עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא מזמן יצא דמו חדש של המשחק BATTLEFIELD2 ולצערי הGEFORCE 4MX שלי לא יכול להריץ אותו.... נראה שאני צריך לקנות כרטיס חדש! אבל! - אני כמעט ולא משחק במחשב בימים אלו וגם לא בעתיד הנראה לעין ולכן אין לי צורך בכרטיסים טובים מדי.. אני גם די קצר בכסף ומוכן להשקיע בסביבות ה- 500 שקלים פלוס מינוס, אני יודע שזה לא הרבה אבל אחרי הכל אני קונה את זה עבור משחק אחד שאני אוהב. הנה דרישות המינימום של המשחק : "shader version 1.4 capable graphics card (ATI 9500 and above or nVidia 5200 and above)." חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=4277 מה אתם חושבים? בסכום הזה ניתן לקנות משהו טוב יותר? האם הוא יריץ את BF2 טוב? יש לי: barthon 2500 512K ram

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  2. אממ אוקי זה המפרט שלי בערך : ספק כח : אני לא בטוח מה הדגם המדויק .. אבל אני יודע שהוא בין הטובים שivory מחזיקים והוא דגם חדש ועלה לי למעלה מ200 שקל.. מעבד : intel core 2 quad q6600 2.40 ghz זכרון ראם : 2 ג'יגה , 2 כרטיסים של ג'יגה , kingston DDR2 לוח אם : intel p35 NEO expressed chipsed based מסך : samsung syncmaster 2243bw (22 אינג' , זמן תגובה 5 ms .. רזולוציה 1680X1050 , ניגודיות 1:8000 ) דיסקים קשיחים : 250 ועוד אחד של 150 הכרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8500GT שהוא ממש חלש כמו שאתם יודעים כמובן .. אני משחק במשחקים חדשים וכו' והוא בקושי מריץ לי את Assassins creed באיכות בינונית.. עכשיו מה הכרטיסים שיתאימו לרכיבים שלי ? מהזול אל היקר , שיפעילו לי את המשחקים באי…

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by snoamsai,

המפרט שלי : מעבד : core2quad q9300 2.5 ghz לוח אם : DFI X38 ספק כוח : pc&power 610 watt זכרון : G.skill 4096 GB ddr2 800 מסך : samsung t240p 24 inch כרטיס מסך נוכחי : saphire hd4850 512mb תקציב : עד 2000 ש"ח חריגה : 100 היה לי במחשב את ה 4850 בקרוס פייר אבל כרטיס מסך במחשב אחר התקלקל אז העברתי אחד לשם עכשיו הייתי רוצה ללכת על 5850 או 5870 למרות שאני יודע שב 5870 יהיה לי צוואר בקבוק - השאלה בכמה % ירדו הביצועים? ולא כדאי לי לחכות לפרמי ? אפשר להסתדר עם 4850 בודד חודש .... הבעיה שהצוואר בקבוק לא יעלם המלצות יתקבלו בברכה ;D

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  4. Started by url,

היי יש לי pIII 733 mhz עם כרטיס שעבר זמנו (voodoo 3 3000) אני מעוניין לקנות כרטיס חדש שיעבוד כמו שצריך עם תקציב של עד 500 שקל יש המלצות?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by the_big,

קניתי 6600GT ויש לי אפשרות להחליף ריצתי לשמוע הצעות והערות למשהו יותר טוב חריגה אפשרית עד 200 ש"ח הכרטיס עלה לי 600 ש"ח

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  6. קודם כל, תודה. עכשיו לנושא, אני צריך מסך 19 של LCD, במחיר סביר. ראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40711 על פני הדברים, המפרט מדהים. 8MS, ניגודיות של 800:1, ביהרות של 300, וזווית של 160. האם הוא באמת טוב? והאם יש יותר מומלצים? והאם באמת LCD לא פוגע בעיניים, בניגוד לCRT, מעבר ללוגיקה שבדבר, שזה תותח אלקטרונית, לעומת ג'ל מתעצב? הא, למי שרוצה להמליץ, מעניינים אותי בעיקר הפקטורים הבאים: 1. אנ'לא גיימר מטורף, בזמן שMS נמוך יהיה חשוב וטוב, זה לא הכי הכי חשוב לי. 2. אני כן צופה בהמוןן ווידיאו במחשב, חשוב וקריטי שלא יהיו מריחות. 3., בהקשר ישיר ל2, חשובה לי מאוד איכות הצבעים. בתודה, גבריאל.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. קניתי לפני שבוע מסך SANSUNG 913N - התאכזבתי!, כל התקלות היו בו כמו אחידות צבעים תמונות לא ראו טוב וגם סרטים!, לכן היום החזרתי את המסך וביטלתי את העיסקה, לכן עכשיו אני שוב מחפש מסך 19" תנו לי המלצות. התקציב שלי הוא כ- 2600-2700 מה אתם אומרים על המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=37686 -וFP937SוBenqו 12MS זה בסדר למשחקים וסרטים.. שמעו אני מחפש מסך טוב שלא יהיה עם בעיות

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם וערב טוב. כרגע יושב לי במחשב כרטיס מסך HIS X700 ICEQ2 בעל 256 מגה ו128 ביט אשר מניב ביצועים מאוד יפים ומדוייקים.. אני רוצה לשדרג אותו כאשר להוסיף כסף ולקחת כרטיס מאותה החברה ביותר כסף..הגבול הוא 800 שקל והכטרטיס כאשר הוא היה בשימוש חודשיים.. הסיבה שאני רוצה לשדרג היא שיצאו לחברה כלכך הרבה כרטיסים חדשים שמבטיחים ביצועים מעולים עם קירור חזק ביותר תודות לצלעות קירור נחושת ואלומניום שיושבים על הככרטיס..איזה כרטיס אתם ממליצים אשר לא מתחמם ושומר על טמפרטורה מאוד קרה ומניב ביצועים עליוניים מאותה החברה..תודה למגיבים.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  9. שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני מתכוון לקנות מחשב חדש ומעוניין להשקיע בכרטיס מסך טוב, יציב וחזק למשך השנים הבאות תקציב : 1200-1400 המלצות בבקשה.. בתודה מראש Spid3R

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  11. Started by lael,

כותרת....בעיקר למשחקים כרגיל תודה מראש

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Jack_g,

אני מחפש לקנות מסך 19LCD טוב גם למשחקים וגם לסרטים וגם ךעבודה רגילה שלא יכאבו העיניים ושיהיה לו DVI. התקציב שלי הוא לא ממש גבוה לא יותר מ2500 ש"ח מה אתם יכולים להמליץ לי אם זה קצת חורג אז תמליצו לי אלי אני יכול להשיג במחיר נמוך יותר. תודה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  13. שלום לכולם. אני מחפש מסך 19" עד 21" לעבודה גראפית בעיבוד תמונות וצילומים. כלומר, חשיבות רבה לשחזור צבעים אמין וחדות. תקציב, עד 3500 ש"ח. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על דגם מתאים ואיפה לקנות. תודה, שחר וייס.

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by mr.bigglesworth,

צריך המלצה למסך LCD ל 19 אינצ' - 5000 שקל 17 אינצ' - 3000 שקל ותגידו שמע תי שיש מסך בעובי 16mm אפשר לדעת דגם ומחיר ולדעת אם יש פחות

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  15. Started by baruch,

שלום לכולכם. בזמן האחרון המסך CRT הנוכחי שלי נהרס לחלוטין כתוצאה ממכות חוזרות ונשנות שהוא ספג ממני... לכן הגיע הזמן לקנות מסך חדש... וכאן אני צריך את עזרתכם... המסך מיועד בעיקר למשחקים ופה ושם סרטים אך חשוב שלא יכאיב בעיניים בעבודה עם טקסט ועם זווית צפיה רחבה ... תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  16. כמה נקודות : 1. עדיף מKSP ( פשוט אני הולך מחר לקנות כי זה דיי דחוף לי וזאת החנות הנורמלית היחידה ליד הבית שלי) 2. אם יש GF8 ל AGP ? ( משהו זול פשוט מעדיף כרטיס עם תמיכה בטכ' החדשות)

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by OmerS,

שלום, אני צריך המלצה ל- 2 מסכים, אחד שטוח ואחד רגיל בשביל לקוח שהשימושים שלו הם ביתיים בלבד וממש לא צריך משהו מתקדם אך חשוב שיהיה אמין. התקציב למסך הרגיל הוא לא מעל 700 ש"ח. באשר למסך השטוח אני מחפש את הפשוט ביותר אך אמין. בתודה מראש, עומר שקדי. נ.ב: האם ה PROVIEW 17 AF 787M הוא מסך שטוח?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by guyyug,

שלום רציתי ללכת על ה Sparkle GeForce 9600GT עם קירור פאסיבי אבל אין אותו כרגע לכן אני צריך פתרון אחר התקציב בערך 550-600 אני לא ממש צריך אותו למשחקים אבל רוצה לשמור על האופציה כך שההבדלים בביצועים ידועים אבל אם צריך לבחור בין ביצועים לשקט השקט מנצח בכלל מומלץ קירור פאסיבי ? אשמח להמלצות שמתאימות לתקציב תודה מראש לממליצים

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  19. אני חושב להחליף את המסך גרוטאה שיש לי... (אני לא אנקוב דגם.. כי אין לי כוח שיכנסו ויכוחים לא רצוניים..) ולעבור למסך LCD. אז ככה חובה DVI חובה זמן תגובה שמתאים למשחקים ושיפיק את המיטב מ ה 6800 שלי.. בלי להתפשר על יותר מדי בתחום הטקסטואלי..(אתרים וכו) וחובה שיהיה אותו בארץ >< אני מחכה כבר כמה חודשים לקנות מסך! ומשום מה המסך היחידי שנראה לי מתאים לא נמכר כאן.. Hunday L90D+ ...

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by Inzagi,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך 9600GT. רצוי בלי OC או עם OC קטן, אני צריך שהקירור יהיה טוב ולא רועש מדי. תקציב 800-900 ש"ח. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  21. אני מחפש לקנות DRAWING TABLET למחשב שיהי בעל קצב רענון טוב ושיהיה מדוייק. אני לא מבין גדול בטבלטים בגלל זה אני פתוח להצאות והמלצות. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. צריך המלצה לGEFORCE 6600 GT עם יציאה לטלויזיה יציאת PCI על מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 699 צפיות
  23. שלום [: אני רוצה בבקשה המלצה לLCD ט-ו-ב עם 8MS ומטה.. מעדיף חברה גדולה ואמינה. המסך מיועד למשחקים עם הרבה תנועה ולפי מה שאני יודע, למשחקים האלו יש תכונה להימרח על מסכי LCD ואני לא רוצה שזה יקרה.. התקציב שלי לא ממש מוגבל... רק חשוב לי שיהיה יחס מחיר-איכות ושהמוצר יספק אותי. וגם אם אפשר מאיזה חנות אמינה כדי לקנות את אותו מסך שאתם ממליצים, כי אני ממש לא רוצה לקבל מסך עם פיקסל שרוף =( האא ואם אפשר בבקשה שמישהו יסביר לי איך הולכת האחריות במסכי LCD מישהו אמר לי שמעל מספר פיקסלים שרופים אפשר לממש תאחריות. תודה רבה רבה [:

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Azmodan,

עברתי על הסקירת כרטיסי מסך לחודש מרץ - מדהים, עבודה מעולה של הכותב. העניין הוא שכל כרטיס מסך שמצא חן בעיניי היה PCI-X ובלוח-אם יש לי רק חריץ AGP אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך טוב, אשר יריץ משחקים ברמה סבירה (אפילו רזולוציה 1024X768 תספיק לי, אבל שקצב הפריימים יהיה טוב) רק כדי לסבר את האוזן - כרגע יש לי Radeon 9200se של Gigabyte - כרטיס מעולה, אבל כבר עבר זמנו ואני לא מצליח לשחק בF.E.A.R או אפילו Doom3 בצורה נורמלית. Empire at War עלה ורץ אצלי, אבל בהגדרות הגרפיקה הכי מינימליות שיש. הצילו...

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  25. 1.eVGA Geforce 7600GT 256-P2-N553-AX Video Card - Retail עולה כרגע 150.00$ 2.eVGA Geforce 7900GT CO 256-P2-N563-AX Video Card - Retail עולה כרגע 260.00$ כמו כן איזה הבדל אני ירגיש כרגע אני משתמש ב 6600gt

• 6 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים