עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Venom_IL,

באתר של למיר יש תחת קטגוריה חומרה->עריכת וידאו את: AVERMEDIA AVERDVD EZMAKER PCI שעולה רק 228 ש"ח. האם הכרטיס הזה מסוגל להקליט קלטות וידאו וכיו"ב באיכות מעולה (וכוונתי כאן לאיכות טובה כמו הסרטים באיכות הטובה שמהרשת) ? והאם באמת זה נכון מה שרשום שם לגביי רזולצית ההקלטה שלו ? (לצורך השוואה, בדקתי מוצרים הרבה יותר יקרים ברשימה, ואף הם לא מגיעים לרזולוציה הזו....) תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by david18,

אני עובד בעריכת וידאו streaming ואני משתמש עמון בתורנית encoder מאז שאני עובד בwindows xp יש לי בעיות ש encoder 9 לא מצליח לעבוד עם הכרטיס ati all wonder pro וגם כרטיס פשוט כמו lifeview לא עובד יותר בwindows98 לא היו לי בעיות אני די מיואש האם אתם יכולים לעזור או אני חייב לקנות כרטיס עריכה יקר מאוד ? האם כרטיס Radeon 9200 Vivo TV-Out יעבוד לי עם encoder9 אני ראיתי את הרשימת של כרטיסי עריכה שאמור לעבוד עם encoder9 וזה כרטיסי יקרים ביותר . חבל שהמצב זה מחייב אותנו לעבוד עם כרטיסי יקרים אני חייב את לעבוד עם פורמת של : Windows media video - wmv :'(

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by approx,

לא ידעתי איפה לשים את הנושא טוב אז אני רוצה לערוך וידאו (להתחיל ) לא משהו מסובך אלה סרטים ביתים כאלה מה אני צריך לעשות ובאיזה תוכנה להישתמש

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by ashkenazone,

שלום, רציתי לדעת איזה רכיבים צריך במחשב על מנת ליצור אולפן עריכה ביתית למתחיל. ושתהיה אפשרות כמובן להעביר ע"י כבל - וידיאו מהמחשב על הטלויזיה. וכמה כל הרכיבים האלה יעלו? התקציב שלי הוא כמה שיותר נמוך!! אני רק מתחיל, אני מחפש ניסיון זה הכל.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  6. Started by amd,

אני רוצה תוכנה שמעדכנת ביוס שיש לה את האפשרות למחוק את הביוס ואז לעדכן אותו.. כדיי שהיא לא תאמת שאני מכניס לה ביוס אם תיאור כרטיס מסך שונה. הכרטיס המדובר :geforce2gts ויצרתי לו ביוס עם אותם מאפיינים שיראה שהוא ti4200. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אני לא בטוח למה אבל אני מתקשה להאמין שהכרטיס שלי לא מצליח לסחוב כמה שכבות במקביל.. כשאני מריץ 5 שכבות יחדיו במקביל התצוגה מקדמת קופאת אחרי 3 שניות בערך שהיא עובדת חלק. המחשב הוא כזה: מעבד I5 4460 לוח MSI H81M-P33 קירור למעבד Arctic Alpine 11Rev.2 זיכרונות 8G 1600 בסטיק אחד (וואלה שחכתי איזו חברה) כונן פלאש SSD Crucial MX100 256GB דיסק קשיח HDD WD BLUE 500GB 7200RPM כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 760 SuperClocked ספק כוח FSP GROUP 500W מארז Thermaltake V3 blacx edition מסך (טלוויזיה) LED Pilot 46' 50H'z FHD - מתחבר בVGA כי משום מה זה החיבור היחיד שמכבה את המסך יחד עם המחשב (לצערי). האם צוואר הבקבוק נובע מהכרטיס מסך או מזיכרון הראם ??

• 12 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. Started by wrecker,

יש לי כרטיס מסך 9600GT 512MB עם קירור פאסיבי AC S1 בZAP הכרטיס עולה היום בערך 530 והקירור אז עלה משהו כמו 120-150 אני לא זוכר.. נגיד 630 שח.. בכמה אני יכול למכור?

• 2 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by amisha,

בכמה אפשר היום למכור כרטיס 5600 ?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  10. המחשב שלי הוא: Intel Pentium IV 2.4B ghz 512mb ddr 333 ATI radeon 9500 pro 128mb ddr 5.1 sound card on board (realtek AC'97) Gigabyte GA-8SQ800 ואלו תוצאות הבדיקות: QUAKE3-93 FPS 1600x1200x32 the most high details UNREAL2-50 fps 1152X864x32 the most high details DOOM3 ALPHA-30 FPS 1152x864x32 very high details GUN METAL-30 FPS 1280x1024x32 the most high details SOF2-60 FPS 1024x768x32 very high details C&C GENERALS-30 FPS(in skirmish with x60 speed its 55 FPS) 1024X768X32 the most high details מה דעתכם? המחשב מתפקד כמו שצריך?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  11. AMD Athlon XP 3200+ 2.2 GHz Gigabyte GA-7NPro2 Hercules 3D Prophet 9800Pro Series Creative Audigy2 platinum Kingston Hyperx 512Mb Maxtor 80Mb 8Mb SATA Scsi WindowsXp 3Dmark03 Pro: 5300 בלי שום אובקלוק זה הגיוני???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. לליבה הגעתי ל-592 ולזכרונות 1220 הכרטיס הוא PCI-E של GIGABYTE האם כדאי להשאיר את ההגדרות של ה-OC קבוע ? ,האם זה יעבוד טוב ככה לאורך זמן ?

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  13. שלום כרטיס Sapphre HD 7970 העליתי תדר ליבה ל1000 mhz אך בזמן שאני משחק bf4 מהירות הליבה נשאת בסטוק 925 mhz מה אני עושה לא נכון? אודה עצות.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by ORrrr,

ערב טוב לכולם, החלטתי סוף סוף לקחת יוזמה ולעשות אוברקלוק לכרטיס המסך שלי ועכשיו לשאלות: 1. אחרי שהחלפתי את הביוס ועשיתי ריסט, במסך הראשון שפותחים את המחשב שהוא מזהה את הכונניםף היו פה ושם פסים משובשים, וזה קורה עוד לפעמים, ולפעמים לא.. האם זה בסדר, נורמלי? 2. העלתי את הליבה ל 300MHz ואת הזכרונות ל 600MHz(סינק מקורי בלי קירור זכרונות), ואני לא רואה שיפור מאוד משמעותי אחרי בדיקה ב 3dmark01, משהו כמו 300 נקודות אבל יכול להיות כי הפעם אחרונה שעשיתי את הבדיקה הייתה לפני כמה שבועות, אז יכול להיות פירמוט קצת ישפר.. 3. שמעתי סיפורים על נקודות, ארטיפקטים או משהו כזה ושיבושי צבעים לאנשים שעשו אוברקלוק, אם אחרי כל הבדיקות שעשיתי בAquamark & 3dmark01, הכל היה בסדר אומר שהאוברקלוק…

• 13 תגובות
    • 846 צפיות
  15. עשיתי בדיקה עם ATI TOOL ואני לא מבין אם יש ארטיפקטים... תמונה למטה והכרטיס מגיע גם ל82 מעלות זה הכי הרבה שהוא הגיע... הכרטיס Geforce 7900GT בבקשה לעזור אם כן אני ילך לחנות ויבקש מהם להחליף המחשב מלפני 11 חודשים [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  16. http://www.leadtek.com.tw/www/Web_Leadtek/vga/WINFAST_A250TD.asp זה הכרטיס. האם הוא באמת אחד האיכותיים בתחומו?

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  17. שני הכרטיסים מאותה חברה ומאותו הדגם GTX570 לאחר שחיברתי במקביל עשיתי חיבור/גישור עם מגשר SLI , הפעלתי את המחשב נכנסתי למשחק וציפיתי לראות שיפור ב FPS אבל לא היה הבדל כלל . דרייברים היו לפני כן מותקנים מהעדכון האחרון 320.14 יש משהו שצריך לעשות על מנת שיזהה את ה כרטיס השני ?

• 39 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  19. "הכרטיסים לא יספקו תמיכה ב HDMI" זתומרת, יש כ.מסך שקיימים עם שקע כזה של HDMI? ??? "תמיכה ב HDTV, HDCP" מה זה HDCP וHDTV זה לא הכוונה לHDMI? מבקש להתחשב קצת בבורות שלי, תודה

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  20. התקנתי את ה vtuner2 וראיתי שיש גירסה חדשה של ביוס לכרטיס מסך שלי אז חשבתי לעדכן ואולי זה יסדר לי את הבעיה עם החיבור ליציאת טלוויזיה. אחרי שאני עדכנתי עשיתי ריסטרט והמחשב כבר לא עלה. האם יש דרך לתקן... ? תודה

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. נניח שעוד 10 שנים, ואולי זה יהיה פחות -המשחקים יהיו ריאלסטים כל כך שלא תוכל להבדיל ממשחק או מציאות. מה לדעתכם יהיה השלב הבא? הולגרמות? לייזרים?

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by o07,

מה אתם חושבים יהיה עוד כמה שנים בנושא הגרפיקה??? יהיה לה גבולות או שהיא תוכל רק להשתפר???

• 10 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by gameplan,

בעתיד הקרוב/רחוק (חצי שנה+) אתם חושבים שכרטיסי הdx10 יצאו במהדורות יותר נוחות מבחינת גודל? (לעומת ה 8800 הענקי שמגביל את בחירת המארז) והאם אתם חושבים שתהיה צריכה נורמלית? ככה שלא כל כרטיס כזה עם מערכת נורמאלית יצטרך ספק 500w? יש מחשבות? כתבות?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  24. Started by mekaya,

שלום, אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג. 1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ? 2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?) אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by ab_box,

שמתי לב למגמה חמורה מאוד שהולכת פה, הרבה ממליצים על כרטיסי nVidia מהדור האחרון, אז כמה דברים: א. 260GTX הרגיל בטח ובטח שלא משתלם אל מול הרדאון HD4870. ב. אם מצאתם 9800GTX+ במחיר של הרדאון HD4850 אדרבה, אם לא - פשוט אל תמליצו עליו, במיוחד לאור ירידת המחירים האחרונה של ATI. ג. 260GTX+ החדש לא ואני מדגיש לא! משתלם עדיין!, לפי רוב הבאנצ'ים (מבחני הביצועים) הוא עדיין נמצא אל מתחת ל4870, ואני כבר מכיר את כל הבאנצ'ים שאתם הולכים להראות לי (כן כן אתם בטוח תביאו את גירסאת הMAXCORE של BFG..שעשו שם OC ענקי שהשאיר את הכרטיס שני צעדים הרחק מה280GTX..) ד. לא מעניין אותי כל החירטוטים על הפיזיקס והCUDA, בחור ישראלי בשם ערן עשה אותו דבר בכרטיסי ATI ובקרוב הוא יוציא דרייבר שכל בעלי כרטיסי …

• 169 תגובות
    • 12.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים