כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה ימים קיבלתי את FX 5700 של SPARKLE, התקנתי את המשחק PRINCE OF PRICIA ויש לי עיוותים וקפיצות במשחק עד כדי כך שאי אפשר לשחק, אותו דבר קרה לי בFAR CRAY אולם כשעשיתי את ANISOTROPIC בהגדרות מסך ל כפול 4 העיוותים והקפיצות נעלמו לי והמשחק עבד בצורה חלקה. אולם פה זה לא לא עובד, הורדתי את הדרייברים 56.72. מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס לHTPC - יתחבר לטלוויזית LCD ,ולא בדיוק מבין את ההבדלים בין הכרטיסים השונים. הכרטיס לא נועד לגרפיקה (משחקים) אלא רק לצרכי ווידאו HD, וכדי שיהיו יציאות מתאימות הכרטיס צריך להיות עם קרור פסיבי בשביל השקט. אני לא בטוח אם הוא צריך להיות LP או לא - הוא צריך להיכנס ל ANTEC NSK2480 כרגע אני מתכנן לקחת http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3145 ומחפש אם יש משהו יותר זול שיתאים לי מה שמצאתי זה: http://zap.co.il/model.aspx?model_id=697609 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686069 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=710119 http://zap.co.il/model.aspx?model_id=686070 מישהו יכול להסביר מה בדיק ההבדלים בין הכרטיסים ואיזה הכי כדאי? ביחוד ההבדל בי היציאות השונ…
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יצא לי 4842.......יש לי פנטיום 4 3 גיגהרץ פרסקוט 1 גיגה זיכרון וזה ל agp זו תוצאה טובה?לכרטיס?כי אני לא ממש מבין בזה..... תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש לי כרגע E700B, נמצא על 1024X768 85HZ הצבעים לא משהו ושאני עובד בוורד או באינטרנט כואבות העיניים משהו רציני... גם רק הזכוכית שלו שטוחה, כלומר הצג עצמו לא שטוח. בכל מקרה בהתחלה חשבתי על LCD ואז הבנתי שהוא לא טוב למשחקים, וגם הבנתי ש CRT 19 זה דבר בומבסטי ואני לא רוצה שהוא יהיה צמוד לפנים שלי. חבר שלי המליץ לי על המסך הנ"ל ורציתי לשאול את דעתכם עליו מאנשים שהתנסו איתו. תודה מראש.
-
או שהוא נדפק או שהוא דפוק מלכתחילה כי כל מה שהוא עושה זה נותן לי תיאור של מה הפןנקציה שבחרתי יכולה לעשות (מה ניתן לשנות) מבלי אפשרות לשנות אותה או בכלל לראות את האופציות, פשוט דף חלק עם הסבר מה הפונקציה עושה. אז או שאני טועה ואשמח לתיקון. או שהתכנה נדפקה/דפוקה. איך מורידים אותה וחוזרים לדרך הישנה-אפשרויות מתקדמות דרך לשונית מראה באופציות של הדסקטופ? תודה רום נ.ב התקנתי את הדריוורים החדשים ביותר את NTUNE.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
טוב,הגיע הזמן לשדרג קצת ומצאתי את ה9800GT במחיר מתאים. השאלה עם הוא יתאים לי: AMD ATHLONG 64 BIT +3000 ולוח אם Motherboard Name Foxconn NF4K8AB/NF4K8AC Series אני יכול לדעת עם זה יתאים או לא?
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 584 צפיות
-
-
נכון יש את ה ATI HD 4770 ויש את ה- ATI HD 4890 ויש את ה- NVIDIA 9800GTX וגם יש את זה - ATI HD 4770 Crossfire אז אומרים לי שזה ATI HD 4770 Crossfire הכי חזק מכל מה שרשמתי ואני רוצה לדעת אם שווה לקחת את NVIDIA 9800GTX או את ATI HD 4770 Crossfire ב- 900 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
LP717 17 אינג'. 12 מיליסקונד. המסך מצויין בעיניי. מה דעתכם עליו? האם הוא באמת טוב כמו שהוא ניראה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
מה שיש בתמונה הבאה מישהו יכול להגיד לי למה זה טוב(יש יתרון כשמשתמשים עם זה במקום בחיבור הרגיל של המסך?) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
תודה מראש על העזרה...
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
לפני כשבועיים הלך לי כרטיס מסך (מופיע במיפרט בצד). הכרטיס עוד באחריות והספק שלח אותו ליבואן להחלפה. בנתיים קיבלתי כרטיס זמני - Gigabyte radeon X300 . לאחר הסרה של הדרייבר של נבידייה היתקנתי דרייבר של רדון 6.7ccc עכשיו יש לי בעייה שעוד לא הצלחתי לעלות על מקורה. בהצגת סרטים בפורמט - wmv או בווידאו זורם באינטרנט אני מקבל תצוגה של נגטיב עם צבעים כחולים ירוקים. בפורמטים אחרים של ווידאו אין בעייה כלל. למישהו יש רעיון כיצד אני פותר בעייה זו. ממתין לתגובתכם בתודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אהלן... יש לי מסך 15" LCD של YAMAII הוא עד 1024*768 ובכל הרזולוציות הוא 75HZ עכשיו יש לאבא שלי בעבודה מסך CRT VIEWSONIC E71f והתדרים שלו זה 1280 1024 @ 66Hz 1024 x 768 @ 87Hz 832 x 624 @ 106Hz 800 x 600 @ 110Hz 640 x 480 @ 133Hz אז הדילמה היא ככה- אני אוהב LCD כי אני צריך את המקום על השולחן שלי..... אבל אני צריך עוד רזולוציה.... אבל הרזולציה היותר גבוה מהמסך LCD שלי זה יהיה על 66HZ שזה ממש ממש חרא אז הרזולוציה הזאת לא ממש עוזרת לי כי אני לא אשתמש בה ממש..... אבל במקס רזולוציה של הLCD שלי אני יכול כאמור 75HZ ובמסך CRT של אבא שלי 87HZ באותה רזולוציה אז האם יש הבדל משמעותי בין 75HZ ל87HZ בשביל לוותר על המקום שהCRT יתפוס לי על השולחן?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
המפרט שלי [מלפני שתיים וחצי] Intel core 2 duo e8400 3ghz לוח אם gygabite x48 DS5 כרטיס Saphire ATI HD4850 512mb זכרון 4GB DDR2 800mhz מערכת ווינדוס 7 64 ביט ultimate בעיקרון מערכת משחקים והיא עבדה יופי במשך הזמן לאחרונה אני שוקל האם להחליף בחדש? שיהיה מוכן לקראת המשחקים החדשים השאלה איזה כרטיס יתאים ברמה למערכת הזאת בהנחה שאני מעוניין בכרטיס שהרמה שלו די דומה [או קצת גבוהה] מהרמה שהכרטיס הנוכחי היה בה לפני שנתיים וחצי [כשהיה חדש יחסית]. לגבי תקציב אני לא יודע כמה צריך לעלות כרטיס כזה אז רק אחרי שאדע כמה יעלה אני אחשוב אם כדאי תודה!
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
-
השאלה היא איזה סוג כבל אני צריך, זכר לזכר או זכר לנקבה? כמובן חיבור VGA.... (המסך הוא LCD- זה לא עקרוני במקרה זה ובגלל זה לא פתחתי את הנושא בתת-פורום, כי VGA זה גם למסכים רגילים) האם זה יפגע באיכות התמונה? אני צריך כבל של 1.8 מטר או 3 מטר.... אני חושב.... תודה לעוזרים מראש
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/5176 מסך 19 רק עכשיו שמתי לב לכרטיס הזה האם הוא שווה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
1. יש לי R9500PRO שנה וחצי וחבר שלי רוצה לקנות אותו . בכמה שווה למכור אותו ? 2. אני רוצה לקנות R9800PRO של MSI מישהו יודע איך הוא ? איך הגוף קירור שלו ? נותן ביצועים טובים ?
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות בין קנייה של Sapphire Ati 9600 , 256MB ב- 620 ש"ח לבין Sapphire Ati 9600XT, 256MB ב- 1140 ש"ח. האם ההבדל הזה של 500ש"ח באמת מוצדק לטובת ה-XT ? מהם הבדלי מהירות השעון ו/או הזיכרון של 2 כרטיסי מסך אילו? תודה לעונים !!
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: Intel DH55PJ PCIE2 4GB DDR3 ואני מעוניין להתקין עליו אחד מכרטיסי המסך הבאים: GTX 5XX (צרפתי קובץ טבלת השוואה). המחשב ישמש למשחקים כבדים עם כל הפילטרים , לא יבוצע OC. איזה מהכרטיסים הבאים כדאי להתקין, ללא קשר למחיר אלא רק לביצועים מיטבים. איזה ספק זול (עם 2 חיבורי 6 פינים לטובת המאווררים) מומלץ להתקין? באיזה מחיר אוכל למצוא והיכן? תודה רבה שאול [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של leadtek geforce 6800 128mb והוא על AGP אם יש דרך שאני יכול להחליף אותו לPCI-Express אם זה יעלה לי כסף כמה ? ומה ההבדלים בין AGP לPCI-Express אני רק יודע שזה מעביר נתונים בצורה מהירה יותר והאם זה כדי?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
בתקציב של 1500 ש"ח ללא oc ABIT AN8-Fatality nForce 4 Socket 939 Motherboard כדי להריץ משחקים. תודה.
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מה הכי חשוב לאיכות התמונה במסך? הניגודיות? הרזולוציה? או ה - ms?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה של BENCHMARK (כמו 3DMARK ) לHD 4870 הבעיה היא שאני לא מוצא תוכנה שתומכת בXP ותומכת בכרטיס שלי . מישהו יכול להביא לי לינק ? (וכן אני עשתי חיפוש באתר ולא מצאתי ...)
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-