עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yoakall,

אני מתכוון לקנות מחשב למשחקים של amd אבל אני לא יודע איזה מסך לצרף .. אין לי מושג במסכים.. תעזרו לי בבקשה.. תודה דרך אגב.. אני יכול לקנות מסך 17 LG FLATRON דגם T710BH ב775 ש"ח שווה..?.

2. Started by captaincaveman,

http://www.amazon.com/gp/product/B004FPYL9C/ כל כך מתפתה לקחת אחד... חייב לצאת מהבית ולהתרחק מהמחשב

3. בבעלותי הדגם 795FT Plus , ומבקורות רבות שקראתי ומנסיוני האישי המסך מאד רגיש לכל נגיעה!! כל מה שבא עימו במגע מתיר בו תביעה. כל שבוע המסך עובר ניקוי קל בעזרת מטלית לחה ומגבת, אבל במשך השנתיים שיש לי אותו הצטברו עליו סימנים רבים, מעין טיפות נוזל שהתייבשו וגם קווים שהם לכאורה שריטות אבל עם שיפשוף אינטנסיבי של האזור בעזרת בד טריקו זה יורד... כלומר אילו לא באמת שריטות אלא רק סימנים שדבקו השיכבה המכסה את הזכוכית. זה לא מפריע ממש בשימוש יומיומי, אבל כאשר מסתכלים מהצד באור השמש יש הרבה שסימנים וכולם ניראים לעין. בקיצור, איך אני מנקה את המסך במינימום מאמץ\הוצאות ומקסימום אפקטיביות? 10x

4. Started by tgen,

יש לי רדאון 9100 ולאחרונה כשאני משחק במשחקים (לא יותר מידי) כבדים המשחק נתקע, יוצא לשולחן העבודה ומופיעה הודעה: "VPU Recover איתחל המאיץ הגרפי כיוון שחדל להגיב לפקודות מן ההינע הגרפי" (לא היה כתוב מספר בעיה והכרטיס מסך מעודכן) אז מה יכולה להיות הבעיה?? חוץ מזה שיכולה להיות בעיה בכרטיס מסך חשבתי שאולי יש מצב שאחד מכרטיסי הזיכרון שלי אולי נדפק (256MX2).. ממה סביר להניח שהבעיה נובעת ואיך אפשר לטפל בה... תודה מראש לכל המגיבים...

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  5. טוב אז זה הסיפור הייתה לי בעיה ב- 9800P שלחתי אותו לאחריות לפני יותר מחודש ואין עדיין נתנו לי זיכוי 1300 שקל בערך.. האם xfx 6600GT 128MB DVI,TV יותר טוב ממנו? אם לא אתם יכולים לתת כרטיס אחר בסכום הזה?

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. Started by User_Name,

ראיתי בחנות מסוימת כרטיס- GeForce4 4200ti 128mb ב-1190 ש"ח. (Leatek) באותה חנות יש גם את GeForce4 4600 ti ב1690 ש"ח. (MSI) על מה ללכת? אני לא רוצה להתעסק עם OC. מה הם הפרטים על GF4 4200ti 128mb? האם המשחקים של עכשיו ומשחקים של עוד שנה יעבדו חלק? אם אני עושה OC לGF4 4200, אני יכול להגיע לביצועים של GF4 4600ti?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by eliagrady,

שלום! ברשותי מחשב משני שמחובר לטלוויזיה, ומשמש כקונסולה / HTPC. המאפיינים: Intel core Due E4600 2.4 Ghz 2x2GB DDR2 667mhz ram intel i945 mobo (תקן PCI-E x16 - 1.1) 3x sata hard drives 1x CD about 4-5 USB connected devices 1 PCI card for wireless lan 2 wireless xbox controllers for pc את כל זה מריץ ספק בינוני של 500w (יש לי אפשרות להחליף אותו בספק מודולרי טוב 500w של זלמן) עד לא מזמן היה מחובר אליו הכרטיס Asus gts250 1GB, וכנראה שהוא גמר שעות. הייתי רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים יותר חדשים ואני מתלבט איזה כרטיס מסך (אפשר גם יד-שנייה) יכול לשבת שם? האם 7950 יכול להיות בחירה טובה? אני חושש שהוא overkill למערכת הזו. דעות?

• 5 תגובות
    • 957 צפיות
  8. היי החלטתי לקנות את הכרטיס 6850 אני רואה שיש 2 גירסאות אחת רגילה עם מאוורר אחד ללא OC ב650 בערך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798392 ואחד עם 2 מאוררים וOC http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=798941 גם ככה המחשב שלי כבר דיי מתישן יש לי Q6600 שהבנתי שגם ככה אולי יעשה צוואר בקבוק ולוח P35 מה עדיף משניהם?זה שווה את התוספת מחיר?תודה

• 8 תגובות
    • 625 צפיות
  9. אני מתכוון כמו AMD, שמעבדיה מעולים ועולים מעט כסף. הרי, כרטיסי הR8500 עלו בזמן יציאתם קצת פחות מGF3TI אם אני לא טועה, ועדיין הציגו ביצועים טובים יותר. כמו כן, הR9700 שכרגע נמצא בארץ עולה כמו שGF4TI4600 עלה לפני כניסתו. האם ATI מוכרת את הצ'יפים שלה בזול, לעומת nVidia? האם הם משתמשים בחומרים "זולים" יותר, או משקיעים פחות בתכנון הדריברים של הכרטיס, ועל זה "מפצים" את עצמם?

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7300 GT עם זיכרון של 512 וכשאני מנסה להריץ פרו 2008 אני מקבל הודעה כזו the video card does not have necessary specifications (VRAM 64MB) מה הבעיה במחשב/כרטיס/משחק? תודה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by navk2,

ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  13. Started by ravid,

חבר שלי רוצה לקנות אחד e-dimantional זה עולה לו 400 שקל כי זה מחו"ל אין דרך טובה יותר להשיג אותם?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by iveco,

ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?

15. Started by tal_levi1000,

קראתי באיזהשהוא אתר שלליבה של ה78GS יש 20 צינורות עיבוד אבל רק 16 פתוחים ושאי אפשר לפתוח אותם בשום מקרה!! למה? הם חסמו אותם חומרתית?? איך אפשר לחסום ככה בלי שום אפשרות לפתוח??

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  17. שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by or2077,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתחדש ב4850, עכשיו ראיתי כמה ואני קונה מIQPC ורק משם מסיבות שאין לי סיבה לפרט פה, והדגמים שם עם קירורים די צולעים אז אני רוצה לירכיבו לי את הקירור הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 אז רציתי לשאול אם אני יכול ללכת על הPALIT שהוא הכי זול ולא לקחת את הקירור שלהם או שאני כבר רלך על אסוס ג'יגהביט למרות המחיר הגבוה יותר, ועוד דבר, אני עדין מתלבט בין ה4850 ל4870 ואם מישהו פה יכול להביא לי השוואה של תוצאות 3DMARK של שני אלה ראש בראש. תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי הזדמנות לקנות כרטיס galax rtx 3080 sg במחיר טוב, האם הם אמינים?

20. Started by NetSpider,

Enter Here בעקבות השחרור של DirectX 9 הסופי, ATI שיחררו את הCATALYST האחרונים וגם דמואים מיוחדים לשימוש עם ה RADEON9700/9500 האתר דיי עמוס עכשיו , אז .... Try Later

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Styx,

ידוע אם התחילו לימכור את הכרטיס הנ"ל? ואם כן כמה הוא עולה .נב הכוונה האם מוכרים אותו בארץ

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  22. Started by A.M,

שלום לכם יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חודש בערך עכשיו המפרט הוא כזה pentiuem dual core E3500 2.60 ghz 2gb ram התקנתי gta iv החדש והמשחק לא עלה עכשיו אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך כי כבר עשיתי בדיקות באתר שבודק עם המשחק יעלה על המחשב יש לי כרטיס מסך מובנה עכשיו השאלה אם אני יכול לקנות כרטיס מסך אחר מסוג raedon או nivdia ולהשים במחשב?

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  23. Started by 111111,

1. F900P +Q17 .2 (באתר של תום אומרים שהוא פחות טוב מהסאמסונג ) 710TM .3 (עם האחריות המבישה של החלפת המסך רק מעל 20 פיקסלים שרופים) נ.ב - יש לי כמה שאלות בקשר לפיקסלים שרופים - האם יש סיכוי גדול שאני יקבל את המסך עם פיקסלים שרופים? האם פיקסל אחד יפריע לי בשוטף? או שאני לא ישים לב אליו בכלל? והאם זה נפוץ פיקסלים שרופים (נגיד שקיבלתי את המסך נקי מהם) ואני יכול להתגבר על בעיית האחריות או שאני צריך לדאוג שחודש אחרי קניית המסך פתאום יצוצו לי 19 פיקסלים תודה רבה על העזרה

• 6 תגובות
    • 666 צפיות
  24. Started by davido,

אין לי תקציב למחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש להשאר איתו עוד שנה ואז אולי לקנות מחשב חדש אני לא מחפש עכשיו כרטיס DX10 כי זה יקר לי יספיק לי כרטיס AGP שיריץ ויסטה את כל משחקי 2006 וכמה מ2007 תודה לממליצים המפרט של המחשב 1 G זכרון 140 דיסק קשיח 2.4 מעבד כ. מסך Gforce 4 MX עד600שח

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציון הזה... תסתכלו על המפרט של המחשב. הציון לא נמוך מדי?? כי ב-2005 קיבלתי 3362 וזה נראה לי בסדר...

• 5 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.