עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by meni99,

אומרים שהוא משתווה לסמסונג נכון ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  2. Started by BenBezalel,

שלום לכולם, כבר חצי שנה ישלי בעיה שמטרידה אותי והיא תקיעות כל כמה שניות במשחקי 3D=DirectX יש לי כרטיס Gigabyte 8600GT Silent Pipe 512MB DDRII דרייבר: 169.04beta מגדיר הגדרות דרך NHANCR. לדוגמא במשחק Flight Simulator 2004 אני מגביל את ה- FPS ל-32 מפעיל VSYNC ואני מקבל תקיעות כל כמה שניות.. זה קורה במשחקים גם במשחקים אחרים. מישהו מכיר את הבעיה, ויודע איך לפתור אותה? תודה!

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  3. Started by Spring,

Daewoo 725BF או LG FLATRON F700B? אני יודע ששניהם לא משהו, אבל איזה יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  4. Started by nine,

יש לי בעיה איתו הוא עובד והכל אבל בתוכנה שלו אבל לא באיכות טובה ואני רוצה לראות בו במדיה סנטר אבל הוא לא זיהה לי את השלט והתקנתי אותו אבל הוא מעלה לי הודעה כזאת: ובמנהל התקנים הוא מראה לי ככה: וזאת ההודעה שהוא מקפיץ לי שאני מנסה להפעיל את התוכנה שלהשלט:

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  5. Started by romany2005,

היי, אהמ אז ככה אני אתאר את זה בקצרה יש לי מחשב ממוצע הנה המפרט: MotherBoard: Asus P4S800-MX SE CPU: Intel Pentium 4 1.7 GHZ NO OC Ram: 512 MB DDR 1 Video Card: OnBoard SIS330, SIS661FX :-\ : OS: Win XP Home Legal!!! LOL השאלה שלי זה איזה כרטיס לקנות בטווח כסף של 450-650 מקסימום ואני לא יכול להוציא יותר מזה גם את זה בקושי אני יכול, מה המינימום ומה המקסימום? במינימום אני חשבתי לקנות רדאון 9550 שראיתי שהוא מצוין וב650 גיפורס 6600 או 9600XT, מה כדאי לי לבחור? תודה

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by evy,

במחשב של אחי יש gforce 7600 gt ,ואני מעוניין להתקין לו את הדרייברים החדשים. יש צורך להסיר את הקודמים לשם כך? ואם כן יש איזושהי תוכנה להסרה מוחלטת של הדרייברים ?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  7. Started by UponTheRose,

שלום יש לי איזה בעייה מוזרה בנוסף לשלל הבעיות שאני חייב לפתור אותה מיידית ואין לי פיתרון זה תמיד קורה - כשאני מכבה את המסך ומדליק שוב, הקבצים שעל שולחן העבודה מסתדרים באופן שונה לדו' - המסך שלי ברזולוציית 1920X1080 פול HD עם שורה אחת של 11 קבצים בצד, כשאני מכבה ומדליק, נפער חור קבוע בין 5 קבצים למעלה לבין 5 קבצים למטה והקובץ ה-11 עובר לשורה חדשה יש לכם מושג מהי הסיבה לתופעה המוזרה הזאת? תודה וביי!

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  8. Started by dragonXxX,

אם רשמתי את זה נכון.. אז זו הבעיה שלי..: graphics media accelerator אני משתגע, תעזרו לי אם אתם יודעים, כל פעם שאני מפרמט יש לי בעיה אחרת עם הדיסק של הלוח אם ועכשיו כשפרמטתי זה לא מתקין לי את * graphics media accelerator * directx 9 * High Definition audio bus driver בקשר לאחרון אני לא בטוח כי נראה לי שהצלחתי להתקין בעזרת הורדה מהאתר של intel.. אז כן, יש לי intel לוח אם 915gev וניסיתי את ההורדות מהאתר של אינטל, directx אי אפשר משם אפשר רק מהאתר של microsoft אבל אתם יודעים למה אני לא יכול משם.. ואת הגרפיקס, זה רושם לי שחסרים קבצים או שהקבצים פגומים.. תודה רבה רבה לעוזרים.. (ואל תתנו לי קישורים להורדה מאינטל כי כבר ניסיתי..)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  9. Started by tulip42,

אני מעוניין להפעיל את המחשב עם מסך "42 האם הכרטיס מסך יחזיק, או שלא תהיה תמונה מפני שהוא לא תומך בגודל כזה ? אם לא, אז איך אפשר להתחבר למסך כזה עם מחשב כך שיהיה אפשר לשחק לראות סרטים וכדומה?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  10. Started by ebrami,

אהלן יש לי מעבד 2.4, 1024 DDRM ולוח אם של אסוס CUV4X עם סלוט AGP X4 אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 600-700 שקל, מה יהיה הכי משתלם ויעיל מבחינתי? האם NVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGP Asus יתאים? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  11. Started by PeaS,

צריך שיהיה מסך Value כזה, בסביבות ה-1500 אני מניח, אם אפשרות לחרוג קצת. רצוי שלא יהיה של LG ודומיה, סולד מהן :\ איך ה-ViewSonic VA712? אני מתקשה למצוא עליו ביקורות, אבל הוא נראה לי בסדר גמר. הייתי הולך על סמסונג, אבל הוא עולה יותר מהסוניק והוא עם זמן תגובה גבוה ממנו. האיכותיים יותר של סמסונג בכלל יקרים המסך הוא לעבודה משרדית ד"א, ככה שבעצם הזמן תגובה לא חשוב יותר מדי

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  12. TV-OUT מהכ.מ לRGB אדום ירוק לבן שנמצא בחיבור 21 פין בטלוויזיה. איפה קונים דבר כזה? הכרטיס מסך הוא X550 ATI תודה רבה רבה לעונים ולעוזרים. אתם פשוט נהדרים

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by 1nstall,

היי חשבתי לקנות מסך LCD חדש ( כי שלי ממש קטן LG L1511S ) ואני בעיקר משחק מישחקים כמו CS וכאלה. למסך יש לי קונה, אמא שלי קונה אותו מימני ב1200 שקל. אז חשבתי לקנות מסך LCD 17 INCH עד 600 דולר ( אפשרות קניה גם בחו"ל ) חשבתי עעל המסך הבא: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=24-116-276&depa=1 ViewSonic VP171B 17" TFT LCD Monitor רציתי ממכם תגובות עליו או הצעות אחרות למסכי LCD בתודה מראש Install

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  14. מדובר בדרייבר חצי-רשמי ששימש את הדוכן של נוידיה בתערוכת קומפיוטקס האחרונה, וכנראה ילווה את השקת ה-G70 בעוד שבועיים. הביקורות משבחות ברובן. 77.13 נמצא יציב יותר מכל דרייבר בטא נכון להיום, הוריד טמפ' בשיעור של עד 5 מעלות, שיפר את איכות התמונה בכל יישום גרפי ואת קצב הפריימים ברוב המשחקים. אצלי, נכון לעכשיו, מדובר בשיפור של 101 נק' ב3Dmark05 קישור להורדת הדרייבר: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 קישור לת'רד בGuru3d: http://forums.guru3d.com/showthread.php?&threadid=139769&perpage=10&highlight=&pagenumber=1

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Aqualiz3r,

מישהו שמע משהו בקשר לכרטיס הזה? מתי הוא יגיע לישראל? לפי מה שאני יודע אפשר להשוות אותו ל 6800 GT מישהו יודע מתי הוא ימכר בארץ אני מת לקנות אותו...

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  16. זה לכל אלה בינינו שאוהבים לשמוע רקע טכני והסברים על מאחורי הקלעים של המנועים של המשחקים : לפי הסדר http://www.gametrailers.com/player/23184.html http://www.gametrailers.com/player/23183.html http://www.gametrailers.com/player/23275.html באיכות 720P אגב.. תנו בתגובות ובדעות..

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by N.Strike,

איפה להוריד 3dmark איזה אתר או שתביאו לי קישור

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  18. Started by michmoch,

שלום לכולם. אני לפני רכישת מחשב חדש ומתלבט, האם לקחת עכשיו 4850 ובעתיד להוסיף עוד אחד למערך CF, אם יהיה צורך. ( בלוח התומך ב-CF X8 ) או מראש לקחת 4870 בהנחה שזה יספק ולא אצטרך CF . אני משחק מעט במחשב אך רוצה להנות לגמרי וללא הנחות. המסך שירכש יהיה בגודל "20. איך ההבדלים מורגשים למשתמש הממוצע? תודה. ???

• 2 תגובות
    • 601 צפיות
  19. Started by Black_Citadel,

נגיד ויש לכם 1000 שקל, מה הייתם עושים: 1) קונים כרטיס מסך ב1000 שקל (לדוגמא X800GT) 2) קונים כרטיס מסך שמחזיק לעת עתה ב500 שקל (נגיד איזה X600) ובעוד איזה שנה עוד כרטיס שיעלה 500 (נגיד RADEON X800GT) הבנתם למה אני מתכוון

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by _BooM_,

Connect3D vs. PowerColor HD4870 - מה עדיף מבין השניים? שחשוב מאוד זה שליטה במהירות המאוורר דרך CCC (הבנתי שה-Connect3D לא היתן לשליטה במאוורר, האם זה נכון?)

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. לאחר שביררתי טיפה לגבי שני הכרטיסים גיליתי שביעקרון ה9800 שווה את ההפרש במחיר בגלל היותו בעל טכנולוגיות חדישות יותר ובעזרת OC קטן אפשר להביא אותו בקלות ל9800pro, אבל האם אני טועה, האם ה9700 פרו יותר חזק, למרות ההבדל בטכנולגיות? או בכל אופן לא שווה את ההפרש בשביל שאקנה 9800

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by xena,

אני מעוניין להחליף את הכרטיס הנוכחי שלי GIGABYTE 4670 512MB GDDR3 (אני נותן אותו, ומעוניין בחדש). מה שווה לו ברמה היום, או אפילו מעט טוב יותר, כדי שיהיה קצת שדרוג...? אני עובד עם מסך 24" ברזולוציה של 1920X1200 ולא משחק משחקים כבדים מידי.

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  23. אותו דבר כמו בכותרת איזה כרטיס כדי לי לקנות מי מהם יותר חזק ובכמה אחוזים יותר?

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by WarSoul,

שלום , יש לי ממיר יס בבית ואני מעוניין לרכוש כרטיס טלויזיה , אפשר לייעץ לי מה אני צריך ?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים