עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  2. Started by neshro,

שלום לכולם, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיתאים למפרט הבא: Intel I3 2120 Gigabyte GA-H61M-S2-B3. ספק כוח SeaSonic 500W : SS-500ET 4 גיגה זכרון פנימי חשבתי על Sapphire HD 6850, מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  3. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6581 דעתכם? או שזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8927

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by shtrodel,

לדוגמא משחק במסך אחד ובשני מפה וכו'.... האם צריך תמיכה מיוחדת במשחק עצמו? ואם כן איזה משחקים שאתם יודעים תומכים בזה? תודה.

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by Mazumotte,

א)האם הגרסה המוחלשת של POWER COLOR היא בגדר הבדל כ"כ גדול מה-1950 PRO המקורי ב) האם הבדלים במפרטים יגרמו לאדם אחד שההבדל זניח בעוד אחר יגיד שההבדל ענק?

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by star010101,

שלום למומחים! יש לי מחשב P4 PRESCOT 3.0GHZ . זכרון 2GB ולוח ASUS 865.(P4P800SE( מחפש כרטיס מסך טוב יותר מרדאון 9600PRO 256MB שלא יווצר צוואר בקבוק עקב המעבד או זכרון\לוח. מחפש ביצועים טובים משמעותית אבל שאוכל להרגיש בהבדל. תקציב עד 1000 ש"ח , מחפש כרטיס שייתן ביצועים המקסימליים עם החומרה הנ"ל. תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by jtannous,

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1228274 אני יודע שהכרטיס קצת ישן, אבל בכל זאת....

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  8. Started by Eran-s,

אני צריך כרטיס מסך חזק למשחקים עד הסכום 1500... תודה...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  9. ככה אחרי קומבינות ונקיון יסודי הצלחתי להחליף את הכרטיס השרוף שלי לאחד אחר .. והוספתי 100 שקל וקיבלתי את ה msi 6800 128 mb וכו כוו איך הכרטיס??? בכול קמרה לנושא העיקרי אני מחבר את הכרטיס למחשב עוד לפני שבכלל נגעתי בו יעני פתחתי את הקופסא חיברתי לאיי גיי פיי אני מדליק את המחשב ועוד הפעם יש לי ביפים בדיוק כמו בכרטיס הקודם שהחלפתי... מה עכשיו הבעיהי כי אל עשיתי כלום?? ואיך שי לי 5200 ואיתו הכול עובד ורק עם הכטריסים האלה (6800) פתאום לא עובד.. וחברה יש לי ספק טוב 480 של טראמלטאק.. אז מה העבייה???

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  10. קיבלתי 30.000 זה בסדר ?? או שאני צריך לקבל יותר ושיחקתי Far Cry על הכי גבוהה גבוהה הוא עובד מצויין אבל לא הכי חלק ! ואמרו לי שהכול יעבוד לי חלק יש לי AMD 2500 ABIT AN7 512DDR מה אתם אומרים ?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by Garbil,

שלום, אני מחפש כרטיס טלוויזיה פשוט ולא יקר 150-350 ש''ח לאיכות צפיה סבירה.. אני ממש לא מבין בזה עדיף מ KSP.. תודה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. Started by eLado,

היי יש לי כרגע מחשב חדש (כ-3 חודשים) בתצורה הבאה: E6600, 2GB RAM, 965P DS3-3.3 עם מסך Dell 2407 כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא 8600GT של Gigabyte, קניתי אותו כי לא חשבתי שאשחק יותר מדי, והתבדתי. יש משחקים שרצים אחלה (C&C3) אבל קצת יותר כבדים (FEAR, Bioshock) מקרטעים אם אני על הרזולוציה הכי גבוהה. אם אחליף כרטיס מסך לדגם high end, זה יעזור, או שיהיה הבדל זניח? ואם כן - לאיזה דגם? מבחינת תקציב - עד 2000 ש"ח (את הנוכחי שלי אמכור בסביבות 600 למכר). תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  13. או שהוא נדפק או שהוא דפוק מלכתחילה כי כל מה שהוא עושה זה נותן לי תיאור של מה הפןנקציה שבחרתי יכולה לעשות (מה ניתן לשנות) מבלי אפשרות לשנות אותה או בכלל לראות את האופציות, פשוט דף חלק עם הסבר מה הפונקציה עושה. אז או שאני טועה ואשמח לתיקון. או שהתכנה נדפקה/דפוקה. איך מורידים אותה וחוזרים לדרך הישנה-אפשרויות מתקדמות דרך לשונית מראה באופציות של הדסקטופ? תודה רום נ.ב התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר את NTUNE.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  14. Started by Nihility,

מחפש המלצה, USB חיצוני לעבודה עם ממיר YES תודה אם יש בפחות, עדיף.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך עם יציאה לשתי מסכים[אך שלא יראו אותה תמונה] .. הכוונה כאילו לשני מסכים נפרדים איפה אני יוכל להשיג ובכמה כסף ? תודה רבה לכולם.

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by eli20,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את הג'יפורס 4 הישן שלי. אני מתלבט בין הג'יפורס fx5700u לradeon 9600xt, ואת שניהם אני יכול לקנות במחיר דומה (800-900 שקל..) איזה כרטיס טוב יותר ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי, שיש לו 256 mb זיכרון, וכמובן יתמוך במשחקים בצורה סבירה תודה מראש, אלי

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by comablack,

יש לי איזה בעיה עם הכרטיס אני לא בטוח שזאת בעיה טוב אני אנסה להסביר בכל משחק בלי שום יוצא מהכלל כאשר אני עושה תנועות מהירות ימינה ושמאלה עם העכבר נראה כאילו יש קווים שנשברים באמצע המסך כאילו התמונה נחתכת לשניה באמצא ונוצר איזה קו מעוות לשניה. בכרטיסים הקודמים שלי לא היתה את הבעיה הזאת האם זה קורה לעוד אנשים אם הכרטיס הספציפי הזה או שאולי קיבלתי כרטיס דפוק ? תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  18. מה אתם אומרים על הכרטיס טלויזיה הזה?? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1894480 יש לי כמה שאלות לגבי כרטיסי טלויזיה: אפשר לראות בהם טלויזיה במחשב בחלון קטן כמו במדיה פלייר ובכל המסך?? עד כמה מטר יש קליטה לשלט?? תנו לי תגובות כלליות על כרטיסים או המלצות על כרטיסים אחרים!! תודה מראש ofeky1

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by f_b_i,

על כל כרטיס מסך שניתקלתי בו יש בדרך כלל בחלקו העליון חיבור פינים למה החיבור נועד? (אני לא מדבר על החיבורים כלפי חוץ )

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  20. 8800GTS 640 6600E 2GB 800MHZ P5B DLX

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי בעיה קצת מוזרה שבטח אפשר לפתור תוך שניה ואני פשוט לא מוצא ההפשרות... חיברתי את הטלוויזיה למחשב אבל רואים בטלוויזיה בשחור לבן... :-[ ניסיתי לעביר את המצב של הטלוויזיה ל PAL ONLY אבל זה נישאר ללא שינוי... מישהו יודע אוליי מה אני צריך לעשות ???

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  22. שלום! הבעיה שלי היא שהאתר שלהם מאוד מעורפל בכל הנוגע לדרישות המערכת. הם נותנים מפרט מומלץ אבל לא מינימלי. בהתקנת המשחק על המערכת הקיימת שלי: intel pentium 4 1.8GHz 768MB ram וכרטיס מסך שאינני זוכר את שמו אבל שהוא לא מספיק טוב (אולי זה היה geforce 7700 אבל אני לא בטוח) בכל מקרה השדרוג המתבקש לדעתי הוא ל: NVIDIA GeForce 7600GT שלפי מה שהבנתי, למרות שמספרו הסידורי נמוך מה 7700 הוא הרבה יותר טוב.... (בכל מקרה שכחתי לציין שאני צריך AGP ולא PCIE) פה יש דרישות מינימליות http://www.gamespot.com/pc/action/stalker/tech_info.html אבל הם לא רשמיות: System: Intel Pentium IV 2.0 GHz or equivalent RAM: 512 MB Video Memory: 128 MB Hard Drive Space: 10000 MB Other: nVIDIA® GeForce 5700…

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by Idan-h,

דף המוצר: http://www.lge.com/catalog/prodmodeldetail?actType=search&page=1&modelCategoryId=CTG1000499&categoryId=CTG1000496&parentId=CTG1000439&modelPrefix=40IL17&globalCode=L1730SM&globalSuffix=000000&unit=NOTHING&model=28 נתונים: Size : 17" Resolution : 1280 x 1024 Pixel Pitch : 0.264(H) × 0.264(V) mm Brightness : 250 cd/m2 Contrast Ratio : 550:1 Viewing Angle : 160/140 (H/V) Response Time : 12 ms Display Colors : 16.2M תראו חוץ מזה שאין לו DVI הוא נראה לי מסך מעולה, ז"א כל הנתונים שלו טובים יותר מהדגם הקודם של LG ה1710S, וגם ה1710B, זה עם הDVI. כנראה הירידת מחירים של הLCD באמת מתחילה להגיע כי המחיר שלו ממש טוב, בנועה אפשר להש…

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  24. Started by idani1983,

קניתי את ה 7800GT ויש לי בעיה להפעיל את הטלויזיה שלי איתו. לכרטיס מסך חיברתי פלג שהופך מ SVIDEO ל לחיבור רגיל שאיתו חיברתי לטלויזה עם כבל 21 פין אבל כל מה שאני מנסה לעשות לא מצליח לי ואני לא מצליח לראות כלום בטלויזה- ניסיתי לכפות זיהוי טלויזה שמתי אותו על מצב של "שכפול מדויק" אבל אני רואה רק שחור . נראה לי אולי שהבעיה היא שהוא נותן לי שבכרטיס מראה רזולציה של 1024X768 לטלויזה ובכרטיס מסך הישן שלי הוא הראה על הטלויזה ב 648X480 אז שיניתי את זה וזה גם לא שינה כלום- מה לעשות? האם מישהו שמע על בעיה דומה או יכול להציא פתרון? בבקשה ותודה רבה!!!!!!!!!!!!1

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by henwin,

יש לי כרטיס מסך 8800 GT והרצתי 3D MARK 2001 : בסוף הבדיקה המחשב הודיע לי שהכל תקין והוא רשם את המספר: 31860 זה בסדר?

• 3 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים