כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
שלום , יש לי את הלוח אם של אינטל D975XBX2 עכשיו , יש פה איזה משהו שנקרא קרוספייר , רציתי לדעת עם אני יכול לחבר פה שתי כרטיסים של Nvidia 8800 ב SLi ? זה תומך ?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הטמפרטורות של הכרטיס הם 79 במנוחה אני יודע שזה נורמלי ואצל כל הכרטיסים זה ככה אבל זה בגלל הדרייברים הדפוקים? לשנות את זה(מהירות FAN)? חברה תעזרו לי אני בפניקה
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו - 1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ? 2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI** 3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ? אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את הבעיה הזאת עם הכרטיס מסך הזה RADEON HD 2900XT כרטיס מסך אחר עובד מצויין זה בעיה 100% עם כרטיס מסך בדקתי כבלים אין כבלים נפוחים יש למישהו פתרון לזה חוץ מלקנות חדש?
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?ai=2058041 והשאלה שלי אם הוא תומך MCE? אם לא, מה אפשר לעשות כדי שיתמוך בMEDIA CENTER? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום4 3GHZ, זיכרון 1024 DDR400 של סמסונג, לוח ASUS P4P800SE, וספק כוח די חדש של 520W. קניתי אתמול 7800GS, ולפני כן היה לי 9600XT, קיוויתי לראות שינוי גדול בביצועים במשחקים, אך לא קיבלתי שום שינוי. התוצאה שקיבלתי ב- 3DMARK05 היא 5400. מישהו יכול לתת לי סיבות או רעיונות למה הביצועים לא השתנו, ואיך אני יכול לשפר אותם? תודה לכל עוזר.
-
- 46 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אתמול קניתי את הכררטיס hd 4650 של ג'יגהבייט ומסך LG W2042T לאחר שחיברתי את הכרטיס למסך, לא ראיתי תמונה. עכשיו אני מחובר דרך הכרטיס שמובנה לי על הלוח אם. מה אני יכול לעשות? ניסיתי לחבר ישירות וגם דרך המתאם שהגיע עם הכרטיס. תודה.
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך connect 3d hd4870 512 mb לאיזה גודל מסך הוא יתאים? 22 זה טוב או 20? ולמישהו יש מסך מומלחץ?? תודה
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
יש לי Radeon 3850 HD 256mb ורציתי לשאול אם כדאי לי לקנות עוד אחד ולעשות SLI או לקנות אחד אחר יותר חזק והאם זה משנה איזה חברה הכרטיסים. מפרט: לוח אם: p35-ds3p מעבד: E4500 2.2GHZ ספק:500W
-
- 7 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מתכנן לקנות מחשב למשחקים וצריך עזרה בקשר לבחירת כרטיס מסך. המחשב עם מעבד AMD64 3200 VENIC , לוח אם ASUS A8N-SLI PRIMEUM ו 1GB DDR 400MHZ. רוצה כרטיס מסך חזק שיתאים ל SLI כמובן עם לפחות 256 מגה ביט, מהדגמים של 6800 ו7800, רוצה הכי חזק שאפשר אבל שהמחיר יהיה סביר . התקציב הוא גמיש אבל לא יותר מ-2000 שקל. בצודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום אני משחק במשחקים שדורשים גראפיקה גבוהה כמו cs ואני רוצה להריץ את המשחק על האיכיות גראפיות הכי גבוהות. השאלה שלי היא אם הכרטיסי מסך Geforce 7600GT ו-Geforce 7900GS יכולים לספק לי את האיכיות גראפיות האלה ואם כן אז איזה מהם יכול לספק לי איכות יותר טובה? תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסים מסך, עכשיו ברור לי שהראשון הוא יותר טוב, אבל מה ההבדל בניהם ? יענו זה ברור בזיכרון אבל מה זה עוזר לי? וזה שווה את ה250 שקל הפרש? כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX RADEON HD2900PRO 1GB VIVO GDR4 HDMI Dual DVI Retail ¤1767 כרטיס מסך: SAPPHIRE ATI Radeon 2900PRO 512MB HDMI VIVO - Retail Dual DVI - SX29P512VH ¤1500
-
- 6 תגובות
- 501 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אני צריך את ההצעות שלכם... ברצוני לקנות את כרטיס המסך : Hercules 3d prophet Radeon 9600 pro מה יש לכם להגיד על הכרטיס מסך הזה ולגבי הדגם של חברה זו. נ.ב ! אל תציעו הצעות לכרטיסי מסך אחרים מפני שאני סגור על קניית כרטיס מסך ראדון 9600 אך אם יש חברה אחרת יותר טובה ויותר משתלמת או משהו אנא הגיבו.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לאחר התקנה מחדש של הווינדוס והתקנת הדרייבר של כרטיס המסך ניסיתי לאפשר צפייה של סרטים בטלויזיה כמו בעבר אך ללא הצלחה. במסך ההגדרות של כרטיס המסך ניתן לראות כאילו הכבל שמחבר בין המחשב לטלויזיה מנותק (מצורפת תמונה) אך זה לא המצב. ניסיתי להתקין מספר דרייברים שונים אך ללא תועלת. ניסיתי להפעיל את המחשב כשרק הטלויזיה מחוברת אליו אך גם לא הייתה תמונה בטלויזיה. אודה אם מישהו מכיר את הבעייה ויודע איך לפתור אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
האם הכרטיס gtx285 מתחבר ללוח אם הזה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1816&CatCode=543 אני צריך להזמין את הכרטיס מחר מחול
-
- 2 תגובות
- 570 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס המסך NVIDIA GTX460 , יש לי מסך SAMSUNG 2333HD. אני לא מצליח להבין למה כל פעם שאני מחבר את המחשב בכבל HDMI האיכות יורדת לגמרי, רואים באיכות של שנות ה90'. יש לציין כי החלפתי כמה סוגי כבלים של HDMI, כך שהבעיה לא בכבל אולי בהגדרות של הכרטיס. עוד דבר שיש לציין, כשאני משתמש בכבל VGA פשוט האיכות טובה מאוד. אני רוצה HDMI כי הוא מעביר לי גם תמונה וגם קול. אם מישהו יוכל לעזור אני אודה לו מאוד.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלווווווווווום הקשבתי להצעתכם וקניתי בסופו של דבר את כרטיס מסך R9600XT256 MB עד עכשיו לא היה לי אפשרות לבדוק אותו על משחקים אבל יש לי שאלה קטנה בקשר למשחק COUNTER STRIKE אחרי שהתקנתי את הכרטיס המשחק לא עובד לי על רזולציה של 1600על 1200 ובכרטיס ה G FORCE4 440 הוא עבד מצוין ומשום מה אני לא מצליח להגדיל את גודל המסך עצמו הוא אומר לי שאני במקסימום של הגודל
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות ari radeon 9800 pro 128mb 256bit ב700 ש"ח?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיהיה ברמה גבוהה ויעלה עד 900 שקלים אולי טיייפה יותר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם.כפי שחלקכם הגדול שמע החלטתי לרכוש לפני שבוע את הHIS X1950PRO כרטיס באמת באמת מרשים בגודלו ובגודל גוף הקירור המתוכחם שלו עם צלעות קירור(בקרוב תמונות). לפני שרכשתי אותו שאלתי כמה חברי פורום וותיקים אם כדאי את גרסת ה512 ואמרו לי שלא כי יש לו חיבור 6פין מקדימה שבא ישירות מהספק וקשה להשיג ספקים עם החיבור הזה.... שתי שאלות: 1.לספק שלי ?HEC380W אין בוודאות את החיבור הנ"ל(שהוא חיבור חשמל שבא ישירות מהספק),אז קניתי מחבר (מתאם)בין 12V ל6פין של הכרטיס 2.בכל מקרה התכוונתי לשדרג לENRMAX LIBERTY 400W כי רובגם הגדול מאוד המליץ לי עליו פה ושהוא יחזיק לי את כל המערכת יפה(מתוכנן OC צנוע וחמוד) שאלתי היא האם יש לכרטיס של HIS מנורות LED כלשהם כמו לHIS הישן שלי והאם יש אפשרו…
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך מדגם [b]ASUS 1. 2900XT 512MB GDDR3 Video Memory : 512MB Engine Clock : 740MHZ Memory Clock : 1.65GHz (825MHz DDR3)x Memory Interface : 512-BIT 2. 8800GTS 640MB GDDR3 Video Memory : 640MB DDR3 Memory Clock : 1.6GHZ (800MHZ DDR3)x Memory Interface 320-bit Engine Clock : 500MHZ אני מזכיר שמודבר על דגמים של ASUS
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
השבוע אני קונה ב"ה מחשב חדש P4 3.0 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE ABIT LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II ואני מיתלבט בקשר לכרטיס מסך ביינתים חשבתי על הדגם הזה Sapphire (ATI) X800GTO 256MB DDR III, PCI-E יש כרטיס עדיף עליו בתקציב הנ"ל? ומה ההבדל בינו לבין הGTO2?
-
- 13 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מדגם: nvidia riva tnt 2 model 64/model 64 pro האם הוא טוב? איזה דריברים הכי מומלצים שלו? ומה קצב הריענון המומלץ לשים? תודה למי שיעזור!..