כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
עקב כך שהמסך שלי החליט להתפגר עשיתי היום סבב כדי למצוא מסך חדש והחלטתי שאני הולך על מסך LCD ההתלבטות היא כזו מסך של AOC עם זמן תגובה של 12ms מסך של CMV עם זמן תגובה של 16ms אבל לפי המוכר(אז אני לוקח את זה בערבון מוגבל) בעל שיטת תאורה חדשה שבה המנורה היא כמו נחש ועוברת בכל המסך במקום רק בחלק ממנו עכשיו המסך השלישי הוא Hyundai Q17 אני יודע שהוא מעולה וחד מאד אבל לא יצא לי לראות אותו פיזית בשום מקום בעיר שלי(באר שבע) אני גם יודע שהוא יקר משמעותית מהמסכים האחרים שפה (1000 שקל) אבל אם הוא באמת טוב כמו שאומרים אני מוכן ללכת על זה. מה דעתכם? וכמובן אם יש לכם הצעות על מסכי LCD איכותים שמיועדים למשחקים בעיקר אני כולי אוזן תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
I am using LG795FT PLUS, my cuurent setting for the monitor are 1024*768 85HZ... should i increase the HZ to 100HZ, anyway, it has any influence on the frame rate in games ? Thanks! 8)
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
יש לי מאג FD2 מאיפה אני יכול להוריד את הדריברים שלו?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/?article=19278 מישהו יכול להסביר למה משמשת יחידת עיבוד הוידאו ?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ati radeon 9200 se 128 mb או geforce fx5200 128 mb מה נחשב ליותר טוב ? ואיזה הבדל יש במחיר ביניהם ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
חברה חשבתי יש לי ראדון 9200 se ושאלתי את עצמי האם כדי לסיים את חייו או לחיות איתו אם האפשרות היא השנייה אז איך אני היתי רוצה שזה יראה כמו מוות מעומס יתר או משהוא כזה תוכלו לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המסך צריך להיות למשחקים בעיקר ולגלישה באינטרנט, חשבתי על המסכים SONY HS74P או SONY HX73, למרות שהם מסכים רק של 16MS איכות התמונה שלהם נחשבת לאיכותית מאוד, איזה מסך הייתם ממליצים במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך GFORCE FX LE 5700 256 DDR 128 X8AGP TVOUT DVI ב-500 שקל האם הקנייה שלי נכונה? והאם יפעל לי טוב DOOM 3 וכל המישחקים החדשים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אוקיי.. כרגע נשרף לי ה - Geforce 5700LE 256mb עלה לי 623... אני יכול להחליף אותו ... יש אחריות... ואפשר גם לשנות ל- Radeon 9550 256mb בחינם או שאני יכוללהוסיף 380 שקל שהמחיר השלם הוא 1000 שקל.. ל - Radeon 9600XT 256mb כרגע אין לי 380 להוסיף.. השאלה שלי בנתיים מה לקחת.. 5700 שוב?. א 9550... והאם ישתלם לי עוד שבועיים-שלוש להוסיף את ה380... תודה רבה... צ'יקו
-
- 11 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 9700NP 128MB 256BIT, עכשיו אני מיתלבט אם לימכור את הכרטיס להוסיף כסף ולקנות 9800PRO משומש, או להשקיע את הכסף בקירור וליצרוב ביוס של PRO ולעשות עוד קצת OC?
-
- 12 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שלום לכולם קיבלתי 6800LE האם קיים מוד שיוכל לפתוח לי את כל הצינורות?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
-
אהלן amigos עקב צורך בשידרוג כרטיס מסך ניכנסתי למספר אתרי חומרה על מנת להתעדכן ולהגיע להחלטה הנכונה. אני היתמקדתי ב -farcry היות ולמיטב ידעתי זהו המשחק הכבד ביותר ההמיתקדם ביותר שלא בוצעה בו אופטימיזציה לטובת כרטיס זה או אחר נידהמתי לגלות שתוצאות ה- benchmarks לא רק שהן שונות בין האתרים אלא שלעיתים הן מנוגדות בתכלית ובפערים משמעותיים למרות שמדובר באותם כרטיסי מסך ,אותה גירסת משחק אותה רזולוציה ,אותם פילטרים ,אותה גירסת דריברים ואותה חומרה פחות או יותר בימקום להגיע ביתר קלות להחלטה נעשיתי עוד יותר מבולבל ויש לי תחושה חזקה שחלק ניכר מהאתרים או האנשים שמבצעים את ההשוואות האלה הם לא אוביקטיבים ושרוב ההשוואות הן בעצם פירסומות זולות במסווה של תחקירים רציניים לסיכום אני באמת צר…
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אז ככה חיברתי תטלויזיה למחשב והכול טוב כשאני רואה סרט אבל רציתי לדעת אם אפשר שאני יראה גם תאיקונים וכול זה בצורה ברורה כי הרבה פעמים אני צריך לעשות בעמצא ואז צריך להחזיר את התצוגה למסך וכול זה אז בקיצור אפשר לעשות את התצוגה ברורה יותר ואם כן איך
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות 9800 פרו ויש לו אפשרות לקנות אותו עם R360 בעוד 100 שקל. בין ה R350 לR360 מהירויות השעון זהות? כי הוא לא מתכנן אוברקלוק והוא לא בטוח מה כדאי יותר... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני עומד לרכוש בסוף השבוע Sapphire RADEON 9800Pro 256BIT + TWINMOS 512MB DRR 3200PC ב-900 ש"ח, אני קונה ממישהו שאני מכיר - משומש כמובן אך הוא לא משחק בכלל משחקי מחשב (הוא שיחק זמן קצר מאוד ואז החליט להפסיק), אז בעצם החומרה במצב טוב. עכשיו לשאלה: כשקניתי את המחשב שלי לפני בערך שנה קיבלתי 13000 נקודות ב-3DMARK2001SE עם המפרט: AMD 2500, ABIT NF7, TWINMOS 512, RADEON 9700. במשך שנה לא בדקתי את הביצועים בתוכנה הנ"ל שוב, אך בגלל שאני עומד לקנות חומרה חדשה החלטתי לבדוק כדי להשוות עם החומרה החדשה כדי לראות אם באמת יש שוני ושווה לקנות. יצא לי 8500, ירידה של כ-4500 נקודות מאז קניית המחשב. עכשיו, אם אני אשים במקום הראדון 9700 שלי את ה-9800 פרו ועוד 512 ראם נוספים, ההבדל …
-
- 20 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום! קניתי מחשב מאייבורי ללא כ. מסך(כי על כרטיסי מסך הם לוקחים מחירים יחסית גבוהים), וכעת אני תקוע כבר שבוע וחצי עם מחשב ללא כרטיס מסך - כלומר משקולת נייר ממש יקרה. התכנון המקורי היה לרכוש את ה MSI 9800pro (עליו המליצו לי פה בפורום) מKSP, אך התברר שנגמר שם המלאי של כרטיס זה, ובכל חנות אחרת בארץ(ותאמינו לי שבדקתי בהרבה חנויות), והמלאי של כרטיס זה לא יחודש מכיוון שזה לא כדאי לחנויות המחשבים למכור אותו- אבל כרטיס כדאי בהחלט לצרכן. מה שעוד שבKSP(שזו החנות הכי זולה לכרטיסי מסך, ויש מבחר טוב) נגמר המלאי של כל הכרטיסים בצ'יפסט של ATI, והוא יתחדש בתקווה היום או מחר. אז מה אני רוצה? המלצה על כרטיס מסך טוב עם הצ'יפסט של ATI, שישתווה בביצועים(או אף יעלה) לr9800pro, ויהיה באותו איזו…
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איזה מהמסכים הדקים האלה עדיף לשימוש עיקרי של אינטרנט ודברים כאלה, וגם לקצת מהמשחקים החדשים מידי פעם וצפיה בסרטים? LG 1730 S המסך הזה בעל 12m SONY SDM- 73S המסך הזה בעל 16m סה"כ המפרטים דיי דומים חוץ מהזמן תגובה.. אם יש למישהו אחד מהשנים אשמח לקבל המלצות... ומחירים.. תודה אנשים..
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
כבר המון זמן שאני מחפש כרטיס PCI המסוגל לדגום תמונה ברמה בסיסית ביותר 4 ערוצים כרטיסים טובים עולים בסביבות 100-300 דולר בארה"ב : http://shop.store.yahoo.com/insidecomputer/4chpcisusyvi.html וראיתי גם שב-EBAY מוכרים כאלה במחירים מצחיקים של 10$ http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=48634&item=5727567195&rd=1 האם מישהו קנה כזה בארץ ויודע אולי היכן ניתן להשיג ? אשמח לקבל כל אינפורמציה נוספת. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להקליט מהמחשב תצוגה (בין אם זה סרטים או כל דבר אחר) --->לוידאו !! אני הצלחתי להעביר תצוגה לטלביזיה, אין עם זה שום בעיה, אבל כשניסיתי לחבר ת'וידאו ישר ליציאןת המחשב ע"י חיבור מפצל 21 פינים לוידאו, ואת 3 הRCAים חברתי למחשב(2AUDIO , 1VIDEO), אבל זה לא עבד, הוידאו לא הקליט תמונה, ולא הקליט קול! יש למישהו עצה????? (עוד לא ניסיתי להעביר תצוגה לטלביזיה, וממנה להקליט לוידאו)(קצת מתעצל בגלל הסרבול בחוטים + חוסר במרווח) תודה!!!!
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
לא רלוונטי יותר אפשר למחוק! לא הצלחתי למחוק את זה בעצמי
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה. ווהחיבור שיש לי על הכרטיס מסך הוא רק למסך. למישהוא יש רעיון איך עושים את זה? אולי כבל מפצל או משהוא?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
מה אני אגיד לכם, המסך הוחלף... מסך FD2 חדש מהיבואן, ללא בעיות... אין כתם שחור באמצע, אין תשתוש במסך אבל מה כן יש ? יש מסך בינוני, לא חד... ההרגשה כאילו אתה מסתכל על מסך עם גודל פיקסל 0.3. לא יודע אם זה משלוח חדש שנדפק, לא יודע אם השפורפרת זה לא מה שהיה פעם, אני לא יודע כמה MAG חברה טובה אבל מה שאני כן יודע שיש לי עכשיו מסך Mag 796FD 2 והוא לא מסך טוב. יכול להיות שאותו מסך לפני שנה היה איכותי יותר ואנשים שמתלהבים מהFD2 רואים מסכים ישנים יותר אבל לכל מי שרוצה לקנות היום FD2 אני אומר לכם שזה מסך לא טוב ולא כדאי לקנות אותו ות'אמת גם מהLG F700B לא מסך מדהים... דיי דומה לFD2. אני אישית מאוד מאוד מאוכזב מכל השוק של הCRT בארץ ובכלל. פשוט אי אפשר להשיג היום מסך 17" CRT תותח, ח…
-
- 0 תגובות
- 595 צפיות
-