כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי אתמול כרטיס טלוויזיה (pvr 2000) של leadtek, איך אני מחבר אליו את הממיר של יס? יש רק יציאה לאנטנה ועוד יציאה שדומה ל s-video אבל אני לא בטוח שזה s video איזה סוג כבל אני צריך כדי לחבר ממיר?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצטער על כפל הדיונים,השתלטו לי על הדיון הקודם אז ככה: אבא שלי בחו"ל עד מחר ואני מחפש לקנות כרטיס. אני מוגבל קצת מבחינת הספק sst-st50f-es של silver stone 500w לוח אם Gigabyte PA65-UD3-B3 עכשיו בחנות הכי זול הוא ראה את הכרטיס Asus GTX 970 Direct CU II OC עם צריכת חשמל נמוכה, ונכנס לי במארז. האם מחיר של 390$ שאחרי מס של 6% זה 370$, האם זה משתלם? לקנות? לא תיהיה בעיה מישום מקום, כמו לא מתאים ללוח אם או משהו כזה? (בחיבור שלו זה שיכבה כפולה) תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי ת x1950pro עם קירור של Zalman VF700-Alcu fansink עכשיו המאוור מלא באבק מפוצץ ואני לא מבין איך לנקות אותו ואיך בכלל לפרק תכרטיס (המארז nzxt-apollo) בינתיים המשחקים רצים לי עם ריבועים, משולשים בעיות גרפיות וכו'. מה לעשות??!! הורדת מהירות שעון תעזור? איך מנקים? תודה ענקית לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיצר .. אז ככה.. אני מתלבט בין אם לקנות את Geforce6600 GT 128 GDD3 או את ה-6800GT 256 GDDR3 יש לי תקציב לשניהם אבל אני רוצה לקנות עוד דברים חוץ מזה .. השאלה שלי היא האם ה---6600 יחזיק מעמד למשחקים שיצאו בקרוב על ההגדרות הכי גבוהות.. למשל ---ניד פור ספיד..מוסט וונטד.. פיפא 2006 וכו...
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
טוב אז יש לי כרגע במחשב כרטיס מסך GeForce8400 ואני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר חשבתי בהתחלה על GeForce 9800 GT מומלץ לי לקנות אותו??? משחקים יעבדו לי יותר חלק ובאיכות יותר טובה איתו????
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום! יש כל כך הבדל ביניהם?? כי ה 9800 עולה פי שתיים מ 9600 בבקשה עזרה דחופה אני רוצה להחליט מה לקנות תודה רבה....
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
כותרת^^ Geforce 9600 GT 1GB או Geforce 8800 GT 512MB תודה רבה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, הייתי שמח לשמוע חוות דעת האם ההפרש בקניית כרטיס מסך מאמזון או מחנות בארץ שהוא הבדל של כ500 - 600 ש"ח שווה את זה. הייתי מעוניין להתחדש בכרטיס מסך חדש, בעיקר עכשיו שהמחיר של כרטיסי ה GTX 1080 ו 1070 ירדו במחיר לאחר יציאתו של ה1080TI. השאלה האמתית היא האם שווה לחסוך ולוותר על האחריות? הייתי מעוניין לקנות את הדגם הבא: EVGA GTX 1080 Classified / FTW2 שעולה כ2600 ש"ח כלל משלוח ומכס (כ715 דולר) באמזון. לעומת הדגם EVGA GTX 1080 FTW שיש בארץ שעולה כ-3150 ש"ח. או שמא עדיף לקנות אפילו 1070, הכרטיס מיועד למסך ברזולוציית 1440P. אשמח לשמוע דעות. תודה.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, תציאו לי בבקשה מסך עם 21-22 אינץ, גודל נקודה 0.24 ושהיה על 100 תדירות רענון או יותר על רזלוציה של 1280-1024 וכמובן שהיה CRT מצאתי כמה: LG 22' n2200P 22" IIyama Vision Master Pro 513 Flatscreen Diamondtron NF Monitor 22" Samsung 1200NF Diamondtron Monitor Viewsonic CRT P225F 22 איזה מסך יותר איכותי? תודה מראש ההודעה נערכה
-
- 10 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הזמנתי כרטיס מסך GFORCE FX LE 5700 256 DDR 128 X8AGP TVOUT DVI ב-500 שקל האם הקנייה שלי נכונה? והאם יפעל לי טוב DOOM 3 וכל המישחקים החדשים? תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש ברשותי את לוח אם הבא: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=CONROE945G-DVI אני זקוק לכרטיס מסך עם יציאת בHD בתקציב של עד 300 שקל השימוש העיקרי הוא הקרנת סרטים לטלוויזיה ושימושים רגילים במחשב כגון גלישה, משחקים קלים אבל לא הרבה יותר מזה... לפעמיים גם עבודה גראפית אבל לא דברים כבדים שאלה נוספת לידע כללי, הגרסאות של סלוט הPCI-E הן חומרתיות או תוכנתיות?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
שלום קניתי nvidia gtx465 asus והמשחקיםםם פשוט לא זזים ברמה מפחידה כל משחק פשוט נתקעע חייב עזרהה תודה
-
- 7 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי rx460 חיברתי אותו לטלוויזיה ולמסך מחשב את הטלוויזיה לחיבור hdmi והמסך מחשב לdvi. הבעיה שלי היא שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה התמונה יוצאת מהמסגרת בטלוויזיה והzoom משתנה (בzoom אני מתכוון לזה שבוחרים בוודינדוס בקונטרול פנאל 125%,100% ו150%). אבל שאני מנתק את המסך מחשב מהמחשב התמונה בטלוויזיה חוזרת לרגיל ולא יוצאת מהקווים. אני מחפש דרך להגדיר zoom 150% בטלוויזיה ו100% במסך מחשב ולהגדיר שאם מסך אחד מכובה והאחר דלוק אז מזה שדלוק יצא קול. שאני מכבה את המסך מחשב והולך לטלוויזיה הקול עדיין יוצא מהרקומלים usb שיש לי במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תשמעו יש לי כרטיס מסך 260GTX אם 2 יציאות DVI ועוד איזה חיבור {טלויזיה? משהו עגול כזה} קיצר עד היום הוא היה מחובר למסך שלי {LCD 17 של LG} אם מתאם לVGA {הכחול} עכשו חיברתי אותו גם לLCD שלי 32 אינץ' של סמסונג וקניתי כבל DVI-HDMI חיברתי את שניהם לכרטיס והבעיה היא שכול פעם שאני בטלויזיה היא עושה מין צפצופים פצפוצים כאלה ממש חזקים כיאלו משהו מפוצץ בפנים אנ חושד שזה מהרמקולים {נסתרים הדגם הוא A450 סמסונג} אבל הקטע הוא שמתי שאני משתמש במחשב על הLCD שומעים בכלל מהרמקולים של המחשב עזרה מישהו?..
-
- 1 תגובה
- 859 צפיות
-
-
שלום.. לפני שבוע וחצי קניתי LCD חדשה של LG דגם 31R יש לי מתאם מDVI לHDMI עכשיו חיברתי את הכרטיס מסך לLCD בHDMI ופשוט אני לא רואה כלום.. למה זה דגם הכרטיס מסך 9800GTX
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה לציין שאני מתחיל בנושא. יש לי מחשב עם לוח אם אינטל pentium 3 866, ואני רוצה לבצע בו שינויים, להתקין כרטיס מסך(radeon) וכרטיס קול(creative). פתחתי מקודם את המארז של המחשב ויש לי למטה ארבעה כניסות מאורכות כאלה מבריקות לשתול בהם את הרכיבים. עכשיו הכרטיס מסך לפי הנתונים שלו מתחבר לכניסת AGP 8x , הכרטיס קול מתחבר ל PCI, לפי תמונות באינטרנט ראיתי שמדובר על אותן כניסות אז AGP זה בעצם גם PCI ? זו אותה כניסה? בנוסף ראיתי שגם יש AGPX4/X2, איך אני יכול לדעת איזה כניסה יש במחשב שלי(מחשב קצת ישן), אם אני יקנה כרטיס ל AGPx8 ויש לי במחשב x4 זה יוכל להתחבר בכל זאת? תודה רבה
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מחר אני קונה 8800GTS 640MB עכשיו השאלה אם הוא משתלם?? כי ראיתי שה GTS320MB מסתדר יופי יופי איתו וזה אולי פריים בודד שה 640 מגה עוקף... אז עדיף לקנות את ה 320mb ??? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם המשחק ניד פור ספיד אנדרגראונד2! הדרישות המערכת שלי עומדות במשחק!!! ובכל זאת כשאני משחק בו כל פעם אני רק שומע את הסאונד ולא רואה את התמונה!!! - כל פעם כשאני משחק במשחק המסך הופך להיות שחור בהיר וזהו וכל מה שקורה זה רק שאני שומע את הסאונד!!! בבקשה שמישהו יעזור לי מהר אני משתגע מזה כברר!!! :'( עריכה: למי ששאל אותי אם גם במשחקים אחרים אצלי במחשב יש מסך שחור: לא!!!! במשחקים האחרים שלי זה לא קורה!!! ויש לי Directx 9.0c ההכי מעודכן שיש עכשיו ויש לי כרטיס מסך: Nvidia RIVA TNT2 Pro עם כל הדרייברים ההכי עדכניים שיש!! וכל קבצי ההתקנה במשחק הותקנו! בלי שום אף פספוס ובכל זאת זה עדיין מראה לי מסך שחור ואני רק שומע את הסאונד!!! נ.ב תודה רבה למי שיעזור לי!!!
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הכרטיס הנ"ל POWER COLOR HD4850 512MB פתחתי את האריזה שהייתה חדשה לגמריי כולל המדבקות והניילונים עכשיו בחוברת התקנה וגם על הכרטיס עצמו יש מין חיבור לחשמל אני חושב באריזה לא היה שום דבר מלבד דרייבר והכרטיס עצמו באריזה המקורית האם חייב את החיבור הזה שהכרטיס יעבוד או זו אופצייה לחיבור עתידי תודה למי שעוזר אני רוצה לדעת אם להפעיל את המחשב או לא
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה לקנות HD 5450 1GB GDDR3 DX11 DVI HDMI PCI- או GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI ואם אפשר גם איזה חברה ASUS וכו...
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
ATI mobility radeon hd 5400 זה כרטיס מסך חזק ?? שווה לי לקנות אותו ? עם לא אז איזה התקציב שלי עד 1000 שקלים תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-