עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Juke,

אל תצחקו עלי, אני נוב בעניין הזה. יופי, אז רציתי לדעת איך נראה יציאה לטלוויזיה (Tv out) ואיך נראה כניסה לטלוויזיה (Tv in) ובאיזה כרטיסי מסך של תמיכה באחד הדברים האלו.

• 3 תגובות
    • 486 צפיות
  2. מה עדיף? כרטיס דור ישן חזק למשל R9800 פרו או כרטיס בינוני מהדור החדש למשל GeForce 6600 ??

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by Dan4,

תשמעו,אתמול השארתי את האימיול דולק,התעוררתי וראיתי שכל הכחול במסך הפך לסגול,אדום לירוק וכו'.. המסך הוא מאג 786FD זה גורם להפרעות רציניות,איך פותרים את זה? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  4. Started by RazorJunior,

הכותרת אומרת הכל - למישהו פה יש IIYAMA E481S? והוא מוכן לעזור? :s05: שאני אוכל לבוא ולהתרשם מהמסך לפני שאני מזמין מסך ב 4000 שקל "על עיוור"? ואם לא, אז למישהו אולי יש את ה IIYAMA E431S? או את ה VIEWSONIC VP171? כי דיברתי עם היבואן ואף חנות לא מוכנה לשים את המסכים בתצוגה מכיוון שהאחריות מתחילה מיום פתיחת האריזה.... תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  5. הכרטיס שיש לי זה ראידון 9700 פרו הייתי עושה לו סופט מוד בעזרת דרייבר מיוחד לא יודע מה חבר שלי שלח לך באיימל הייתי יכל להפוך לה 800x כמובן זה לא היה הופך אבל היה משפר את הביצועים דרסטיט

• 13 תגובות
    • 853 צפיות
  6. Started by yair23,

קראתי כתבה בגייםספוט על כבלים וההבדלים באיכות ביניהם, בכתבה צויין כבל הקומפוננט שתומך בכמה רזולוציות ואיכות משופרת, מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את הכבל הזה ? ואם ההבדל באמת משמעותי בין הכבלים השונים ? הכתבה : [url=]http://hardware.gamespot.com/Story-ST-13232-947-x-x-x&body_pagenum=2

• 0 תגובות
    • 486 צפיות
  7. Started by pavlo,

אהלן חברה, החלטתי לקנות כבר את הכרטיס מסך עד שאני יקנה את כל המחשב ורציתי לדעת של איזה חברה הכי כדאי לי לקנות... MSI ASUS או חברה אחרת שלדעתכם טובה יותר ? ? ? ? תודה

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  8. http://www.beyond3d.com/#news17745 http://www.theinquirer.net/?article=19403

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. אני מכנן לקנות כרטיס מסך חדש .............. הקטע הוא כזה: אם יש לי AGP X 4 אני יכול לקנות כרטיס של X8 וזה יהיה טוב ? ומה ההבדל בין RADEON9800 128 RAM with 128 bit ל RADEON9800 128 RAM with 256 bit ואם יש לכם חנויות שהם גם זולות וגם אמינות אז בבקשה להמליץ ...................

• 4 תגובות
    • 574 צפיות
  10. אז ככה: המערכת שלי היא P4 2.0 עם 512 SDRAM לוח האם תומך בAGP X4. אני לא רוצה להתרושש איך שאני אקנה את הכרטיס מסך אבל אני מעוניין בכרטיס חזק שיוכל להריץ משחקים גם בעוד שנה+. האם לבחור ב9500XT שהוא מעט יותר זול ו256 ביט או לבחור ב9800PRO שאני לא בטוח אבל נראה לי שהוא 128 ביט? האם אני עושה את השיקולים הנכונים או שה9800P עדיף וכדאי להשקיע ולקחת אותו? חוץ מזה אם תוכלו להמליץ לי גם על חנויות מסוימות לקניית הכרטיסים, או אתרים שיש בהם חומר לעיון נוסף, אודה לכם. תודה.

• 11 תגובות
    • 709 צפיות
  11. שלום amigos הכרטיס מסך הקודם שלי gf4400 הלך בגלל שהיצרן התקמצן ושם מאורר זול שימיו היו ספורים מלכתחילה כך שמיבחנתי לשים היום 2000 שקלים ויותר שקלים על כרטיס מסך מהדור החדש שעלול ללכת בגלל מאורר שעולה מספר שקלים ,נישמע מטורף לכן אני שואל אם ידוע לכם אם בסידרות x800 ,6800 משולבות הגנות שאמורות להגן על הכרטיס בפני כשל של המאורר או בפני עליית חום מוגזמת שקרתה בגלל overcloacking הבהרה: אני מתכוון להגנות כמו שיש לדוגמא בלוחות האם של abit -nf7 מפני שריפת המעבד בגלל כשל של המאוורר או עליית חום לא צפויה

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  12. Started by sblueeye,

שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח בשום פנים ואופן להגיע למצב שבו אני מקבל תצוגה כמו שצריך בטלויזיה - תו"כ עבודה במוד TVOUT. התמונה המתקבלת היא קופצנית מטושטשת ולא מסונכרנת בעליל! :s05: אני משתמש במתאם SVIDEO ל RCA (ארבע פינים בצד ה SVIDEO) וכבל RCA ל RCA (שהוכח שתקין ע"י שימוש ביציאת TVOUT במחשב אחר) למישהו יש רעיון? תודה! רוני

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  13. אם מישהו ראה, אז באיזו חנות?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  14. אני מזמין היום כרטיס מסך מחו"ל ובגלל שנמאס לי לחכות ל- NFORCE4 אני הולך על AGP ועל 9800PRO השאלה שלי, יצא לכם לראות בנצ'ים לגבי עד כמה זיכרון כרטיס מסך של 256 משמעותי לגבי 128 אם בכלל? יש הרבה יותר כרטיסים עם 128 והם גם יותר זולים אבל אני מחפש כרטיס חזק לשנתיים-שלוש הבאות תודה

• 7 תגובות
    • 597 צפיות
  15. Started by gooz,

שלום אני מתכנן לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ששידרגתי ואני קראתי די הרבה בפורום הזה על הכרטיסים העלות שלהם והביצועים אבל עדיין לא הצלחתי להוציא תשובה ברורה על האם הכרטיסי מסך של הדור הישן כמו זה שאני רוצה לקנות R9600XT יחזיקו מעמד די טוב במנועי גרפיקה של המשחקים הכבדים שהולכים לצאת אפילו אחרי HL2 ןDOOM3 האם שווה לי לקנות אותו? או לחכות ממש ממש הרבה זמן עד שיהיה לי אם בכלל כסף לכרטיס מסך יותר חזק מהדור החדש. ואני שואל את זה בגלל שהיה לי למשל ג'י פורס 2 64 בזמנו שהוא היה די טוב ואחרי איזו שנה כבר לא ממש יכולתי לשחק בכלום וזה מבאס :\ האם זה מה שהולך לקרות עם הכרטיסי מסך מהדור הישן? שאחרי תקופה קצרה אני כבר לא יוכל להריץ משחק בצורה נורמלית וחלקה? תודה

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  16. 6200 בעל 4 צינורות עיבור יכול לעבור סופטמוד ולעבוד עם 8 צינורות עיבוד.. ועם עוד אוברקלוק קבלו את התוצאה... השאלה היא מה יהיה המחיר... ואם הוא יהיה נמוך בהרבה מה 6600 [url=]http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.hardwareluxx.de%2Fstory.php%3Fid%3D1225&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools לא הולך לי עם הלינק מנהלים תתקנו בבקשה... :>

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  17. שלום לכולכם אני השבוע עומד להזמין מחשב חדש התכנון במקור היה רכישת R9800pro אך מכיוון ומחירו של נ"ל קפץ לכ-1650 בחנות שממנה אני עומד לקנות וכעת נעלם לגמרי מהמלאי אני ככל הנראה אלך על ה geforce6800 שכן אני לא רואה לרכוש משהו פחות טוב מה-9800פרו וכמו כן איני מעוניין לפצל את הקניה לשתי חנויות. בחנות יש רק שני כרטיסים מסוג ה-6800 הרגיל: הראשון הינו מתוצרת ג'יגהבייט ובעל קירור פאסיבי, אך הוא עולה כ-2100 ש"ח, מחיר שכבר גם מוגזם וגם חורג ביחסית הרבה מהכסף שעמדתי להשקיע במקור השבוע התווסף לחנות geforce6800 מחברת Point Of View ומחירו עומד על 1788 ש"ח: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25&products_id=2531 אני שוקל לקנות את הכרטיס הזה אם כי על ה…

• 11 תגובות
    • 994 צפיות
  18. Started by miki03,

מי מהכרטיסים עדיפים מבחינת ביצועים ואיכות תמונה ?? נא לא להיתייחס למחירים נגיד ששניהם אותו מחיר... מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  19. זה מסך מבית טוב כמו שאומרים נתונים על הניר מעולים כולל DVI רענון 16MS ועוד כל טוב מסך יפה כולל ציפוי זכוכית על הפנל הקידמי דבר שלא קיים באף מסך המחיר כולל משלוח 2200 ש"ח . אני לא חושב שיש מסך שנותן כל כך הרבה עבור מחיר כזה. אז למה הוא לא מומלץ אף פעם? אף פעם לא מדברים עליו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=20597

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  20. Started by evman007,

יש לי כס 5200 pci ורציתי לדעת אם הדרייברים הרגילים של nvidia מתאימים לו או שיש דרייבר מיוחד בשבילו?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  21. לוח אם - Nf7-S2 מה עליי לעדכן ומאיפה בשביל לקבל תוצאות מירביות מהכרטיס מסך ? התקנתי את הדרייברים מהדיסקים , אבל מה להוריד כעת ? ומה עדיף ? Direct3D או OpenGL ?

• 1 תגובה
    • 495 צפיות
  22. Started by giliboy,

אני חשבתי ללכת על LG L1710B מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 917 צפיות
  23. שלום לכולם אני מחפש המלצה לכ.מסך שייתן איכות TV Out איכותית ככל שניתן ובמחיר זול. תודה

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by RadeonXt,

היי , מה דעתך על ה-9250? היכן ניתן להשיג ומהו מחירו? יש הבדל רציני בין ה-9200 ל-9250? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 742 צפיות
  25. Started by Aviram,

יש לי מסך ישן של COMPAQ, לא שטוח, 17 אינץ', בקיצור, מסך לא טוב, והורס את העיניים (אבל מחשב חדש יש לי). יש לי מארז שחור, ולכן אני רוצה לקנות מסך שטוח (לא דק) שחור, 19 אינץ', שעולה בסביבות ה1000 - 1500 ש"ח. מצאתי שני מסכים, מסך מחשב IBM C190 מסך מחשב Philips 109B רציתי לדעת מי מהם יותר טוב ויותר כדאי. תודה.

• 6 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים