עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Shmonzi,

שלום חברים! אני מחפש כרטיס מסך חדש, אני רוצה להזמין אותו כבר מחר! עשיתי קצת מחקר וחיפשתי משהו בטווח שלי, וראיתי את הכרטיס 260GTX... מה אתם חושבים עליו? המפרט שלי: E8400 550W ספק כוח 2GB ראם אם יש משהו יותר טוב במחיר זהה אני אשמח לדעת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  2. Started by twixz1,

יש לי asus 5850 ישן(משהו כמו לפני שנה וחצי),ואני רוצה לקנות http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1220 . כמו שאפשר לראות זה של GigaByte,ואני רוצה לדעת עם אפשר לעשות CF ביניהם.: מפרט: מעבד: I7 920 לוח אם : gigabyte GX-EX58-UD3R ראם : 6GB ספק : cosrasir 750W מסך : 23 אינץ FHD נ.ב:אם מישהו במקרה יודע איפה אפשר לקנות כרטיס של asus 5850 ב800(רק עם מישהו יודע).

• 12 תגובות
    • 940 צפיות
  3. כרטיס מסך עכשיו 8600GT Intel core2 Duo Cpu E4500 @ 2.20GHz 3.00GB RAm אני מעוניין לקנות GTX460 אבל חברי טוענים שיהיה לי צוואר בקבוק אז אני צריך לקנות גם מעבד חדש לפי מה שהם טוענים אבל אני עדיין חושש שיהיה משהו האם להחליף גם לוח אם? עריכה זה המיפרט המלא המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי כרטיס מסך מאוד חלש ואני שורד איתו בקושי (geforce 6200 turbocach) אני מעונין לרכוש כרטיס מסך לא חזק במיוחד אבל שיחזיק לי לכמה שיותר זמן בתקציב של בין 300-500 בבקשה תתיחסו לזה שזה כרטיס מסך זמני לתקופה של בערך שנה עד שנה וחצי כי אז אני אקנה מחשב חדש מפרט לוח אם Gigabyte GA-8I945GMF מעבד Intel Pentium 4 CPU 3.00GHz זיכרון DDR2 2.00 GB 533MHz ספק כוח CODEGEN 200XA 400W עוד משהו אני חייב שהכרטיס יהיה בעל חיבור dvi תגיבו מהר תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. כרטיס חדש קיבלתי אתמול התקנתי אותו על הלוח חיברתי גם לחשמל (PCIE). אני מפעיל הכל עובד בסדר התקנתי דריבר אני נכנס למשחק CRYSIS (הורדתי עליו פאצ'ים) עובד על HIGH ב XP רזולוציה 1280*1024 וAA4 רץ על 30 FPS כעבור איזה חצי דקה אניע משחק נתקע אני לא יכול לעשות כלום. לפעמים אני יכול להכנס למנהל משימות ולצאת . אותו דבר גם ב FAR CRY 2. הכרטיס: TWINTECH 9800GT OC EDITION 512MB נקנה מ FOXPC

• 2 תגובות
    • 574 צפיות
  6. שלום, חבר שלי רוצה לקנות כ.מ חדש אך לא יודע איזה אפיק הכרטיס הנוכחי שלו - nVIDIA GeForice FX 5700VE (Leadtek WinFast A360 VE) יש למישהו מושג? ד"א האם יש לכם מושג אם יהיה צוואר בקבוק עם כרטיס כמו 1950pro ומעבד Intel p4 3GHZ ? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by tal5870,

שלום לכולם יש ברשותי כרטיס מסך של NVIDIA gt220 לאחרונה התחיל לעשות בעיות לדוגמא :המסך נהיה פתאום בצבע שחור לכמה שניות ולאחר מכן אני מקבל הודאה "מנהל הכרטיס מסך שוחזר.."(משהוא כזה..) ביצעתי בדיקת OCCT ונימצאו כ 128 שגיאות האם לממש אחריות? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ASAFBS2,

שלום , יש לי מחשב מלפני שנתיים והוא מתחיל לקרטע ...(במשחקים חדשים) מכיוון שבזמן הקרוב עומדים לצאת משחקים ממש טובים FARCRY 2 , CALL OF DUTY 5 וכו' אני רוצה שהם יעבדו לי על איכות סבירה (MEDIUM) אני מוכן להשקיע עד 900 ש"ח על שידרוג של הכרטיס מסך זה המחשב שלי עכשיו : כתוב על הספק: HEC-400 TR-TF combined 145 w total output 400 w תתחשבו גם בזה שיש לי מעבד ישן אז אם אני ישים כרטיס מסך של 900 שח שהצוור בקבוק לא ישפיע יותר מדי תודה לעוזרים!

• 11 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שלום לכולם... קניתי כרטיס מסך Gigabyte GTX980 G1 GAMING וקיבלתי עם הכרטיס מסך גם שתי מתאמים שמתחברים לחיבורים בכרטיס. הבעיה היא שהמתאמים ממש מכערים את המחשב, הבנתי שאפשר לחבר כבלים בצורת ריג לכרטיס מסך והריג ממש יפה.. השאלה שלי איפה אני יכול למצוא כבלים כאלו בצורת ריג. הספק שלי הוא לא מודולרי- ספק כח אקטיבי Antec 620W 80+ Neo Eco 620C אשמח למישהו שמבין בעיניין ויעזור לי.. יש לי אפשרות גם להזמין מהאתר ebay.

10. Started by RS4,

יצאו עכשיו דרייברים חדשים לRADEON עכשיו מה הסדר התקנה ומה אני צריך להסיר קודם? כי יש תCatalyst Control Center ותדרייבר עצמו ותFramework אז אני צריך קודם להסיר אותם ואז להתקין תדרייברים החדשים? ומה אני אמרו להתקין קודם? אני צריך להתקין כל דבר לחוד או שאני יכול להתקין רק תCatalyst Control Center Package וזה כולל הכל? או שאני צריך להוריד תCatalyst Control Center Package תFramework ותדרייבר עצמו... הנה הקישור לדרייברים באתר... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by ShLoMiMaN12,

קניתי sapphire radeon 3650 AGP נכנסתי לאתר של ATI בחרתי בradeon 3600 ושאני בא להתקין זה אומר שהתקנת דרייבר זה לא תואמת לחומרה שיש לי במחשב מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  12. Started by roie,

אנשים אם תוכלו לעזור לי לבחור מסך ולהשלים כמעט סופית את המפרט של המחשב שליי.. אני מתלבט עדיין בהתחלה הייתי סגור על דגם של מאג 776ms 12m2 זמן תגובה שלו 12 ms אבל אמרו לי שהLG יותר טובים אז תנו לי המלצה לאיזה LCD של LG משהו נחמד ולא מחיר בשמיים...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אני פשוט רוצה להיות בטוח, יש לי רדאון9700 פרו של ג'יגהבייט לפני כמה זמן המאוורר שלו התחיל לשבות משום מה, ואני לא שמתי לב שהוא לא פועל (לא בדקתי) פתאום אני מתחיל לראות שהdesktop מתחרפן לי ובמשחקים זה הרבה יותר גרוע, רואים פוליגונים ענקיים יוצאים ממרכז המסך. אקיצר עכשיו אילתרתי איזה מאוורר בשבילו (80 מילימטר, מאוורר די גדול חיברתי לו בעזרת ברגים, עכשיו הוא ממש קריר) והוא עדיין עושה בעיות, אני רוצה לדעת אם זה משהו בלתי הפיך, שנגעתי בחתיכת מתכת של הheat sink הוא היה רותח פעם (הייתי טמבל שלא לקחתי את זה ברצינות אז) בקיצור, אם יש לכם עצות מה לעשות או להמליץ לי על כרטיס מסך חדש אני אשמח (חשבתי על Sapphire ATI Radeon 9800Pro 256MB 256bit ב1300 שקל ככה, משהו לא יקר אבל טוב) ד"א ל…

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  14. היי מותקן במחשב שלי כרטיס מסך 3D-CLUB geforce 6800nu 128mb בתפריט ההגדרות של הכרטיס רשום בסוג אפיק: PCI במקום AGP כמובן שהכרטיס מחובר בAGP אבל אחרי כמה זמן שמתי לב שהתפקוד שלו לקוי מאוד ובכלל כשבדקתי ב3dmark03 קבלתי תוצאה עלובה של 5500~ כאשר הממוצע לפי מה שראיתי הוא 8000-10000 המפרט שלי אמור לספק את הסחורה באופן מצוין לעניות דעתי (3200+, 2.5cl 400mhz) האם באמת ישנה בעיה בהגדרות ואפשר לסדר את זה? עזרה בבקשה זה יהיה מאוד כיף לשמוע פתרון לבעיה המעצבנת תודה רבה (:

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  15. שלום לכם אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון ללכת לקנות מחר... התכוונתי לקנות היום אבל לא הצלחתי לבחור כרטיס מסך... ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יוצא לי הכי כדאי ומשתלם להלביש עליו. אני ארשום את המפרט קודם כל ומייד אחריו את הכרטיסי מסך עם העלויות שלהם ומה שאני מבקש ממכם זה לבחור מתוך הרשימה כרטיס מסך שלכאורה יתאים לשימושי הכי טוב. להלן המפרט: מעבד: E6300 לוח אם: GB GA-965P-S3 כונן קשיח: SEAGATE 250 16 MB זיכרון : KINGSTON 1GB 667 כונן דיוידי: LG-DVD GSAH42N כרטיס מסך: LEADTEK WINFAST PX7300GT 256MB DDR3 DVI HDTV מארז+ספק : FOXCONN TLA570 CWT 350W PFC שימושים: אינטרנט, הורדות, מספר תוכנות מסרים מידיים הפועלים בו זמנית, צפייה בסרטים,(משחקים -לא מטרת המחשב אבל שתשאר האופציה). המחשב…

16. Started by mc hagay,

תראו אני מתלבט בין ה 6600 לבין ב X700 כי שניהם באותו מחיר בערך אם יש עוד צהעות יותר טובות לכרטיס מסך ב 700 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 734 צפיות
  17. Started by Guy Movies,

תגידו יש לי שאלה קריטית!, הכרטיס מסך שלי זה ASUS GTX 770 2GB OC ויש את התכנה GeForce Experience, אז הבעיה היא שהתכנה מזהה שהכרטיס מסך חזק ועושה על הגרפיקה הכי גבוהה, אבל שאני עושה optimize ונכנס למשחק אחרי שזה העלאה לגרפיקה (הגבוהה שמותאמת בהתאם למחשב) אז יש תקיעות למשל Far Cry 3 אז.. אני מרגיש שהכרטיס מסך עושה פחות ממה שהוא אמור לעשות. למה זה? (יש לי דרייבר מעודכן)

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by DarkSight,

שלוםםםם! רציתי לשאול בשביל חבר שאלה יש לי מעבד amd athlon 64 Dual Core 3800+ ג'יגה זכרון של GEIL בורד DFI Lanparty Ultra-D כרטיס Ati X1900Xt האם הגיוני שאני מריץ quake4 על הגדרות High ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים ומקבל כ50-60 FPS? במידה ואני שם הגדרות Ultra - המשחק אפילו מקרטע לפעמים. ציון ה3DMARK שלי ברזולוציה 1024X768 עם חצי פילטרים (AA -4 AF-8 ) הוא 6350! האם זה הגיוני? אני מקבל בערך חצי מהביצועים שאני אמור לקבל כמו כן - הנחתי שאולי הבעיה היא בזכרון. הרצתי Memtest ונראה כי הכל תקין. רעיונות? תודה

• 11 תגובות
    • 659 צפיות
  19. היי חברים, זאת הפעם הראשונה שאני כותב כאן, אבל אני קורא הרבה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומתלבט בין כמה כרטיסי מסך שאני לא ממש מבין בהם ומנסה לדעת מה עדיף. הכרטיסים הם: SAPPHIRE radeon x800GTO 256MB SAPPHIRE radeon x1600 PRO 512MB POWERCOLOR X800GT 256MB שלושתם עולים בערך אותו המחיר ב-KSP. אני בטוח שיש עוד הרבה כרטיסים אחרים, ושרבים ימליצו לי ללכת על NVIDIA ולא על ATI, אבל השאלה שלי היא לגבי הכרטיסים הנ"ל. איזה כרטיס יותר טוב? האם יותר זכרון זה יותר טוב, ומה ההבדל בין ה- GT ל- GTO? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 838 צפיות
  20. Started by lion03,

1) מה אתם אומרים על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_96&products_id=4477 2) זה יכנס לסלוט של AGP 4?

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by duk4u,

יש בידי קובץ ווידאו שאני לא מצליח לפתוח. הקובץ...HD.DVDRip.1080p.x264.AC3-5.1-iLL.mkv. עוד לא נתקלתי בסיומת של קובץ כזה. מישהו יכול לעזור???...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by tango5,

אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: ??? 1. GIGABYTE NVIDIA 9500GT 512MB DDR3 PCI-E 2. כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם ATI Radeon HD4650 1024MB גירסת OC DDR2 ובאופן כללי: האם כדאי כרטיס DDR3 עם 512MB זיכרון, או DDR2 עם 1GB של זיכרון? אשמח לקבל תשובה מה עדיף תודה

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  23. כרטיס הטלוויזיה שלי של חברת Pinnacle מחובר לשקע אנטנה (כבלים) ובכדי לצפות בטלוויזיה אני עושה שימוש בתוכנה PCTV Vision התמונה נראית נהדר אך לצערי אין לי סאונד כרטיס הקול שלי הוא AC97 אליו מחוברים רמקולים של לוג'יטק 2.1 (בשקע הירוק בכרטיס הקול) להלן תמונות של ההגדרות בתוכנה http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings1.jpg http://i7.photobucket.com/albums/y293/nitk/settings2.jpg יש לציין שהסאונד בכל התוכנות / משחקים מה לבחור בכדי לשמוע

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. Started by Headspin,

אי צריך לקנות מסך דק LCD או איך שלא תקראו להם... אני צריך מסך לכמה שנים אחד כזה שיעבוד מעולה עם משחקים ותוכנות. חשיבות למשחקים! שתיהיה לו תמונה יפה ורוויה. וזהו בעיקרון אם אפשר להכניס בתקציב 18-19 אינץ יתקבל בשמחה. ותודה לכולם מראש.... המסך כנראה יעבוד עם 9800פרו עד שיוחלף בקרוב :-* יש לו DVI זה R9800 של MSI.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by _Amaterasu_,

אני מחפש סקירה של הכרטיס EVGA GeForce GTX 780 Ti Classified KNGPN Edition תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים