כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כשבוע קניתי רמקולים חדשים והיום פתאום ראיתי שיש שטח מת בצד המסך הימני אני ניסיתי לשחק המון עם ההגדרות של המסך ושום דבר לא עזר...(או ששינה משהו על חשבון צד שמאל...) האם יש תוכנה או משהו שיכול לסדר את הבעיה הזאת? בתודה שגיא
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי , היום אחר הצהריים(סביבות 3 ככה) , יצאתי ללמיר לקנות את המסך , אתמול אמרו לי שיש במלאי כמה מסכים וגם מחר יהיה אם אני יבוא , אז באתי , שאלתי את המוכר אם יש להם במלאי , אבל אין.. , יגיע מלאי גדול ביום שני.. , בקיצור , שנכנסנו לרעננה(באתי מכפר סבא) ראיתי שלט של מרדנית... , ושחכתי בכלל שיש מרדנית ברעננה , אוקיי , הלכנו לשם... , במרדנית המסך היה במלאי(הMB , לא הDF) וקניתי אותו(עכשיו לכל מי שלא יודע , ההבדל בין שני המסכים הוא של MB יש שפורפרת שנקראת (2)Magic Bright ולDF יש שפורפרת שנקראת DynaFlat , עכשיו בעיקרון , הMB נחשבת ליותר טובה(לפי ביקורות) , אבל שניהם גם לפי הביקורות וגם לפי מה שראיתי כמעט אותו הדבר) בקיצור , הופתעתי לטובה , המסך מאוד קל להתקנה , ומאוד קל להתעסק ע…
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסים שניהם עם מעבדי REDEON. אב ללפני כן יש לי שאלה: והיא : וההתלבטות שלי היא בין 9600XT 256MB והוא רב הסיכוי 128BIT לבין 9800PRO שהוא עד כמה שאני מבין 128MB ו- 256BIT קראתי הרבה בפורום על ה-9800 אבל אני עדיין צריך , אם אפשר, תשובה חד משמעית ובין השניים ??? ??? תודה מראש לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? אני מחפש כרטיס מסך שתומך ב COMPOSITE מסוג AGP כבר כמה וכמה פוסטים פתחתי על זה עכשיו זה האחרון זהוא אגב איך אני יודע אם הלוח אם שלי תומך AGP8 או שזה AGP4? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
כותרת* יש לי כרטיס מסך GIGABYTE GTX570 רגיל ומסך SAMSUNG 2233RZ 120HZ וברגע שאני שם 120HZ המעלות של הכרטיס עולות בצורה מפחידה.. שאני שם על 100HZ אז המעלות רגילות למשל ב120 המעלות על 60 במצב רגיל.. שאני שם 100 המעלות על 40 אשמח לתשובות.. הבדיקה של המעלות נעשתה בכל תוכנה אפשרית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אשמח לקבל עזרה לגבי קניית כרטיסי מסך כיוון ואני כבר לא כל כך בעניינים. אני קונה כרגע מחשב חדש עם מעבד חזק יחסיתq9550, כאשר רוב השימוש שאני עושה איתו זה עבודה גרפית, עיצוב בתלת מימד וכו'. כיוון שאני לא מריץ המון משחקים (אם בכלל) העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך. אני מחפש כרטיס מסך שהוא לא "זבל" אלא שיהיה סביר אם יום אחד יתחשק לי להפעיל איזה משחק ובכל זאת להנות ממנו. על איזה כיוון וטווח מחירים אני צריך ללכת? האם כרטיסים של סביבות ה300-400 שקל יספקו אותי? יש למישהו המלתה ספציפית על כרטיס? חשבתי ללכת על gf9500GT של point of view או על sapphire radeon 4650 אשמח לקבל המלצות. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שמעו יש לי בעיה אני רוצה לקנות מחשב עכשיו בחרתי את כל החלקים חוץ מכרטיס מסך והבעיה שכאילו אני רוצה 7800gt ועכשיוט רציתי של החברה leadtek ועכשיו ראיתי שהכרטיס מסך הכי מצליח שם זה זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 ועכעשיו כאילו ראיתי שה-leadtek ירד במחיר ועכשיו ה-xfx יותר יקר ממנו (ה-leadtek היה יותר יקר) וגם ה-leadtek פחות מצליח ובקיצור איזה כדאי יותר לקנות זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=12167 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 עכשיו אני יודע שהירידה במחיר קשורה ליבואן אבל אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יותר כדאי....וגם איזה מהם יותר איכותי ובבקשה תגידו למה????
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
הכרטיס מסך ג'יפורס 8800GTS יריץ את fear על ההגדרות הכי גבוהות על רזוולוציה 1024 על 1280 חלק חלק?
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מישהו יודע איך מפעילים עליו AERO? הכרטיס מקבל את הציון הנמוך במחשב 2.2 (כל השאר מעל 4) ויסטה 64 תודה
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ברשותי המפרט הנל: מעבד- intel core i5 2500 3.3 Ghz לוח אם - gigabyte ga-ph67-ud3 קירור- arctic cooling freezer 7 pro rev.2 זיכרון - 8gb ddr3 ram הארדיסק- samsung spinpoint f3 1tb 7200 rpm כרטיס מסך- radeon hd 6950 כונן- samsung sh-s223b dvd מארז- antec three hundred ספק- seasonic 600w active pfc 80 ברצוני לברר את שלושת הדברים הבאים לגבי r9 290 1) האם המעבד יגרום לצוואר בקבוק(intel core i5 2500 3.3 Ghz) ? 2) האם הספק(seasonic 600w active pfc 80) יחזיק אותו אם לא איזה ספק צריך? 3) האם ה r9 290 יכנס למארז (antec three hundred) ? ,תודה
-
- 90 תגובות
- 10.6k צפיות
-
-
קיבלתי עם המערכת שלי ציון גדול של 4465 :AR15: אני לא יודע מה לעשות :-/ תעזרו לי בבקשה? :'(
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נושא.. :\
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
ענקית השבבים אינטל מכריזה רשמית באירוע מיוחד על סדרת כרטיסי המסך שלה עבור מחשבים ניידים, ה-ARC Alchemist אשר מבוססים על תהליך יצור מתקדם ומיועדים לגיימינג ויצירת תוכן בהבחנה גבוההלכתבה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
- 2 followers
-
-
I need info if any 1 know about that card ,and about creative as display card company is it good ? are they going to stop make display card ? or drivers 4 those cards?is any 1 saw any Review about this card?? thanks shy
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
זה כרטיס מסך למשחקי מחשב ? GV-R467ZL-1GI http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Spec.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3059&ProductName=GV-R467ZL-1GI 380 - 400 ש"ח , DDR3 ויש לו מאוורר + צלעות קירור ZALMAN.
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה ההבדל בין AGP לPCI? איך אני יכול לדעת איזה AGP יש לי: 2X, 4X והאם בכלל יש הבדל ואם כן איך זה משפיע על ביצועי הכרטיס מסך? אני מתכנן לקנות כרטיס מסך בתקציב של עד 1300 שח מה הכי כדאי לי ואיך אני ידע שהכרטיס יעבוד אצלי טוב? המערכת שלי כזאת: p4 2.4 256 RAM geforce4 mx 440
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני יודע שיש 4M/S , ,ברצוני לרכוש את ה-8M/S ויש רק אצל משווק אחד (אולי הוא התבלבל...). אשמח לתגובות ולינק במידה ויש מסך כזה.
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שאלה...יכולה להיות איזשהי בעיה לחבר את הכרטיס Geforce 6600GT AGP למסך ViewSonic VE710S שלי?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
כרטיס ממש חזק שלהם ל CROSSFIRE בעתיד הקרוב
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
עידן כרטיסי המסך של אינטל יוצא לדרך ומביא איתו פרצופים חדשים - יצרנית החומרה והציוד ההיקפי מטאיוואן מצטרפת אל שורות ספקי כרטיסי המסך החדשים מדגמי ARC לכתבה
-
- 0 תגובות
- 356 צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול לנצל את ההזדמנות שיש לי משהו בחו"ל... ואני משנה את הדעה שלי כל 4 דק' בערך.. התקציב שלי הוא 1500 בעקרון.. אבל לא אכפת לי לחרוג ב 100 150 שקל אם קיים כזה כרטיס...
-
- 14 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח לוח אם - biostar 94gc micro 775 ספק - p 4 500 w atx 12v (dr- b- 500e) מעבד - (איך אני יודע איזה מעבד יש לי?) ועוד לאלה קטנה איך אני יודע איך להתאים את הכרטיס מסך מחשב שלי. תודה מראש. (עכשיו יש לי גיפורס 7300)
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא: Intel I3 2120 Gigabyte GA-H61M-S2-B3. ספק כוח SeaSonic 500W : SS-500ET 4 גיגה זכרון פנימי חשבתי על Sapphire HD 6850, מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מסך סינק מאסטר 1200 NF של סאמסונג כמה לימכור יד שניה?
-
- 10 תגובות
- 984 צפיות
-