עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. וחשוב לי מאוד מאוד שיתמוך בDX9 תודה לעוזרים

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by windshear,

שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס מסך הזה : RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB הוא עולה ב- KSP כ-1500 שח האם לקנות אותו ? האם יש כרטיס בטווח מחירים הזה שיותר טוב מה-RADEON 9800 PRO ? תעזרו לי זה די דחוף תודה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by alon83438,

אהלן! רציתי לשדרג קצת תמחשב, והכרטיס מסך שרציתי לקנות הוא רדיאון 9200 ויוו. נאמר לי שויוו זה כאילו וידיאו אין (כמו כרטיס טלויזיה) אבל הסתכלתי בתמונות על הכרטיס וראיתי רק יציאות סטנדרטיות (טי וי אאוט, יציאה למסך ודיויאיי) אז מה זה בעצם vivo?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by אוריפ,

עבדו על חבר שלי, והוא קיבל עם המחשב החדש שלו את הFX5200 בתצורה של 64 ביט. כבר אמרתי לו שהכרטיס לא משהו, אבל אני רוצה לראות עד כמה הוא גרוע, כי כבר אמרתי לו שיתכונן להחליף את הכרטיס... כבר אמרתי לו להוריד 3DMARK03 ולהגיד לי כמה יצא לו, אבל זה קרה רק היום... בכל מקרה, יש לכם הערות מנסיון אישי (לא משמיעה מאנשים אחרים) או קישורים לסקירות (לא, לא מצאתי בגוגל). תודה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by se7en,

בשעה טובה המחשב החדש שלי מורכב ורץ. וכמו שהבטחתי הנה התוצאה של ה-3dmark2001se. רק הדריברים מותקנים כרגע אז כנראה שהתוצאה תהיה יותר נמוכה אחרי כל ההתקנות. המפרט שלי: AMD ATHLON XP 2000 Transcend 512 mb DDR 2700/333 (Samsung Chips) Asus A7V333 ASUS V8460Ultra - GeForce 4 Ti 4600 HERCULES - Game Theater XP Dragon DA-01BLD Full Tower Antec TruePower 480 Watt התוצאה מספקת?

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  6. בבקשה תכתוב את הפרט שלך ואת ספק הכוח שיש לך זה חשוב מאוד כי אני סובל מתקיעות במשחקים ואני חושב שזה קשור לספק כוח לי יש ספק 300 וואט אבל לא מאושר על ידי AMD והוא בא עם המארז שיש לי שהוא די פשוט

• 20 תגובות
    • 3.7k צפיות
  7. Started by R.E.L,

יש לי כרטיס מסך ge force 2 mx 200.....תצחקו תצחקו.... :'( שאני משחק את המשחק אני חייב לשחק על .....תחזיקו חזק 800 על 600 16 ביט צבע אחרת זה איטי! זה נורמאלי!?!?

• 20 תגובות
    • 4.1k צפיות
  8. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

אני פונה אליכם בזעקה גדולה!!!!!! תעזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יש כאן בנאדם נורמלי שיכול לתת חוות דעת מקצועית על 19" CRT?! לא משהו בסגנון... LG שולט, IIyama יביא לך בג'ננה... חוות דעת מקצועית אני מבקש, תודה, תבורכו.

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום! יש לי את הכרטיס הזה ואני בכלל לא מרוצה ממנו!!! ורציתי לדעת מה קורה איתכם.... תודה!

• 20 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. Started by KoM,

מה אתם אומרים על ה-CATALYST החדשים של ATI ? הם באמת סוףסוף מה שכחינו לו כזה הרבה זמן מהחברה ? מישהו ניסה אותם ?

• 20 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by KoM,

מעולם לא התעכבתי על זה הרבה, אבל שמתי לב שיוצא לי לכבות ולהדליק את המסך המון פעמים ביום, האם כעיקרון זה מזיק או לא ? זה יותר טוב מהשארתו פתוח ?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. Started by AK,

שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע לחו"ל וחשבתי לקנות שם את הכרטיס הזה(120$ אם אני לא טועה). הורים שלי לא ממש בטוחים שזה טוב לקנות בחו"ל ומציעים לי לחכות עד חודש נובמבר ולראות אם המחיר יפול עד מתחת ל600 ש"ח אז השאלה שלי אליכם היא: האם שווה לי לקנות בחו"ל ב120$? ועוד שאלה: האם המחיר של הכרטיס יכול ליפול מתחת ל600 ש"ח עד לחודש נובמבר בתודה מראש. ארטיום קוזיק

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. ואם זה בחנויות רגילות - אז מישהו יכול להמליץ לי על חנות זולה?

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by marking,

אני צריך מהר משהו דחוף ב1000 שקל או משהו כזה, אני צריך לשים משהו שיחליף את 460MX ושתהיה לו יציאה לTV... אז חשבתי ללכת על הכרטיס הזה ואני רוצה שהוא יחזיק משחקים עד לפחות שלוש חודשים עד שאני קונה את R300 ומעביר את הרדאון 8500 למחשב השני... למי יש ניסיון עם הכרטיס הזה מהחנות הזאת? כי מחר או מחרותיים אני מזמין... אני לא רוצה לחכות בשביל R300 אני רוצה משהו עכשיו שיסחוב משחקים ש460MX לא סוחב... אני לא עושה OC... אז אני לא רוצה סומה... ולמי שיש ניסיון עם החנות, תוך כמה זמן מגיע המשלוח? (לת"א) נ.ב המערכת של המחשב השני היא:מעבד AMD 1600+ (כלומר 1400) וזיכרון פנימי PC 2700 256 DDR... ומשום מה MX יש בעיות עם לוח של אסוס... (מסכים כחולים בלה בלה בלה...) ואם יש למישהו עוד הצעות…

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by COLIO,

שווה לי לקנות: msi geforce 4 4600 128 mb ddr video in/out tv out dvi ב:2147 ש"ח?

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. Started by MDK,

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by 123456789,

??? ??? ??? למרות שאם אני אקנה את הכרטיס הזה אין סיכיו שאני אפילו היסתכן לעשות oc אני שואל פשוט מסקרנות. נ.ב: מנהל יקר: מצטער ששמתי אותו בפורום מעבדים ולוחות אם חשבתי שזה פורום oc (קורה) וכשניסיתי למחוק את ההודאה כבר הספקת להעביר אותו.

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by BONO,

איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בתקציב של 2500 שקל ומטה חשבתי על GAINWARD GF4 Ultra750 XP 128MB GOLDEN SAMPLE מה אתם אומרים כדאי לי לקנות אותו או שכדאי לי לחכות כי עומד לצאת כרטיס יותר טוב זה די דחוף לי אז אם אתם יכולים לענות לי מהר זה יהיה מצוין עוד התלבטות שלי היא עם לקנות כרטיס של nvidia or ati נ.ב חשוב שיהיה vivo בכרטיס ותשתדלו לציין מאיפה לקנות אותו

• 20 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום לכולם לפני כמה ימים מכרתי את ה ati tv wonder ve שהיה לי כמה שנים טובות בגלל איכות תמונה .. עבודה .. וקריסות בxp ןwin2k ב98 הוא עובד מצוין לכן אני מתעניין כרגע בכ. טלוויזיה פשוט זול וטוב ( the 3 magic wods ) :elkgrin: ובעיקר תמיכת דריוורים ותוכנה לכיוון עדין של התחנות ... לati שהיה ברשותי לא היה כיוון עדין וזה היה חיסרון גדול מאוד אף כי איכות התמונה היתה מהמעולות שראיתי לכ. טלוויזיה אם אפשר אז לא flyvideo .. לא אוהב אותם האפשרויות שיש לי קרוב הם: pinnacle remote + capture creative tv card לינקים לכרטיסים המוצעים לקניה בחנויות בארץ יקובלו בברכה תודה

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  20. Started by asnast,

כאשר אני מריץ 3dmark 2001se אני מקבל תוצאה של 12100 האם זו תוצאה טובה למערכת כמו שלי

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by shyimo,

קיבלתי 9117 נקודות ב- 3dmark אבל לפי מה שהבנתי עם מחשב כמו שלי אני אמור לקבל תוצאה גובהה יותר חבר שלי עם מחשב כמו שלי וכרטיס מסך חלש יותר משלי קיבל יותר נקודות איך זה יכול להיות....??? הנה קישור לתוצאה: http://service.madonion.com/servlet/Index?pageid=/orb/projectdetails&projectType=6&projectId=4349868

• 20 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by BobCaT,

זה הגיוני שמחשב כזה יוציא ציון של 9670 בערך ב3d mark 2001se מפרט: מעבד: p4 2200 לוח אם:p4t 533c כרטיס מסך:asus ti4400 זיכרון: pc 800 לא יודע איזה חברה אבל ההיטסינק בצבע כסוף אם זה עוזר? אם זה טוב אז בסדר אם לא יש דרך שהוא יוציא יותר? תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by Nitro Viper,

הנה הכרטיס : Gigacube Radeon 9600 Pro C3 128MB DDR 256bit (6L PCB) Retail Video Card אני לא מבין כל כך מה כל זה אומר. רציתי לקנות 9500 PRO אבל כבר לא מוכרים אותו באותה חנות, אז רציתי חדכת אם משתלם לקנות אותו ואם הוא יותר טוב/פחות טוב מ R9500 PRO . תודה לעוזרים!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by hagay,

שווה? כלומר כדאי להוסיף את ה200 שקל ולקנות את ההרקולס? או שזה אותו כרטיס? לי פשוט נמאס כבר מהgeforce 3 ti 200 הישן הזה.. כזה איטי זה לא יאומן.. אז אתם אומרים שוה? או כדאי לחכות לגי פורס החדש ? למרות שאני חושב שהוא יעלה איזה 3000 שקל.. למרות שאני מעדיף את נוודיה מאשר את ati ..

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.