כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לראות במחשב טלויזיה אני מחפש כרטיס טלויזיה כדי לראות טלויזיה ולחבר ממיר של הוט אליו ואם אפשר גם לחבר אליו מגבר או רמקולים או שכבר למחשב הם יתחברו אני רוצה כרטיס של חברה טובה לא אכפת לי אם הוא יהיה חיצוני או פנימי ודרך אגב בלוח אם שיש לי יש סוג של חיבור לטלויזיה נראה לי אני לא בטוח אם מישהו יכול להסביר לי על החיבורים שיש בו הלוח נמצא בחתימה שלי תודה לכולם על העזרה בכוונה לא רשמתי סכום תציאו לי ואני יבדוק לגבי כל אחד תודה .....
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עוד מעט ורציתי עזרה שלכם ,איזה כרטיס מסך לבחור?. המחשב הוא למשחקים...התקציב שלי הוא בערך 1000שח ואולי אפשר לשנות , תלוי עם זה כדאי. המטרה שלי בעצם שהוא יריץ משחקים כמו -CALL OF DUTY2, BF2 ,FARCRY,FEAR,DOOM3 חלק! תודה לעוזרים. ושהיה מיועד ל PCIק
-
- 17 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את ה HD 6950 ולפתוח אותו ל 70 מבחינת כסף זה 1350 שקל של sapphire ואני מאמין שעד שאני יקנה זה ירד בעוד 50-100 עכשיו, ראיתי מלא המלצות שכדאי לקנות את ה 5870 שעולה 350-450 פחות מה 6950 עכשיו אני מתלבט, מצד אחד אני רוצה את ה 6950 כי הוא חדש ומצוין, וגם בהמשך הזמן, אם אני יצטרך, אני יקנה עוד אחד ויעשה CF. מצד שני אולי כדאי לי את ה 5870 ומישהו גם הציע לי לקנות שני 6850 ולעשות CF מה אתם ממליצים? אני מעדיף כרטיס כמה שיותר חדש, יש כאלה אומרים 6950 יש כאלה אומרים 5870 ואני ירצה ככל הנראה בהמשך להוסיף עוד כרטיס מסך, אז בשביל זה עדיף את ה 6950 כי את ה 5870 עוד כמה זמן יעלם מהשוק אז מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מעוניין בהמלצה לגבי כרטיס מסך שיפעיל באופן חלק (גם עם antialiasing) את המשחקים F.E.A.R וגם company of heroes גם C&C3 אם ידוע לכם על דרישות המערכת של המשחק הזה. אם דרוש יותר מכרטיס מסך כדי שהמשחקים האלה יעבדו טוב (אני לא מבין כל כך בקטע הזה) אז אני אומר לכם ליתר בטחון את: מעבד המחשב שהוא AMD athlon 64 Processor 3000+ זכרון המחשב שהוא 1024mgb ram למרות שאני חושב להוסיף עוד 1024 אני מודה לכם מראש על עזרתכם.
-
- 31 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צריך כרטיס מסך טוב למשחקים ולסרטים בלבד
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי 1000+- ש"ח לקניית כרטיס מסך חדש. המפרט שלי זה: AMD 2500 EPOX8RDA3+ זיכרון 256 מגה 400מה"צ ספק 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? חשבתי על ה XfX 6600 256mb אבל ראיתי שהוא רק ב PCI אקספרס. מתי יגיעו לארץ גרסת ה AGP? או שאין בכלל גרסת AGP? איזה כרטיס אתם ממליצים לי ואיפה לקנותו?
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
היי, יש לי מפרט כמעט מוכן לשימוש עריכת מוזיקה דרך כרטיס קול חיצוני שמתחבר USB זוהי תוכנת קיובייס... ההתלבטות שלי היא בכרטיס מסך. אמנם לא צריך משהו בומבסטי למשחקים אבל משהו שיהיה טוב מספיק. משהו בסביבות 400-600 ש"ח ואפשר יהיה לצפות ב- HD באיכות טובה וגם בלוריי ושיהיה אפשר לעבוד עם התוכנת מוזיקה... כרגע יש לי כמה הצעות שאני לא מכיר כל כך: Lantic NGT 430D3 – 1DVH GT430 1GB DDR3 Retail Vidieo Card .Gigabyte Geforse GTS450 1024MB GDDR5 Dual Dvi ATI 4550 512M PASSIV כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD5550 Silent 512MB DDR3 PCIe אם יש משהו מבין ההצעות האלה שאתם חושבים שהוא טוב.. או שיש לכם המלצה אחרת? אשמח להמלצה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך Radeon 4870 512MB בעיקרון הוא מריץ לי את כל המשחקים בצורה טובה, אבל לאחרונה התחיל לעשות לי בעיות. נכון לעכשיו אני מתלבט לגבי רכישה של כרטיס חדש. אני כמובן רוצה משהו שהוא טוב יותר מהכרטיס שלי, ולא יעלה יקר מדיי. ( אני בשום פנים ואופן לא מוכן לקנות כרטיסים של AMD, רק NVIDIA ) מצאתי את הכרטיס הזה : Twintech nVIDIA GeForce GTX 550 Ti 1024MB ב 740 שח. האם הוא מומלץ או שיש משהו +- באותה רמה במחיר זול יותר ... ?
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך כדי לי עד 1400 שקל המפרט שיש לי עכשיו הוא : מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 Box זכרון: 4 ג'יגה Kingston מהירות 667 לוח אם: ASUS P5K SE כרטיס מסך: 1900XT 512 MB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט, ואני מחפש דריביר שמתאים לכרטיס שלי - 6600GT Leadtek אני כרגע עובד עם ה71.80 אבל נראה לי שהוא מגמגם במעט ואני רוצה להחליפו, יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
הגירסא הכי חדשה של nvidia עושה לי לאגים לפעמים וגם הגירסא 71.89 עושה לי גם אני צריך המלצה לדרייבר הכי טוב בישביל הכרטיס שלי תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אנשים תקשיבו, יש לי דודים בחו"ל (לא יודע בדיוק באיזו ארץ ומדינה, אני ידבר איתם בלילה ואני יכתוב) אז בקיצר הם באים לארץ בעוד איזה שבועיים אולי פחות, ואני בקשר איתם תמיד ושאלתי אותם אם הם יכולים לקנות לי כרטיס מסך ואני ישלם להם פה בארץ כבר, אז הם הסכימו ואני צריך מכם פה באנשים בפורום עזרה לגבי כרטיס באפיק AGP8X במחיר של בערך 300 דולרים, אני חשבתי יותר לכיוון של 6600GT או 6800GT אז אני צריך בבקשה שתביאו לי את השם של החברות הכי טובות בביצועים של שתי הכרטיסים האלו (כמו ג'יג'ה ביט, MSI וכו'). אנשים לא להגיד לי קח של לידיטק או MSI אני רוצה ביקורות ורק את החברה הטובה ביותר. תודה רבה לכולם על העזרה!
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
עד 7000שקל. הגודל של המסך צריך להיות 32-34אינץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1. אשמח להמלצה לטלויזית LCD 32 אינץ'. אני רוצה לחבר אותה הן למחשב כדי לראות תכנים ב-HD והן לממיר הדיגיטלי של הוט. 2. האם geforce 8800 gts 320 mb יספיק לי או ללכת על הדגם של ה-640 מגה? 3. האם כדי להקליט תכנים מהממיר הדיגיטלי אני צריך כרטיס PVR או שה-geforce עם כניסת ה-video in מספיק?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לאחי מחשב ישן ואני רוצה להחליף את הכ. מסך הנוכחי(GF2 64MB MX400). פירוט המחשב: מעבד:intel p3 1000mhz זיכרון:384mb לוח:ASUS cusl-2c -agp*4 כמובן שהכרטיס צריך להיות מותאם לרמה של המחשב. כמובן שאני חושב לקנות יד-שניה
-
- 10 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש, יש לי תקציב של כ2000~ שקל לכרטיס מסך - כלומר - מיינסטרים, חשבתי לחכות לליגת המיינסטרים של הG70, אבל הבנתי שזה יקח עוד הרבה זמן ולאף אחד אין ממש מושג מתי הם באמת יוצאים (אם מישהוא יודע, זה הזמן). אם אני לא מחכה להם זה משאיר אותי אם שתי אפשריות: 6800GT או שני 6600GT בSLI. אם אני לוקח 6800GT אז סבבה. אם אני לוקח שני 6600GT, הייתי רוצה לדעת אם עדיף כרטיס כמו של גיגהבייט, שמצרף את שני השבבים על כרטיס אחד אבל ממש ממש גרוע לאובר. או עדיף לי לקחת שני כרטיס רגילים ולחבר אותם, במקרה הזה האובר יהיה הרבהיותר טוב אבל נקודת המוצא תיהיה פחות מאחר והכרטיס של גיגהבייט כבר מהיר יותר מהרגיל ומכיל זיכרונות עם זמן תגובה שונה. עכשיוו גם נותר לבחור אם אני הולך על 6800GT …
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)
-
- 9 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני חייב להחליף את ה Gforce mx200 המעפן, אני חייב המלצה לכרטיס טוב ולא יקר במיוחד (לווא דווקא geforce) לידע כללי מדובר על Athlon Xp 2000+ palomino gigabye- g7vax 512mb זיכרון יש עוד כמה דברים נחמדים בתוכו (לא חשוב לצורך דבר)
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך לשמוש קולנוע ביתי. הדרישות הן שקט, בעל חיבור HDMI ושמאפשר ריבוי צגים (CLONE ו- DUAL- עבודה בו זמנית עם שני מסכים בעלי רזולוצית מסך שונה). בעיקרון אני מעדיף ATI כעת יש לי NVIDIA 8400GS ואני מאד מאוכזב. אני לא יודע אם זו שאלה של כרטיס מסך אבל הייתי שמח שהכרטיס יאפשר קריאה ברורה של טקסקטם על מסך LCD 32 HD READY. תודה!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי לכולם והרי סיפור: המחשב של אחי הקטן מרעיש כטרקטור.. לאחר שבדקתי ולא היה לי מושג מה הבעיה, נאלצתי לקחת אותו למעבדה ושם אמרו שהרעש נובע מהכרטיס מסך (יותר נכון - מהשבתת חייו, החלקית או המלאה, של מאורר הכ. מסך).. הם אמרו שהם יכולים למכור לנו מאורר חדש, אבל כלכלית כבר יותר משתלם לקנות כ. מסך חדש. כאדם שאוהב את hwzone, אמרתי להם במעבדה - לא, אני לא אקנה כרטיס מסך לפי המלצותיכם! ופניתי לפה, אליכם, על מנת לקבל המלצה לכ. מסך חדש. פרטים על המחשב (מאוורסט, בכל זאת מחשב של אח שלי ואין לי מושג מה הולך שם): לוח אם gigabyte GA-945P-S3 מעבד: e6300 זכרונות: 2gb כנראה DDR2-667 כ. מסך נוכחי: radeon X1950 Pro 256mb ספק (נאלצתי לפתוח את המארז - יש אפשרות לבדוק את הספק לפי אוורסט? סתם סקרן…
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכ. מסך. אני מתכוון לחבר אותו לטלוויזית LCD כדי לראות בה סרטים. השאלה היא: איזה כ. מסך אני צריך? יש לציין שאני לא ממש משחק משחקים על המחשב. צריך בבקשה תשובה בדחיפות. נדב.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אז ככה הכרטיס מסך שלי הלך X1900GT ועכשיו לא עובד לי גם המחשב ואני גם לא יכול לראות טלויזיה בחדר.. אחרי התעניינות קצרה אני רואה שבכרטיסי המסך של היום אין VIVO (אלו של ה MID END לפחות) ותקנו אותי אם אני טועה! לכן החלטתי ללכת על ה9600GT + כרטיס יעודי. הצרה היא שכל הכרטיסים היעודיים שאני מכיר הם על הפנים.. תודה לכל המתייחסים..
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שלום וחג שמח. הכרטיס הנוכחי שלי 8800GT מת ולכן אני צריך כרטיס חדש . מעוניין בכרטיס רק של NV .לא להציע ATI . צריך כרטיס שלא יצור צוואר בקבוק עם המעבד E6700 2.66.במידה ושי צורך אני יכול לעשות OC קטן. חשבתי על GTX460 עם 768MB . לדוגמה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=10803 או GTS450 עם 1GB . לדוגמה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12177 לגבי הספק חשבתי על הספק הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12233 חשוב לציין שאני משחק ב 1440*900 וה8800GT די סיפק לי את הסחורה. חנות מאיזור אשדוד ולא IQPC תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום ברשותי המפרט הבא - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVENCE Dell 2311h - 1920X1080 מעוניין לקנות כרטיס חדש למטרות המוזכרות בכותרת, כאשר אני מעוניין לחבר אליו 3 מסכים, המסך הנ"ל המחובר בחיבור ה- DVI, מסך טלוויזיה של LG בחיבור HDMI ומסך 19 LCD די ישן ברזולוציה של 1280X1024 שחובר עד כמה עם מתאם לVGA דרך חיבור הDISPLAY PORT, אשמח לקבל הצעות לכרטיסים בתקציב הנ"ל אשר יענו על כל הצרכים שלי.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-