עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by hackerlazer,

שלום לכולם אני חדש פה. רציתי לדעת משהו על מסכי הLCD המדוברים כל כך . 1)האם הם צורכים פחות חשמל ? 2)האם הם פחות מכאיבים לעיניים (כך שמעתי)? 3)מה הטווח מחירים? 4)מה הגדלים? 5)אילו חברות יותר טובות ואילו פחות? אשמח לכל מי שיענה לי או יפנה אותי למקום הנכון .

• 40 תגובות
    • 3.5k צפיות
  2. כולנו זוכרים ומכירים את שוק המחשבים ההפכפך... היה את התקופה בה ה 9800PRO עלה כ-2300 שח, ובין יום הפתיע את כולם וירד פלאים ל-1500 ש"ח. הדבר הזה גם קורא במעבדים ובכל רכיב עם שוק מתהפך. השאלה שלי מתי תהיה הוזלה משמעותית שכזו בכרטיסיי ה HIGH END כגון ה 6800GT ה X800XT\PRO ושאלה נוספת, מתי ה 9800XT ירד במחירו שמגיע לכ2500 שקל ולא מציג ביצועים טובים יותר משל ה - GT שעולה באותו מחיר כמו שלו ? מה שומר על הערך והמחיר הגבוהה של הכרטיס הזה ? ומתי צפויה ירידת מחירים משמעותית ? הדבר לא חייב לקרוא עם כניסת כרטיסים חדשים...

• 10 תגובות
    • 874 צפיות
  3. Started by ori83,

שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך ATI Radeon sapphire 9200. שמתי את הצג ואת הטלויזיה במצב clone וכשאני רואה סרטים הסרט מופיע רק באחד מהם. יש דרך שהוא יופיע בשניהם?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  4. אשמח לשמוע מה חושבים אנשים שעבדו עם המסך הזה לשימוש אינטרנט ואופיס בלבד

5. Started by nemo9439,

יש לי כל מיני קרטועים במחשב כמעט בכל משחק.. והלכתי ובדקתי את הנושא טיפה יותר לעומק.. עשיתי בדיקה.. ראיתי את הFrameRate של איזה משהו.. זה היה ב72 בממוצע..אבל זה דיי קרטע... זה פשוט עבד לא חלק לגמרי.. ואני חושב שעם המשחקים זה בדיוק אותו הדבר. זה קורה כשיש הרבה נקודות/פרטים.. לדוגמא:במירוץ שנושאים על הכביש זה בסדר...אבל העפר שיוצא כשנושאים על הדשא גורם למשחק לקרטע... בבקשה תעזרו לי זה באמת חשוב.. הנה מפרט של המחשב AMD Athlob 64 3200+ GA-K8NS ATi Radeon 9600 256MB TwinMos 512MB 400Mhz PC320 שני הדיונים של פותח הת'רד אוחדו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by mr.bigglesworth,

ערב טוב עכשיו שורקת שמעו אני מת אבל מת להזמין את המחשב שלי אבל פנדס אומרים שאין להם את הכרטיס הנ'ל במלאי והם לא יודעים מתי יגיע אז אני לא רוצה לקחת סיכון ולהיתקע בסוף בלי כרטיס וגם אין לי כוח לחכות למישהו יש חנות לא משנה איפה או אם עושה מישלוחים העיקר שמוכרת תודה מראש

• 12 תגובות
    • 873 צפיות
  7. Started by pyaniv,

בעזרתכם האדיבה, ה3DMark עובר סוף סוף עד הסוף ונותן לי ציון !!! התקנתי את הדרייברים האחרונים של לוח האם והכל רץ ! אז קודם כל תודה ! אבל ! הציון שקיבלה המערכת שלי הוא 4192, נמוך מאוד לדעתי. מה לא בסדר ??? NVIDIA GeForce FX 5900 Driver 6.1.7.7 9.0b 512 MB Service Pack 1 AMD 2500+ Epox 8RDA3

8. Started by sabpa2,

מומלץ להתקין דריבר 4.9?

• 2 תגובות
    • 495 צפיות
  9. Started by jeyjey,

מעניין אותי רק ביצועים קירור וOC ממש לא אכפת לי מהבאנדל יש את גיינוורד: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=7070 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_351&products_id=6977 ד"א מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? אלבטרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_664&products_id=6880 לידטק: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416&products_id=6898 וזהו תודה רבה לכל העוזרים (:

• 13 תגובות
    • 808 צפיות
  10. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כי ה Ge Force 440MX שלי לא תומך ב Pixel Shader אני לא רוצה משהו רציני - משהו בסביבות ה 600 700 שקל העיקר שיתמוך ב Pixel Shader או איך שאומרים וגם אם אפשר בדרך גם ב directx 9 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=R9600256&Cat2Cat1ID=10&Cat2ID=149

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by גל פרידמן,

האם מישהו יודע איפה ניתן לראות מסך VP171 מחובר למחשב? האם יש כאן מישהו מאזור המרכז שיש לו מסך כזה וניתן לראות אותו בפעולה?

• 1 תגובה
    • 491 צפיות
  12. Started by pyaniv,

שלום, קניתי GeForce FX 5900 XTV, אני רוצה לבדוק אותו כראוי. לדעת אם הביצועים שלו תואמים את המצופה והסטנדרטי לכרטיס ברמתו. משום מה, אני מרגיש שהוא אולי מגמגם. הוא נתקע (לפרקים) ב NFS Underground ברזולוציות נמוכות (800 על 600). ובנוסף, הורדתי דמו של Nvidia שאמור להציג את היכולת שלו, זה נקרא Dusk, אבל זה ממש ממש זוחל !!! למרות שספלינטר סל - פנדורה רץ מעולה ב 1280 על 1024, פירוט מקסימלי... כנ"ל גם Thief 3... עדיין, משהו נראה לי לא תקין. שמעתי שמות כמו 3dMark וכל מיני. מישהו יכול לעשות לי סדר בעניינים וללמד אותי איך עושים בנצ'מרק מכובד ? תודה מראש !

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  13. בדיוק אותו הפנאל של הSamsung 172X. http://www.zone365.com/content/10/102/1 עכשיו השאלה שלי אם יש מה להתלבט בינו ל172T אם המסך הוא בשביל משחקים וסרטים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ROTFL,

שלום. ראיתי בנועה מחשבים מבצע ליום אחד בלבד על הכרטיס הנ"ל ומכיוון שכבר זמן מה חשבתי לרוכשו, נראה לי שאלך על זה. מה דעתכם? המחיר כדאי ביחס למחירו בארץ? כדאי לקחת אותו או את ה X800XT שגם אותו שמו במבצע הנ"ל? מצפה לתשובה מהירה - חבל לי לפספס את היום ולשלם יותר.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  15. Started by liav12,

אני יודע רק שזה זמן תגובה, אבל של מה? לי יש למשל 25 במסך

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by Blackend,

שלום לכולם יש לי שאלה שלא הרבה אנשים ששאלתי אותם ידעו לתת תשובה מפורטת ונכונה לכן אני אשאל אותה כאן. מכר שלי קונה לפטופ ומעוניין בכטיס מסך שיתמוך לו יותר טוב ב 2d השאלה שלי מבין הכרטיסים יותר חזק nvidia fx5700 או 9700 mobile. דרך אגב כיום הוא עובד על כרטיס מטרוקס הידועים באיכות ה2D שלהם .

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  17. שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  18. היי לכולם אני לפני הזנצ המסך שרציתי SDM-HS94P וחשבתי לשאול אתכם האם היה לכם נסיון עם חברת "לייף" ? בישפאר רוצים על המסך הנ"ל קרוב ל- 6000 בלייף רוצים עליו 4200 ש"ח מכיוון שאין הרבה ברירות וישפאר קצת "גנבים" אז נשאר רק "לייף" אלא אם כן אתם אומרים שיש בעיות שירות עם לייף תודה

• 11 תגובות
    • 668 צפיות
  19. שלום רב , כפי שהנושא שלי אומר אני מחפש את היבואן הרשמי של אלבטרוןMSI ו לידטק בארץ !!! אם למישהו יש איזהשם פרטים אני תאמת לחוץ בזמן אני אשמח מאוד אם תעזרו תודה!!! ! תודה !

• 10 תגובות
    • 5k צפיות
  20. Started by x-dude,

יש לי טלויזיה עם חיבור S-VIDEO,לא רשום אם זה IN או OUT,איך אני יכול לדעת? או האם יש סיכוי שזה יכול לתפקד גם בתור IN וגם בתור OUT?

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by hck,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2980709,00.html האא, איזה יופי, עוד טכנולוגיה חדשה. אולי עכשיו מחירי הLCD ירדו עוד קצת וגם לי יהיה מסך LCD :

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. מה זה אנטי הלסינג או Anti-Aliasingאם אני לא טועה תסבירו לי במפורט אם אפשר תודה

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by pMor,

מישהו יודע מתי יוצא הכ.מ. הנ"ל?? אני מחכה לו כבר הרבה זמן, מישהו יודע מתי הוא יגיע לארץ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by X-Gamer,

כרטיס MX 440 של XFX הכרטיס הוא ליבה NV18

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  25. אני אציג את הסיפור מתחילתו : אני קונה את המחשב החדש שלי בחנות שכונתית ... שהיא בעיקרון עובדת עם מספר ספקים מצומצם אך היא יכולה גם להזמין מספקים אחרים במידה ואני מבקש... הבעיה היא שהוא לא יודע מי הספקים האחרים . בכל אופן תחילה הייתי אמור להזמין 6800 GT של אלבטרון אבל התברר לי שהכרטיס יגיע רק עוד שבועיים , ולא ממש בא לי להמתין.. כתחלופה הוא הציעה כרטיס של GAINWARD 6800 GT שעולה 200 שקל יותר... זאת אפשרות אחת.. אפשרות אחרת היא להזמין מספק אחר , אך אינני מעונין להמתין לכרטיס אם הוא לא בהספקה מידית ... אולי מישהו פה יודעה על הספקים ואם אפשר לדבר איתם ? אפשרות שלישית .. לקחת SAPPHIRE X800 PRO ... עכשיו.. הנני שחקן קאונטר סטרייק ו HL 2 בעיקרון ... ואני לא יודע \ לא סומך על כרט…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים