עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך 7950 HD מחירו מאוד גבוה ולפעמים נפלתי בכרטיסים שנתנו לי איכות תמונה לא טובה ובעיות טכניות רבות עם הציוד שלי . לכן שאלתי האם אתם מכירים חנות שאני יכול לקנות כרטיס זה בכסף ואם לא מתאים לאחר יום להחזירו ולקבל זיכוי ??? אני חייב לומר שבמוצרים אחרים יקרים הרבה יותר ניתן להחזיר מוצר ! אם הלקוח לא מרוצה ממנו

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכם ! מדובר במסך שני שאני רוכש בפרק זמן של חודש הראשון היה מאג MS776 היום קניתי LG עם יציאת DVI דגם L1730B 12 MS אלה שמכירים את המסך המדובר אני אשמח לקרוא את הביקורת שלכם על המסך הנל,יתרונות וחסרונות וכו למרות שאני לא רואה חיסרון כלשהו בדגם הזה,רק שאין בו רמקולים מובנים וגם קצת עבה ביחס לLCD אחרים (כ 4.5 סמ עומק) רב תודות מראש !

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Boomer,

רציתי לדעת אם אתם ממליצים עליו. ועוד משהו, מה ההבדל בינו לבין ה-T910BU שגורם להפרש מחירים של כ-250 ש"ח? המסך ישמש ליישומים רגילים ומשחקים בעיקר. F900B T910BU

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by ns,

רציתי לקנות גי פורס 4 טיטניום 4200 128 דידירם . יש לי מחשב פנטיום שלוש 500 מגה הרץ 384 אס די רם ווינדוס אקס פי , האם הכרטיס יפעל טוב ???

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. שלום לכולם :smoke: הגיע הזמן לספר קצת על הרקע של הסיפור שלי: כבר שבוע שהמחשב בתיקון, ביום רביעי הוא חזר פועל. כנראה בעיות תוכנה. חצי שעה אחרי חיבור המחשב לחשמל, וסיור באתר לראות מה חדש, היתה הפסקת חשמל. אחרי כמה דקות החשמל חזר, וכשהפעלתי את המחשב נראו פסים מוזרים על המסך. הכרטיס מסך נדפק (Leadtek Geforce 4 TI 4200 128 MB). היום יום חמישי נסעתי אל פנדה שם קניתי את הכרטיס (ולא כל כך קשה למצוא את הבית...) כדי לקבל את האחריות שלי. כמובן הם בדקו את הכרטיס וגילו שבאמת יש בעיה, והם מוכנים להחליף לי אותו אבל יש רק בעיה אחת: הכרטיס לא במלאי ואני אצתרך לחכות לפחות חודש עד להגעת המלאי החדש. אני כמובן לא יכולתי לחכות חודש ולכן ביקשתי אלטרנטיבה. הם הציעו לי את הLeadtek A280 LE TD GeF…

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by AmitDanan,

שלום אני מחפש כרטיס מסך למטרת גיימינג מבית ניוודיה רצוי כמה שיותר זול שיפעיל לי מסך 23 א'ינץ בפול HD בהגדרות גבוהות עם טיפה היסתכלות לעתיד כלומר שיהיה מספיק חזק למשהו כמו השלוש השנים הבאות, תודה.

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. קודם כל יש לי מערכת דיי סבבה שסוחבת הכל בלי בעיה אבל אני רוצה להתקדם לכרטיס חזק יותר והמעבד שלי כרגע ב4.0GHZ אז חשבתי למה לא לשים כרטיס כזה אז השאלות שלי העם הספק שלי יחזיק מערכת כזאת ? האם יהיה לי צוואר בקבוק ? יש לי כרגע מסך 20 על 1680X1050 עם 2MS שהוא דיי סבבה עם כרטיס מסך כמו HD4870X2 אני יראה שיפור או שצריך גדול יותר כי בקרוב אני קונה גם מסך 22 עם FHD שזה 1920X1080 ואז אני בטוח שהכל יעבוד כמו שצריך אבל עם המסך הנוחכי אני יוכל לשחק בלי בעיות ? טוב אז אותם השאלות כעיקרון איך הכרטיסים GF9800GX2 או HD4890 יעשו תעבודה על המערכת שלי ? עם מישהו לא מבין למה הם בימקום HD4870X2 או HD5850 זה ביגלל חוסר בכסף אז עוד פעם מה יהיו הביצועים לעומת ה260GTX שלי ?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by kobi,

יש לו 128MB והוא של LEADTEK מישהו יכול להגיד לי כמה הוא שווה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TimoTy,

יש לי התערבות עם חבר!! עזרו לי !!

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום, אני מעוניין לעשות שדרוג לכרטיס המסך ויש לי ספק של אנרמקס 400W כפי שכתוב האם אוכל להתקין כרטיס PCX - GeForce PX7950GX2 או שעליי לשדרג את הספק לשם כך?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by itay127,

אני צריך כרטיס מסך בסביבות ה900 שקל, למשחקים, לא לתוכנות גרפיקה! שלא יתחמם שלא יעשה רעשים, ושיהיה הכי משתלם במחיר הזה בקיצור! ומהחנות הזאת http://skypc.co.il/ תודה רבה לעוזרים! (אני קונה מחשב חדש ומתלבט איזה כרטיס מסך לשים בו)

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by gil_elgazar,

שימוש למשחקים בFH יש לי מסך מחשב 21" וlcd של lg בגודל 32" אני לרוב משחק על שניהם.. יש לי ספק כח טרמלטק 600W חשבתי על הכרטיס 5870 או על 6850 של ג'יגבייט עם אוברקלוק. או יש באיביי hd4870x2 שהוא ישן מאוד אבל שמעתי שהוא טוב ב-200 דולר.

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by yossi126,

הכרטיס מומהר ומגיע עם קירור של Accelero וזה נראה לי הכרטיס הכי זול שראיתי של 9800GTX+ יש סיבה לא לקנות אותו? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Ido.G,

ראיתי שמוכרים בגולדופ GF FX 5700 (דגם 5700V) של פאליט (ולא, לא איכפת לי לקנות פאליט, הכרטיסים שלהם לא משהו מיוחד אבל הם עושים את העבודה) ב 490 שח בערך. אני חושב שזה דיי משתלם..... בסך הכל כרטיס סביר ודיי זול.מה אתם חושבים? עוד בעיה היא שבסדרות האלה יש אלף גרסאות לכל כרטיס.... ויש כאלה שהם פתאום LE ו 64 ביט ואני לא ממש מכיר את החנות ולך תדע אם לא פתאום תקבל כרטיס עם ממשק זיכרון של 64 ביט או זיכרון במהירות 400MHZ וכו'......... אתם מכירים אותה או משהו? עריכה: דיברתי איתם והם טוענים שזה 128 ביט.

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by ilanb0,

לפי המפרט שהצגתי כאן ומלץ לי בפורום על הכרטיס הנ"ל המיועד לאפשר לשחק ב - mess affect 3. להזכיר: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Conroe BOX , לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L, זיכרון: 1GB DDR2-667Mhz איך יהיו התועלות של הכרטיסיםsapphire HD 6670 1GB GDDR5 , או Sapphire HD 6750 1GB GDDR5 ? הם זולים בכ – 200 ש"ח מה – 6850.

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by ghreg,

שלום לכולם יש לי 6950 שנפתח ל 6970 בערך מי שהוא נפתח יש תופעה לא מובנת שנכנסים למשחק אחרי כמה זמן הוא פשוט מפצל תמסך לשניים ידעתי שאני לא צריך לעבור ל ATI סתם...... או אוליי באמת נכון עזרה בנושא מאוד תעזור תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. עד כמה אתם מרוצים מרמת הידע ומהעזרה הנתנת בפורום? נא לא להפוך סקר זה לסקר ספאם תודה =]

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. המפרט הטכני שלי הוא כזה: כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD 4870 X2 2GB מעבד intel core 2 CPU 6600 2.40GHz ספק כח Thermaltake ToughPower 750W לוח אם Gigabyte 965P-DS3 (עובד עם PCIe 1.0) כונן קשיח Western Digital WD250KS-00MJBO ATA זיכרונות 4GB DDR2 800MHz התקנתי את הדרייבר של סדרת 4800 מהאתר של ATI... הציונים שקיבלתי מ-3DMark06 הם: SM2.0 Score - 3324 SM3.0 Score - 3390 3DMark Score - 6646 כאשר בתוצאות שאמורות להיות לכרטיס מסך שלי על פי tomshardware הם: SM2.0 Score - 9502 SM3.0 Score - 11781 3DMark Score - 24412 אני יודע שלוח האם שלי עובד עם PCIe 1.0 בלבד ושכרטיס המסך עובד עם PCIe 2.0 אבל ממה שראיתי בתרשימים באינטרנט ההבדלים צריכים להיות זעירים אם כרטיס המסך נאצץ לרדת לרמת P…

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by שלמה הדג,

הזמנתי מחשב ובו כרטיס מסך 6800GT של ג'יגהבייט. והיום אמרו לי שהמאווררים שלהם כושלים מהר ואי אפשר לסמוך עליהם. רציתי לדעת אם לשנות את ההזמנה כל עוד אפשר. - תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by DoctorSuS,

אני קניתי לאחרונה שני משחקי מחשב חדשים: שר הטבעות- הקרב על הארץ התיכונה 2 וטיטאן קווסט. שניהם ניראים ממש מלבבים, אבל פתאום גיליתי שהכרטיס שלי בכלל לא תואם (geforce 4 Mx). ברשלנותי קניתי משחקים שאינם מתאימים לדרישות המחשב שלי. כל כך קרוב אבל כל כך רחוק... לכן פניתי לפורום זה בבקשה ממכם שתעזרו לי עם בחירת כרטיס המסך. אין לי מושג בדברים כאלה והדבר היחיד שבו אני יכול לעזור לעצמי הוא בהשוואת מחירים. אז אנא... המליצו לי על כרטיס מסך שיתאים לתקציב של אבא קמצן (עד בקירוב ל-300 שקל), ולדרישות הבאות: כרטיס מסך תומך פיקסל שיידר 1.1 - ג'יפורס 3/רדאון 8500 ומעלה (לא כולל MX) אין לי מושג מה זה פיקסל שיידר ובדיקה אמרה לי שאין לי את זה כלל... תודה. תודה רבה. תבורכו.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. איזה לדעתכם הכרטיס מסך שנתן את הכי התמורה למחיר למשחקי מחשב? כזכור לי מי שהיה באמת להיט זה ה-8800GTS, שנחשב אז לכרטיס בינוני פלוס שנתן הרבה תמורה למחירו. הסיפור שלי: *לי היה כרטיס מסך של אנוידיה, ה-FX5200 שנחשב לכרטיס מסך מאוד חלש ופופולארי אך לא הוא לא היה סוחב... *היה לי את ה-X1900XT ששילמתי עליו 2800 ש"ח!!! כשאז ATI הוציאה את זה, זה נחשב לאחד הכרטיסים החלומיים שיש בשוק, אך הוא לא נתן את התמורה למחיר הגבוה כל כך וכמובן המאוורר שלו היה נשמע כמו סילון והיה מרבה להוציא חום. *היה לי את ה-HD4850, אחד הכרטיסים שנתנו את התמורה למחיר, אבל לא הכי הכי לדעתי. *היה לי את ה-4870X2 שנחשב לכרטיס מפלצתי, 2 מעבדים גרפיים, הוא לא נתן את התמורה למחיר אך מצד שני, הוא גם לא היה יקר מידיי...…

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by idan007,

יש לי X1950PRO של POWERCOLOR ורציתי לדעת אם זאת תוצאה סבבה, מישהו יכול להגיד לי?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. כרטיס מסך עם קומפוננט היכן יש ( מסדרה האחרונה של נבידיה ) פלח שוק גבוהה 570 ומעלה או 470 ומעלה

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by evman007,

אני מתכנן לקנות תוך יומיים את הכרטיס הבא: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2731 מה דעתכם עליו? אפשר לפתוח צינורות? אפשר נתוני מהירויות כי לא מצאתי.... תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.