כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש ל-ATI תוכנה שנקראת ATITOOL . מה המקבילה של NVIDEA ?
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מישהו יודע איזה חברה מוציאה את הדגם של כרטיס המסך 7600 GT לAGP ושיהיה למסך CRT
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
כרגע המערכת שיש לי היא : A64 3000+ 1GB DDR 400 R9800P (יותר מזה אתם לא צריכים ניראה לי) אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך כי מבחר המישחקים שאני יכול להריץ מצתמצם לו. התקציב : 1000 - 1250 ש"ח גג. חשבתי ללכת על X1950PRO האם כדי באמת? או שאולי עדיף לחכות לDX10 ?
-
- 7 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב חדש לצורך אינטרנט ותוכנות בלבד. אני מתקין עליו VISTA HOME PREMIUM מישהו יודע מה הדרישה המינימלית לכרטיס מסך לצורך הרצת VISTA ?? אם יש המלצות לכרטיס כזה - הן יתקבלו בברכה!!! תודה!!!!!
-
- 5 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך ל AGP מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? RADEON X1950PRO, 256MB GDDR 3, AGP 8X, HDCP Edition GC-HV195PGA3-D3 (RoHS) VPU RV570 (80nm) Memory 256MB GDDR3 Bus support AGP 8X HDTV Support HDCP compliant High-bandwidth Digital Content Protection Enabled The images is for reference only; actual spec.and PCB color are based on the real product Product Description The Radeon® X1950Pro series is designed to deliver outstanding digital entertainment and 3D graphics through its unique ultra-threaded architecture and Avivo video and display technology. Designed with cost effective native HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) implemen…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש כרטיס עם יציאה לטלוויזיה ככה שאוכל לצפות בסרטים בTV באיכות סבירה, ובנוסף שיתאים למשחקים. לא חייב להיות הכרטיס הכי מתקדם ומתוחכם. מה אתם אומרים על Asus 7300GS? אם יש הצעות אחרות באיזור המחיר שלו (400-500 שקל) אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
כמובן שאני מדבר על 8800GTS... איפה בא לידי ביטוי כמות גדולה יותר של זיכרון והאם ההשפעה במשחקים היא גדולה? כיום יש לי מסך עם רזולוציה של 768*1366, על איזה כרטיס אתם ממליצים ללכת? תודה מראש, אור
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום, החלטתי להחליף את מסכי המאג העתיקים שלי(786FD) למסכי LCD. רק באחד משני המחשבים יש לי חיבור DVI, כך שנראה לי שאפשר להסתפק במסך אחד עם חיבור אנלוגי והשני דיגטלי. מרבית השימוש במסכים הוא לעבודה משרדית( בעיקר עיבוד תמלילים ואינטרנט) וקצת משחקים. ההתקציב לשני המסכים ביחד כרגע הוא 3600 ש"ח, על אף שאני אשמח מאוד לקבל עודף. תודה, עומר
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים של 17אינ'צ אחד הוא LG FLATRON מדגם F700P לינק - http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000497&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IF17&globalCode=FB790G&globalSuffix=000000&unit=17inch&model=14 ואחד הוא של VIEWSONIC מדגם G75F פלוס לינק - http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/crtmonitors/graphicseries/g75fplus בבקשה תעזרו לי להחליט איזה מביניהם הוא יותר טוב תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להריץ משחקים חדשים כמו GTA:SA וכד'. יש לי כרגע Geforce 2. התקציב שלי עומד על כ- 600 שקל. אני יודע שזה תקציב נמוך, פשוט אני לא רוצה להשקיע יותר מדי בכרטיס מסך כי אני לא משחק הרבה. לכן לא אכפת לי אם המשחקים לא יעבדו על ההגדרות הכי גבוהות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי שאלה שלפי דעתי תעזור להרבה אנשים... קניתי לא מזמן מסך חדש lg 1750hq ( אחלה מסך דרך אגב) השאלה שלי היא איך אוכל לשמור על המסך בצורה הטובה ביותר? הכוונה האם לעשות שהוא יתכבה לבד אחרי 20 דקות או שמהו כזה? האם לכבות אותו ידנית דרך המסך ? או האם יש דברים אחרים שמומלץ לעשות בתודה, לירן,
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי , אני צריך מסך טוב עד 1000 שקל . (חריגות קטנות עד 99 שח ) . מסך CRT , מיועד למשחקים וגלישה באינטרנט . יש לי כרטיס מסך טוב אז אני רוצה לראות את הביצועים שלו . מה דעתכם עליו ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_911&products_id=2701 תודה .
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
מעונין לקבל המלצה למסך lcd למשחקים וסרטים ( אני יודע crt יותר טוב) עד 2500 ש"ח.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
כן אני יודע שהדבר לא משפיע כלל במסכי LCD, ואני יודע שהשאלה קצת מוזרה, אבל האם מישהו יודע או מכיר מסך LCD 17" ומעלה עם ריפרשרייט של מעל 85Hz ? תודה מראש...
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
1. יש מסך יותר טוב מה LCD LG17" 1750HQ במחיר 1600ש"ח? לפי מה שבדקתי במחירים עד 1800ש"ח והנתונים "על הנייר" הוא נראה הכי אטרקטיבי מה אתם אומרים? 2. אני צריך למחשב השני בבית מסך CRT 17" חשבתי ללכת על משהו זול עם מסך שטוח שיעשה את העבודה חשבתי לכיוון Viewsonic E70F+SB Flat Monitor שעולה 660ש"ח http://www.logicpc.co.il/heb/DetailWind.aspx?id=660.00;7236 יש עליו איזה ביקורות\המלצות? יש משהו יותר טוב בטווח מחירים של עד 680ש"ח בערך? נ.ב. בדקתי את הת'רד שפתחו על מסכי LCD מומלצים והוא לא ממש מעודכן לכן אני שואל את זה פה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
דגם: XFX PV-T43A-NDVideo Card, GeForce 6600GT, 128MB DDR3, Dual DVI, AGP קישור לאתר: http://www.directron.com/pvt43and.html
-
- 9 תגובות
- 559 צפיות
-
-
המצב הוא כזה החלטתי לקנות כרטיס מסך 6800GT שעולה בערך 1500 שקל היום יש לי AGP ,השאלה היא אם שווה לי לקנות לAGP או להחליף לוח אם לPCIE (שזה עוד 600 שקל) ואז גם הכרטיס מסך צריך להיות שונה וגם יהיה יותר יקר ,הלוח אם שלי זה INTEL D865PERL מעבד 2.6ghz 800fsb סוקט 478 ,זיכרון 256x2 dual 400mhz ,הלוח אם שאני חושב להביא זה Asus P4GD1 Intel 915P: http://uk.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=12&l3=27&model=167&modelmenu=1 אז שווה להחליף לוח אם? ואם שווה להחליף לוח אם אני צריך המלצה לכרטיס מסך תקציב 1500 שקל??
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס זה רדיון 9550 256 128 ביט אבל שאני משחק במשחקים כמו סאן אנדראס לפעמים נסגר לי המשחק ועולה דוח שגיאות אם אני רוצה לשלוח תלונה לרדיון הכרטיס פאסיבי מה עושים כבר הורדתי את העידכון החדש של הדרייבר הכרטיס אולי חודש אצלי תודה לעונים וסליחה טעיתי בפורום בבקשה אם אפשר להעביר אותי לפורום הנכון תודה
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום, לאחורה בסרטים שאני רואה בטלויזיה, TVOUT של XFX 6600GT אני מבחין ב SCAN LINES כאלו, זה כמו נגיד שמסך מתרנדר ? דבר דומה רק שעובר כמו פס בהיר יותר כז שעובר באיטיות על המסך, התמונה לא מרצדת או משהו אבל פשוט יש פס בהירות כזה שעובר על המסך, וזה עשוי להרגיז... תהיתי האם זה בלאי של הכרטיס מסך כתוצאה מחום ? כי כפי שזכור לי לפני כן זה לא היה... חשבתי אילו אתקין דריבר חדש זה יסדר את הבעיה, אך כנראה שטעיתי, האם מישהו מוכר עם הבעיה ? או יודע כיצד לסדר אותה ? אשמח לתגובות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הכרטיס הזערורי והיעיל של מפתחת השבבים מסאניוייל זוכה לקיצוץ משמעותי במחיר, שהופך אותו למתאים מאוד עבור כל מערכת גיימינג קומפקטית עדיף מאוחר מאשר אף פעם? כחודשיים אחרי שהושק רשמית, ב-AMD עשו סוף סוף את מה שציפינו וקיווינו שיעשו כבר מההתחלה – והכריזו כי מחירו של כרטיס ה-Radeon R9 Nano הזעיר שמבוסס על ליבת ה-Fiji יעמוד מעכשיו על 500 דולר, במקום 650 דולר עד כה. המחיר החדש הופך את הכרטיס שאורכו כ-17 סנטימטרים בלבד ממתחרה ישירה של ה-Radeon Fury X וה-GeForce GTX 980 Ti שעדיפים עליו כמעט בכל פרמטר, למתחרה ישיר ושקול הרבה יותר של ה-GeForce GTX 980 – במיוחד לכל מי שמעוניינים ליצור מערכת גיימינג עוצמתית ככל הניתן במארז Mini-ITX, ועד כה התרכזו בעיקר ב-GeForce GTX 970 המשתלם…
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך את עזרתכם בנושא הנ"ל כי אני כבר לא יודע מה להחליט. אני כבר חורש 4 חודשים באינטרנט לגבי מסכי LCD איכותיים בעלי "מהירות תגובה" של 16ms. ומצאתי שישנם שני מסכים שעומדים בקריטריון של 16 וגם מומלצים מאוד ע"י אחרים. אבל הבעיה היא שאני לא יודע במה לבחור ?!?!?! אנא עזרו לי ??? אני רק יציין שחשוב לי איזה מסך יותר טוב למשחקים (אם למישהו יש התנסות עם אחד המסכים הנ"ל) במשחקים. אני יודע ששניהם 16. בקיצקץ אני מחכה לעזרה שלכם תודה מראש... :'(
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-