עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Oz.,

בקרוב אני קונה מחשב ויש לי מסך 17 אינץ' אז עם אני יקנה 4870 למסך 17 זה יהיה בזבוז? או ש 4850 מספיק? מחשב למשחקים

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  2. Started by Nihility,

מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. הדגם החדש של AMD לא מרסק את התחרות, אך בכל זאת מציע אלטרנטיבה טובה שתהפוך לטובה אפילו יותר כשהמחיר ירד מתחת לעלות המומלצת לכתבה: http://hwzone.co.il/ה-radeon-r9-380x-הושק-עם-מחיר-נמוך-יותר-מהחזוי/

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by rikus,

דרך ה CATALYST CONTROL CENTER כי ללחוץ על המנעול לא ממש עוזר...

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  5. מה זה בדיוק ? מה זה נותן במשחקים ? נניח שאני משחק ב-Battlefield 2 בלי פילטרים או עם פילטרים אז מה השינוי גרפיקה וכו' תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  6. Started by kukuarye,

הכיוון שלי זה להשתמש בזוג מסכים כאלו: http://www.samsung.com/au/consumer/pc-peripherals/monitor/business-monitor/LS24CBUABV/XY/index.idx?pagetype=prd_detail&tab=spec ברזלוציה המלאה שלהם. יש בעיה עם כרטיסי המסך הבסיסיים? השימוש בעיקר עבודה משרדית, לפעמים סרטים. מה שכן - משתמש בaero של windows 7 - נעזר בזה. חשבתי לכיוון הכרטיס Gigabyte ATI Radeon HD 4350 512MB DDR2 בגלל המחיר. יש בעיה עם זה? יהיו בעיות ביצועים? יש המלצה אחרת?[br]פורסם בתאריך: 25.04.2010 בשעה 23:31:12 רק הבהרה: השאלה העיקרית שלי אם יש משהו שאני צריך לשים לב אליו כשאני בוחר כרטיס מסך או כל כרטיס מסך יתן לי את מה שאני צריך.בנוסף, אם אפשר המלצה על כרטיס מסך זה יהיה נחמד. עוד פרט קטן - מדובר בספק של 300w. אש…

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  7. אני צריך עזרה בלמצוא את כרטיס המסך הכי טוב שאפשר לקנות פה ב 2000 שקל... עד היום חשבתי על MSI NX6800-TD128 GeForce 6800 256-bit 128MB Reviews שעולה 1944 שקל ועל Leadtek WinFast A400 TDH GeForce 6800 256-bit 128MB שעולה 1984 שקל אני לא יודע מי מביניהם יותר טוב שזה עוד משו שאני צריך עזרה בו.... אבל בכל מקרה תגידו פה בבקשה איזה כרטיס מסך הכי כדאי לי לקנות ב 2000 שקל... תודה.

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  8. אלו שהזמינו את הגרסה המיוחדת זוכים לשחק כבר עכשיו, ואחרים יוכלו החל מבעוד כמה ימים. הלהיט הגדול של בליזארד יוצא לעולם ואנחנו הצבנו מולו מספר כרטיסי מסך במערכת בחינה בשביל לראות כיצד הוא רץלכתבה

9. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  10. Started by DesperadoS,

שלום אני פיתחתי לפני כמה שבועות אצל איש עסק במצלמה דיגיטלית . הוא צרב לי כמה תמונות על דיסק והתמונות בדיסק הם על קובץ DOC ואם אני משנה את הפורמט של הקובץ אז עדיין לא רואים את התמונה . אשמח לפתרון ...

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  11. שלום לכולם , קניתי מחשב חדש וחסר לי כרגע כרטיס מסך. חשבתי ללכת על ה 6600GT שעושה רושם שהוא מצויין. אבל אני מפחד להצטער אחרכך שיגיעו ה 6800 ב PCI-E התקציב שלי יאפשר לי ללכת על 6800NU שאמור לעלות 300-400 שקל מעל ה 6600GT . אם מדובר בכמה ימים אז אני אחכה.. יש לכם מושג ? תודה.

12. Started by rtr,

כדי ? כמה לשים ומה זה נותן ? http://photos.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=...4744&user=rsrs6 10X

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  13. Started by אור כהן,

שלום לכולם וערב טוב כרטיסי הAGP לDX10 יצאו, ואיתם יחד הPCI, כן כן, מסתבר שSparkle החליטה לשווק את כרטיס ה8500GT גם בPCI, דבר זה יכול להועיל למחשבים ללא חריץ AGP\PCI EXPRESS, ומי יודע, אולי אפילו כרטיס פיזיקה בעתיד. לכרטיס יש 900MHz בShader Clock, עם 256MB זיכרון מסוג GDDR2, ו128Bit. מהירות הליבה שלו היא 450MHz, ומהירות הRAMDAC שלו היא 400MHz. הכרטיס בעל קירור פאסיבי שתופס סולט אחד, ומקור הכח שלו פנימי (הישר מחריץ הPCI). לכרטיס המסך יש יציאת VGA אחת, יציאת DVI אחת, ויציאת HDTV/S-Video/Composite. כרטיס המסך תומך בOpenGL® 2.0, DirectX® 10, וברזולוציה של עד 2048x1536 בקצב ריענון של 85Hz. ביצועי הכרטיס משתווים לכל כרטיס 8500GT אחר בשוק, ומחירו בארץ עומד על כ622 ש"ח. …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  14. אני רוצה לקנות כרטיס מסך בקרוב בתקציב שלא עולה על 1000 k , ושאוכל לחבר שני מסכים למחשב לצורכי עריכת וידאו, אני עורך בצורה חובבנית ככה שהכרטיס לא צריך להיות מטורף כמו quadro או בסגנון... 1- איך בעצם מורכבים המסכים על אותו כרטיס מסך? 2- מה הנתונים שצריכים להיות בכרטיס? הכרטיס צריך להיות ומבוסס ATI, אני חושב בכוון של ASUS , משהו יכול להמליץ לי על כרטיסי מסך מתאימים? (לא מחייב דווקא ASUS) והעיקר שיהיה בתווך של 700-1000

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  15. Started by HoT-DoG,

מה קורה כולם? אז ככה אני מעונין במסך חדש והלכתי להסתכל בחנות בחיפה... הוא הראה לי עליו 3DMARK וזה היה פשוט מדהים עשיתי חיפוש וכמו שמישהו בעבר ציין שזה נראה כאילו הם הגריעו את המסכים האחרים. אז יש לכם חוות דעת או משהו על המסך הזה אשמח עם תשתפו אותי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  16. האורגינלי? יהיו שיפורים משמעותיים לכרטיס שלי r9500 pro?

• 5 תגובות
    • 615 צפיות
  17. Started by mr_t,

יש ברשותי מחשב בין שנתיים בערך, ולאחרונה התקלקל לו הכרטיס מסך. השאלה שלי היא האם כל כרטיס מסך חדש יתאים למחשב ? ואם לא, איך ניתן לדעת איזה כרטיס יתאים ?

18. ברשותי כרטיס מסך ASUS EAX600XT - פתאום התחיל לעשות בעיות- באמצע עבודה המסך פשוט מחשיך והמחשב נעצר - חייבים לבצע איתחול. בזמן שנפתחים חלונות מופיעים קווים לאורך המסך - קוים עם נקודות שמתזזים כלהזמן - לא ניתן לעבוד בצורה תקינה - לפעמים גם נשארים קויןם לבנים על המסך שלא נעלמים בזמו עבודה. יש לי מערכת הפעלה XP פנטיום 4 512MB זכרון פנטיום 3.0 GB האם למשהו יש מושג מה קורה לכרטיס ואיך אפשר לפתור זאת

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  19. טוב אז היה לי 7600gt של gainward והייתה לו בעייה של התחממות ..עכשיו החליפו לי אותו לחדש הוא היה עדיין באחריות אבל לא בדיוק אותו דבר אלא אחד דומה אני לא יודע את השם של הדגם אבל אמרו לי שהוא בא עם גוף קירור במקום המאוורר...מישהו יודע לזהות האם זה 7600gt או שזה יכול להיות שעבדו עליי וזה כרטיס פחות טוב כמו 7600gs או אחר...אז השאלה למעשה האם יש 7600gt עם קירור ? והאם הגיוני שהחליפו לי לחדש בלי שאני יוסיף? גם דוד שלי שהוא זה שמטפל במחשב ובהחלפה והכל אמר לי שזה לא אותו דבר בדיוק אבל דומה אז מה יכול היות ?

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  20. שלום, יש לי כרטיס מסך RADEON 9800PRO, והמחשב שלי מחובר לטלויזיה עם כבל S-VIDEO, שיוצא מהכרטיס מסך, ומתחבר לממיר SVIDEO-SCART (כי אין לי כניסת SVIDEO בטלוויזיה). עד לפני כמה זמן הייתי הולך לדרייברים של ATI, ובוחר לעבור לתצוגה מספר 2 או משהו כזה, והוא היה מראה לי את הדסקטופ על הטלוויזיה במקום על מסך המחשב, וכך הייתי יכול לראות סרטים. עכשיו עדכנתי דריוור לגרסא עם Catalyst Control Center, והוא לא נותן לי יותר לראות על גבי הטלוויזיה. יש שם אפשרות של Force detection of my TV, אבל זה לא עשה כלום. אני רואה ב- Display manager שיש 2 תצוגות, אבל השניה מבוטלת (Disabled). אני עושה עליה קליק ימני ולוחץ Enable, וזה לשניה מאפשר את התצוגה השניה, אבל מיד אחרי זה הוא מבטל אותה שוב, והיא שוב…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by jeyjey,

מה אני צריך בשביל זה? יש לי TV OUT VIVO אין לי זה בסדר?

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  22. ASRock, אחת משותפות הייצור והשיווק המרכזיות של אינטל בדור כרטיסי המסך הראשון שלה, מציגה מחירים נמוכים יותר עבור שלושה מהדגמים במשפחה - אחרי שכבר ראינו קיצוץ רשמי עבור חלק מהם לא מזמןלכתבה

23. Started by yakir10,

שלוםם יש לי מחשב כבן 3 חודש משו כזה עכשיו קניתי כרטיס מסך של לידטק 7800 gtx 256 עכשיו הדיסק שקיבלתי עם הכרטיס פשוט שאני בא להתקין משו הוא אומר לי שזה not Leadtek prodect משו כזה קיצר ראיתי שיש שם דברים שנקראים my vivo וכאלה .. חשבתי אולי הכרטיס באמת לא של החברה הזאת אבל לא זה הכרטיס הנכון מה עושים ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  24. שלום חברה, יש לי כרטיס מסך RADEON X850 XT ולאחרונה החלטתי לשדרג אותו בעיקר בגלל שהוא אינו תומך בSHADER 3.0. רציתי להתייעץ איתכם לגבי קניית כרטיס מסך, לא כרטיס רציני אבל שיריץ אצלי משחקים בסבירות. התקציב הוא עד 500-600 ש"ח. הנה נתונים על המחשב שיעזרו לכם: 1 גיגה RAM PENTIUM 4 CPU 3.0 לגבי הלוח אם, איפה אני מוצא מידע עליו? חח על איזה כרטיס תוכלו להמליץ לי? תודה מראש=]

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  25. Started by arkady,

שלום אנשים =) אוקע, אז דבר ראשון. מה זה כרטיס טלויזיה? עד כמה טוב זה עובד, האם אפשר לראות דרכו Yes, כמה זה עולה. והכי חשוב, מה האיכות של הדבר הזה (בסקלה בין 1 ל10).

• 3 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים