקע כלשהו בקיר? אשמח למידע בנושא ולהמלצות
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
אבא שלי צריך לצורכי מחקר לחבר מצלמה ( coolpix 4300 ) למיקרוסקופ וממנה למחשב. המטרה היא לראות במחשב כשהם עובדים עם המיקרוסקופ ולצלם תמונות. איזה כרטיס הייתם ממליצים למטרה הזאת? כמה שהאיכות יותר גבוהה יותר טוב, אבל גם המצלמה מגבילה את האיכות כמה שהבנתי, אז קחו את זה בחשבון. המוכר כאן הציע לו R9200 עם VIVO ב 540 ש"ח או Flyvideo3000 ב 300 ש"ח בערך, אבל הוא יחזיר לו כסף על הכרטיס הישן (GF4 MX) זה ממש לא למשחקים, רק לצורכי מחקר. המחשב הוא פנטיום 4 חדש יחסית(חצי שנה), אז לא נראה לי שתהיה בעיה של כרטיס חדש מדיי.
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ok אני מעוניין לקנות כרטיס טלוויזה למחשב החדש שלי ... עכשיו על מנת לנצל את האיכות של המסך (LCD17) אני רוצה משהו איכותי ראיתי שהמליצו פה פעם על כרטיס טלוויזה של Asus שמשתמש בטיונר של פילפס ושהוא יותר טוב מהאלה של לידטק האם יש לכם המלצות חדשות\אחרות יותר טובות מהאסוס ? רצוי גם שתהיה אפשרות הקלטה באיכות טובה (לא משהו מקצועי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
כמו בכותרת.... אני צריך כרטיס טלוויזיה לאחי, המחיר לא כלכך חשוב . אבל שיהיה כרטיס טוב ! (זהו אין לי עוד מושג בכרטיסי טלוויזיה חח אם צריך עוד פרטים תגידו) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה חיצוני טוב עם שלט והאפשרות לחבר אליו ממיר דיגיטלי כמו שרשום בכותרת עד 700 ש"ח. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום חברה, איזה כרטיס טלוויזיה תוכלו להמליץ לי בטווח של עד 550ש"ח שיעודו להקלטה מוידאו+טלוויזיה באיכות גבוהה [מומלץ שיתמוך כבר ב HD]. תודה רבה מראש, יאן.
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלויזיה איכותי שיקליט לי מהיס מקס למחשב נייד אין לי בעיה שיהיה USB טן PCI EXPREES ואין פה סכום כי אין לי מושג מה המחירים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס טלויזיה חיצוני שאפשר יהיה לחבר ללאפטופ ולראות טלויזיה של כבלים (אנלוגי-לא דיגיטלי)
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שאני אוכל לראות טלויזיה במחשב באיכות טובה. ועוד שאלה... יש לי נגן archos 604 wifi כולל ה-dvr station שיש בו כניסות ויציאות רבות (component, composite, s.video, spdif) האם אני יכול להשתמש בו ככרטיס טלויזיה (כבל מה-dvr ל-dvi/rgb?)
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
עד 200 שקל מיועד רק לצפייה ב-HOT דרך ממיר אפשרויות הקלטה ועריכה לא מעניינות אותי, אני צריך כרטיס שיעבוד עם מחשב ישן (P3) ושלא ידרוש יותר מידי משאבים מהמערכת
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
מעוניין לקנות כרטיס טלויזיה עד 250 ש"ח, וצריך המלצות? בנוסף יהיה נחמד אם תגידו לי מה הפרמטרים החשובים שצריך לבדוק כרטיס כזה (כלומר איך יודעים שכרטיס טוב)? עוד שאלה פעם שהייתי מחבר את מחשב למערכת סטריו שלי, והיא הייתה מחוברת לשקע הרדיו של כבלים (פעם היה ניתן לקלוט שם תחנות עם הפס קול של ערוץ שלוש וארבע) אז כל עוד שהיה חיבור גם למחשב וגם לכבלים אז היה קול כזה "מממממממממממ" והיתי נאלץ לנתק אחד מהם. עולה לי השאלה האם יכול להיות שזה סימן שיהיה לי בעיה לחבר את כרטיס טלויזיה לשקע של כבלים? מישהו נתקל במשהו כזה או דומה בעבר? מקווה שתוכלו לעזור כי הנושא די לא מוכסה (בד"כ עולות שאלות אין תגובות) תודה לכל המגיבים, טל
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר הרבה מחשבות על טלויזיה בחדר החלטתי בסופו של דבר לקנות כרטיס טלויזיה במקום טלויזיה שזה גם נותן אפשרות של הקלטה למחשב. חיפשתי המון בפורום הזה גם וגם בפורומים אחרים ברחבי הרשת ועדיין לא הצחלתי להבין כמה דברים ואיזה כרטיס טלויזיה הכי טוב בשבילי. אז ככה .. אני בעיקר צריך את הכרטיס בשביל לראות טליוזיה ולא ממש בשביל עריכה ... אני לא צירך לבזבז את הכסף לכרטיס לעריכה אבל תהיתי אןלי יש כרטיס שכולל בתוכו את שני הדברים זאת אומרת שיהיה גם טוב לעריכה וגם ללכידת וידאו או שזה בא בנפרד? בשורה התחתונה אני צריך כרטיס טלויזיה שתהיה לו רזולוציית לכידת וידאו גבוהה ,שאני אוכל להקליט בו בצורה איכותית מאוד רצוי שיהיה עם שלט בערך ב 300 ש"ח אפשר קצת יותר עד 500 ש"ח אבל אם זה לא נ…
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-