כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
EVGA 7900GT - 335,00€ EVGA 7900GT CO - 365,00€ EVGA 7900GT CO Super Clock Version - 385,00€ EVGA 7900GT KO Super Clock Version - 402,00€ EVGA 7900GTX 512MB - 642,00€ EVGA 7900GTX Super Clock Version 512MB - 670,00€ EVGA 7900GTX CO Black Pearl - 698,00€ EVGA 7600GT - 205,00€ EVGA 7600GT CO - 222,00€ EVGA 7600GT CO Super Clock Version - 242,00€ EVGA 7600GT KO - 262,00€ in stok 10 March לינק למקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=91148 (אם כבר פורסם נא לנעול)
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כרגע אני מריץ את המפרט שיש בחתימה עם כרטיס מסך 7900GS וללא חיבור מתח נוסף, הבעיה היא שלא הבנתי כיצד לחבר אותו - את חיבור ה-6pin לכרטיס מסך (זה ברור), אבל מהצד השני יש לי 2 מולקסים נקבה - האם יש לחבר לשניהם את המתח או רק לאחד מהם?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
תגידו הכרטיס הנ"ל, טוב או לא ב OC ? (קירור סטוק) יש איזה תוצאות אולי ? תביאו בקשה. ולמי מהחברות המייצרות שלו יש את הקירור הכי טוב עליו ? asus / sapphire / connect3D
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי בעיה. לפני חצי שנה בערך חיברתי כבל וידאו וסאונד בין הטלויזיה למחשב. בטלויזיה הכבל מתחבר ל av כך שכאשר אני שם av בטלויזיה אני רואה את התוכן של המחשב. כמובן אחרי שאני מגדיר את זה בכרטיס מסך דרך : לחצן ימני בשולחן עבודה> הגדרות> מתקדם ואז בתצוגות של הכרטיס מסך אני פשוט מפעיל את השירות. לפני כמה זמן לפתע זה הפסיק לעבוד לי. הוא נותן לי ללחץ על הכפתור שמקשר בין הטלויזיה למחשב גם שהכבלים לא מחוברים בכלל. ואני לא רואה שום דבר מהתוכן של המחשב בטלויזיה. מה עושים ??? תודה רבה לעוזרים. ומצטער אם ההסבר לא היה ממש טוב
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
דברים כמו : ADAPTIVE ANTI ALIASING, הם טוענים שזה לא משפיע על הביצועים, ולא ברור גם באיזה מצב הם נכנסים למשחק עצמו-לדוגמא ב NWN2, על 1024X768 אני רואה AA מעולה, אבל על 1280X960 הוא לא קיים..לא יודע אם זה קשור. HIGH QUALITY AF- האם הוא מופעל כאשר התוכנה מפעילה את ה AF? או רק כאשר אני מפעיל אותו שיעבוד תמיד? מה הוא עושה בכלל..? מישהו ראה הבדל? ב MIPMAP - האם במשחקים השליטה על ביצועים-איכות מתקמבנת עם האופציה של ה CENTER , או שצריך לשים בביצועים ואז בנפרד להעלות את ההגדרות הגרפיות של המשחק? או ההיפך בכלל...?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת ולא ATI וNVIDIA, אלא ASUS GIGABYTA LEADTEK וכו וכו בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 4mx ואני כבר ביקשתי פה המלצה אבל בסוף לא קניתי... אז אני מבקש שתמליצו לי עוד פעם. המחשב שלי: לוח אם Asus P4PE Intel Pentium 4 CPU 2.53GHz Gforce 4 mx 512mb RAM maxtron 250 GB ועוד אחד של 80 GB תודה לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמו במסך רגיל CRT ,אם לא שמים שומר מסך התמונה תיצרב? TNX
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כותרת ;D
-
- 13 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת האם pentium4 475 presscot 2.4ghz וזיכרון פיזי של ddr 333mhz 256mb cl2.5 וכו וכו מגבילים Geforce6500?.
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. עיינתי בתצוגת כרטיסי המסך שהוצאתם והתרשמתי מאוד במיוחד מה 7600 7800 ורציתי לדעת מה ההבדלים במידה בין 7300 ל 7600 של GFORCE ןאם יש כרטיסים שלהם תומכים AGP ואם כדאי בכלל לקנות את ה 7300. אני מחפש כרטיס שיעלה בסביבות ה 600 ש"ח ל AGP שאוכל לשחק איתו משחקים ברמה ממוצעת ושאוכל לראות חלק ללא תקיעות. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לחבר שלי לוח אם שתומך בcross fire יש אליו כרגע sappire x1600 האם כדי לו לשהקיע ולהוסיף בכרטיס מסך שני מאותו דגם או "להסתפק" בsappire x1800xt
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היי , יש לי כרטיס מסך של 9200 SE 128MB של חברת sapphire רציתי לדעת אם הוא תומך באפשרות הזאת : " 3) AGP Fast Write Control- זהו, עד כה, הפיצ'ר(: והמבין יבין)השימושי ביותר שניתן לשנות. הוא מאפשר למערכת ל"דבר" ישירות עם הזיכרון של כרטיס המסך במקום לעבור דרך מערכת הזיכרון הראשית של המחשב ומעניק שיפור של בין 5-1%. למרות זאת, עליכם לוודא שכרטיס המסך שלכם תומך באפשרות זו(רוב הכרטיסים החדשים תומכים), מכיוון שאם לא יתכנו בעיות ביצועים או בעיות בפעולת הכרטיס. " ציטט מהFAQ תודה רבה .
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שלום וברכה. כרטיס המסך שלי הוא Sapphire ATI Radeon VAPOR-X HD 4890 1GB GDDR5 PCI-E ולאחרונה רכשתי מסך טלויזיה שהוא גם 2MS וגם 100HZ , המסך הזה: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=799188 אני מאמין שעם הכרטיס שברשותי והמסך עצמו לא אמורה להיות בעייה לשדר דרך המחשב על 100HZ הבעייה שהמחשב פשוט מאוד לא נותן לי את האפשרות ליותר מ60HZ http://www.siz.co.il/view/ohhiondbddjm.jpg.htm אשמח מאוד לעזרה בעניין... תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
כרטיס להכנסת דגימות לפרמייר וצפיה ישירה בטלוזיה והקלטה בוידאו. תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום חברים אני מרכיב מפרט מחשב לצרכי אנימציה (בעיקר פלאש, דו מימד) ועריכה (פרמייר) וגם קצת אפטר אפקטס. כמו שכתבתי אני מתלבט בין שני הכרטיסים האלו, האם ההפרש במחיר (יכול להגיע לכ400-500 שח) שווה את ההשקעה? (אני מניח שאצטרך גם להשקיע בספק כוח חזק יותר אם אלך על הTI). כמו כן לא ככ מובן לי ההפרש במחיר בין אותו כרטיס - לצורך העניין הGTX560 לדוגמא - [table][tr][td]כרטיס גרפי Gainward GeForce GTX 560 1GB DDR5 PCIe[/r][/t][table][tr][td]959 ש"ח[/td][/tr][/table] [table][tr][td]כרטיס גרפי Palit GeForce GTX 560 1GB DDR5 SMART EDITION PCIe[/r][/t][table][tr][td]769 ש"ח [/td][/tr][/table]רק עניין של יצרנים? ההפרש יכול להיות די משמעותי לעיתים.. תודה מראש![/td][/tr][/table][/td][/tr…
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חיברנו המחשב לtv והגדרנו שידור כפול למחשב ולtv,החיבור לטלויזיה לא עבד אולם המחשב משדר תמונה רק לטלויזיה כך שמקבלים מסך שחור.איך אני מאפס את הכרטיס טכנית?יש לחצן או ג׳מפר להחזרה לבררת מחדל? תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מספר דברים? מהיא טמפרטורת העבודה המקסימלית המותרת ל- HD4870X2? האם יש דרכים לקרר את הכרטיס מסך? האם עדיף לעבוד עם המארז פתוח לגמרי? האם יש WINDOW GADGET שמודד טמפרטורה ונמצא כל הזמן על ה- DESKTOP? הכרטיס שלי מתחמם ומתקלקל לעיתים קרובות (פעמיים ב- 4 חודשים האחרונות).. למזלי יש לי עוד חצי שנה אחריות (מתוך 3 שנים)...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי כ.מסך SAPPHIRE RADEON 6870, חדש דנדש. כאשר התחלתי להריץ משחקים, זיהיתי איטיות וקצב פריימים נמוך במיוחד, לצד גרפיקה ואפקטים מאוד מרשימים. העלתי את ה-DXDIAG ולמרבה הפתעתי, גיליתי שעל פיו יש לי רק 240.5 ראם.. הרצתי עוד כמה תוכנות ובכולן התוצאה היתה זהה. הורדתי ועידכנתי את כל הדרייבים הרלוונטיים אבל הבעיה נשארה! אשמח לעזרה תודה מראש. עריכה: צירפתי תמונה להמחשה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב.. אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עם חיבור DVI (כרגע יש כרטיס מסך פנימי בלי חיבור זה) בעיקר למטרות צפייה חלקה ויפה בסרטים במחשב (לא לצורך משחקים..), אשמח לשמוע הצעות לכרטיס מסך מתאים וזול. יש לי מחשב Intel Dual-Core E5800 3.2Ghz, ולוח אם G41TM-P31 (בעל סלוט PCI-E ו-4 ג'יגה זכרון DDR2). תודה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם עם אפשר המלצות לקירורים בשביל GIGABYTE GTX570. כל קירור יתקבל בברכה רק שיהיה אותו בארץ ועם אפשר עד 400 שקל תקציב.
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-