עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by massinvallus,

ה CONNECT3D עולה 1577 וההרקולס 1650

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kwawi,

שלום,לפני לא הרבה זמן ,קניתי מחשב חדש לא משהו מפציץ אבל משהו נחמד הוא הולך ככה מעבד אינטל quad core q9550 לוח אם של ג'יגה בייט EP45-DS3L עם צ'יפסט 45Nm כרטיס מסך Gigabyte 285 GTX ויש'לי 6 ג'יגה זיכרון על הלוח אבל בפועל וינדוס משתמש ב3. משהו ספק 650W של טרמאלטייק עכשיו המשחק הראשון שהתקנתי היה אסאסנינס קריד,אוקיי נכנסתי למשחק הכל טוב ויפה הרצתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות ומשום מה הייתה שמה הגדרה שקראו לה Multisampling בכלל לא הייתה ניתנת לשינויי והיא הייתה על 1 מתוך 3 ועכשיו שאני בתוך המשחק,כאילו הוא לא נתקע אבל הסביבה מסביב שאני עושה תנועה חדה לא הכל חלק ויציב,עכשיו רציתי לדעת אם זאת העין שלי או שבאמת הכרטיס והמעבד האלה לא מספיקים אפילו בשביל אסאסינס קריד..כאילו זה סבב…

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  3. Started by BoOoM2008,

האלן יש פה צוואר בקבוק HD4890-Q8300? אני יכול לשלב את שתי הרכיבים האלה במחשב כי יש לי Q8300 וקנו לי במתנה HD4890 מקווה שאפשר לשלב בינהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה לשאלה: האם אפשר שאחרי חיבור הטלויזיה לכרטיס הגרפי( GF ti 200-) יהיה ניתן לצפות בשניהם ביחד בו זמנית, או שניתן רק באחד לחוד מהשני?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  5. קודם כול אני יודע שיש כרטיסים שיש להם ת hdr + sm3 אבל השאלה אם אני באמת אצטרך את זה כי בכול מקרה עוד שנתיים 3 אני אצטרך להחליף ל מערכת pci e אז גם אני לא יודע כמה להשקיע באמת אני צריך כרטיס שיריץ לי משחקים כמו half-life 2 san andreas bf2 source עם פילטרים או שלפחות יריץ אותם ממש טוב על רזולוציה גבוהה עם high details קניתי לאחרונה Sapphire x1600 pro 512m ב 930 וראיתי שפשוט הוא לא מספיק חזק ופשוט יש לי אפשרות להחזיר ולהחליף בתוספת תשלום וראיתי שיש מלא אופציות בשוק x800gt\gto אני יכול להביא גם x850 pro ואם אני לא טועה גם יש סיכוי טוב לפתוח לו צינורות וגם יש תצד של nvidia 6800 nu\le\gs השאלה אם להם יש כרטיס שגם יהיה חזק ואולי אפילו יתן יכולת לפתוח צינורות כי אז כבר יהיה לי …

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  6. Started by 12w23e,

שלום רב, לאימי מחשב I3 2120 עם 4 גיגה זיכרון, ולוח אם H61 עם כרטיס מסך מובנה. כאשר היא עורכת סרטים בתוכנת Pinnacle. ישנם מקרים בהם במקום הסרט, היא רואה מסך שחור, או קיטועים, ורק לאחר בניית הסרט היא רואה אותו כמו שצריך. אני חושב שהבעיה היא הכרטיס מסך Onboard. האם נראה לכם ? והאם יש לכם המלצה לכרטיס מסך בשבילה ? המון תודה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by ohadco5,

שלום, הכרטיס מסך שלי מקרטע לאחרונה מעוניין לבצע שדרוג. הכרטיס הנוכחי שלי זה - NVIDIA GeForce GTX 460 . מבקש שהכרטיס יריץ לי את המשחקים החדשים ( gta , 2k15 וכו ) בהגדרות גבוהות . התקציב הוא 600-700 ש"ח. מפרט של המחשב: Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i5 3550 @ 3300 MHz (max : 3626) Physical Memory : 8192 MB DDR3-SDRAM ספק - [h=1]ספק כח אקטיבי SeaSonic 620W 80+ Bronze S12II-620[/h] תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by iyehuda,

קניתי כרטיס מסך של ASUS V8170 + TVOUT+64MDDR היה בכרטיס באג ואין לחנות עוד את הכרטיס הנ"ל האפשריות שיש לי : 1. לחכות כ שבועיים עד לקבלת הכרטיס מסך 2.להוסיף עוד 60 ש"ח ולקבל GF4 128DDR אבל לא של חברת ASUS האם מישהו בדק אם הכרטיסים של אסוס באמת יותר טובים ? או שזה סתם גימיק דרך אגב לכרטיס מסך של אסוס יש רק גוף קירור ללא מאוורר ( זה יותר יתרון או זה יותר חיסרון )

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  9. http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=6126&Itemid=1 אם הבנתי נכון אז אם השיטה הזאת תתפוס כל כרטיסי המסך שקימים כרגע לא ממש שווים

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  10. אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום לכם רציתי לדעת האם הכרטיס INNO3D GTX 470 מומלץ או שעדיף כרטיס שיש לו 3 שנים אחריות אבל יקר יותר ומה בקשר להרחבת האחריות של הכרטיס של חברת EVGA ? בקיצור איזה כרטיס מסך הכי כדאי/משתלם

• 1 תגובה
    • 852 צפיות
  12. שלום! כאשר אני מנסה לצפות בסרטון כלשהו באתר YouTube.com מופיעה לי שגיאה: http://img280.imageshack.us/img280/8377/flash0po.png מותקנת אצלי הגירסא הכי עדכנית של Flash ואפילו ShockWave. לגבי JavaScript אני לא בטוח, ב-IE שלי קמת האבטחה על Medium וזה אמור לאפשר דברים כאלה, אם הכוונה ל-Java (ולא לשפת תכנות) אז גם התקנתי את הגירסא הכי עדכנית של Sun Java. אנא עזרו לי - תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  13. הנה האפשרויות: אני יכול לחרוג ל800 רק אם זה ממש אבל ממש משמעותי. בעקרון הטווח שלי הוא עד 700-750 ש"ח. דיי דפקו אותי בגלל שהכרטיס הקודם שלי היה 256BIT! וזה משמעותית יותר טוב מ128BIT. תודה

• 7 תגובות
    • 877 צפיות
  14. הכרטיס החדש והמתקדם של Zotac מגיע עם המהרה מרשימה מאוד מהמפעל, ועם פוטנציאל להגיע לתדרים של מעל ל-1.5GHz לליבה בהתבסס על קירור אוויר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/geforce-gtx-980-ti-amp-extreme-%d7%94%d7%9b%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%a1-%d7%94%d7%9e%d7%94%d7%99%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa%d7%a8/

• 24 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by BoJlk,

יש לי שאלה מעניינת על הכרטיס. המדבקה של החייזר הזה שזה סימן היכר של SAPPHIRE מודבקת על ה HEATSINK של הכרטיס ומתחתיו רואים את המדבקה המקורית של RADEON ? עכשיו כרטיס דומה של חבר שלי מחברת CONNECT 3D יש עליה מדבקה של החברה ומתחתיה גם מדבקה מקורית! ו SERAIL NUMBER של הכרטיסים הוא דומה ולמרות שזה חברות שונות...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  16. Started by UNDERDOG,

השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים אני מעוניין לקנות את הכרטיס הנ"ל בין אם חדש או אפילו יד שניה (מי שרוצה למכור שישלח לי הודעה) מה אתם אומרים על הכרטיס הזה ? אפשרי להשיג כזה חדש באינטרנט ב800 ש"ח שווה ללכת על זה ? אני מעוניין בכרטיס בינוני וזה נראה לי אחלה כרטיס לצרכים שלי, אוברקלוק בינוני ומשחקים לא על מקסימום רזולוציה. תגובות יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  18. Started by -OmeR-,

יש לי את המסך הזה כבר שנה וחצי ורציתי לדעת אם אני יכול לשים בו 85Hz כי הוא נותן את האפשרות הזאת ודרך אגב אני על רזולוציה 1024x768 עד עכשיו הייתי עם 72Hz

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by CrossFireX,

Sapphire 5870 Vapor-X Asus EAH5870 מבחינת OC וביצועים + קרירות שאחריו, עם מי ניתן להגיע רחוק יותר או שבכלל יש כרטיסים עדיפים על שני אלו.

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by HF Integrale,

אני מבין שזה קיצור של Video In Video Out. אבל מה זה אומר בתכלס ? איזה חיבורים ? אם אני מחפש כרטיס מסך שיוכל להתחבר לטלוויזיה (כדי להראות עליה סרטים) עם חיבור כמו שיש לי בכרטיס ג'יפורס2 GTS - כלומר חיבור S וידאו, אני צריך MY VIVO או משהו אחר ? בתודה מראש HF

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  21. Started by ben060,

אחרי שמחברים אותו ל PCI יש עוד יציאה צריך לחבר אותה לקיר? לממיר? חייב ממיר? חייב את התקע בקיר? אני לא כל כך מתמצא בעניין, אשמח לקבל כל פיסת מידע בנושא. שמעתי שצריך ממיר מיוחד מ YES על מנת לראות טלויזיה במחשב. אבל כל הרעיות זה לחסוך אותו ולראות במחשב בלי הרבה בלאגן . וחשוב לציין שאין לי את התקע של הטללפון בחדר, אז מה עושים?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  22. שלום לכולם. קראתי מספר המלצות פה, אבל לא מצאתי המלצה שעונה לדרישות שלי: יש לי לוח אם תומך PCI-x (ולא גירסת 2.0). מחפש כרטיס במחיר של עד 500 ש"ח. תומך HD ובעל יציאת HDMI. שימושים עיקריים - משחקים וסרטים. המחשב מחובר למסך מחשב ע"י DVI ובמקביל מחובר גם ל TV על ידי HDMI. האם יש המלצות ? עשיתי חיפוש בזאפ וזה מה שמצאתי: לחצו כאן

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  23. Started by sh_idan,

חברה שמייצרת כרטיסי מסך, במקרה שלי 6600GT לAGP מישו שמע עליהם ? יודע מה הם שווים

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  24. חשבתי על 8600GT אני לא מוצא אף אחד שיש לו S-VID. ראיתי את ה LEADTEK אבל בניגוד לחיבור שיש לי יש לו הרבה יותר חורים והשקע לא באותו גודל מבדיקה קלה גליתי שגם ב EVGA וב PNY יש את אותו הדבר (בכרטיסים אחרי אפילו לא היה את היציאה). יש לכם המצלות? עד 800 שקל (כולל משלוח).

• 4 תגובות
    • 519 צפיות
  25. Started by elrik,

למי יש עדיפות במשחקים? כרטיס מסך בעל נפח זיכרון גדול יותר אך מהיר פחות.( MB 512 - (GDDR2 או כרטיס מסך בעל נפח זיכרון קטן אבל מהיר יותר? ( 256MB GDDR3 - )

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.