עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שאלתי לפני מספר ימים וזכיתי ל 0 תשובות. האם באמת אף אחד לא מתמצא בתחום מי שהוא יודע, בין שני כרטיסי הטלויזיה הבאים איזה עדיף? Leadtek TV PVR2000 Hauppauge WinTV-PVR-150 שני הכרטיסים עולים בסביבות ה 550 שקל ויכולים להקליט מהטלויזיה. Leadtek כולל גם רדיו אבל נראה לי שאיכויות ההקלטה ושידור טלויזיה שלו נמוכות יותר האם מי שהוא מתמצא בתחום תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by Stoichkov,

אוקיי נכון הכרטיס כבר לא כ"כ באופנה יש לי אותו כבר חצי שנה אבל בכל זאת החלטתי לעשות סקירה קטנה ולראות את הביצועים שלו על גבי call of duty 4 המערכת היא: AMD 5200(2700Mhz) HD3850 256Mb GeCube GPU:669 ,Memory Clock: 829 OCZ 2*1024Mb 800Mhz בהתחלה התוצאות הן על המשחק עצמו ללא כל בoc התוצאה השניה היא כולל oc לכרטיס מסך והתוצאה השלישית היא הoc כולל oc למעבד . מחכה לתגובות..

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by yos11,

איזה יותר טוב? MSI READON X600 או MSI 6600GT שניהם PCI EXPRESS

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by Nachum987,

יש לי בעייה משונה בכרטיס מסך, בזמן שאני משחק ב GTA:SA (רק בו) לזמן מה כמו חצי שעה בערך המסך שלי קופא לכמה שניות אבל הקול ממשיך ברקע ואז לפתע ומסך הופך שחור, המוזיקה מפסיקה ואז או שהמשחק נשאר ככה עם המסך שחור הזה או שלאחר כמה שניות זה חוזר לעצמו ואני יכול לשחק כרגיל, לאחר שאני יוצא מהמשחק אני רואה את ההודעה הבאה של הכרטיס מסך: יש לי מערכת הפעלה Win XP Pro SP2, כרטיס מסך ATI 9600XT 256MB, והדרייבר החדש ביותר של ATI 5.6. יש לציין שבעייה זו "נוצרה" רק מאותו יום שאני התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 5.6 ולפני כן זה לא קרה. תודה רבה לכל המגיבים והעוזרים בנושא.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  5. Started by 10GaZ,

הכרטיס שלי הוא PowerColor x1950pro Extreme. איך אני יכול לשנות את מהירות המאוורר שלו? רק בעזרת תוכנת צד שלישי? אם כן, אשמח לכזו (ועל הדרך שגם תשלוט על מהירות המאוורר של המעבד) תודה

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך לסטודנטית למדיה דיגיטלית באקדמיה לאומנות. כלומר צריכים כרטיס באמת חזק. אני חושב לכיוון ה-8600GT של gigabyte (זכרון 256 DDR3) האם הכרטיס הזה מספיק חזק למטרה זו? למישהו יש המלצות נוספות?? תודה רבה!! עריכה: תוכנות: פוטושופ, פלאש, פרמייר, אולי (ובטוח) דברים נוספים. אולי maya בעתיד. מפרט המחשב במדובר: לוח: Gigabyte P35DS3L מעבד: 6750 זכרון: 2GB קורסייר CL4 (הסדרה הרגילה) דיסק: 400 WD ספק 400W (אמיתיים)

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  7. Started by Altair,

רציתי לשאול איזה חברה טובה לכרטיס הזה Sparkle 9800GTX או FORSA או GIGABYTE [br]פורסם בתאריך: 22.04.2008 בשעה 22:17:18 מישהו יכול בבקשה להגיד עם חברה Sparkle היא טובה ואמינה? ו עם היא טובה ל 9800GTX?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by -impreza-,

שלום לכולם לפני יומים קניתי מחשב חדש ואת הכרטיס מסך הזה geforce gv-n450 משום מה שאני פותח סרט בלוריי מלא הוא מראה לי חלקים מהסרט סבבה חלקים יש תקיעות כאלה ויש מצבים וזה קורה הרבה שהוא מראה לי מריחה של פיקסלים כאלה כאילו קשה לו להפעיל את הסרט השאלה שלי אם זה הגיוני? התקנתי את הכרטיס מסך כמו שצריך הורדתי גם את העדכון הכי חדש מה לעשות?600 שקל כרטיס מסך וזה לא מריץ לי סרט =\

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  9. שלום, כרטיס המסך הנוכחי שלי הוא ati radeon 9550 / x 1050 series (כמות זיכרון 256MB, חיבור מסוג AGP). אני מעוניין לשדרג לכרטיס קצת יותר טוב, כאשר המטרה היא הפעלה (סבירה) של משחקים. במפרטים המומלצים שבאתר מומלץ הכרטיס geforce 9500GT 512MB עבור מחשב משחקים בתקציב נמוך. השאלות שלי הן: 1. האם הכרטיס הזה יספק שיפור משמעותי ביחס לכרטיס הישן שלי? ואם לא, איזה כרטיס אחר מומלץ (פחות או יותר באותו תקציב)? 2. כשחיפשתי את הכרטיס באתר של חנות מסויימת נתקלתי במס' סוגים: א. BLISS 9500GT של חברת Gainward ב. FX 9500GT של חברת Gygabyte ג. 9500GT של חברת Axle האם יש הבדל בין BLISS ל-FX ולכאשר לא מופיע אף אחד מהם, או שרק מדובר בשם שהיצרן הוסיף והכרטיס עצמו הוא זהה? במידה שאכן אין הב…

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by barak_11,

היי, חבר שלי רוצה כרטיס טלויזיה לצורך הקלטה מהטלויזיה וממצלמת הוידיאו שלו. חשוב שתיהיה כניסת VIDEO או S-VIDEO! רציתי לדעת איזה מבין ה-3 עדיף ב-KSP? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2922 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2921 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2850 או שאולי עדיף לקנות מפנדה? הכרטיסים בפנדה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_282&PHPSESSID=f947ca33b19a51889e2869e1503e3568 חבר שלי מוגבל לקניה מ-KSP או מפנדה והתקציב הוא עד 260 ש"ח! אז לא להציע כרטיסים ב-300+ בבקשה ... אשמח לקבל הצעות! בתודה מראש, ברק

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  11. יש לי שני מחשבים וומסך אחד ונמאס לי כל פעם לחבר את הכבל מהמחשב ה1 למסך ושאני רוצה ישר להחליף למחשב השני אז להחליף ולחבר את הכבל של המשחב 2 למסך האם יש סויץ' שיעשה את זה?

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by Idan-h,

מי יותר חזק? כי שמעתי שהR9550 כרטיס מוצלח. האם זה נכון שהוא מבוסס על אותו בסיס של R9500-9700? מה ההבדל בין הכרטיסים? תודה!

13. Started by tamirmal,

אני קצת נדפקתי עם המצב שלי עכשיו....קניתי מחשב חדש עם לוח אם Asrock 945i775GZ נראה לי ומעבד intel 2.66 805 dual core ו512 זכרון...עכשיו השגתי אותו במחיר טוב והשקעתי עוד איזה 300 שקל בלוח אם ASROCK DUAL VSTA שבו אני יוכל לחבר את הכרטיס מסך שלי ATI 9600XT 256MB שעלה לי 1100 שקל בזמנו............ אבל הלוח אם נדפק בחיבור...לא שמתי לב ובטעות חיברתי אדמה למקום שלא צריך...וגם אבא שלי הכניס DDR 2 למקום של DDR 1 והפעלנו את המחשב....בלאגן אז החזרתי את הלוח האחר חיברתי והכל פועל (איזה מזל שהזכרון לא הלך) אז נתקתי עם לוח עם סלוט AGI (זה PCI EXPRESS x4 לא?) וקצת כסף...300 שקל לכרטיס מסך...לא שווה לי להשקיע יותר כי עוד כמה חודשים אני מתגייס אני יודע שבתקציב הזה אפשר לקנות רק איזה 6200 …

14. Started by sking,

אני עובד עם דרייבר 8.5 והחלטתי לשדרג - ניגש לאתר הייצרן מוריד.. ומקבל את השגיאה הבאה בהתקנה: Driver Install: the specified driver package was not installed for matching devices פתחתי את הקובץ ישר - אני רואה רשימה של כרטיסים אבל שום דבר שמזכיר את ה1950X (לא 1900 SERIES או משהו דומה) - אני מפספס משהו? נ.ב. הCATALYST נותן משהו (כדאי להתקין אותו? - בדר"כ אני לא מתקין אותו..) הסיבה לכל השדרוג היא פה -> http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=402678.0 - ככה שאם יש למישהו פתרון ישיר - עדיף..

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  15. Started by tal_be,

שלום לכולם, היום קניתי מחשב חדש עם הכ.מסך LEADTEK 8800GTS 640MB ורציתי לדעת אם הוא יכול לשמש גם ככ.טלוויזיה?? יש בו חיבור מסוים שאני יכול לחבר את הממיר אליו?? תודה!!

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. שלום לכולם , קיבלתי היום סוף סוף את החלקים למחשב וסיימתי להתקין אותו עכשיו. מפרט בחתימה. רציתי לשאול את דעתכם על תוצאה של 53000 נקודות ב AQUAMARK . זה סביר לפי הכרטיס מסך והמפרט שלי או מעט ? רציתי לדעת אם ניתן לשפר .. תודה לעונים.

17. Started by CyberGod,

שלום , בגלל אופציה שיש לי עכשיו למכור את הכרטיס מסך הקיים שלי במחיר טוב החלטתי לשדרג , הייתה לי הזדמנות היום להביא הביתה כרטיס gecube 9800pro 128mb , התקנתי אותו בזריזות ורצתי להפעיל את FARCRY ,חיכתה לי אכזבה גדולה. כשהעלתי את הגרפיקה למקסימות המשחק לא זז עד כדי כך שאי אפשר היה לשחק , ניסיתי בעוד כמה משחקים בהבעיה חזרה על עצמה . אחרי שקראתי פה בפורום איזה ת'רד שאנשים דיברו על התוצאות שלהם עם כרטיסים שונים ב3DMARK החלטתי לנסות ולראות לאיזה תוצאות אני מגיע . התוצאות הם נוראיות לפחות בהשוואה לתוצאות של אנשים מהפורום פה , המפרט שלי הוא כזה : לוח - asus p4p800 deluxe זיכרון - kingston 256X2 400MHz מעבד - pentium 4 3.0GHzc fsb 800MHz HT HD - seagate 120GB SATA 7200 8mb כרטיס…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by tukidess,

מחפש המלצות למכשיר אלחוטי ללא כבלים שנמכר עכשיו באולסייל ומאפשר לראות סרטים שהורדנו למחשב בטלויזיה. לינק למכשיר http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=399343&type=2&product=1&=

19. Started by ofekd23,

איזה כרטיס מסך יותר מומלץ לקנות nVIDIA GeForce GTX295 VS ATI Radeon HD4870X2 לוח אם : gigabyte GA-EP43-DS3 מעבד : אינטל E8400 זיכרון :b.dragon 2x2gb ddr 2 800mhz ספק כח : ספק כוח אני מעונין לקנות בעיקבות דרשות הכרטיס מסך זה אני עוד לא יודעה תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by RayZ,

קניתי אתמול מחשב נייד שכרטיס המסך שלו הוא- Intel Media Accelerator X3000. (און-בורד) ורציתי לשאול כמה שאלות בנוגע אליו- 1. אילו סוגים של משחקים בינוניים הוא מסוגל להריץ על FPS נורמלי (או אפילו גבוה) ואילו לא? (ואני לא מדבר על משחקים עם גראפיקה ממש גבוה כמו קריסיס וחבריו). 2. משחקים מלפני 3 שנים ומטה הוא יריץ יפה? 3. לאיזה כרטיס מסך של מחשב נייך הוא משתווה? משתווה ל-GeForce 6600 לפחות? (אפילו תשובה רק על סעיף 3 תענה לי על השאר.) תודה לעונים לתשובות, אם יהיו.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  21. אהלן אנשים, אני מחפש כרטיס טלויזיה להמרת סרטי וידאו לפורמט שכמו MPEG II / IV או אחר שיתאים ל DVD PLAYER נתקלתי בפינקל שנראים לי ייקרים מדי בארץ באופן מוגזם בAVER שלא ברור לי אם הם קומפטיביליים ל כרטסי VGA LEADTECK הבנתי שיש איתם קושי בעבודה והתקנה וASUS שיש לו טיונר פיליפס שנחשב לטוב אבל לא ברור אם הוא סטריאו ומה רמת האיכות שלו. אז אני אשמח לשמוע על כל המלצה שהיא. אם אתם משתמשים בכרטיס למטרה דומה מבסוטים ממנו או להיפך , תספרו.... תודה

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  22. הכרטיס ישמש גם קצת למשחקים אז שיהיה משהו חזק יחסית. וגם שיכלול יציאת HDMI כי אני חושב שזה בזבוז אם יש לי חיבור כזה למסך ואני לא אשתמש בו . לא ככה? תודה מראש. עריכה: אם אפשר שיהיה מ SKYPC כנראה משמה אני קונה את המחשב. זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box לוח אם FoxConn A690GM2MA-8EKRS2H כונן קשיח Westren Digital WD3200KS 320GB זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 כרטיס TV ועריכה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE צורב LG GSA-H62N X18 DVD כונן Sony Nec - Optiarc16x48 DVD מארז כולל ספק Antec NSK2400-EC 380W כרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 64 Pro Amd

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. Started by yossi126,

האם הכרטיס x600xt PCI-E יתאים ללוח אם biostar p4533 מלפני שנתיים? נוגע גם לחריץ הרחבה ול agp

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. Started by Dudu312,

-תקציב עד 1900 -לאיזה ממשק הכרטיס מיועד PCI-E -מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX -זיכרון G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ -ספק Thermaltake Though Power 600W 48A/12V 4XRails SLI יש לי מסך של 19 אינצ' ואני לא יודע איזה כרטיסים כדי לקחת אני רוצה מערך כרטיסים שיוצא לי את המקסימום ברוזולציה של 1280X1024 זאת הרזולציה המקסימלית שלי... תודה לעוזרים.

25. Started by ReDrugOn,

היי... קודם כל, אנ'לא בטוח שזה המקום הכי נכון להודעה כזאת, אבל שיהיה... ככה... יש לי כרטיס מסך Matrox G550 millenium, והוא פועל נהדר, כל הדרייברים מותקנים, ישירות מהאתר שלהם, כך שהם מעודכנים ביותר... אבל בכל זאת, כשאני מנסה להעלות משחקים, וזה קורה לי רק במשחקים!!!, הוא כמעט אף-פעם לא מצליח לעלות אותם... בהרבה מהמקרים הוא תוקע את כל המחשב עוד לפני שהמשחק עולה (מסך שחור), ולפעמים הוא זורק איזו הודעה מסויימת לגבי OpenGL (אם זכור לי נכון), ולפעמים הוא חוזר ל-Windows ברזולוציות נמוכות, ושאר תופעות למיניהן... אז לפני שאני מחליף את הכרטיס הזה, במקרה והוא לא מתאים למשחקי-מחשב, יש למישהו פתרון מסויים? תודה, ניב.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים