כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
להלן מגוון כלים בהם תוכלו להשתמש כדי לקבל החלטות בכל הקשור לכרטיסי מסך וגרפיקה. בחירת נפח הזיכרון הגרפי בכרטיס המסך בשביל לדעת כמה זיכרון גרפי מתאים לשימושכם, ניתן להשתמש בשני מדדים חשובים הקיימים כיום בשוק. 1 - רזולוציית המסך בו משתמשים 2 - המשחקים בהם תשחקו 3 - חשיבה על העתיד הקרוב והשארת מרווח קטן הדרך לקביעת נפח הזיכרון הגרפי היא שילוב של שני הסעיפים, כאשר המומלץ יהיה שסעיף 2 תמיד יהיה "כל המשחקים, הכי כבדים" כדי להתכונן לגרוע ביותר. לרזולוציית המשחק יש נפח חשוב בכמות הזיכרון הגרפי שמשחק מתקדם היום יצרוך. דרך פשוטה לחשב זאת תהיה השוואה בין רזולוציה לבין נפח. אנחנו יודעים שיש כמות אנכית וכמות אופקית של פיקסלים, ושהם מוכפלים בשטח ריבועי. לכן, רזולוציה של 1680X1050 תה…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הילד שלי בן 10 משחק משחקי אונליין star wars world of tanks מחשב דל i3 8 גיגה זכרון. עבד עד עכשיו עם כרטיס מסך 210 נווידיה. אבל הכרטיס היה דפוק ועשה מלא בעיות. כרגע עובד עם הכרטיס און בורד. אבל זה עובד ברמה גרפית מאוד נמוכה. אני מחפש משהו שיהיה מספיק טוב בשביל שיהיה קצת יותר נורמלי. חשוב שיהיה שקט. המחשב יושב בחדר שלו. כמו כן חשוב שיהיה חיבור HDMI בשביל לחבר את המחשב לטלוויזיה גם. חיבור VGA. כי זה החיבור היחיד שיש במסך שלו. רצוי לקנות מIVORY. זה פשוט הכי קרוב אליי בשביל לקנות. תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי GTX 760 אני מריץ איתו כל דבר שבאלי על ההגדרות הכי גבוהות. רק בCSGO אני על 100-120 FPS כשאמור להיות לי 300 בכיף. מה הבעיה? ואין לי הגבלה של כמה FPS אני יכול לשחק
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
היי, קורה במשחק BF3 לאחר משחק של 20-40 דקות בד"כ. עד לפני שבוע היה לי 6870 במשך שנתיים ולא היתה שום בעיה. בנוסף לקפיאות\קריסות, גם הfps המינימלי ירד (יחסית ל6870) למרות שאני משחק על אותן הגדרות (Lowest על 1080p). עם ה6870 היה לי מינימום 55 fps, עם ה7870 זה לפעמים יורד ל40, שזה תמוה בעיני במיוחד כשה7870 חזק בהרבה. אך עם כל זה עניין הfps הוא די שולי כרגע. פירוט של כל מה שכבר ניסיתי: 1. מחיקת דרייברים והתקנה מחדש (13.12 / 13.9 / 14.1b) אחרי ניקוי עם sweeper. 2. משיטוט באינטרנט מצאתי המלצות להסיר את כל גרסאות ה- Net Framework. ולהתקין מחדש. 3. היו המלצות עם הסברים מפורטים על ערכי reg של ATI שכדאי לנקות - בוצע לפני כל התקנה מחדש של הדרייבר. אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח לשמוע…
-
- 38 תגובות
- 6.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום,עקב GTX 570 שהתקלקל,אני מעוניין להחליף לדגם הזה. GTX 770 2 GB Gainward 426018336-2944 http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-2944 בפירוט הדרישות באתר הוא מציין ספק 600W ומעלה אבל גם דירוג 42A של מתח 12V Minimum 600W or greater system power supply (with a minimum 12V current rating of 42A http://www.gainward.com/main/product/vga/pro/p00911/p00911_datasheet_630519483b23d31e.pdf?s=498 זן המדבקה של הספק http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/17-371-026-05.jpg והמפרט המדוייק שלו http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817371026&Tpk=Antec%20EarthWatts%20EA750 האם הספק יחזיק? אם נדרש פירוט מפרט מחשב הוא למטה בחתימה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
היי בשבוע האחרונה צצה לי בעיה מוזרה מאוד יש לי לאגים מעצבנים כל כמה שניות בבאטלפילד 4 ואני לא יודע למה הסרתי דרייברים כמה פעמים והתקנתי מחדש וזה לא עזר ראיתי תאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/545113-%D7%94%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91%D7%9C%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%94%D7%92%D7%A8%D7%A4%D7%99%D7%AA-%D7%9C%D7%90-%D7%99%D7%A6%D7%99%D7%91-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D#.U2unlFcRenU ואני חושב שיש לי בעיה דומה הנה תמונה מהAFTERBURNER http://www.siz.co.il/my.php?i=wfmmjv2ymewd.jpg עריכה: דבר נוסף ששמתי לב עכשיו השימוש בCPU בזמן BF4 הוא 90-100% זה נורמלי?? שום תוכנות משמעותיות אחרות לא היו פתוחות זה המפרט של המחשב i5 4570 …
-
- 24 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך מסוג Asus Radeon R9 290X Directcu II OC 4GB GDDR5 כשאני מפעיל GTA IV הוא לא נותן לי לשנות את הרזולוציה של המשחק.. יש איזה משהו חדש בכרטיס הזה שצריך להגדיר ??
-
- 7 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי לכולם, אולי זאת שאלה מוזרה אבל אני שואל כי לא כל כך הצלחתי למצוא על זה מידע וזה באמת מעניין אותי אם זה אפשרי. יש אפשרות אולי להקליט או לשדר למחשב דרך חיבור HDMI למחשב. לדוגמא, חיבור הממיר לחיבור HDMI למחשב ולצפות או להקליט דרך המחשב? אם לא, איזה התקן או אביזר יכול לעזור לי למען מטרה זו במחשב נייד? אני אשמח לשמוע כל פיתרון. תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום חברים, מקווה שזה המקום הנכון לשאול את השאלה: אני מעוניין לחבר את ה Gainward Radeon 4850 HD שלי לטלוויזיה. יש לו 2 יציאות DVI בלבד, אבל הוא כן מגיע עם Audio Chip עליו ככה שניתן "להעביר" סאונד על ה DVI אם משתמשים במתאם של HDMI ל DVI. קניתי אחד כזה לפני כמה ימים, אבל לצערי הוא לא מעביר סאונד, רק תמונה. בדיקה מהירה הראתה ש ATI עשו שינוי ב Drivers שלהם לפני כמה שנים, ורק מתאים מקורי ש ATI מוציאה מעבירים סאונד (הדריבר בודק את ה Device ID של המתאם). איי ביי מגיע עם כל מתי מתאמים "מקורים?" מהמזרח, אבל אני מעדיף לרכוש אחד בארץ אם ניתן ולא לחכות שבועים פלוס. האם מישהו נתקל בחנות שמוכרת מתאמים מקורים של ATI בין DVI ל HDMI? או אולי מישהו קיבל אחד כזה שהוא לא צריך עם הכרטיס מסך ש…
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם נהרס לי הכרטיס מסך לאחרונה ואני מעוניין לרכוש כרטיס חדש. אני משחק במשחקי מחשב וחשוב לי להריץ אותם על האיכות הכי טובה שאפשר. יש לי מעבד i7 4770 . אני מוכן להשקיע באזור ה-800 שקל מה אתם ממליצים לי לקנות ? ואם בכלל יש טעם לקנות משהו בסכום כזה? המון תודה לעוזרים
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים, מעוניין בהמלצה למערכת שכבר די ישנה הכל סוחב לי די מצויין אבל חיסרון מאוד גדול שאין לי יציאת HDMI מהכרטיס מעוניין בכרטיס שמן הסתם יתן ביצועים יותר טובים ולא יצרוך יותר מדי משאבים המערכת שלי מורכבת כך: Quad 6600 G0 P35-DS3L 4GB RAM Corsair 400W אני כבר פחות משחק במשחקים, אבל תמיד יכול לקפוץ לי פתאום ג'וק לראש לשחק במשהו ובעיקר לעבודה יומיומית וסרטים. תודה רבה לעוזרים עריכה: לא נראה לי שגם תהיה בעיה לקנות כרטיס מיד שניה/מציאון/עודפים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מבין הכרטיסים הבאים עדיף? Gigabyte 7970 3GB GDDR5 OC או Sapphire R9 280 3G DDR5 Dual-X With Boost OC נ.ב אני יודע שהכרטיס השני יותר חדש ואני יודע שההפרש במחיר קטן. אבל מעבר לרציונאל הזה, יש סיבה ללכת דווקא עליו? אני מדבר על הדגמים הספציפים הללו? כי למי מה שקראתי כאן ה- R9 280 זה בעצם ה- 7970 לא? לכן בעצם לא רואה סיבה למה הוא עדיף? (מעבר לזה שהוא יותר חדש) אלא אם יש המלצות על אחד מהם בגלל קירור או משהו כזה. בקיצור אשמח להמלצה לאחד מהכרטיסים הנ"ל (אלא אם יש אפשרות אחרת באותו טווח מחירים שמשמעותית יותר טובה) ואשמח גם לפירוט/נימוק/הסבר לבחירה/המלצה. בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן אנשים, במהלך משחקים הליבה הגרפית ממש לא יציבה בלשון המעטה :-\ כפי שניתן ליראות בתמונה המצורפת, הליבה ממש לא יציבה וזה כמובן משפיע על חווית המשחק. ישנם דרופים מטורפים והסיבה ניראת לי די ברורה. ניתן ליראות שהחום הוא לא הבעיה פה, הליבה בסביבות ה60 מעלות וכמו כן גם הVRM. לדעתי זה חום בהחלט סביר ותקין למצב משחק, תקנו אותי אם אני טועה. המפרט בצד, וניתן ליראות שאין לי בעיה של צוואר בקבוק או של ספק חלש. עדכנתי ביוס ללוח ואני משתמש בדרייברים 14.2 וגם ב14.4 הייתה לי את אותה הבעיה. אני רוצה לציין כי במהלך בדיקה של 3DMARK11\3DMARK אין את הבעיה הזאת ואני מקבל תוצאה דיי טובה! בסביבות ה12000 נקודות לכרטיס מסך וללא OC, ותוצאה כללית בסביבות ה11000. מישהו פה ניתקל בבעיה הזאת?..ואם כן …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד היום הייתי עם gtx 275 והגיע הזמן להשתדרג... אני מחפש כרטיס מסך בתקציב של 1000 עד 2000 שכמובן יריץ את כל המשחקים המובילים היום על הגדרות מקסימליות. אז על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים? נ.ב אני משחק ברזולוציה של 1080 ספק כוח כבר שדרגתי ל 650W
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GTX 780 של GIGABYTE אני חושב האם לעשות SLI עם כרטיס חלש יותר( GTX780 מטורף! אך לפעמים אני משחק ואני משחק עם 3 מסכים 1 DVI 1 DISPLAY PORT 1440P 1 HDMI ולפעמים זה קצת מעמיס על הכרטיס ואני רוצה לחלק את העומס) השאלה שלי האם אפשר לסמוך על EBAY בקניית גשר SLI האם יש גשר ספציפי שאני צריך לקנות והאם אני יכול לעשות SLI רק עם GTX780? תודה לעוזרים חג עצמאות שמח :
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, מה המצב חברים? אני מחפש כרטיס מסך ואילו הפרטים: 1. תקציב: 300 ש"ח. אם אפשר בפחות, אז מה טוב. חריגה: 50 ש"ח גג שבגגות. 2. PCIe. 3. שימושים: א. סרטים (חיבור HDMI הכרחי). ב. גיימינג קל (עד בינוני). אני משחק בעיקר במשחקים ישנים שרובם לא מצריכים דרישות מיוחדות, וגם אם אנסה לשחק במשחקים חדשים יותר, אין לי בעיה לשחק בהם על הגדרות נמוכות, או לוותר עליהם בכלל אם לא יעבדו כמו שצריך. 4. אחרית - לפחות שנתיים (רצוי שלוש). 5. עדיפות לקירור פסיבי. אם לא, אז שיהיה כמה שיותר שקט. המחשב שלי: מארז - Silver Stone Precision PS07. ספק - SeaSonic G-550 550W Gold Modular G-Series Active PFC זיכרון - G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz אני מחפש כרטיס שהכי ישתלם לי מבחינת תמורה למחיר. חנויות…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. כפי שציינתי לא פעם אני גרפיקאי ( ואישתי תלתיסטית) והמחשב העיקרי שלי (מפרט בצד) משמש לעבודה זו על בסיס קבוע. קראתי באחד הת'רדים על ואופציה להמיר את הדרייבר הקלאסי של כרטיסי הגיימינג של nvidia ). שם דובר על כרטיסים ישנים יותר השאלה שלי אם יש משהו כזה ל780gtx ? ובמידה ואין האם יש כרטיס מקביל או טיפה יותר יקר ( נניח 290x) שיש לו דרייבר כזה תודה.
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי מחשב מTMS ללא כ.מסך ברצון לקנות את ה560GTX מפלונטר. כשבאתי להזמין היום גם את הכרטיס מסך הוא אזל להם מהמלאי כנראה, כי הוא כבר לא מופיע באתר. אשמח לתשובה זריזה איזה כרטיס מסך מומלץ בסביבות אותו מחיר מהחנות KSP אילת(! ללא מע"מ, מה שנותן קצת חריגה לעומת מחיר של חנות KSP רגילה). התקציב הוא בין 400-500 (מחיר אילת), ניתן לחרוג מעט אם החריגה ממש שווה את זה. הספק שרכשתי הוא FSP HEXA 500W, הוא גם נכנס לתמונה כי הוא צריך להחזיק את הכרטיס מסך. אשמח לתשובה זריזה כמה שאפשר כי יש לי קרוב שנמצא באילת והוא יכול לרכוש רק היום. מחר הוא כבר חוזר הביתה תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרתכם. התחדשתי ב 2 מסכים של Dell u2414h המסכים באים עם חיבור Display Port + HDMI / MiniDisplay Port עכשיו יש לי מחשב נייד אחד עם DisplayPort ו VGA הבנתי שאין ממיר מ כל אחד מהחיבורים הללו ל VGA אלה רק הפוך אז האופציה השניה היא לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח עם 2 חיבורים מפה, מה הכרטיס הכי זול שניתן לקנות בשביל לחבר את שני המסכים הללו תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
במפרט באתר http://www.cdsoft.co.il/products/241547 מצויין כרטיס מסך Nvidia GeForece GTX870MX 3GBG DDR5 באתר החברה בתמיכת CODA אני לא מוצא את הדגם אלא רק דגם בשם Nvidia GeForece GTX870M (ללא התוספת X) מעבר לכך אני לא מוצא אצל היצרן דגם בשם GTX870MX האם זה שני כרטיסים שונים או שזה אותו כרטיס ? במידה וזה אותו כרטיס מה הבדל בתוספת X והאם תומך CODA??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ראיתי מחשב סבבה שאני רוצה לקנות בעיקר למשחקים, הבעיה שלי שאני לא בטוח לגבי הכרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 650 2 GB (HDMI, DVI) המלצות הערות ביקורות יתקבלו בברכה תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך למשחקים עד 400 ש"ח לילד בן 10 זה המפרט: [TABLE=class: tablefull] [TR] [TD=colspan: 4]Intel Pentium G3220 Haswell 3.0Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28291[/TD] [TD]לוחות אם למעבדי אינטל[/TD] [TD=colspan: 4]Asus H81M-E LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]28227[/TD] [TD]זכרונות[/TD] [TD=colspan: 4]Transcend 1x8GB DDR3 1333Mhz CL9 JM1333KLH-8G[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]23415[/TD] [TD]דיסקים קשיחים[/TD] [TD=colspan: 4]Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003[/TD] [TD]1[/TD] [/TR] [TR] [TD]26513[/TD] [TD]ספקי כוח[/TD] [TD=colspan: 4]Antec Basiq 500W Activ…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם מה נשמע? סרטון חדש עלה לערוץ Yarimiz, הפרק השני של "מה בקופסה". והפעם: יש לי 26 ס"מ של... הקשבתי לכל תגובה וביקורת שקיבלתי פה בפורום ושיפרתי את הסרטונים לפיהן, ואני מקווה שתאהבו את התוצאה יותר מפעם קודמת. למי שלא יודע, העמוד זמין גם ב: ## פייסבוק: https://www.facebook.com/YarimizGaming ## טוויטר: @YarimizGaming ## אינסטגרם: #Yarimiz ## יוטיוב: https://www.youtube.com/user/YarimizGaming אני רוצה גם להודות לכם על כל דקה שאתם משקיעים בצפיה בערוץ, בנתינה של לייק, הרשמה לערוץ ומתן ביקורות בונות. אני מעריך את זה מאוד ולא מתייחס לזמן שלכם כמובן מאליו! תודה! צפיה מהנה! Yarimiz
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE DUAL-X R9 270X http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1227&pid=2037&psn=&lid=1&leg=0בזמן שאני משחק דיאבלו הטמפ' של הכרטיס מגיעה לפיק של 71 מעלות וGPU USAGE מגיע ל99 אחוז אם אני עושה הגדרות גבוהות נראה שהגיע גם כן ל75 מעלות אבל זה לפני שהגברתי את המאורר כרגע עשיתי שכל אחוז=טמפ' אז הוא מתאזן על 65 מעלות האם אלה מספרים נורמלים? על כמה לשים את המאורר מתי שהכרטיס מגיע ל70 מעלות כי ב70-80 אחוז הוא מרעיש. האם אפשר להוריד אחוזים? הרעש לא מפריע, לי השאלה היא האם זה עומס מיותר כשאני מחליף בין המסך של המשחק לתוכנה הטמפ' יורדת במהירות ומתאזנת על 35 מעלות תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הכרטיס הזה יתאים לי למחשב?http://m.ebay.com/itm/160983884926?nav=SEARCH יש לי ספק כוח 425w לוח אם dfi bloodiron p35-t2l מעבד core to duo e8400
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-