כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אין לי דיסק של דרייברים למסך או משהו אבל חבר שלי אמר שיש דרייברים למסך זה משפר איזה משהו באיכות התמונה? בקיצור מי שיכול לתת לי לינק לזה אני ישמח המסך שלי זה MAG 17" 786FD
-
- 6 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך CRT 17 במחיר בסביבות 1000+-. לפני הנתונים המסך הנ"ל יותר טוב מה LG F700P וגם מצאתי אותו ביותר זול: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=219 אז רציתי לדעת אם למישהו יש את המסך הזה ויכול לתת חוות דעת. תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היייי בטח כולכם פה יודעים את התשובה אבל לא ! רציתי לדעת אם הראדון עם ה128 ביט זיכרון יותר טוב מה9600 XT 256MB ??? ???
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 495 צפיות
-
-
ראיתי בחלק של אומגה שיש סופטמוד מ9500PRO אוNP ל9700 מה השינויים שזה עושה לכרטיס (פתיחת צינורות וכדומה ) ? האם אפשר לעשות OC פשוט ל9500 פרו - להעלות ליבה וזיכרון או שהו חסום ?
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
הלוח אם שלי מצויד ב AGP X4 בלבד ואני מתכוון להזמין את ה GT החדש אז עד כמה זה ישפיע על רמת הביצועים של הכרטיס?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי איזה טלווזית trinitron של סוני ישנה (15 שנה) ויש לי בעיה כי אני רוצה לחבר אותה לדי וי די, ולטלווזיה הזאת יש רק כניסת אנטנה rf ואין כניסת 21 פינים או rca... אז איך בכל זאת אני יוכל לחבר אליה די וי די יש למישהוא מושג? שמעתי שיש ממירים שממירים מrf לrca?? אם יש כאלה כמה הם עולים בערך?? וחוץ מזה, מישהוא ראה פעם די וי די עם יציאת rf ??? בבקשה תעזרו לי :'(
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אז ככה עקב כך שבארץ כל הכרטיסי מסך נמכרים במחירים מופרזים החלטתי לקנות כץמסך מחו"ל הסתכלתי על שני הסוגים האלו : ATI 9800PRO 128mb 256bit etc... יש לו גם DVI וכ'ו ועל AIW 9800pro 128mb 256bit ... לא יודע אם יש לו DVI או לא ... השאלה שלי היא כזו בקשר לכרטיס הראשון שכתבתי המחיר שלו הוא 180$ ומדובר בכרטיס חדש זה יוצא 800 שקל לכרטיס בקשר לכרטיס השני הוא עם VIDEO IN אבל לא מצויין אם כלול בתוכו DVI למרות שאיני משתמש בזה הייתי רוצה את האפשרות לחבר לו DVI בעתיד ... המחיר שלו גם כ 180$ אבל רק ב EBAY אפשר להשיג אותו במחיר כזה נמוך. רציתי לדעת אם אתם במקרה יודעים אם דגמי AIW יש DVI ובכלל אם המחירים הגיוניים או שאפשר יותר בזול ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
190P5ES/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 16MS ו יציאת DVI 190S5CB/27 הדגם הנ"ל הוא בעל זמן תגובה של 12MS אבל ללא יציאת DVI. חיפשתי באינטרנט ביקורות על שניי המסכים הנ"ל ולא מצאתי כלום. מה אתם אומרים על המסכים הנ"ל האם הם טובים לסרטים ומשחקים? נ.ב אני מעדיף יותר את הדגם של 16MS מכיוון שיש לו יציאת DVI. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
Hi![glow=red,2,300] I have the MSI 5600 FX,128m"b[/glow]I was working on my PC, playing, watching movies, and installing codecs, programs and such. The problem is that something happened & I don't know what caused it. The Problem is: Everything connected to 3D graphics-games and the ALCHEMY visualisation in the Windows Media Player now show strange grid & diagonal lines. No overclocking is done! What could cause it?. Different drivers installation didn't help, and official MSI driver doesn't boot windosws ! ! ! I'm helpless Please any kind of Idea will b gratefuly appreciated!
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אותו מסך נמכר באתרים שונים בהפרש של 1000 ש"ח ע"י אותו ספק http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1269866 http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1949892
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 17 LCD. מטרה- אני לא משחק משחקים. העבודה היא- אינטרנט, עריכת וידאו, וגרפיקה. חשוב לי איכות תמונה טובה וחדה, צבעים טובים, לא מריחות. מחיר- 3000, (האמת 200 לכאן או לכאן לא משחק תפקיד). האמת קראתי המון תגובות החיפוש, אך הן ישנות לפי התאריכים ואשמח לתגובות "מעודכנות" יותר. דיי ננעלתי על ה 172T של סמסונג, שעולה כיום 2800. חשבתי גם על ה VIEW SONIC המדובר רבות, אך חלקכם אמרו שבגלל שיש לו 16MS הצבעים הם לא 16.7 מליון. על הסוני קראתי אבל האמת אף פעם לא חשבתי לכיוון שלו.... אשמח לשמוע חוו"ד מהאנשים שיש להם את ה 172T (ראיתי שיש כאלה שקנו), תודה והמשך יום נעים לכולם...
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא עובד לי הסאונד בו.... התקנתי דרייברים והכל ולא עובד לי הסאונד המזו*ין. אגב פעם לא עבד בכלל האות וידאו והטכנאי הטמבל בצ'יפ מחשבים בראשל"צ, קניון ערי החוף, אמר לי כי הכרטיס לא עובד
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה עשיתי מספר בדיקות עם 3dmark2003 ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם ולראות עם הכל תקין ( אפשר לראות את המפרט שלי בחתימה ! ) כל הבדיקות נערכו בDEFAULT של ה3dmark2003 + כל המבחנים האפשרים חוץ מאחד של הסאונד ( האחרון ). 1) עשיתי בדיקה ללא OC התוצאה הייתה 10762 תוצאה 2) אחרי זה עשיתי בדיקה עם OC, ופעלתי באופן הבא: יש לי שני אפשריות לעשות OC בדרייבר אחת היא ב 2D והשנייה היא ב 3D אז נסיתי לעשות לשניהם OC של כ 400 \ 1.10 וקיבלתי את זה התוצאה הזאת 7883. 3) לאחר מכן הורדתי את הOC ב 3D והשארתי אותו רק ב 2D וקיבלתי את התוצאה הזאת 10887 והשאלות שלי הם: א) העם התוצאות האלה סיבירות והגיוניות למערכת כמו שלי .. ב) ועד כמה אתה חושבים שאני יצליח לעשות OC עם האלבטרון ( מעל מהיר…
-
- 25 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך radeon 9600 pro. התקנתי את המחשב, את כל הדרייברים והכל עבד. שיחקתי מעט עם riva tuner וקבעתי מהירויות חדשות עבור הכרטיס. כחצי יום לאחר מכן כשעשיתי ריסט, המחשב עולה בלי דרייבר לכרטיס המסך וכל התקנה מחדש של דרייבר לא עוזרת ולא פותרת שום דבר בהפעלת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה The ATI Control Pnel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit. **פורמט לא עזר!** אני צריך עזרה דחוף :\
-
- 10 תגובות
- 952 צפיות
-
-
איזה כ. מסך יותר כדאי? (משחקים) Leadtec GeForce 4 Ti4600 MSI GeForce FX 5200 מפרט: P4 3.0 Ghz MSI PT8 512 DDR 400 Mhz
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר וידאו ולהקליט את מה שאני עושה על המחשב את זה הסבירו לי הכל.. איך אני מעביר לקלטת תוכנות יש לי... השאלה איך אני מחזיר את מה שהקטלתי למחשב עצמו? יענו הכל נמצא בקלטת ואני רוצה לראות את זה במחשב..
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני חשבתי לתומי שככל שסוג הכרטיס (9200, 9600, 9800, X300) וכו גבוה יותר, כך גם הכרטיס חדש יותר וחזק יותר. שמתי לב שכרטיסי X600 עולים בערך כמו 9600XT כלומר גם פחות מ - 9800 מה הקטע?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
כיצד אני מפעיל אותם, ועד לאן כדאי לי למתוח את הגבול? המפרט שלי הוא: amd 3200+ 64bit asus kv8 kingston cl2.5 400mhz 6800GT הכל נמצא בתדרים רגילים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
העם הוא נחשב כבר ככרטיס לא מיוחד וחזק ? כדי לי לקנות בה 1300 1400 ראידון 9800 ולהיפטר ממנו ? :-\
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
לאחר פרסום התמונה מתוך הגרסא החדשה של סדרת התוכנות הפופולריות 3DMARK, האתר THE INQUIRER פרסם שעפ"י מקורות מוסמכים, התוכנה כמעט גמורה והיא עתידה לראות יום תוך שבועיים: http://www.theinquirer.net/?article=18114 הנה תמונות מתוך התוכנה החדשה: http://www.tweakers.net/images/?Query=3dmark (תסתכלו על 6 התמונות הראשונות. כל זוג זהה - סה"כ: 3 תמונות שונות מהתוכנה החדשה).
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי היום התקנתי משחק מסויים והוא כתב לי שבלה בלה בלה הוא צריך כרטיס מסך עם לפחות 32 MB והכרטיס שלי 64MB (GFORCE MX440+8X אז נכנסתי לאתר של MSI כי זה כרטיס של MSI והורדתי את הדרייברים לכרטיס מסך שלי , התקנתי ,עשיתי איתחול למחשב ואז כאשר הוינדאוס אמור לעלות המסך מתכבה ואני לא יכול לעשות כלום , אז חזרתי לדרייברים הישנים והכל בסדר רק שאני רוצה לעדכן את הדרייברים ואני זקוק להסבר או אולי הכון כי אני לא יודע האם מה שאני עושה הוא נכון .
-
- 14 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום אנשים .. שנה טובה ! יש לי בעיה מעצבנתתתת ... תמיד בפעם הראשונה שאני מעלה קבצי וידאו אני נאלץ להמתין כחצי דקה עד שעולה לי הקובץ . בשאר הפעמים שאני מריץ הקובץ עולה לי תוך שניה ... למה זה קורה ככה בפעם הראשונה ? .... יש לי את כל תוכנות לצפייה בסרטים , למשל : וינדוס מדיה פלייר bsplayer mv2player יש לי דרייבר עדכני ביותר לכרטיס המסך .... כך שזה בוודאות לא בעיית דרייבר יש לי כרטיס מסך geforce5 מחשב פנטיום 4 2.8 1 ג'יגה זיכרון ram יש למישהו אולי מושג מה הסיבה לכך ?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני ממש לפני קניית מחשב אך איני יודע איזה מסך LCD יהיה המתאים למשחקים ועריכת וידאו. היכן אפשר למצוא מדריך בעיברית למסכי LCD? ;D
-
- 7 תגובות
- 604 צפיות
-
-
למסכי LCD בעלי כניסת DVI וכניסה אנלוגית האם אפשר לחבר 2 מחשבים אחד לאנלוגי ואחד לדיגיטלי ולברור בינייהם דרך המסך?
-
- 2 תגובות
- 534 צפיות
-