עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ob,

אתמול שרפתי את ה4850 בזמן שניסיתי להתקין עליו S1 . בכל מקרה רציתי לדעת האם עדיף קרוספייר של שני 4850 או 4850X2 ? שהוכרז על תאריך יציאה ב12 לאוגוסט . (כמובן הדעה שלכם תהיה על פי השערות)

• 19 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by EAD,

מישהו ראה כזה ביקורת או דבר? שלושה כרטיסי 4870 בCF ? או נניח שלושה ששניים בX16 והשלישי בX4 (לחישובים פיסקילים וכו'). או שיכול לתת דעה לגבי זה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  3. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל בא 1200 למסך 22 הכרטיס מסך שמיעוד למישחקים כבדים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  4. עדיפות למחיר סביר ואיכות ואנא הסבירו לי את המפרט הטכני מו קונטרס גודל נקודה מומלץ וכו'. תודה.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  5. ???

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by nec_000,

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Cooler-Master,

בזמן האחרון כמעט כל משחק שאני משחק לאחר כמה דקות המחשב נתקע ומקפיץ לי הודעת שגיעה שקשורה לVPU Recover ואני כבר משתגע ולא יודע איך לפתור את הבעיה הזאת. וחשבתי שאם אני יבין בכלל מה זה הVPU RECOVER הזה יהיה לי יותר קל לנסות לפתור את הבעיה הזאת. אז מישו יכול לתת לי הסבר על זה בבקשה?

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך g force gtx 460 וטלוויזיית hd ready 22 ואני משתמש בווינדוס 7 אולטימט לטלוויזיה וגם לכרטיס מסך יש חיבור hdmi אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל ה hdmi רואים באיכות ממש גרועה הכרטיס הגרפי מותקן והורדתי את כל הדרייברים שיש ניסיתי לסדר את הרזולוציה עם התוכנה של nvidia וגם עם ההגדרות של הווינדוס אבל הרזולוציה שהוא ממליץ 1920 על 1080 1080P משבשת את המסך לגמרי והופכת אותו לקטן ובלתי ניתן לקריאה וכשאני מעביר אותו לרזולוציה של 768על 1024 המסך מטושטש מעט ולא צלול לטלוויזיה אין יציאת dvi אם אני יקנה מחבר DVI-HDMI ויוציא DVI מהמחשב ויחבר אל ה HDMI של הטלוויזיה זה יפתור את הבעיה??? כל עזרה ומציאת פתרון אחר יעזרו לי מאוד תודה רבה!!!!!

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  9. שלום, שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן ! לפני שקניתי מחשב חדש, חבר של אבא שלי אמר אחרי סוג של בדיקה שההבדלים בין כרטיסי מסך(בלי קשר לזכרון המובנה עליהם) הם לא משמעותיים הבנאדם הזה מבין הרבה במחשבים לפי מה ששמעתי. והדבר הזה גרם לי לחשוב, למשל 7600GT מבית nVidia, משתמש ב10% ממנו(כל מה שאני אומר זאת השערה) וכל כרטיס אחר ככה. וההבדל היחיד שמגדילים את היכולת שלו בכרטיס שיצא אחר-כך למשל: nVidia GeForce 7950GTX שהוא יותר חכם אבל עדיין יוכל להשתמש רק ב10% ממנו, כי אם ישתמש ביותר הוא ישרף, או שיקרה לו משהו דומה ? אני מזכיר שכל מה שאני אומר אלה השערות. אז מה אתם חושבים ? אני צודק ? מה משמעות הדבר שההבדלים קטנים ?

• 12 תגובות
    • 875 צפיות
  10. ב RSM מוכרים את 5870 ב 1063 ב TMS מוכרים 6950 ב 1389 מה עדיף?[br]פורסם בתאריך: 26.01.2011 בשעה 16:20:22 6950 שווה את הפרש?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. רזולוציה 768X1366 <==== הרזולוציה של המסך . http://video.org.il/product.asp?productid=374 רזולוציה 1280X1024 <===== הרזולוציה העדיפה על ה - 7800GT של לידטק אתם חושבים שבמשחקים המסך יתעוות או משהו כזה ? .. הוא יהיה מחובר על DVI

• 5 תגובות
    • 690 צפיות
  12. היה בסדר אחרי שכיביתי את המחשב זה פשוט נעלם(כבר פעם שנייה) והפרופילים לא עובדם אני לא יודע מה לעשות... בבקשה עזרה...

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by The Unknown Artist,

אפשר חוות דעת?

14. שלום לכולם אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני אנסה בכל זאת-רציתי לדעת איזו תוכנת מדיה סנטר נחשבת לאיכותית ,יציבה ופונקציונלית (מה אתם אומרים על בוקסי) ובנוסף אשמח להמלצה לכרטיס טלויזיה טוב ומה אני צריך לדעת לפני שאני קונה אחד כזה (מה התכונות ובשביל מה זה טוב בעצם) (האם ה4890 יכול לשמש בתור כרטיס טלויזיה?) אשמח לתגובה בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  15. Started by orenash,

איך אפשר לקבל מידע לגבי פונקציות של כרטיסי מסך כמו VIVO DVI ועם איזה כרטיס אוכל לשלב שתי מסכים לעריכת וידאו התקציב הוא עד 900 ש"ח. מה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  16. שומעים אתם יכולים להביא לי איך ניראה האריזה של אסוס של הכרטיס מסך GTX 570? הוא הביא לי הכל אם אריזה סגורה לגמרי הכל היה סגור היה לי את כל החיבורים שיש שם .. אין מצב שזה משומש אבל עדין..אם אתם יכולים להביא לי איך נראית האריזה של אסוס של הכרטיס הזה אני אשמח קניתי מבן אדם...פרטי. שקנה מספקים

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  17. אמנם היתה הדלפה ראשונית מאתר chiphell לפני כשבוע בנושא זה, אך מאז עברו קצת מים. ההדלפה הראשונית היתה מעט מבולגנת, אולי בכוונה אפילו, ונראתה לא בהכרח אמינה. אך עתה יש קצת יותר סדר וגם שכל, כך שיתכן ומדובר בהחלט בהדלפה רצינית. עושה רושם שיצור מסחרי המוני ובמחיר משתלם ב- 20 ננומטר, עודנו רחוק מאיתנו, אולי קצת יותר ממה שחשבנו תחילה. בנוסף לחץ מצד נוידיאה בהשקת סדרה 700 עושה אף הוא את שלו, כך ש- AMD לא תשאר חייבת ותוציא ממש בזמן הקרוב (בלית ברירה עדיין ב- 28 ננומטר) את סדרה 8000 ל- desktop. וזו הסכמה הכי עדכנית שמצאתי: HD 8970 - 2304 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2.0, 48 ROP, 6 GB GDDR5, 384 bit memory (1100 / 7000) for USD 600. HD 8950 - 2048 sp, 3 geometry engines, 8 ACE 2…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by x-pac,

חבר שלי רוצה לקנות מסך CRT הוא גיימר כבד והתקציב 1000 והוא רוצנ 17 אינץ

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. שלום קודם כל תודה , (את הכרטיס הזה קניתי לאחר עיון בפורום הזה) הכרטיס עובד על לוח GA-945GM-S2 של GIGABYTE עם מעבד Core 2 Duo 6400 ורציתי לחבר את הכרטיס לטלויזה ,לטלויזיה אין כניסת S-Video ולכן אני מחבר לכניסה רגילה. ניסיתי להבין איך מגדירים את הטלויזיה דרך ה Catalyst Control Center שמכיל מלא תפריטים והגדרות וזה ממש מסובך, תודה מראש יהודה

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  20. Started by אבירן,

אהלן חבר'ה קודם כל זה אתר פצצה אני לומד ממנו הרבה יישר כוח! רציתי להתייעץ איתכם בשני נושאים: 1.כמה שווה הכרטיס מסך שצירפתי בתמונה? 2.האם הוא מתאים למחשב i5? *הבנתי שהוא דורש ספק יותר חזק ממה שיש לי,כלומר דורש בערך 500 וואט. האם אפשר להחליף את הספק שיש לי בספק חזק יותר מבלי לפגוע במחשב? תודה ענקית לעונים! - - - תגובה אוחדה: - - - אם אין תמונה אז רק אוסיף שהכרטיס מסוג Gigabyte gtx 560 TI

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  21. אין מה להוסיף.

• 2 תגובות
    • 519 צפיות
  22. בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה

24. Started by sos!!!!!,

עם אני יחליף ללוח אם שתומך cf אני יוכל לחבר איזה hd 4850 שבה לי(אחד שכולל oc) או בדיוק אותו דגם (כולל קירור) אני לא אולך לשעות את זה עכשיו אני רק רוצה לדעת כרגע יש לי hd4850 עם הקירור הכחול של ספיר (הדגם השקט)

• 8 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by bad-sector,

הוא זול מאוד והוא 8MS... מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.