עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by pilotkevin,

שלום כולם, יש לי מחשב לא יודע מה אבל אני מסתדר, העניין שהמסך כבר לא כמו שהיה פעם --- הוא כהה (אך כבר מצאתי פתרון לזה), מפיק איזה קול גבוה כמו שלפעמים יש באוזניים ולעתים קרובות (שבעבר לא היה) הוא מרצד בצורה מפחידה, כלומר התצוגה מתנהגת כמו ערוץ בלי קליטה בטלויזיה. אני מפחד בגלל שבמחשב אחר היה לי מסך שהתנהג באותה צורה ופתאום מת. עכשיו, חשבתי לקנות מסך חדש, לאו דווקא למשחקים, העיקר שיחזיק הרבה זמן ויהיה נורמאלי+. קודם כל יש את השאלה של איזו חברה, כי אני באמת לא מבין בזה בכלל. ושנית, יש את הדילמה של איזה סוג, CRT או LCD: מצד אחד, 19'' גדול יותר ויש יותר מקום לתוכן בכלל (יתרון שבא עם כל מסך גדול) אבל מסך CRT שכזה ייקח לי יותר מדי מקום על השולחן, שאין לי (עכשיו זה בערך אפס…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. שלום לכולם... חבר שלי עומד לקנות מסך חדש 17" שטוח כמובן ועומד לבחירתו שני מסכים מצויינים: 17" LG F700P NEW Flatron Monitor + USB Hub או 17" CTX PR711F Flat Trinitron Monitor השאלה שלי היא כמובן מה יותר עדיף ומה יותר טוב (שניהם כמעט אותו מחיר) והאם גם ה- CTX יש לו USB! תודנ רבה לכל העוזרים...

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  3. Started by oppxp,

שלום לכולם לצערי הרב הלך לי המסך 17" ORTECH עכשיו אני מעוניין לקנות מסך חדש 19" עד 2000 ש"ח השאלה איזה מסך הכי טוב שכדאי לקנות (אם מישהו מכיר איזה השוואה של מסכים אם אפשר את ה-LINK ) בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  4. Started by Gangster,

אני רוצה לקנות מסך דק 17 איזה הכי מומלץ וטוב??? התקציב שלי הוא 2000 שקל ולשימושים מישרדיים לאינטרנט וכו' תודה!?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  5. Started by Gangster,

יש לי תקציב של 1500 שקל למסך מחשב LCD 17 תודה !

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by dogday,

אני צריך מסך שטוח 17" עד 850-900 שקל ולא טיפה יותר {עדיף שיהיה כסוף אבל אם לא לא נורא}. תודה לעוזרים!!! ;D

• 12 תגובות
    • 768 צפיות
  7. Started by N.S,

17" CTX FP705 FLATRON Monitor או sony cpd-E220/E220E

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by brk2k,

צריך עזרה בקניית מסך טוב במחיר עד - 750 שקל. נ.ב. יש לי כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו תודה לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 566 צפיות
  9. Started by infer73,

טוב, אבא שלי ביקש ממני לעזור לו, הוא מעוניין לקנות מקרן נייד (כזה שאפשר לחבר למחשב ואז רואים על הקיר את מה שהמסך מראה) הוא מעוניין במשקל מינימלי, מכיוון שהוא נוסע הרבה וזה חשוב לו שהוא יהיה קטן וקל משקל, כדי שלא יכביד עליו הוא מעוניין לקנות בארה"ב (כי הוא גם ככה נוסע, ואני משער שזה יותר זול שם) עקרונית יש לו זמן בניו-יורק לקנות את זה, אבל אם אין חנות בניו-יורק שמוכרת אז אפשר גם לשלוח את זה לקרובים שלנו (הם גרים ליד מיאמי, פלורידה) ואז הוא יאסוף את זה משם. התקציב הוא בסביבות ה800$, כמובן שעדיף כמה שפחות, אבל לא להתפשר על האיכות יותר מדי מצאתי למשל את המקרן הזה: http://www.sharpusa.com/products/ModelLanding/0,1058,1399,00.html בסביבות ה850$, מה אתם אומרים עליו? הבעיה זה שאנ…

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by DoMiNioN207,

היי כולם אני רוצה לקנות עט גרפי..(זה שמציירים איתו בפוטושופ ) אבל הבנתי שזה עולם שלם שכמו כול מוצר יש לו תכונות משלו וכמובן פלוסים ומינוסים רבים רציתי לשמוע דעה ממישהו שיש לו עט גרפי שימליץ לי על דגם מסויים כול מי שיכול לתת לי המלצה על דגם מסויים או אפילו על חברה מסויימת ככה שהחיפוש שלי ייתקצר השקעה משוערת : 300-400 שח יש פה בכלל למישהו עט גרפי ? תודה על העזרה

11. שלום לכולם. רציתי לשאול איזה hd4850 512M יותר טוב? של חברת GIGABYTE או של חברת SAPPHIRE? או של MSI? ואיזה דגם בדיוק עדיף במסגרת של כ 900 ש"ח תודה המפרט- מעבד E8500 זכרון - 2GB 800MHZ אני משחק ברזולוציה 1024*768

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by dj shay 30010,

שלום לכולם מחר אני צריך ליקנות Radeon 9800 של Gigabyte מה יותר טוב ה PRO או XT במה הם שונים

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  13. Started by The Man123,

אני צריך עזרה בלקנות את הכרטיס מסך 7600GT מKSP במחירון של החברה באינטרנט יש הרבה מאוד כרטיסי מסך שנקראים 7600GT ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות אז אם מישהו מוכן בבקשה להיכנס לKSP ולבדוק לי מה הכי מומלץ לקנות כרטיס מסך 7600GT בבקשה ! זה חשוב מאוד בבקשה תעזרו לי נ.ב בבקשה תרשמו לי מה שבדיוק רשום בKSP כאילו תעתיקו

• 15 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by or775,

היי צריך עזרה בקנית כ.מסך עד 700 ש"ח יש לי מעבד P4 3G אינטל 90NM 530 1MLGA775 לוח אם אסוס P5P800 SOCKET 775 חיבר AGP תודה למי שעוזר

• 12 תגובות
    • 651 צפיות
  15. תראו, אני מראש אומרת.. המחשב שלי די ישן ולצערי רק בעתיד אוכל להחליפו מכל מני סיבות כספיות אז בבקשה תנסו לקחת בחשבון את מה שיש ולייעץ לי בהתאם לכך (ולא לייעץ לי לקנות מחשב.. לדוגמא נתקלתי בהערות כאלה בעבר) אני עם מעבד : amd athlon 64 processor 3000+ 1791mhz זיכרון : 512MB לוח אם: ms 7093 ובו יש כרטיס מסך מובנה : ati readon express 200 series דיסק קשיח כרגע 80 ג"ב. אני אמורה לקבל השבוע מסך 24" של סמסונג - T240 וכנראה שהתרגשתי מדי.. כי נכנסתי לבעיה קלה, והיא מתמקדת בכרטיס מסך ככל הנראה. הבנתי שיש צורך לכניסת כרטיס מסך של pc express וזה הבנתי שיש לי, אך אמרו לי שיש "גירסא 1" או משהו בסגנון, ושזה יעבוד אבל לא אופטימלי.. (מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה הכוונה?) והדב…

• 10 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by asaf20,

היי.. אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב ואשמח לקצת עזרה.. המפרט שלי הוא : מעבד : amd athlon 64 3000+ 2000 mhz זיכרון : 1024 mb לוח אם : ASUSTek K8V-X כרטיס מסך : ATI RADEON 9600 SE שמעתי על הכרטיס Sapphire ATI Radeon X1950 PRO אני לא ממש מבין בזה אז כמה שאלות א.הכרטיס מתאים למחשב שלי ? (או שצריך להחליף עוד דברים..) ב.הוא טוב בהרבה מהכרטיס שיש לי כרגע ? ג.הוא מומלץ או שעדיף משהו אחר ? התקציב הוא בסביבות המחיר של הכרטיס שרשמתי אין לי שום ההעדפות כל שהם אני אשמח להצעות.. ד.אני צריך כרטיס שיחזיק לי קצת זמן מעמד ולא להחליף שוב.. נ.ב. אני חדש באתר ולא מבין בזה אני מבקש סליחה עם עברתי על איזה חוק (כל אתר והקטעים שלו..) או טעיתי במשהו.. תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  17. Started by Hitman_47,

היחלתתי ליקנות מחדש חדש ואני רוצה כרטיס מסך חדש משהו טוב איזה מומלץ? הסכום עד 3 אלף גג ! תודה מראש

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by BlackTalon,

אהלן, אחרי הרבה זמן שלא הייתי פה אני שוב כאן וצריך עזרה. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחקים שיחזיק מעמד הרבה זמן בגלל שהכרטיס שלי כבר לא משרת ת'מטרה... אני מדבר על סכום של 600-900 ש"ח תעיפו מבט במפרט מחשב שלי (שכל חלק בו הוחלט ע"י הותיקים שביניכם!) כדי שתוכלו לענות תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 965 צפיות
  19. Started by darkangle,

אני בונה מחשב מחלקים והגיע הזמן לקנות כרטיס מסך למישהו יש איזה עצה? המגבלה שלי עומדת על סיבות ה450-500 ני"ז אם מישהו מבין טוב בכרטיסי מסך והוא יודע אם radeon 7500 הוא כרטיס טוב? תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 973 צפיות
  20. אני מטלבט בין plait fx6800gs 256mb 128bit מחיר 702 שקל או Gigabyte GeForce FX7600GS 256mb 128bit מחיר 723 שקל מה ביניהם יותר טוב למשחקים? אם יש לכם עוד הצעות בסביבות המחיר הזה תגידו לי

21. הזמנתי ליפני שעתיים את הLEADTEK FX5200 256MB DDR 128BIT AGP ב-385 ש'ח מנעה מחשבים איך הוא מריץ GTA Vice City או GTA San Andreas ויש לי אפשרות להחלופו לאיזה כרטיס מסך כדי לי להחליף ? דרך אגב סכום התקציב הוא 450 ש'ח !! תודה לכול העוזרים

22. Started by ravid,

רציתי לקנות את הredon 8500le של giga-byte ב722 שקל בפלונטר אבל כבר נעלם להם המוצר מהאתר(כנראה תעו במחיר) איפה אני יכול למצוא את אותו מוצר במחיר דומה? (אין כאן שום פרסומת!) נא לא לשכוח את התקציב שלי!

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. צריך:כרטיס מסך בעיה:תקציב 700- נ.ב.:נא לרשום מקום

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום חברים . אני מעונין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי . מפרט טכני למחשב שלי . לוח אם asus z170-A מעבד I5 6600K זיכרונות 8X2 G.SKIIL כרטיס מסך 960 GTX 4G G1 ספק כוח 750 W תקציב לכרטיס מסך חדש 1000 שח . אשמח לעזרה לאיזה כרטיס מסך לשדרג . תודה

25. היי. נדפק לי הכרטיס מסך הישן (GeForce 550 Ti) ואני מחפש חדש. טווח מחירים 1000-1200. מצאתי בטווח הזה את geforce 960 החביב ומולו את R9 280X של AMD.בכמעט כל המבחנים והביקורות R9 מנצח אבל מצד שני גם קראתי שלא כדאי להשתמש בכרטיסים של AMD לעריכה (CUDA וזה) בעיקר עובד עם תוכנות של אדובי (פרימייר ואפטר אפקט).יש למישהו הערות והשגות בעניין? המלצה ספיציפית לאחד הכרטיסים הנ"ל או לכרטיס אחר במחיר הנקוב יתקבלו בברכה. חשוב כמובן שיוכל להריץ במקביל לפחות 2 מסכים (אופציה לחיבור של שלישי בעתיד תתקבל בברכה) תודה

• 0 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים