כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
-
רציתי לדעת, אני אולי מתכנן לקנות כרטיס מסך 6800 יד-שנייה (עם אחריות לבערך עוד שנתיים וחצי) שהמוכר טוען שאפשר לפתוח לו צינורות (AGP אגב) אז רציתי לדעת, האם פתיחת צינורות פוגעת בכרטיס? זה מסוכן לכרטיס? ועד כמה 6800 (בלי פתיחת צינורות) יותר טוב מ6600GT? [אם בכלל] (כי הם עולים לי אותו הדבר בערך, רק שה6800 יד שנייה) ועד כמה פתיחת צינורות ל6800 עוזרת לביצועים? האם 6800 עם פתיחת צינורות משתווה ל6800GT? מה ההבדלים ביניהם? (מהירות ליבה/זיכרון?) עריכה: לא ידעתי אם לשים את הנושא הזה כאן או בקירור וOC, אז אם זה יותר מתאים לשם, אנא שמנהל יעביר
-
- 5 תגובות
- 999 צפיות
-
-
הי , מישהו יכול לעזור ? אני קונה ברטיס GTO של SAPPHIRE PCI-E(בעיקר בשביל הקירור הפאסיבי). 1) איך בודקים שהכרטיס שקיבלתי הוא X800GTO REV2, ומה הליבה שלו R480,R420 (הבנתי ש-R423 עבור AGP בלבד)? 2) אם הליבה היא R480 אז ניתן לפתוח את הכרטיס מ-12 ל-16 PIPLINES האם זה נכון גם ל-GTO ולא רק ל-GTO2? 3) הבנתי שגם כרטיס עם ליבה R423 של CONNECT3D ניתנים לפתיחה, האם זה אומר שגם ליבה של R423 ניתנת לפתיחה בכרטיס של SAPPHIRE? http://www.techpowerup.com/articles//overclocking/vidcard/127/4 4) האם פתיחת צינורות משפיעה על רמת החום של הכרטיס ? תודה MAT
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אני מבצע את זה? האם כרוך בזה סיכון כלשהו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בהתחלה רציתי לקנות את ה6600GT בגלל שהמחיר ירד(ל1020), אבל אז שמתי לב שגם המחיר של ה6800LE הוא כמעט 1000 שקל וגם יש מצב לפתוח ל6800LE את הצינורות אז החלטתי ללכת עליו. (הכרטיסים של חברת XFX, מKSP) עכשיו כמה שאלות בקשר לזה: 1) האם מישהו ניסה והצליח לפתוח את הכרטיס של XFX מקיי אס פי ? 2) איך אני יכול לוודא שהכרטיס בר פתיחה ? (לפי קוד או מספר סריאלי על הכרטיס, מבלי לבדוק אותו עם התוכנה) 3) מה הסיכוי לפתוח את הכרטיס ל16 צינורות ? 4) אם אני לא אצליח לפתוח אותו, האם הוא יהיה נחות בהרבה מה6600GT, במהירות סטוק\OC לא רצחני ? 5) האם פתיחת צינורות (Softmod) פוגעת באחריות ? 6) האם יש חברה שעדיפה מבחינת הסיכוי לפתיחת הצינורות ? עריכה: 7) מישהו מכיר עוד חנות שהמחיר של שני הכ…
-
שלום לכל באי הפורום, יש לי כרטיס של Twin Tech 8600GT 512Mb רציתי לדעת מה תיתן לי פתיחת הצינורות.. ואיך בעצם עושים את זה? תודה לעוזרים, מני חן.
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
נפל לידי כרטיס רדאון 9500 של SAPPHIRE, עוד לא יצא לי לבדוק אם הוא פרו או לא, אבל נראה לי שלא. אם הוא לא פרו אז אני רוצה לפתוח בו את הצינורות עיבוד וזכור לי שעושים את זה עם ביוס פרוץ ולא פיזית. מישהו יכול להביא עוד פרטים?
-
מדריך מישהו? האם זה מסוכן? כמה שיפור בביצועים ניתן להשיג?
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX62128DP.htm האם יש אפשרות לפתוח צינורות לכרטיס הזה ? לא ממש מצאתי נושאים לגבי הכרטיס הזה...
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח צינורות לכרטיס של חבר שלי אני שואל = יש לכרטיס הזה צינורות לפתיחה וכמה איך עושים את זה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה RIVA TUNER 2.הדבר המוזר שהתוכנה רושמת שהכרטיס 128 ביט למרות שהוא 64. רציתי לדעת איך מנסים לפתוח את הצינורות.תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
חברה שאלה קטנה חבר שלי רוצה לקנות geforce 6600 256 mb pci-e רציתי לדעת האם לכרטיס הזה אפשר לפתוח צינורות?והאם יש קשר שהוא ב pci-e? עד כמה אפשר לדעת איתו עם סופט מוד? תודה מראש לאוניד
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שלום. זו שאלה למומחים. מכיוון שכרטיסי מסך מכל מיני סדרות משתמשים לעיתים באותה ליבה, ואני יודע שיש כרטיסים Geforce שע"י פתיחת צינורות הפכו אותם בעצם לQuadro, (קראתי על זה פעם איזה מאמר על אנשים שעשו את זה) השאלה היא האם אפשר להפוך 8800GTX של Gigabyte ל Quadro FX 5600 ע"י פתיחת צינורות? הם משתמשים באותה ליבה (G80). תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחר בדיקה קטנה מצאתי אתר שהצליח לפתוח את הConnect3D Radeon X800 GTO נקווה שיעזור לכם http://www.vr-zone.com.sg/index.php?i=2891&s=8
-
- 0 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת האם זה אפשרי לפתוח צינורות לכרטיס הנ"ל? והאם דרך תוכנת RivaTuner? כי שם לא מצאתי, אם תוכלו טיפה להדריך אותי... והאם זה אפשרי בכלל תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
הרבה פעמים שמעתי את הדבר הזה.... ??? מה זה בעצם ואיך עושים את זה ...?? זה יעזור לעוד הרבה שרוצים לדעת.... תודה רבה...
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אנשים, ברשותי כרטיס 6600GT של GIGABYTE בתושבת PCI-E שמעתי פעם על פתיחת צינורות עיבוד בכרטיס.. האם זה אפשרי? ואם כן אז איך? אני זוכר משהו על תכנה RIVA TUNER אבל הקטע שאני לא מצליח להבין שם איפה עושים זאת.. אם בכלל עושים זאת משם בכל אופן אני צריך תמיכה בנושא , תודה
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
פתחתי את הצינורות והיה לי ארטיפקטים אז החלטתי לעשות משהו כזה X12 1.6VP וואללה לא היה לי ארטיפקטים השאלה זה נותן משהו ביכלל תודה לכול העונים
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום, הרגע הורדתי את האומגה דרייבר, ואני ומעוניין לשפר את הביצועים של כרטיס המסך שלי, כשהתחלתי להריץ ביקשו ממני לבחור בין fastwright on ל fastwright off ובין normal driver ל soft modded9800SE מה ההבדלים בינהם ואיך זה ישפיע על הביצועים, ומה מהן זו הפתיחה של צינורות העיבוד בפועל? איזה פוטנציאל אובר קלוק יש לכרטיס אם בכלל? תודה רבה ד"א אני כותב לאחר 3 שעות של חיפוש בפורום אין מדריך לפתיחת צינורות עיבוד?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את הכרטיס x800pro של Sapphire (לא vivo) והחלטתי שאני רוצה לפתוח לו את הצינורת....השאלה היא איך אני עושה את זה ומהו הסיכון? ואם אני אעשה את זה הוא יהיה יותר טוב מה6800 ג'י טי..?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מה זה פתיחת צינורות? על איזה צינורות מדובר? מה זה עושה? מה הסיכונים בזה? האם אפשר לפתוח צינורות ל-radeon 9600xt ???
-
- 1 תגובה
- 535 צפיות
-
-
אז ככה יש לי כמה שאלות לגביו: 1) האם נמצא מדריך המסביר את הפיכות ל850XT מהתחלה ועד הסוף? 2)האם פתיחת צינורות מעלה טמפרתורה? 3)האם כיד להשקיע בקירור נוסף או שמה שמגיע איתו מספיק טוב כיד שהיא יחזיק OC ופתיחת צינורות?אם לא,אז במה כדי להשקיע?
-
- 23 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לפתוח את 4 צינורות העיבוד הסגורות שיש ל X1800GTO. איך אני עושה זאת? מה הסיכוי שיצאו לי פגומים? אם פתחתי והוא יצא פגום ויש לי ארכיטקטורים מה לעשות? ואם נגיד הצלחתי, ועכשיו אני רוצה להעביר את הכרטיס מסך מחשב ,ישאר לי 4 הצינורות הפתוחות ->זאת אומרת 16 צינורות? צריבת ביוס: איך עושים זאת? בעזרת איזו תוכנה? מה הסיכונים תודה רבה. ;D
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
אני משתמש בכרטיס הטלויזיה שלי להקלטה בפורמט MPEG2 באיכות מצוינת דרך אגב. חשוב לי להשתמש בזה עם הMOVIE MAKER במיוחד וללא הפיכה לפורמט אחר שלוקח זמן רב ומוריד איכות. אני רוצה פשוט לפתוח קבצי MPEG2 דרך המובי מייקר 2 ללא בעיות. תעזרו בבקשה!!!! זה דחוף! תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-