עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי שאלה... מה יותר טוב Radeon X850 256MB או Geforce 6800 256MB? ואם אפשר מה המחירים של כל אחד?

2. Started by jon-E,

באיזה גודל של מסך הכי מומלץ לשחק עם הכרטיס מסך שבכותרת [חוץץץץץץ מ- 22 אינץ'] לא בעיקר המשחקים הכי כבדים. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  3. Started by Mr.positive,

שלום אני קונה מחשב ב4000 שקל לגיימינג במפרטים עשו לי מפרט עם הכ.מסך HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 השאלות הם: -אפשר לפתח אותו ל6970 והאם אחרי פיתוח ל6970 הוא כמו ה6970 שבא מהחברה (בחנות) כי בחנות ההבדל ביניהם הוא 400-500 שקל ? -האם ההבדל בין גירסת ה1GB ו2GB גדול ודורש את ההשקעה? -עד כמה משנה איזה חברה הכ.מסך כי אני לא מכיר אותה ? -מה יחס עלות תועלת ? האם ההבדל בינו לבין SAPHIRE HD68501G DDR5 1074 משמעותי ? -האם הקירור שלו הוא טוב ושקט או שרצוי להחליף? הדבר החשוב ביותר הוא האם כדי לקנות עכשיו כ.מסך עם מעבד אחד אם הדור של הדו ליבתיים בדרך יכול להיות עדיף לחכות ? המסך שלי הוא DELL U2311H איזה כ.מסך יהיה הטוב ביותר לגיימינג בתקציה 800-1400 שקל ?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך X1950 PRO משום מה KSP המטומטמים לא נתנו לי כבל לטלויזיה לחיבור, עכשיו מאוחר מדי לבקש,לא משנה, שמתי לב שהחיבור של כרטיס ATI שונה מאלה של NVIDIA,כי יש לי מלא כבלים כאלה אבל של ATI אין לי אז איזה כבלים יש לחיבור בין כרטיס מסך של ATI לטלוויזה,ואיך מחברים את הסאונד גם, זה בא ביחד? ויש כבלים טובים יותר או טובים פחות או HD וכל הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by 3d_designer,

אוקיי קניתי את הGTX 560 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3707#ov עכשיו יש לי סוג של בעיה שהוא מתחמם יותר מידי היה לפעמים מצב בו המחשב לא יכל לקרוא אותו והוא יצא מהמשחקים עכשיו יש איזושהי דרך לשפר את זה כדי שהוא חס וחלילה אשרף?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. מדובר על מערכת מחשב CORE I5 2500 לוח H67 B3 4 גיגה זיכרון 1333 GTX 570 CORSAIR 520W תודה חברים

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  7. Started by Danniel,

מבקש לשמוע את דעתכם יש לי מפרט מחשב לרכישה הכולל כרטיס 1660 מקריאת הכתבה לגבי ירידת מחירי 2060, האם כדאי להמתין, או מתי נראה את 2060 יורד למחירי 1660 כיום?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by tiger2014,

איך אני יודע אם הכרטיס הזה יתאים לי למחשב?http://m.ebay.com/itm/160983884926?nav=SEARCH יש לי ספק כוח 425w לוח אם dfi bloodiron p35-t2l מעבד core to duo e8400

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by imac,

http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=YRT17ANIS

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by womry,

שלום, קניתי היום כרטיס טלויזיה של קרונוס המגיע עם תוכנות כמו של flyvideo (tv capture card) הבעיה שהוא לא מוצא לי בסריקה את התחנה של הלויין. אני מחבר אותו לאנטנת הטלויזיה (אותו חיבור כמו שהיה לטלויזיה שלי). פעם אחת הוא מצא את התחנה, אבל הכרטיס המשיך בסריקה, ואי אפשר להזין את התדר באופן ידני. מישהו נתקל בבעיה או יודע איך לפתור אותה?

• 1 תגובה
    • 893 צפיות
  11. שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E‎ http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. כנראה שלא הייתי מובן בניסוח הראשון של השאלה שלי בהודעה הקודמת , אבל לפי הכותרת אפשר להבחין שהתעניינתי בחיבור כרטיס טלויזיה לכבל של יס בלבד ללא ממיר ואפשרות לראות את הערוצים הדיגיטליים שבשידור זה בלעדיו בעזרת תוכנת טלויזיה או שיטה אחרת שאני לא מכיר..ערב טוב

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  13. היי.. תשמעו אני מעוניין לעבוד עם הרזולוציה הכי גבוהה בה תומך המסך שלי על מנת שאוכל להנות יותר ובנוסף ידוע שברזולוציות נמוכות יותר מסכי הLCD נופלים. הבעיה שברזולוציה הזאת הכל נראה הרבה יותר קטן ואני רוצה להשאיר את המסך רחוק ממני שיהיה לי מקום על השולחן ולנצל את זה שהוא דק. לכן הגדלתי את גודל הDPI בהגדרות מאפייני תצוגה מה שפותר את הבעיה באופן חלקי מכיוון שבאינטרנט אקספלורר שום דבר לא משתנה, ובעיקר בפורטלים ראשיים וכתבות רואים ממש קטן הכל וזה לא כיף ככה בכלל אז מה אפשר לעשות כדי שגם התצוגה בדפדפן תיראה יותר בגדול? (חוץ מהגדלת גופן שלא עוזרת) בדף הראשי והכתבות של HWZONE למשל אני רואה מאוד קטן אבל בפורום פה אני רואה גדול הכל

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  14. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=197 מחיר טוב לחיה הפצועה הזאת ? (לא רציני, אחלה כרטיס ועוד עם OC .. אני הצלחתי לבצע OC גדול פי שתיים עם קירור פאסיבי, האם זה באמת משהו שווה?)

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  15. שלום לכולם יש לי כרטיס 9600 GT עם 2 יציאות DVI ככה איך אני עושה שבמסך של המחשב הראו משהו אחד ובטלוויזה הראו משהו אחר ???? המחשב מצא לי את המסך אבל איך אני יודע את הרצוליזה שלו.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  16. Started by hagai-,

רציתי לדעת מה התפקיד של יציאת טלוויזיה, פרט מהאפשרות לחבר טלוויזיה במקום מסך המחשב..???..

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  17. אהלן, שאלה - איך אני יודע אם כרטיס מסך ספציפי יעבוד כשאני אחבר אותו ללוח אם? על אילו פרמטרים אני צריך להסתכל? זה הלוח אם שיש לי: http://www.intel.com/products/desktop/chipsets/p965/p965-overview.htm זה הכרטיס מסך שאני צריך לכמה דקות: http://www.leadtek.com.tw/eng/hmd/specification.asp?pronameid=358&lineid=20&act=2 ללוח אם יש חיבור PCI-EXPRESS x16 & x1, ועל הכרטיס מסך כתוב Graphic bus: PCI Express (אני לא יודע מה המשמעות, אבל אני מניח שזה אומר שזה תואם מבחינת חיבורים) עוד דברים שאני צריך לבדוק או שאפשר להגיד בוודאות? MSI p965 express and winfast px8400 gs tdh תודה!

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. Started by sharonhared,

הי , יש לי כרטיס GTX580 , וכשהמחשב עולה ברמת ה POST, הכל בסדר.. ברגע שממערכת ההפעלה עולה הכרטיס נעלם מהמסך בדקתי לעומק, ונראה כי מאורר אחד מהשניים אינו מסתובב כרגיל, הוא צריך מעט שכנוע.. הטמפרטורה של הצינורות ליד המאורר התקול גבוהה מזו של הצינורות של המאוורר התקין מה דעתכם ? אשמח לתגובה אגב, על הלוח יש לי כרטיס מסך מובנה שעובד תקין תודה שרון

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  20. היי, אני מעוניין להוסיף למחשב i3 3220, 8gb ram וספק FSP 350W (עם 2 מסילות 12V 15A, ביחד עד 28A). עם קצת חריגה מה500 ראיתי את הGTX750 ואת הR7 360. נראה שה360 נותן ביצועים יותר טובים אך לא ראיתי את צריכת החשמל שלו\ביקורת נורמאלית, אני מאמין שלא תהיה בעייה אבל רציתי לוודא. דעתכם?

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  21. פרו....(פרטים במפרט) אז ככה אני עדיין עם הדרייברים של omega ה7.1,מה הדרייברים שיפעלו בצורה הכי טובה עם הכרטיס שלי? הכי חדשים בהכרח? (אל תשכחו שזה כרטיס ישן),או שעדיף לי להשאר כל הזמן עם ה7.1 ולא לעדכן ל7.5 כי התמיכה בכרטיס שלי תהייה פחות טובה מדרייבר לדרייבר? או שזה לא נכון? תודה...

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  22. Started by amitaihasnes7,

שלום אנשים. כבר הרבה זמן יש לי שאלה שמציקה לי ואני לא מצליח להבין מה התשובה. השאלה שלי היא איזה כרטיס מסך יותר טוב: 7600gt או X1800GTO. עכשיו כל פעם מישהוא אומר דבר אחר, אז אני רוצה שכבר יגידו לי חד וחלק מי יותר חזק. (דרך אגב הקשבתי להמלצות של אנשים בפורום וקניתי 7600gs ואני מרוצה ממנו)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  23. Started by wildog,

בחברה שלי מתעסקים בסימולציות של כל מני דברים. עכשיו, יש לנו בעיה של עומסים. החברה שביאה לנו את המנוע הגרפי טוענת שהעומסים קורים בגלל שהכרטיס הגרפי לא מספיק חזק, אני חושב שלא. בכל מקרה, השאלה שלי היא אם משהו מכיר תוכנה טובה שבודקת עומסים על הכרטיס בזמן שהוא מרנדר משהוא. הכרטיסים הגרפים שלנו הם gforce 8800GTX 768mb. ,תודה מראש.

24. Started by rs6,

בחדשה האחרונה עליו נאמר שהוא יכיל 12 צינורות עיבוד ויאפשר מקסימום 16 צינורות אז מה הכוונה פו ? שהוא יכיל 12 צינורות פעילים ו4 רדומים כמו ב 9800se או שכרגע יהיו לו 12 צינורות ו ati יוציאו בקרוב גירסה עם 16 צינורות ? תודה למי שיענה RS6

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  25. Started by קורלאונה,

איזה כרטיס מסך יריץ משחקים יורת טוב ?.. GTX 260 216 Core VS HD4870

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.