כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
בעקרון אני עומד לקנות מחשב חדש מבוסס E6600. כ. המסך יהיה 7900GT או X1800XT 512MB. אני מבין שהם פחות או יותר זהים, יתרון קל ל X1800XT. בכל מקרה, המערכת אמורה להיות די שקטה, ומושקע בשקט כסף (ספק, מארז..). השאלה היא עד כמה הקירור של הכרטיסים הנ"ל (וממה שראיתי באינטרנט כולם כמעט מצויידים בקירור הסטנדרטי) שקט? ראיתי בכמה מקומות שהקירור הוא יחסית רועש. השאלה עד כמה, האם הוא ישפיע על רמת רעש של מערכת שקטה, ואיזה מבין הקירורים של הכרטיסים רועש פחות? בטופיק ציינתי גם את האפשרות לאלטרנטיבות - במידה והם באמת רועשים במידה מורגשת, אילו אלטרנטיבות כדאיות קיימות בשוק?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי את הריבה טיונר האחרונה ועשיתי כמו שאמרתם והגעתי למסך הזה... מה אני צריך לסמן פה כדי להפוך לפתוח את ה-16 צינורות?? תודה.. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני צריך עזרה להחליט איזה כרטיס לקנות, מה יותר משתלם לי ואיזה כרטיס יותר טוב מבין השניים, אני קונה אותו ממש עוד מעט אז אני צריך את העזרה דחוף : כרטיס מסך Geforce FX5200, 128M DDR, TVOUT, AGPX8 : הדגם הראשון שנציג יהיה nVidia GFFX5200 128DDR השבב בנוי מ 45 מיליון טרנזיסטורים ב 0.15 מיקרון ומותאם על DX9.0 Core Speed : 250 MHz Fill Rate : 1000 MTexels/s Memory Bus Width : 128-bit Memory Speed : 250Mhz Memory Bandwidth : 8.00 GB/s או כרטיס מסך ,ATI Radeon 9600SE, 128M , DDR, TVOUT, AGPX8, DVI,DualHead : Core Speed : 325 MHz Fill Rate : 1300 MTexels/s Memory Bus Width : 64-bit Memory Speed : 200Mhz Memory Bandwidth : 3.20 GB/s שימו לב מה הופך את הכרטיס לזול יותר ה Core Speed…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
עזרה בבקשה בנושא כרטיס מסך מה כדיי לי לקנות 6800 רגיל או 9800 XT 256 אני לא יודע מה כדיי לקנות בגלל שה6800 שאני רוצה לקנות הוא 128 זיכרון וה9800 XT 256 והם עולים אותו מחיר וזה רק התקציב שיש לי מה יותר משתלם שווה לקנות היום כרטיס חזק עם רק 128 זיכרון ???? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו הוא סבבה? 560 שקל. וFLAIT נחשבת כחברה טובה?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש שלי (מפרט מצד ימין) ואני רוצה לעשות מבחן ביצועים לכרטיס מסך. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום לכולם! הייתי מחוץ לעולם כרטיסי המסך לכשנה וחצי, ואני רוצה לסגור פערים בידע שלי בעניין הבדלי הביצועים. אשמח אם תוכלו לענות לי על מספר שאלות הראשונה - האם ההבדל הביצועים בין HD4850 לHD5850 מצדיק כרגע את הבדל המחירים? השנייה - האם התמיכה בDX11 תהיה באמת חשובה עוד שנה בערך? הבנתי שכבר מתחילים לצאת משחקים אשר תומכים בפלטפורמה הזו, ואני לא בטוח אם תהיה תמיכה לאחור בDX10 הצולע או בDX9 המיושן משהו. אני רוצה לקנות מחשב ואני מתלבט אם לקנות אחד מהנ"ל או לחכות ל HD5770, שאמור לעלות פחות, ולספק ביצועים סבירים ויותר למסך 19". השלישית - אתם יכולים בבקשה לשים פה קישור למבחני ביצועים עדכניים לכרטיסים החדשים?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך (RADEON 9700 NON PRO) בחו"ל והיטסינקים קטנים לזכרונות שלו. בכל התמונות של כרטיסי רדאון רואים אותם רק מהצד של המאוורר ורואים שם 4 צ'יפים של זכרון. האם זה הכל או שבצד השני של ה PCB יש עוד 4 צ'יפים (מצטער, אף פעם עוד לא ראיתי כזה כרטיס במציאות) ?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איך הכרטיס מסך הזה Gecube HD2900XT לעומת אותו סוג כרטיס מסך רק של חברה יותר מוכרת?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המפרט שלו הוא: AGP ULTRA/ 1980 TV/DVI 256 MB DDR3 GOLDEN SAMPLE וכתוב לי בדרישות: Available hard disk drive power dongle required והבנתי שכנראה מדובר בכבל או משהו....אבל אני לא יודע אם יש לי... ראיתי שבתוך הקופסא יש כזה כבל שחור ובקצה השני שלו 5 תקעים בצבעים שונים.... בנוסף, יש גם כזה תקע אדום בלי כבל מחובר אליו....... אז רציתי לדעת אם אלו הדברים שאני צריך או שזה משהו אחר?
-
- 6 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס 6800U של חברת LEADTEK המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד 4 RAID RAPTOR 2 GIGA RAM DFI LAN PARTY NF4U 4800+ X2 ואחרי כל האופרציה שאלתי היא האם הכרטיס מסך שלי עם מחשב כזה יוכל לעמוד בשידור HD למסך פלזמה... ..???? אני שואל כי הבנתי שהכרטיס שלי הוא לא מי יודע מה היום.....אני פוחד שהכרטיס לא יהיה מספיק חזק או שאני טועה.???
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
בשעה טובה אני משדרג את המסך מ21" CRT ל24" LCD של DELL. כיום אני משחק ברזולוציות 1280X1024 או 1600X1200 ומשתמש בGTS320. האם הרזולוציה הגבוהה 1920X1200 של ה24" מצריכה כרטיס חדש? האם עדיף להוסיף כרטיס GTS320 נוסף בSLI או שעדיף ללכת על יחיד בתצורה של GTX? או אולי שני GT? ההנחה שלי היא שאוכל למכור את ה320GTS בסביבות 1000 ש"ח ולקנות GTX בסביבות 2300 ש"ח יד שניה, אולי עדיף משהו אחר? המעבד שלי Q6600, וספק כוח של Enermax 535w
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הפעלתי בלק אנד וויט ;D ושהפעלתי את זה יש לי בעיה מוזרה שבחיים לא הייתה לי למישהו יש פתרון? http://i4.tinypic.com/15qowgz.jpg
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
כי אני רוצה עוד כרטיס ואני לא מוצא מסטר ועוד שאלה האם הלוח שלי תומך בזה? P5W DH Deluxe
-
- 4 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אני שחקן קאנטר סטרייק וחזרתי לזה לא מזמן....ושיפרו את המשחק אז עכשיו יש לי 10 FPS איך זה יכול להיות???בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה... אין סיכוי שהכרטיס מסך שלי לא מותקן כמו שצריך או שמשהו לא מותקן כמו שצריך.... מפרט המחשב עם זה עוזר.... (CPU2) Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz @ 3006MHz (ASUSTeK Computer Inc. P4P800SE mainboard) (RAM) 1GB, 380.81MB free (HDDs) 74.5GB, 1.4GB free (VGA1) NVIDIA GeForce 7800 GS (256MB), 1280x1024x32, 60Hz (OS) Microsoft Windows XP Professional (SP2), 3h 18m 14s uptime, 1d 8h 3m 47s uptime record העזרה שלכם שווה המון!!!! תודה לכולם....
-
- 7 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך חדש מאחר והנוכחי די הרוס... החומרה של המחשב שלי היא בערך מלפני 4 שנים. ככה שאני מחפש משהו זול שיתאים לחומרה. המעבד שלי הוא AMD Athlon64 X2 dual Core Processor 3800+ 2.01GHz יש לי 1GB ram והלוח אם שלי לא טוב במיוחד.. אני מחפש משהו בסביבות ה 300 שקל.. מאחר ואני לא גיימר מטורף ואני לא באמת משחק במשהו... תודה.
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
דוד שלי מחפש כרגע כ.מ לצורכי ראיה בטלויזיה, הכוונה כאילו שאם ישלו סרט על המחשב שיוכל עם כבל לחבר לטלויזיה וליראות בטלויזיה, אבל חשוב להגיד שאלא הצרכים היחדים שלו ! הוא לא צריך שו משחקים ושום דבר אחר חוץ ממה שרשמתי, וכמובן שכמה שיותר זול יותר טוב... אם התקציב הוא נמוך מידי אז אפשר לחרוג אבל לא להגיע למעל 500...
-
- 8 תגובות
- 601 צפיות
-
-
לממיר של YES יש יציאות VIDEO ו S-VIDEO האם קיים כבל ממיר? או האם חייבים LCD עם כניסת S-VIDEO מקורית תודה
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
הורדתי דרייברים של DNA גירסה 3.6.5.1 קראתי כתבה בGAMESPOT שהם ממש טובים מה אתם חושבים?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איזה כרטיס יכול להוציא 1080P בחיבור לטלוויזיה LCD שמקבלת 1080P?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שולם מה מצב?? טוב אז ככה אני שומע ורואה כתבות דיונים וכו' על מבחנים לכרטיסי מסך בשם 3Dmark ועוד ובנצ'רקים או משהו כזה וניקוד 7XXX אז רציתי לדעת מזה תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי היה מחובר לטלויזיה (כרטיס מסך N5200, מסך מחשב CTR AOC ומסך טלויזיה JVC) בשביל לצפות בסרטים. אף פעם לא נגעתי בהגדרות של הכרטיס מסך או משהוא. לאחרונה קניתי מקלדת ועכבר אלחוטיים והתחלתי לשחק עם הטלויזיה. קראתי קצת מדריכים והבנתי שיש מצב שנקרא DualView שבעצם ישנם שני מסכים ועל כל מסך מוצג משהוא בנפרד. הגדרתי והבעיה היא שאם אני רוצה להריץ משחק הוא רץ לי רק ב AOC ואני לא יודע איך להריץ אותו רק ב JVC. תודה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
אחד הוא הS720G של CTX, עם מאפיינים: Contrast Ratio 500:1 , Typical Average Surface Brightness 260 (cd/m2), Typical Response Time 16ms, Typical ובעל חיבור DVI והשני הוא הMS776 של MAG, עם מאפיינים: Contrast Ratio 450:1 Average Surface Brightness 260 (cd/m2) Response Time 16ms גם הוא בעל חיבור DVI השוני הרציני בין השניים הוא העיצוב שנוטה לכוון המאג לדעתי והעובדה שלCTX יש את הקונטרסט המועדף (500 ע"פ 450). שני המסכים מגיעים במחיר זהה, איזה מהם עדיך לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הכרטיס הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4274&CatCode= יפעל לי על הלוח הזה? http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=ZcyLktAZjt2bXqgs ראיתי שכתוב שזה כרטיס DDR2 ובלוח שלי כתוב שזה DDR400 , זה יפעל או שזה לא קשור
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-