כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
-
אני מבקש המלצה לכרטיס מסך עד 600 ש"ח הכי טוב כנ"ל מבחינת עלות/ביצועים. PCI-E כמובן. תודה!
-
- 10 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי תגירסה המלאה , גם של 05. עכשיו, אני לא מבין בזה משהו, אבל "חפיף" תעזרו לי קצת ואני ילמד יותר על החלק הזה. אז הנה הדרישות שלי: זיכרונות: 768 של DDRAM. אני רוצה להעלות תוצאות לאתר ולראות את תתרשמו. אבל אני לא יודע מה לכוון בהגדרות הגראפיות (כדי שיפעל על מקסימום יכולות..) (: תודה לכל הממליצים..
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי כרגע 6600GT Pentium 4 3Ghz 1GB זיכרון איזה כרטיס אני יכול לקנות בסביבות 500 שקל שהמעבד לא יהווה לו צוואר בקבוק, ושהכרטיס יהיה טוב (פיפ"א, סימס, משחקים כאלו). עדיפות לכרטיס שגם טוב עם HD(ואולי גם עם יציאת HDMI)
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום חברים. קודם כל אני צריך את עצתכם לגבי אם בכלל כרטיס מסך זה מה שאני צריך. יש לי מחשב כמעט בן 5 שעבר שידרוגים עם השנים, כרטיס המסך הינו 8800gts שיש לי מהיום הראשון של המחשב. בשנה האחרונה המחשב היה נתקע לי לעיתים קרובות (קרובות יותר וקרובות פחות) - נתקע = תמונה קופאת ומקלדת לא מגיבה אבל סאונד ממשיך להתנגן ברקע לעוד דקה או שתיים עד שגם הוא נתקע. רק כיבוי פיזי היה פותר את הבעיה. לאחרונה הוספתי עוד מסך לקונפיגורציה כך שאני עובד עם 2 מסכים ולעיתים מנתק אחד ומחבר את הטלויזיה. אתמול המחשב עשה קולות של גסיסה אחרונה. הוא נתקע מספר פעמים רצוף (פעמיים עם מסך כחול לשניה שהספקתי לראות רק משהו שקשור לזריקת זיכרון מהסטאק אני חושב). ולאחר מכן הוא שווק חיים לגמרי. ז"א אני מדליק את המחש…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אחי מתכונן לקנות כ.מסך ויש לו AGP המחיר נע בין 700-800 AGP להזכירכם.. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
בוקר טוב כולם, ברשותי מחשב בן 4 שנים שיש לו אפיק AGP, מחוסר תקציב אני נאלץ להמשיך בארכיטקטורה הנוכחית. ולשאלה, מה כרטיס הAGP החזק ביותר כיום? ומה ניתן להשיג בארץ למיטב ידיעתכם? מפרט - athlon 64 3000+ 2.0GB ddr 400 asus a8v deluxe
-
- 12 תגובות
- 771 צפיות
-
-
^^ עבור חבר רצוי בחנויות באזור חיפה- KSP, נועה, פנדה... שוב, AGP, עד 750 ש"ח, תומך DX9. (וכאלה שאינם מפלצות זוללות חשמל, בהנחה שעובדים עם ספק ג'נרי) תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 825 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מעבד P4 1.5GHz, עם לוח אם בתושבת AGP. בגלל הגרפיקה הגרועה בכרטיס הישן שלו, אנחנו מחפשים לקנות לו כרטיס AGP עד 500 שקלים, להרצת המשחק WOW בצורה סבירה+. אני מעדיף להזמין לו עם האשראי כרטיס מסך מאיביי או כל חנות אחרת ששולחת לארץ, כי יוצא יותר זול. אז מבחינת מחיר לחו"ל, עד 65$ (יש עוד מע"מ ומשלוח). אני מבין שהתקציב לחוץ, אבל הבן אדם תפרן והוא בקושי מגרד את ה-500, כך שלהוסיף לא אפשרי, אבל אני אשמח אם תרשמו את האפשרות עם התוספת מעבר לתקציב כאפשרות משנית (אולי אוסיף לו טיפה לתקציב בעצמי). תודה
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי הרבה מחשבה אני הולך על 2600XT כעל פתרון טוב למחשב שלי השאלה עכשיו היא איזה דגם לקחת זקוק להמלצות
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
הכרטיס מיועד למחשב חדש די בסיסי (i3, 4GB) שיפעיל משחקים חדשים בסבבה על מסך 22". מה שחשוב לי זה התמורה יחסית למחיר. אפשר לחרוג אם צריך
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
הAGP בלוח האם פגום. הלוח תומך בpci.... אני צריך כרטיס שיהיה pci ויתמוך בdvi השימושים הם רק קריאת טקסטים.. אם זה משנה המסך הוא lcd 22" wide התקציב לא כלכך משנה עדיף כמה שיותר זול כי השימושים הם משרדיים בלבד. תודה
-
- 6 תגובות
- 538 צפיות
-
-
אין לי AGP ואין לי PCI-EXPRESS אז לכן אני רוצה כרטיס מסך בסלוט של PCI יש למישהו יד שנייה אולי? או שתוכלו להמליץ לי על משהו טוב. תודה
-
- 25 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ראיתי כרטיס שמבוסס על צ'יפ 713X האם הוא טוב ? אם לא מה אתם ממליצים לקנות?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה איזהשהו פתרון כי לא ניתן לחבר כרטיס מסך שיש לי למחשב הודות לצ'יפסט של SIS שלא רוצה לעבוד לא עם MX440 ולא עם FX5200 ולא עם TI3200 יש המלצות לא ממש יודע מה לחפש בדיוק כי כול הכרטיס שראיתי הם רק TV OUT
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכרטיס מסך AGP בסביבות ה600 (או פחות אפילו) שיוכל להריץ חדשים (ממש לא חייב על הגדרות גבוהות) פשוט בינתיים הFX5200 שלי מקרטע אפילו על הגדרות נמוכות. חשבתי על משהו בכיוון ה6600 אבל לא ראיתי 6600 בממשק AGP. אתם יכולים להמליץ לי על כרטיס טוב? ולשלוח גם קישור לחנות אם אפשר
-
- 8 תגובות
- 705 צפיות
-
-
הי חברה, אני אוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי, כרגע יש לי 7600GTX של GIGABYTE אבל הוא כבר ישן, מתחיל לקרטע. ולא ממש מריץ את המשחקים הכבדים בקלות כמו פעם, אני מחפש כרטיס בשביל משחקים בטווח של 1500 ש"ח (100-200 ש"ח חריגה זה הגיוני אני חושב) המחשב שלי הוא: מעבד: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+ לוח אם: Gigabyte GA-M51GM-S2G זכרון: 2GB Crucial Ballistix 6400 800mhz DDR2 ספק: 450W לא מותג. מה הכרטיס הטוב ביותר שאני יכול לקנות שיעבוד טוב עם המפרט שלי? ומה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות, עם אני משדרג את הספק שלי לספק טוב יותר (או אולי רכיב אחר שיכול לפגוע בביצועים של הכרטיס)? ------ עריכה: שכחתי להוסיף שבאמצע יולי אני טס לארה"ב, האם כדאי לחכות לכרטיסים שיצאו עד …
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה לכרטיס מסך (pcix) אני לא משחק משחקים המטרה היא רק לסרטים שמוצגים במקרן והשאלה איזה כרטיס ומה המאפינים של כרטיס לצפיית סרטי hdtv 1080p כמה זיכרון וכמה ביט ומה יותר חשוב ואיזה כרטיסלא יקר יש למטרה זו תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
נמאס לי מה 5700LE הישן והמאעפן שלי... הוא בקושי מריץ PES על הגדרות בינוניות... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ולהוסיף זיכרון וככה לשרוד עם המחשב עוד שנה ואז לקנות מחשב חדש. מה אתם אומרים? 7600GS נכנס בתקציב? או שכדאי 6800NU ולנסות לפתוח לו צינורות?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן... צריך המלצה לכרטיסים גרפיים עד 700 ש"ח אני לומד עיצוב ועובד עם פוטושופ, מאיה, פריהנד וכו' המחשב יחסית חדש ככה שאין בעיה.. תודה
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, עד לפני כמה זמן היה לי ג'יפורס 4 אמ-איקס 440 עם 64 מ"ב זכרון, והוא הלך לעולמו. יש לי כרגע תקציב של 300 ש"ח, ואני צריך המלצה לכרטיס המסך המשתלם ביותר בתקציב הזה. אני לא משחק כ"כ במשחקים, אבל כן רציתי שיעבוד למשל עם GTA San Andreas ועם משחקים עם גרפיקה סבירה (אבל לא כבדה מדיי, כמו דום 3 ודומיו) זה הכל, תודה לכל מי שיעזור.
-
- 41 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך כרטיס וידאו ללכידת וידאו ממכשיר VCR ושיהיה עם תוצאות טובות כמובן, ולחיבור PCI. מישהו מכיר משהו? אני חיפשתי בזאפ ומצאתי את זה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402230 השאלה אם זה טוב? כי המחיר פה לא מפריע לי... תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
כרגע יש לי X1950PRO שמראה סימני גסיסה.. טמפרטורה בין 48 מעלות ל55 אחרי ניקוי עם לחץ אוויר במנוחה, קריסות כמה פעמים ביום גם כשלא מריצים שם משחק ושום דבר סתם באינטרנט. ונראה לי שהגיע הזמן להחליף אותו, עכשיו שאר המפרט שלי הוא כזה E6300 לוח 965P S3 2GB זכרון עכשיו אני לא רוצה להוציא הרבה כסף על זה כי לא נחוץ לי כרגע וממילא הרבה משחקים אני משחק בסוני ככה שלא חשוב לי שהמחשב יהיה חזק במיוחד, אבל כן הייתי רוצה משהו שיחליף את הכרטיס לפחות באותה הרמה (כמובן שעדיף יותר חזק..) חשבתי להוציא בין 300 ל400 מה מומלץ? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן חברה רציתי לקבל ממכם המלצה לאיזה כרטיס לדעתכם כדאי לי לקנות. השימוש העיקרי שלי הוא משחקים, והתקציב הוא בסביבות ה1000-1500 ש"ח (כמובן שאם יהיה עדיף לי להוסיף עוד 200-300 שקל בשביל כרטיס יותר טוב שיהיה שווה את זה אני מוכן) ההתלבטות שלי היא בעיקר בין HD6950/HD6970/GTX570. אני נוטה יותר לכיוון הHD6950 כי מבדיקה זריזה באינטרנט ראיתי שהוא נכנס בדיוק בטווח המחירים שציינתי, בעוד שהHD6970/GTX570 חורגים ממנו מעט. אך כמובן שאני עדיין אשמח לקבל חוות דעת והמלצות (גם לכרטיסים אחרים אם אתם חושבים שזה עדיף). ויש לי עוד שאלה חוץ מזה - הכרטיס הנוכחי שלי הוא HD4870, רציתי לדעת אם יהיה אפשרי (במידה והכרטיס החדש יהיה גם של AMD) לחבר את שני הכרטיסים? ואם כן, האם זה באמת …
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-