כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, התקנתי כרטיס מסך חדש 7300 GT עם זיכרון של 512 וכשאני מנסה להריץ פרו 2008 אני מקבל הודעה כזו the video card does not have necessary specifications (VRAM 64MB) מה הבעיה במחשב/כרטיס/משחק? תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
פשוט ראיתי באחד הפורומים כאן שמשהו רצה לקנות את ה-Dell UltraSharp ואמרו לו שהוא מסך לא טוב ושיקנה את ה-Dell 2007WFP. מה ההבדלים? @@@עריכה@@@ אופס, עכשיו ראיתי שפירסמתי את השאלה ב"תצוגה וגרפיקה" ולא ב"מסכי LCD". אין לי מושג איך מעבירים ממקום למקום. כנראה שאני צריך ללכת לישון.
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
ושלא תתנגש לי עם RIVA TUNER, או שיהיה בה שליטה על המאוורררים. מן הסתם CCC לא בא בחשבון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות אחד e-dimantional זה עולה לו 400 שקל כי זה מחו"ל אין דרך טובה יותר להשיג אותם?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ה AI המליץ לי לעלות את התדר של הליבה מ 850 ל 950 ואת התדר של הזיכרון מ 1250 ל 1400 רשום שם VOLT MV0 לכמה אני אמור לעלות אותו ? את המאוורר ה AI המליץ לי לעלות ל 70 אחוז עשיתי הכול רק השארתי את ה MV על 0 כי לא ידעתי מה לעשות לכמה להעלות אותו פעם אחת קיבלתי ב FURMARK במקום 27 FPS קיבלתי 29 וניסיתי עוד פעם המחשב נתקע .... יכול להיות שזה קשור ל MV0 VOLT ? אם זה מוסיף לי רק 2 FPS לא שווה להתעסק עם זה נכון ?
-
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
- 2 followers
-
-
קראתי באיזהשהוא אתר שלליבה של ה78GS יש 20 צינורות עיבוד אבל רק 16 פתוחים ושאי אפשר לפתוח אותם בשום מקרה!! למה? הם חסמו אותם חומרתית?? איך אפשר לחסום ככה בלי שום אפשרות לפתוח??
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה הדגמה מדהימה של טכנולוגיה שמאפשרת לשלב תוכן וירטואלי עם הסביבה בצורה מושלמת. הדבר הזה מפותח על ידי חברת TotalImmersion מצרפת.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום ככה קניתי מחשב לפני איזה 3 חודשים והמוכר הבן זונה מכר לי readon 2900GT (באותה תקופה הייתי בצבא ולא ממש התעמקתי במה שהולך מסביב...) בכל מקרה, זה המפרט שלי, שאר החלקים ממה שקראתי הם יחסית בסדר... אבל הכרטיס די הורס לי.. השימוש הוא למשחקים חדשים יותר כמו, Battlefield Bad Company2 NBA2k10 Sims 3 Need for speed וכאלה... לרוב זה גם מה שאני עושה במחשב. אני מחפש משהו יותר עדכני, לא בהכרח כרטיס DX11 (אלא אם זה במחיר טובים היום..) כרגע הרזולוציה שלי היא 1440 על 900 וכמו שאמרתי התקציב הוא בערך 1000 ש"ח, אם אפשר להתפשר על פחות אז מה רע? חוץ מזה עד היום היה לי רק NVIDIA, רק במחשב הזה התחלתי עם ATI.. ואני לא ממש יודע מי כרגע יותר "בעסק" בעיניין הכרטיסים אז לא …
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ולהתחדש ב4850, עכשיו ראיתי כמה ואני קונה מIQPC ורק משם מסיבות שאין לי סיבה לפרט פה, והדגמים שם עם קירורים די צולעים אז אני רוצה לירכיבו לי את הקירור הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4395 אז רציתי לשאול אם אני יכול ללכת על הPALIT שהוא הכי זול ולא לקחת את הקירור שלהם או שאני כבר רלך על אסוס ג'יגהביט למרות המחיר הגבוה יותר, ועוד דבר, אני עדין מתלבט בין ה4850 ל4870 ואם מישהו פה יכול להביא לי השוואה של תוצאות 3DMARK של שני אלה ראש בראש. תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות כרטיס galax rtx 3080 sg במחיר טוב, האם הם אמינים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
Enter Here בעקבות השחרור של DirectX 9 הסופי, ATI שיחררו את הCATALYST האחרונים וגם דמואים מיוחדים לשימוש עם ה RADEON9700/9500 האתר דיי עמוס עכשיו , אז .... Try Later
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
ידוע אם התחילו לימכור את הכרטיס הנ"ל? ואם כן כמה הוא עולה .נב הכוונה האם מוכרים אותו בארץ
-
- 0 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי מחשב חדש שקניתי לפני חודש בערך עכשיו המפרט הוא כזה pentiuem dual core E3500 2.60 ghz 2gb ram התקנתי gta iv החדש והמשחק לא עלה עכשיו אני יודע שהבעיה היא בכרטיס מסך כי כבר עשיתי בדיקות באתר שבודק עם המשחק יעלה על המחשב יש לי כרטיס מסך מובנה עכשיו השאלה אם אני יכול לקנות כרטיס מסך אחר מסוג raedon או nivdia ולהשים במחשב?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. F900P +Q17 .2 (באתר של תום אומרים שהוא פחות טוב מהסאמסונג ) 710TM .3 (עם האחריות המבישה של החלפת המסך רק מעל 20 פיקסלים שרופים) נ.ב - יש לי כמה שאלות בקשר לפיקסלים שרופים - האם יש סיכוי גדול שאני יקבל את המסך עם פיקסלים שרופים? האם פיקסל אחד יפריע לי בשוטף? או שאני לא ישים לב אליו בכלל? והאם זה נפוץ פיקסלים שרופים (נגיד שקיבלתי את המסך נקי מהם) ואני יכול להתגבר על בעיית האחריות או שאני צריך לדאוג שחודש אחרי קניית המסך פתאום יצוצו לי 19 פיקסלים תודה רבה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אין לי תקציב למחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש להשאר איתו עוד שנה ואז אולי לקנות מחשב חדש אני לא מחפש עכשיו כרטיס DX10 כי זה יקר לי יספיק לי כרטיס AGP שיריץ ויסטה את כל משחקי 2006 וכמה מ2007 תודה לממליצים המפרט של המחשב 1 G זכרון 140 דיסק קשיח 2.4 מעבד כ. מסך Gforce 4 MX עד600שח
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה לקבל חוות דעת על הציון הזה... תסתכלו על המפרט של המחשב. הציון לא נמוך מדי?? כי ב-2005 קיבלתי 3362 וזה נראה לי בסדר...
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב את ה r9500PRO ואני רוצה לדעת כמה דברים לפני שאני קונה אתם לא חייבים לענות על הכל: 1) איזה חברות מיצרות את הכרטיס מי החברה הכי טובה והאם יש הבדל כזה גדול ביו הביצועים של הכרטיסים? 2) יש לי לוח אם :'( שלא תומך 8AGP האם אני חייב לוח שכן? 3) מה בערך המחיר והאם יש כרטיס יותר טוב במחיר דומה פחות או יותר? תודה לכולם.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! אחותי עובדת בבנק הפועלים, והציעו לה (כעובדת בנק) אפשרות לרכוש את המסך (סמסונג 710N) במחיר 1625 ש"ח (בשישה תשלומים). כדאי? האם הדגם הספציפי הזה של המסך שווה? (או שיש בתקציב הזה מסכים טובים יותר)? לנושא ה- dvi? האם כדאי למצוא מסך שיש לו את האופציה הזו? או שללכת על הסמסונג? תודה על הסבלנות.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ה 9100 אמור להות יותר חזק מה 9000 נכון? אז מה קורה פה?? נלקח מהסקירה הבאה
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הזמנתי ביום שני שעבר מחשב מפנדה. עכשיו מרוב שאני טמבל קניתי זיכרון OCZ 2gb 800mhz cl4 ב 1650 ש"ח~!! עכשיו אמרו לי שהייתי יכול לקנות זיכרון g.skill שתי ג'יגה ב 800 שקל וב800 שקל שאני חוסך להשים על כ.מסך 8800 שהוא הרבה יותר טוב מהx1950pro האם זה נכון? והאם ה x1950pro באמת יפסיק לתמוך במשחקים תוך כשנה שנה וחצי?! תעזרו לי דחוף כבר הזמנתי את המחשב אני חייב לדעת אם לעשות את השינוי עם הזיכרון לטובת הכ.מסך!!
-
- 6 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום כולם ברצוני לבטבל את ה vsync יש לי radeon 9800 pro עם גרסה דירוברים קאלטיסלט ccc אני חושב 1.12 קיצר אני לא מבין איך לבטל שם את vsync לא מצאתי את זה אפשר עזרה ? והאם כדאי לבטל דבר זה?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
או קיי אז ככה : אני בוויכוח עם חברים שלי בנוגע לכרטיס 8600GTS 256MB יש לי שני שאלות : האם עדיף לקחת 3850 256MB ? ואיזה כרטיס מסך הכי טוב במחיר של ה-8600GTS ? תודה מראש גל .
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש מחשב ואני מחכה לסדרה 680GTX אז רציתי לשאול איזה מערך כרטיסים מתאים יותר לשחק ברוולציות גבהות מ1080-1920P ועל כמה מסכים ליתר דיוק 3 מסכים 1.DULL 27 רוולציה מעל FULL HD 2.מסך DULL 2312 3.LG משהוא טוב פאנל TN המסך שיד ברושתי עכשיו היה שימוש גם המסך 47 אנטיש תלת מימיד של LG LX6500 ובעתיד הרחוק מסך55 אנטיש מתי שהיה לי כסף המחשב נעוד לאח שלי חח הוא הגיימיר בניניו אני בקושי יודע לשחק חלליות וזה מתנה עברו המעבד הוא I 5 2500K הלוח אם הוא:ZL68 לא זוכר במדיוק הזכרון:12 גיגה המארז:K59 וזהו תודה רבה לעוזרים ועוד שאלה האם GTX680 הוא 4GB כי איזה אחד אמר לי שהוא4 GB זה נכון?
-
- 4 תגובות
- 905 צפיות
-
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?s=&threadid=10184 כמו שניתן לראות בurl הזה - ובדיון שמתקיים ב-nvnews להערכתי לא חודש כמעט כלום בnv35 הדבר היחיד ששונה בוודאות הוא מעבר ל256 ביט ובנוסף כתוב משהו מאוד לא ברור לגבי 12 פעולות pixel shader לשעון (אפשרי גם בnv30 כעקרון...) בקיצור משהו לא כ"כ מסתדר לי עם השמועות של הכרטיס הזה מריץ את הדמו עם dawn ועוד כמה אחיות ברזולוציה גבוהה ובאופן חלק - ההבדל בין 256 ביט ל ddr2 כמו שהיה מיושם מקודם לא יכול להיות יותר מ- 30 עד 40% וגם זה רק באפליקציות מאוד מסוימות... (למרות ש-uttar טוען עד 50% - להערכתי קצת אופטימי ויותר תלוי באופטימיזציות זיכרון... = מהירות ומבנה) דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המנוע בשימוש כניראה מאנריל 3 למי שלא יודע מדובר בטכנולוגיה שתיכנס למכשירים נידים כמו סלולרים וכו יש שמועות שהיורש של הנינטנדו DS יהיה מבוסס על הטכנולוגיה ובגדול זה אומר שמכשירים שמבוססים על Tegra 2 יוכלו להריץ משחקים מודרנים (יחסית להיום ) רק בהגדרות יותר נמוכות מקונסולות הHD הדמו עצמו אולי לא ניראה מרשים ככה -כי זה רק הדגמה אבל מדובר על טכנולוגיה שכניראה הרבה יותר חזקה מהטכנולוגיה בשימוש של הPSP והאיפונים שיש היום כניראה גם הרבה יותר חזקה מהWII במידה ויכניסו מספיק זיכרון לנצל את החוזק
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-