עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by asaf_azar,

8800GT 2900GT ו2950PRO???

2. Started by RealTime,

שלום לכולם! כרגע יש לי AMD ATHLON 64 3000+ עם 1 ג'יגה זכרון ו- RADEON 9800 PRO ,הלוח הוא AGP. הכרטיס מסך בשלבי גסיסה (כל משחק כבר עובד על רזולוציה וגרפיקה מינימלית) וההתלבטות שלי היא כזו: - לקנות ATI RADEON 1950 PRO ל- AGP במחיר של 1000 ש"ח בערך. - לקנות לוח אם חדש PCIX + מעבד AMD 3800 DUAL CORE במחיר בסביבות 700 ש"ח ואותו כרטיס מסך רק ל-PCIXPRESS ב- 800 ש"ח סה"כ: 1500. האם כדאי להשקיע עוד 500 ש"ח במעבד והלוח ? ושאלה לא קשורה: יש לי במגירה GEFORCE 6600GT תקין לחלוטין, כמה אפשר למכור אותו? וגם את ה-RADEON9800 PRO כשיוחלף? תודה!

3. Started by idan100,

שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך שמחירו לא יעלה על אלף ש"ח, שיתאים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ולספק כח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V. אנא נסו להציע לי את כרטיס המסך הטוב ביותר בהתאם לנתונים הללו. תודה רבה

4. שלום לכולם, אני רוצה לקנות ממיר קלטות וידאו ל DVD וראיתי את המממיר קלטות האדום של חברת DAZZLE... הוא עולה 300 ש"ח... יש אולי ממיר קלטות שיש לו גם כ.טלוויזיה שהוא עולה עד 400 ש"ח בערך?? תודה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  5. Started by lmlm,

http://guru3d.com/article/review/463/1/

6. Started by 456,

שלום כולם, הזמנתי מחשב מחברת SkyPC ואין את הכרטיס הנ"ל של ASUS במלאי. הם אומרים שאין אותו בכלל בכל הארץ. בדקתי עם מס' חברות כמו אייברוי וחברת KSP הגודלה וקיבלתי את אותה תשובה. להתפשר על אותו כרטיס מחברת SAPHIRE? תודה לעונים.

7. 1. האם כרטיס המסך הזה מותאם לדיירקט-אקס10? 2. אם הכרטיס לא מותאם, ובעתיד יצאו משחקים שידרשו דרייקט-אקס 10, האם לא יתפאשר לי להפעיל אותם בגלל שכרטיס המסך שלי לא תומך בכך? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  8. <p>שלום רב,</p><p>זקוק להמלצה לכרטיס מסך לעבודה בתוכנות שרטוט כגון PRO ENGINEER, SOLIDWORKS,UNIGRAPHICS וכו" ולא למשחקים. ידוע לי שלשם מטרה זו משתמשים בכרטיסים מסדרות QUADRO או FIREGL אך כרטיסים אלו יקרים מאוד.</p><p>המפרט של המחשב שאני מתכנן לקנות:</p><p>מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box</p><p>¤1058</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750" rel="external nofollow">http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750</a></p><p> לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L</p><p>¤578</p><p><a href="http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207" rel="external nofoll…

9. <p>global 3d manage nvidia מישהו יודע איך אני מוסיף יישום למשל אם אני רוצה לשחק במשחק מסוים </p>

10. Started by nadav2605,

יש לי שאלה, לא מזמן התחלתי להתעניין מחדש בחומרה ובדגמים של מעבדים, כרטיסים ולוחות בשוק. ראיתי שעכשיו מה שהכי מומלץ במפרטים בתקציבים בינוניים (3000 ש"ח +-) הם כרטיסים מסדרת x1950 של ATI. הבעיה היא שיש כ"כ הרבה דגמים. למשל עם סיומות Pro, XT, XTX, GT וכו'. כמו כן עם כמויות זכרון שונות. הייתי שמח לקבל קצת הסברים על הסדרה, הדגמים הקיימים בה, מה ההבדלים וכו'. אשמח גם לדעת למה ראיתי באחד האתר (אני לא זוכר אם TMI או SKYPC) שגרסה של PRO עם 512MB עלתה פחות מגרסת PRO של 256MB. כמו כן למה אני רואה באתר אחד שהPRO עולה 600 שקל ובאתר אחר 1000 (באותה כמות זכרון). אני מניח שיש הבדלים בדגמים אבל אני לא מצליח להבין מה בדיוק, מקווה להקבל פה הבהרות. תודה מראש, נדב.

11. אני מתכנן עידקון של המחשב שלי שמחובר גם לטלוויזיה ורציתי המלצה לכרטיס שיהיה טוב להצגת סרטים על הטלוויזיה וגם למשחקים בצורה בסיסית כודם כל : ATI או NVIDIA ??? . וחץ מיזה גם איזה דגם ובלי להישתולל עם המחיר נא להשאיר אותו שפוי זה המחשב השני שלי לא הראשי. נ.ב. PCIE כמובן

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. Started by sagg,

שלום, אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה , דבר שכבר עשיתי בעבר כאשר היה לי כרטיס NVIDIA הדרייבר מאוד ידידותי למשתמש ומאוד קל לעשות DUAL VIEW . לא מזמן קניתי כרטיס מסך של ATI ומאז אני לא מצליח לחבר את הטלוויזיה למחשב כמו שצריך. אני רואה את המחשב בטלוויזיה בשחור לבן לא צבעוני ואני לא יודע למה... דבר נוסף אני לא מצליח לעשות DUAL VIEW... בבקשה, תעזרו לי.. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  13. יש לי כרטיס מסך x1600xt יציאת S video 7 פינים . עכשיו אני אדבר על הקבלים שקיבלתי בבאנדל של הכרטיס מסך : קבל שחור S video - 4 פינים . קבל צהוב עם מתאם ל- SVIDEO ( composite ? ) ועוד קבל שהוא 7 פינים ובדיוק מתאים לי ליציאה (חופף את היציאה) של הכרטיס מסך .. אותו קבל מפוצל ל- 3 קבלים אחרים - אדום ירוק וכחול .. נתחיל מזה .. שכאשר אני מחבר את הקבל S video ( השחוק בעל ה- 4 פינים - 2 פינים אודיו ו - 2 פינים וידאו אם אני לא טועה .. ) אני מקבל תמונה מלאה בטלויזיה .. צבעים הכל טוב ויפה .. אך הבעיה שיש לי היא שאני חייב לחבר את מסך המחשב לחיבור הכחול שידוע בשמו VGA , אחרת , אם אני אחבר את הקבל הזה בעזרת מתאם (DVI) ליציאת הוידאו של כרטיס המסך DVI אני לא מקבל תמונה בטלויזיה זתומרת שהטל…

14. Started by nisanez,

יש לי כרטיס 8800GTS 320MB ואני מתכוון להחליף ספק.. ושמתי לב שלכרטיס (8800GTS 320MB) יש 2 חיבורים של ספק כח אז אני צריך לחבר את שניהם?? או שמספיק 1? זה ממש דחוף אם מישהו יכול לענות או בכלל הבין את השאלה (אני לא יודע אם זה שייך לפה או לפורום ספקים)

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  15. שלום, בעקבות תקלה החלפתי את הכרטיס הקודם שלי ועברתי מ Geforce 6600 gt -128mb DDR3\128bit pci express של gigabyte ל Geforce 7300 GT -256 MB GDDR2\128bits pci express של יצרן בשם AXLE , אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס ורוצה להחליף אותו. אני לא מבין בכלל בדברים האלו ורק אחרי שהחלפתי קראתי וראיתי שהכרטיס החדש שלי פחות טוב מהקודם, אני משתמש במחשב בעיקר לעבודה ולמשחקים, בעיקר אם לא אך ורק Battlefield2 אני יודע שהתקציב שלי הוא לא גדול אבל ממה שקראתי נראה לי שזה פחות או יותר מה שאני צריך, אני לא GAMER מושבע ומשחק פה ושם, ברור שהייתי רוצה כרטיס שיתמוך במשחקים עתידיים אבל אין לי כוונה להוציא מעבר לסכום הנ"ל. נראה לי שכרגע אני ממוקד בשני הכרטיסים הבאים , אשמח לחוות דעתכם עליהם א…

16. אני רוצה או 8800 gts 640 mb או x2900xt 512 mb מה עדיף אל תיתיחסו למחירים שלהם אני רוצה לדעת מבחינם ביצועים ובכלל איזה כרטיס יותר טוב? תודה מראש!!

17. Started by bob24,

מעכשיו כל כרטיסי המסך יתמכו רק בpcie 2.0 ?? הכרטיסים של סדרה 9 יתמכו בזה? מי שיש לו pcie רגיל לא יוכל לשדרג להם?

18. ^^^^^^^ בערך עוד כמה זמן..??

19. Started by ccc,

אני מחפש המלצה לכרטיס מסך שיריץ את HALF LIFE 2 ולא יקרטע ב1024X768... לא שום דבר רציני, אבל שלא יתקע בוורקרפט עד 500 שקל.. תודה !

20. חשבתי לשדרג את המחשב לקראת מבול המשחקים בחודשים אוקטובר-נובמבר, אבל כל פעם ראיתי ידיעה על איזה כרטיס מסך חדש פה וכרטיס מסך חדש שם... וכבר יצאתי מבולבל יש כרטיסים משתלמים היום בטווח של עד 2000 ש"ח? שיהיו טובים גם למשחקים הקרובים כמו CRYSIS? ואם אין, אני אשמח לדעת אם משהו יוצא בקרוב, ואם כן מתי והאם שווה לחכות. תודה לעוזרים מראש

21. Started by 12131,

מה עדיף? GIGABYTE nVIDIA GeForce 8800GTS 320MB PCIe או Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe או משהו אחר באותו המחיר? תודה לכל העונים!

22. Started by לוח שנה,

תודה.

23. Started by mp91,

1)האם הכרטיס צריך חיבור ישיר מהספק של חשמל? 2)אם לפני הכרטיס הזה היה לי כרטיס של ATI אז צריך להסיר את הדריברים מהרג'סטרי גם ורק אז להתקין את הדרבירים של נוידיה? 3)האם 44 מעלות לכרטיס הזה בסדר? 4)למה הדרייבר לא מזהה משהו במערכת? 5)למה כשאני לוחץ על לחצן ימני על האיקון של הדריבר זה מחכה שניה, עושה מסך שחור ורק אז אני רואה את האפשרויות האלה: 6)כמה הוא צריך להוציא ב 3DMARK05? האם בסביבות4000? 7)תודה לעוזרים!

24. Started by mp91,

איך אני עושה את מה שעושים במדריך הזה בסטיקי לא הבנתי.. יש לי סנכרון אנכי על אוף ויש לי את התוכנה RIVA TUNER הכי חדשה.. מה צריך להיות לי מסומן בוי בתוכנה שבאה עם הריוה(3D3) ב SETUP ועל איזה אפשרות לבחור למעלה? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  25. Started by Impreza,

התחדשתי לי באחד, לאחר 3 שנים עם Radeon 9600XT 25MB הדגם הוא של Albatron עם 256MB. הורגש שינוי במשחקים אבל קראתי שהכרטיס הזה נופל באיכות מ 9800XT. האם זה נכון? הייתי מאוד פעיל בפורום ב3 שנים האחרונות אך אני כבר לא מכיר את כל הדגמים החדשים. הפסקתי להתעניין שיצאו ה X800PRO. האם ה 7300GT טוב מהם? עד כמה השינוי צריך להיות גדול מ 9600XT? אני ממש לא עושה בנצ'מרקים וכל זה. באחוזים בערך? הכרטיס הוא יד שנייה וגם ככה אני לא משחק במשחקי HIGH-END. אני משחק משחקים סטייל NFS, GTA, Far Cry ואלה. הלוח תומך AGP וזאת הסיבה למה קניתי את הכרטיס שהיה גם זול אך האם הוא באמת חלש מה 9800XT? ב 9600XT שהיה לי מהירות הליבה הייתה 500MHZ וב 7300GT המהירות היא 400MHZ הזכרונות אמנם ב 9600XT עבדו על משהו…

דיונים חדשים בפורומים