כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
רצוי דגם 290 חיפשתי אצל יצרנים שונים ולא נמצא רשום DP 1.2a ,האם יש יציאה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חודש הבא אני מתכנן לרכוש כ.מסך חדש. התקציב שלי מאוד מוגבל, באזור ה 600 שקל. אני גיימר קזואל ואין לי צורך בכ.מסך חזק בכל מקרה, כרגע אני על Intel2500 וזה מספיק לי לרוב המשחקים, ולא לא מדובר במשחקי פייסבוק... אני משחק ב DOTA2, ב CS:GO, DW:U ו - KERBAL SPACE PROGRAM. כולם עובדים על 50+ FPS, כאשר CS:GO הוא היחידי שאני משחק על ההגדרות המינימליות. כמו גם שאני נעלץ לשחק ב WINDOWED MODE כי מסך מלא מעמיס יותר מידי על הצ'יפ הגראפי. בבקשה רק מחנויות עם סניפים באזור חדרה (אייבורי, KSP וכו) ראיתי באייבורי את ה Gigabyte NVIDIA GeForce GTX650 1GB GDDR5 ב 560 שקל ו Sapphire AMD Radeon R7 250X Vapor 1GB GDDR5 ב 590 שקל מה אתם אומרים? עריכה, מצאתי גם את Sapphire HD 7790 1GB GDDR5 ב 590…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לאחר החלפת המעבד מ E2200 ל E8400, המחשב יותר זריז אבל: משחקים אפילו פשוטים מאוד, גוגל ארט במחשב וגוגל מפס באינטרנט עובדים מאוט איטי נתקעים וקופאים. זה נראה כאילו כל דבר שמשתמש בכרטיס המסך לא מתפקד. הסתכלתי על הטמפרטורה במנוחה של הכרטיס-57 פירקתי שמתי משחה טרמית ניקיתי והחזרתי-ירד ל 44 , השיפור בתגובה קל עד מינורי הייתה שגיאה של המערכת nv4 display פעם אחת,כבר אין. סרטונים ביוטיוב ובמחשב ומשחקי פלאש באינטרנט הכל עובד ללא בעיה. כשנכנסים אפילו ל LFS(משחק מאוד בסיסי), התפריטים עובדים בסדר וכשבאים להתחיל לשחק הכל נתקע ומרצד, מצורפת תמונה ממה שקרה בתוכנה GOOGLE EARTH: יש למישהו מושג מה קרה לכרטיס מסך? אני כמעט בטוח שלא פגעתי בו בזמן החלפת המעבד, …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני כמה ימים את ה R9-290 TRI-X 4GB OC הורדתי את הדרייבר 14.6 BETA ואני פשוט לא מקבל שום ביצועים ההפך ב BF4 יש לי 35-55 FPS ב WATCH DOGS תקיעות ובכלל FPS שלא קרוב אפילו למה שאני אמור לקבל.. יש למישו פיתרון למה זה קורה? המערכת שלי בכללי היא : INTEL CORE I5-2500 3.3 GHZ 8 GB RAM R9-290 TRIX 4GB OC WIN7-64BIT תודה רבה לעוזרים. - - - תגובה אוחדה: - - - ניסתי גםמ עם דרייבר אחר של 14.4 אמור להיות טוב אבל זה לא עוזר
-
- 139 תגובות
- 23.6k צפיות
-
-
שלום אנא המליצו לי על כרטיס מסך בעל הספק נמוך. נכון להיום יש לי 7750 HD עם 1GB וחשבתי לשדרג. תקציב. כמה שפחות ולא יותר מ600 שקל.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס ששימש בעבר לכרייה מ PLONTER R9 280X http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SR928X3GD5DXOu עכשיו יש אחריות יצרן של שנתיים וחצי, ורשום שזה שופץ על ידי היצרן כלומר תוקן. אני מאוד נמוך בתקציב ובשבילי זה נראה כמו הזדמנות לכרטיס מסך חלומי. מה אתם אומרים? בנוסף אני יכול גם להכניס R9 290 למערכת השאלה עם זה יעבוד עם הספק כח. http://www.tms.co.il/preview/spec/xhjbme4w מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪55 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד כ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לפי מה שנראה באתר שלהם הכרטיס יוצא ועוד איך. יקררר! 3000$+ מפלצת! לפי מה שהם אומרים זה מעין מישמש שמיועד לשחקני 4K (העשירים) מצד אחד ומאידך לשוק המקצועי להקמת שרתים עם דיוק כפול משוחרר. מה אתם אומרים? "Today, we unleash the fastest and most advanced graphics card we’ve ever made: the NVIDIA GeForce GTX TITAN Z. A technical masterpiece, designed from top to bottom for record breaking performance, the innovatively-designed GTX TITAN Z has 12 GB of 7 Gbps video memory, 5,760 CUDA Cores, and twoGK110 GTX TITAN Black GPUs to power 3840x2160, max setting gaming experiences in the latest and greatest games." "For researchers scientists and CUDA developers, GeForce GTX TITA…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אז עכשיו שיצא Watchdogs החלטתי שהגיע הזמן לשפר קצת את המחשב שלי. כרגע יש לי מעבד Intel Core i5 750 @ 2.67GHz, 4GB Ram ddr3 GIGABYTE GA-P55-US3L וכרטיס מסך GTX 260 אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, מסך חדש (שלי די ישן וקטן) ולהרחיב ל-8GB ראם. יש המלצות לכל אחד מהם? מוכן להשקיע עד 2000 שקל בערך תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וצהריים טובים! בקרוב אני טס לארה"ב ולכן אני שוקל לשדרג את כרטיס המסך (או לשדרג את היכולת הגרפית של המחשב במערך) כרגע אני בעל: gigabyte radeon hd 7970 windforce 3x שאר המפרט: i5 3570k 3.4 Ghz (3.8 with boost) Noctua nh-d14 Asus p8z77-v (LGA1155) G.skill 2x8GB ddr3 1333Mhz Gigabyte Radeon HD 7970 3GB gddr5 OC Hitachi deskstar 7K1000.D 1TB 32MB Samsung 840 series 2.5 Inch 250GB SSD Sony nec optiarc AD-7280S DVD Seasonic SS-850HT 850W (active PFC) Antec P280 ATX mid tower black case (הוספתי שני מאווררים מקדימה המכניסים אוויר) windows 8.1 pro 64 bit קודם כל אני סבור שהחומרה בארצות הברית יותר זולה ולכן אני שוקל בכלל לשדרג את כרטיס המסך. רציתי …
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מחפש כרטיס למשחקים [FPS בעיקר אם זה משנה] כמו BF3/4, COD GHOST וכדומה... תקציב של בערך 400.. [TABLE=width: 660] [TR=class: sh-tr, bgcolor: #F0F8FF] [TD=colspan: 4]Intel® Core i3-4130 CPU @ 3.40GHz לוח אם gigabyte H81M-D2V 4gb ram ddr3[/TD] [/TR] [/TABLE] אני לא מחפש את הביצועים הכי טובים בעולם.. העיקר שירוץ בלי לאגים מבחנתי גם על בינוני.. חשבתי על gtx 650ת מה דעתכם? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם פעם ראשונה אי פעם שאני מנסה להריץ משחק (watch dogs) והוא לא נותן לי בכלל להפעיל אותו - בדר"כ הפעיל לי הכל על איכותיות בסיסיות אבל לפחות הפעיל בכמה שיותר זול אני מתכוון לכמה שיותר זול.. סטודנט תפרן המפרט הנוכחי זה i5 3470 4GB seasonic 430 s12ii והכרטיס הנוכחי HD4670 השאלה ההתחלתית היא איזה כרטיס (הכי טוב) הספק הזה יוכל לסחוב? ראיתי את הכרטיס הזה במציאון של KSP http://ksp.co.il/?uin=21717 האם הספק יריץ אותו? בעקרון לא הייתי רוצה להגיע לתג מחיר הזה - אלא יותר לכיוון ה400-450 לכל היותר אין לי בעיה עם מוצרי יד שנייה, ebay וכ"ו.. אשמח לעזרה תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מתלבט בין דגם הR9 280x sapphire vapor x oc לבין הgtx 770 Asus Direct CU II oc אני משחק על רזולוציית FHD לרוב ולכן השיקול פה הוא בעיקר בגלל הזיכרון שמכילים שני הכרטיסים הכרטיס של amd 3 gb ושל nvidia 2gb עכשיו ממה שהצלחתי לקרוא ולהבין במשחקים כמו watch dogs לזיכרון הזה יש השפעה משמעותית מאוד על הfps הממוצע בהגדרות גבוהות אבל אני לא חושב שחכם לתלות את הקנייה שלי במשחק אחד. לדעתכם בטווח הארוך של השלוש שנים הקרובות עדיף לי לקחת כרטיס עם זיכרון יותר גדול כי לכיוון הזה עולם המשחקים הולך? או ללכת עם הכרטיס של אנבידיה שבהרבה מובנים הוא גם יותר חזק מהכרטיס של amd. זקוק לעצות והמלצות תודה לעוזרים
-
- 39 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה אני מתעניין במעבר למסכי 2-4K כרגע יש לי זוג 760GTX 2GB גרסה WF OC וממה שהבנתי ב 4K במשחקים הם לא יתמודדו כמו שצריך ואצטרך להוריד בהגדרות פרטים ב 2K הבנתי שגם כן לא אצליח להריץ עם כל הפילטרים במשחקים כמו FAR CRY 3 וכל השאר החדשים. חשבתי למכור את הכרטיסים ולקנות זוג 760 אותה גרסה רק עם 4GB זיכרון. האם בגרסה הזאת לא אצטרך להתפשר על הגדרות ? ב 4K? ב 2K אני די בטוח שלא אצטרך להתפשר
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס חדש (נקנה לפניי פחות מחודש), הכל עובד בסדר גמור, לא מתחמם במשחקים, אחלה ביצועים. קניתי את הכרטיס הזה בתור תחליף ל- HD7870 TX ושם לא הייתה הבעיה. אבל מידי פעם כשאני מאתחל את המחשב המסך לא נדלק (למרות שהמקלדת דלוקה) ואני צריך לעשות אתחול פיסי... ואז המסך נדלק והכל סבבה. זה קורה באופן קבוע לפניי התקנת הדרייבר, וכשהדרייבר מותקן זה קורה מידי פעם, בעיקר אחריי שינויים בהגדרות או התקנות שדורשות איתחול. המסך: viewsonic VX2370 חדש ואין איתו תקלות.
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. קודם מפרט i5-3550 8 גיגה זיכרןם wd black edition 1T לוח אם של גיגהבייט Motherboard Name Gigabyte GA-Z77-D3H hd 7870 crossfire ghz edition saphire משום מה המשחק רץ לי אותו דבר בין אם זה כרטיס בודד בין עם זה קרוספייר אשמח לשמוע דעות לגבי או האם יש פיתרון כלשהוא משום שאני לא מצאיתי בגוגל זום אזכור לנושא חוץ מזה שהמשחק כבד תודה מראש לעונים סליחה על שגיאות למיניהם אני מהאיפון
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. לצערי הרב נשרף לי הכרטיס מסך היום.. היו לי קווים מוזרים על המסך ולא הייתי יכול לשנות רזולוציה- נתקעה על 600x800. הבעיה נתפרה שהעברתי לכרטיס מסך המובנה. אז החלטתי לרכוש את הכרטיס:Gigabyte GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP ורציתי לדעת אם תהיה איזה בעיה עם ההספק של הספק או כל בעיה אחרת כמו חוסר מקום במארז. מפרט המחשב: מעבד: Intel core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 קירור למעבד: Arctic cooling Freezer 7 Pro rev.2 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H זכרון: G.Skill 2x2GB DDR3 1333Mhz + זכרון: G.Skill 4x4 1333mhz sniper dual channel דיסק קשיח: Samsung spinpoint F3 1TB 7200 RPM 32MB כרטיס מסך: Gigabyte GTX460 1GB GDDR5 מארז: Ante…
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש עם הנתונים הבאים: ספק כח real 500w מעבד 3.20Ghz i5 4570 זיכרון 8GB דיסק קשיח 500gb (זמני).. והכרטיס מסך כרגע הוא GT630 Nvidia המחשב מיועד לעבודות גרפיקה חזקות (אפטר אפקט) שאלתי היא, האם כרטיס מסך מסוג GTX560 יכול להתאים לי לצרכים של הגרפיקה (כולל עריכה בתלת מימד)? אני יודע שהכרטיס לא הכי חדש אבל הבנתי שיש לו נתונים שלא מביישים כרטיסים שעולים פי 2 ויותר ממנו. תודה לכל מי שיכול לעזור.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש. ואני רוצה לקנות כרטיס מסך מתאים, לא משנה בכמה כסף. אני לא רוצה להחליף שום חלק במחשב גם לא את הספק כוח. חשוב לי גם לוודא שהכרטיס יכנס למארז.. רוצה לשחק במשחקים כבדים כמו WATCH DOGS יש לי מסך אחד DELL 2410 משחק בריזולוצית FULLHD צירפתי את המיפרט. תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי. אני בקרוב קונה כרטיס מסך מסוג radeon r9 290 של amd. רציתי לדעת אם יהיה צוואר בקבוק עם אחד מהמעבדים הבאים: i5 2310 i5 2400 i5 2500 מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. רציתי לדעת כמה יעלה לי לשדרג מחשב על מנת לקבל ביצועים טובים במשחקים חדשים שיוצאים כיום (כלומר - הגדרות הכי גבוהות על רזולוציה מקסימלית) המפרט שלי: מעבד i5-3570 לוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H ספק Seasonic 520 כרטיס מסך gforce 660ti זכרון 8 GB RAM זה המפרט המלא שנקנה בזמנו מTMS: http://www.tms.co.il/preview/spec/3emh7rf2/1 אני מקווה שפתחתי את הדיון במקום המתאים כי לדעתי הרכיב שהכי רצוי לשדרג כרגע זה כרטיס מסך, אבל אני גם חושב (תקנו אם אני טועה) שאם משדרגים כרטיס מסך רצוי גם לשדרג מעבד. אני משתמש במסכים 23 אינץ לגלישה ו40 אינץ לגיימינג וסרטים על 1080P
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך היום וצמצמתי ל-3 אופציות ורציתי להתייעץ אתכם איזו הכי עדיפה: Gigabyte 7970 3GB OC ב-1189 ש"ח Sapphire R9 280X 3G DDR5 VaporX OC ב-1200 ש"ח Sapphire 7950 3G DDR5 Dual-X Bulk ב-950 ש"ח הייתי די נעול על הראשון. אבל האופציה השנייה מפתה (אם כי אני לא בטוח אם הקירור של הגירסא הראשונה יותר טוב או של השנייה) ויש את האפשרות האחרונה שפשוט חוסכת כסף. האם ההפרש בביצועים שווה את תוספת הכסף? על מה הייתם הולכים?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נתקלתי בדיל נחמד ביותר, הכרטיס הנ''ל ב750 שקל. עכשיו שאני חושב על זה ה6850 שלי כבר צריך מחליף... אמערכת שלי היא כזאת [h=3]AMD Phenom II X4 955 לוח אם של גיגה ביט, לא זכור לי דגם מדוייק אבל אנילא חושב שזה ישנה... אם צריך אני יבדוק. HD 6850 4 GB ראם seasonic s12 620W bronze עכשיו כמה שאלות: רכישה כדאית לאומת השיפור בביצועים? הספק שלי יחזיק אותו? הבנתי שהוא די אוכל חשמל בעוד חמישים שקל אני יכול להביא את גירסת הOC, שווה? רשמים,בעיות,המלצות, דברים אחרים שיש לכם להגיד בעד ונגד הכרטיס, בבקשה אני ישמח לשמוע[/h]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום, אני שוקל לקנות את המסך הבא: Philips 23.6 247E4LHSB הכרטיס מסך שלי זה nVIDIA GeForce 8500GT מה אומר שאני יכול או להתחבר PCI לכרטיס מסך או HDMI דרך ה לוח אם, והשאלת שלי הן : א. האם המסך הזה מומלץ ? ב. האם הכרטיס הזה מאפשר צפיה ב HD . ג. מבחינת חיבורים , מה עדיף לי ? או שבכלל מומלץ לרכוש כרטיס מסך חדש ?הדבר החשוב לי ביותר זה איכות הצפיה HD השימוש שלי במחשב זה תכנות בלבד (לא משחקים). תודה
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-