כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
כזכור אולי לחלק מחברי הפורום לפני הרבה זמן ביקשתי עזרה עם מסך LCD ולבסוף ירדתי מהעניין (בעיות עם ייבוא הVP171-2...), היום הוחלט כבר שהגיע הזמן לרכוש מסך LCD במקום הCRT שיש לי כרגע. מאחר והרבה זמן אני לא ממש מתעמק בנושא (רק בכלליות על המסכים החדשים) אני זקוק לעזרה שלכם לבחור מסך. ההתלבטות שלי כרגע היא בין ה1780Q של LG לVX724 של Viewsonic (אגב עשיתי חיפוש ולא מצאתי השוואה בין השתיים) שלמיטב הבנתי הטובים בשוק כרגע. המסך ישמש למשחקים, סרטים וכו.. חשוב לי שיהיה למסך Pivot וחופש תנועה עם המסך (הגבהה וכו..), אז חשוב לי גם לדעת אם שווה לוותר על זה בשביל הVX724. כמו כן אני גם אשמח לשמוע דעות על ה M1700 של EIZO: http://www.eizo.com/products/lcd/m1700/spec.asp כמובן שאשמח גם לקב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי כ.מסך sapphire hd5770 new edition ומאז שיש לי אותו המחשב קופא, קורס, ויש לא מעט פעמים מסך כחול או חום עם קווים אנכיים.. יש פיתרון למצב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן ויש בו במשחקים קריעת תמונה הכרטיס מסך שלי הוא ATI HD 4870 עם 1 ג'יגה והמסך הוא LG W2261V יש לי 4 ג'יגה ראם של קינגסטון מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט קראתי בנושא שבנעוץ קצת על הבעיה והורדתי את התוכנה שאמורה לסדר את זה אבל היא יוצרת לי לאגים ובעיות במשחקים ככה שאני לא חשוב שזה כל כך פתרון רציתי לדעת אם יש פתרון אחר בלי תוכנות או דברים כי הבנתי שהבעיה לא אמורה לקרות מהתחלה בכלל וזה אומר שיש בעיה אם היא קורת בבקשה תעזרו לי אני ממש רוצה להתחיל להפעיל משחקים בנורמליות בלי לראות את התמונה נחתכת תודה רבה מראש!
-
- 39 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב על מנת שאוכל לשחק ב- Company of Heroes שיוצא עוד מעט. המחשב שלי במקור לא היה מיועד למשחקים כבדים, אבל עכשיו אני נאלץ לשדרג. יש לי את המפרט הבא: ASRock 775Dual-880Pro Intel P4 3GHz 2x SuperTalent 512 DDR 400MHz CL3 NVIDIA GeForce FX 5700LE ספק כוח של איזה חברה שאין לה אפילו אתר ברשת אני מתכוון לקנות מנועה מחשבים: - ספק כוח Enermax Liberty 400W - x1950pro 256mb או את הגרסה של 512mb ב-1650 ש"ח שאלה 1: באתר היצרן של הלוח אם לא מופיע ה-x1950 תחת רשימת הכרטיסים הנתמכים, אבל מופיע שם למשל ה -x1900xt http://www.asrock.com/support/VGA/show.asp?Model=775Dual-880Pro האם הלוח אם שיש לי מספיק טוב בשביל הכרטיס הגרפי? מה שגם באתר אחר ראיתי שה- PCIe …
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאד מוזרה =\ אני עם Vista 64Bit ו-4870 וה-Catalyst 8.8 ואני לא מצליח למצוא את הפרופילים. אני פתחתי את המנעול, סימנתי ב-V, יצרתי 2 פרופילים ושמרתי אותם אבל אני לא מוצא אותם. אני מנסה להכנס ל-C:\Users\Your Windows ID\AppData\Local\ATI\ACE\Your CCC Profile.XML אבל, AppData והלאה פשוט לא קיימים אצלי. תודה לעוזרים, אלן.
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע, הרצתי את הבדיקה של 3DMARK bench וזו התוצאה. מה אתם אומרים עליה (רק המומחים בבקשה)? תודה מראש ! http://3dmark.com/3dm11/2872487;jsessionid=az76edt5fuay1ruqppz60pk9q
-
- 1 תגובה
- 501 צפיות
-
-
-
מה עדיף שיהיה וי מסומן ככה? http://www.siz.co.il/my.php?i=my2hr2izmdn2.jpg על enbale manual fan control? או שיהיה לא מסומן? שזה מסומן למטה זה 41% כמו שאתם רואים ושלא מסומן 12%.. מה עדיף?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
1. האם שווה לקנות את המסך של "LG 19 מדגם: 1980Q נ"ב: סכום הכסף לא חשוב! 2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא יודע איזה. סכום ההשקע שלי הוא עד 2500 שקל אני מתלבת על הRADEON X800XL- (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=9716) או על ה-GeForce 6800GT (http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=8514) אני מעוניין רק בתחום המשחקים ולא האוברקלוק
-
- 14 תגובות
- 932 צפיות
-
-
יש לי את הכניסה שאני מחבר ל8800 ואני רואה שצריך שתיים כאלה אמרו לי בדיון הראשי על המבצע של ה260 שאני אקבל מתאם יחד עם הכרטיס ...אבל לא קיבלתי שום כלום עם הכרטיס...אפילו לא דרייבר ובטח של מתאם אז איפה אפשר להשיג דבר כזה ומה זה בדיוק??
-
- 5 תגובות
- 677 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרטיס מסך מובנה על הלוח אם m-bord= asus p5kpl-cm יש לו pci 16x express אני צריך כרטיס מסך ב 300-400 שח שיאפשר לי לחבר גם את מסך המחשב וגם את טלוויזיה (tv size 50 inch) מה כדי לקנות?? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 821 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב יחסית חלש וישן שאני תכף אפרט והוא בקושי מריץ משחקים חדשים אם בכלל, ואני בסה"כ רוצה לעשות שינויים זולים שיאפשרו לי להריץ את כל המשחקים החדשים על ההגדרות הכי נמוכות, אבל שזה ירוץ חלק! תאמינו לי, המשחקים החדשים מספקים אותי גם עם רזולוציות נמוכות, 16 ביט וטקסטורות מינימליות, העיקר שירוץ וחלק לגמרי! (מה שכאמור לא קורה עכשיו). אני לא רוצה להתעסק באוברקלוקינג ושום דבר מסובך, רק לקנות כרטיס מסך חדש עד 250-300 ש"ח, ומה שאני רוצה לבקש מכם זה שני דברים: א. האם קניית כרטיס מסך בסביבות המחיר הזה לעומת הכרטיס הנוכחי באמת יגרום לשינוי רציני ויתאים לציפיות שלי? ב. מה הכרטיס הכי הכי הכי הכי הכי משתלם מבחינת ביצועים במחיר הנ"ל? כמו כן אני רוצה לקנות דיסק קשיח נורמלי שישפר ק…
-
- 17 תגובות
- 864 צפיות
-
-
-
מדובר בכרטיס EVGA e-Geforce 8800GTS KO SUPERCLOCKED PCX 320MB הוא מגיע במאמץ ל-75 מעלות ובמנוחה 58 מעלות האם זה נורמלי .ויש לי מארז מעולה מאוורר היטב ואיך אני יכול לדעת מה ה-OC שלו שזה באמת ה-KO SUPERCLOCKED כי האריזה היתה פתוחה ולא רשום כלום על הכרטיס עצמו הכרטיס ניקנה היום האם כדאי להחליף את הכרטיס והאם יש אפשרות להחליף לאחר שהישתמשתי בו יום אחד ואם זה אפשרי האם כדאי את הכרטיס ה-EVGA e-Geforce 8800GTS KO ACS3 PCX-E 320MB בתודה מראש ואחלה סוף שבוע
-
- 46 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קנה מחשב עים כרטיס מסך הוא משתמש בטלויזית LCD כמסך למחשב, הכרטיס שהוא רכש עים המחשב שלו הוא ATI HD 5400 רציתי לדעת מה הכרטיס שווה כי במבחן התוצאה של ווינדוס הוא צוואר הבקבוק, המעבד שלו הוא DUAL CORE E5700 3Ghz כרגע יש לו אפשרות להחליף לכרטיס מסך חזק יותר רציתי לדעת על מה אתם ממליצים ככה שלא יהיה צוואר בקבוק והכי חשוב שיראו טוב בLCD אני חושב בסביבות ה30 אינץ, עדיף כרטיס של AMD כי אפשר להשיג יותר ובזול יחסית, תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום זה כך אני קיבלתי אתמול מחשב ואני יזמנתי במחשב HD 4890 אבל לעומת זות רשום לי בדריבר ובמאפיינים HD800 (תיסתכלו בתמונה) שמעו אין לי ניסיון קודם עם ATI ואין לימושג אולי זה אומור להיות כך למרות ( אני יודעה שב-nVIDIA רשום את שם הכרטיס) אולי לא יתקניתי את הדריברים נכון? אולי זה אמור להיות כך? תודה לכול העונים http://www.siz.co.il/my.php?i=4z5qo3yetdmy.jpg
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
מחפש כרטיס חזק שיחזיק משחקים בצורה מכובדת על מסך 17" אבל שלא יוגבל ויבוזבז על ידי המעבד מתוכנן מחשב חדש עוד שנה ככה שלא צריך להשתגע ולפיכך התקציב הוא עד 650 שקל בלי חריגה של שקל תקציב של חייל תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
בוקר טוב, אחרי שיש לי כבר צורב DVD אני חושב שהגיע הזמן שאני אהפוך ל DVD את הסרטים שלי ושל אח שלי כשהיינו קטנים ועוד כלמני דברים יקרים שנמצאים עכשיו על קסטות. אז כדי שהם לא יעלמו לנו עוד איזה כמה שנים ושהקלטות ימותו אז אני רוצה להפוך אותם לDVD. עכשיו השאלה שלי היא על איזה כרטיס עריכה או טלויזיה אתם ממליצים לי עד 500 גג. משהו טוב ונחמד שייתן לי איכות טובה או כמה שיותר טובה. וכמובן שלא יהיה יקר מדי. CAPTURE אני עושה דרך ה PRIMIERE עצמה או PINNACLE STUDIO 9 אם זה משהו סתם פשוט שלא דורש הרבה עריכה. ד"א את הקול אני מכניס דרך הכרטיס קול לא? או שזה תלוי באיזה כרטיס מדובר? אשמח לקבל המלצות ועזרה
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום קניתי כרטיס טלווזיה של LIFEVIEW FLY VIDEO 30 התקנתי אותו והחומרה החדשה זוהתה ועד כאן הכל בסדר. קניתי חיבור S VIDEO וחיברתי אותו ללווין לפחות ניסיתי תמונה אין יש על מיני פסים על המרקע וסאונד לא שומעים ניתקתי את ה-SVIDEO וחיברתי ל-VIDEO IN והתמונה עולה והכל עובד בשביל לשמוע סאונד אני צריך לתקוע בננה לתוך האוזניות של הטלווזיה. האם חיבור ה-SVIDEO שלי דפוק האם למישהו יש מדריך שמסביר איך לחבר? האם הדרך ה-SVIDEO אני מחבר את המחשב לטלווזיה או הממיר בכדי לראות על מסך המחשב או למה נועד חיבור ה-SVIDEO איך לחבר את הכרטיס עזרה דחוףףףףף תודה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המאוורר שעל כרטיס המסך עובד בצורה לא תקינה . כלומר לא מסתובב זה אומר להחליף כרטיס? ועוד שאלה האם צריך להתאים כרטיס מסך למחשב או שזה לא משנה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם ותודה על העזרה המיוחלת.. אני מתלבט קשות לגביי כרטיס מסך חדש מ"המעמד הבינוני", להלן Sparkle Geforce 9600 GT Overclocking VS Geforce 9800GT התקציב הוא באזור ה-650-750 ש"ח יש לציין שכל כרטיס שאבחר דורש רכישת ספק משודרג בנוסף לתקציב המצוין לעיל. כמובן שהמלצה על כל כרטיס אחר בטווח המחירים הזה תתקבל בברכה. מה טוב יותר כרגע? מה טוב יותר לטווח הארוך? ומה משתלם מבחינת value for money? אני מבולבל מכל סוגי הדגמים והחברות שמוצעים כרגע באינטרנט (9800gtx, 9600 gt not OC..לא מבין בזה, המון המון תתי-סוגים לכל דגם) ---------------------------------------- מפרט טכני מלא: Processor Information: Vendor: GenuineIntel Speed: 3000 Mhz 2 logical processors 1 physical proc…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה לכרטיס מסך שיתמוך בצורה מלאה ב FULL HD. חיבור PCI-E עדיפות ל ATI תקציב 200-350 צריך להתאים למארז HTPC תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
קניתי היום את ה-8800GT של GAINWARD, יש לי מסך CRT ומשום מה כשאני מחבר את הכרטיס עם המתאם לא רואים שום דבר על המסך... למישהו יש רעיון??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך.... אבל שיתמוך בדירקסט 10! אבל אני לא יודע מאיפה זה מתחיל השמות לדוגמא:8800,8600 אם תוכלו להגיד לי אני ישמח...
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחרי סיבות מצערות החלטתי לשים במחשב שלי voodoo 3 3000 (היחידי שזמין בשנייה..) עד שאני אוכל לקנות כרטיס מסך חדש. הרצתי את המחשב והורדתי דרייברים, ועכשיו רואים צבעים יופי אבל אי אפשר לשנות את הרזולוציה. אם זה נראה לכם מתאים יותר לפורום תמיכה תכנית תעבירו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-