כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
מה עדיף ? 5850 או 6850 והאם אני חייב להחליף את הספק הג'נרי של 500W?
-
- 6 תגובות
- 782 צפיות
-
-
קירור נוזלי למעבד מדגם Corsair Hydro Series H100i Extreme דיסק קשיח Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Intel Core i7-4770K Haswell 3.5GHz Box Asus דגם Maximus VI Extreme צ'יפסט Z87 תושבת 1150 זכרון Corsair Vengeance Pro 16GB DDR3 1600MHz דגם CMY16GX3M2A1600C9R קיט של 2 יחידות מארז Corsair דגם Graphite Series 600T Mesh צורב Asus דגם DRW-24D3ST ממשק SATA כרטיס מסך EVGA דגם NVIDIA GeForce GTX770 Classified 4GB אני אשמח לקבל הצעות לשיפורים .. ספק כוח Seasonic 860W פלטיניום יש לי כבר + ssd intel 330 180giga אני מתלבט על כרטיס מסך יש דגם NVIDIA GeForce GTX770 OC DC2 2GB GTX770-DC2OC או שעדיף לקחת evga אני מקבל איתו 4 GB
-
- 1 תגובה
- 891 צפיות
-
-
נתונים: מעבד E8400. לוח אם g31m4. רם- 2X1GB. כרטיס מסך - הבסיסי. ספק - EZCOOL 450W. בעיקרון הכרטיס מסך הקודם היה ATI SAPPHIRE HD6790 שהיה כרטיס מסך סבבה עד שלאחרונה משחקים כבדים וחדשים, ברזולוציה הכי גבוהה לא פעלו עליו. ולאחרונה, בלי קשר, הוא נהרס. אז החלטתי לקנות כרטיס חדש. דיברתי עם חבר והוא הציע לעשות שדרוג כללי למחשב, להחליף לוח אם (הוא אמר שהוא יכול להשיג אחד טוב ב250) להחליף כרטיס מסך (הוא הציע Geforce GTX 660 - בסביבות ה1000 שקל) להחליף ל4GB זיכרון, ולהחליף ספק. בעיקרון התקציב הוא 1000 שקל להכול, אבל אם אתם חושבים שזה שווה חריגה של איזה 500 שקל מהתקציב המקורי, תגידו למה. ואם יש לכם הצעות אחרות, תרגישו חופשי להציע. תודה רבה, חג שמח!
-
- 3 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום אני חדש באתר ויש לי שאלה ?.. אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב הנייח שלי למשחקים ובכללי. המפרט: ultimate windos 7 ,64 operating system זיכרון מותקן : 4 גיגה מעבד: אניטל i3 לוח אם גיגהבייט pci express האם Gainward Nvidia GeForce 620GT 1GB DDR3 יריץ לי משחקים משחקים חדשים בלי בעיה והאם במחיר 270 שקל זה שווה או משהו אחר עדיף אשמח לעזרה תודה רבה מראש!!!
-
- 3 תגובות
- 925 צפיות
-
-
שלום חברה אני צריך כרטיס ל PCI-E יש לי 1200 שקלים בעיקר למשחקים קיבלתי המלצה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=479135 יש לכם עוד הצעות? מפרט(כולו) : Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4400 BOX AM2 Energy efficient 65Watt ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 5-5-5-15 F2-6400CL5D-2GBNQ Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500KS LiteOn DVDRW X20 LH20A1P Retail Compucase 6C28 Midi Tower True 300Watt PSU Altec lansing ATP 3 2.1 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:2000 תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב, כמו שאתם רואים בחתימה ובמפרט שלי אני צריך כררטיס מסך חדש, החלטתי שאני קונה 9600 פרו ועושה לו OC... עכשיו יש כמה אפשרויות... אני נוסע בקיץ לקנדה ושם אני יכול לקנות את הכרטיס ב780 ~ 800 שקל אבל אז אני אצטרך "להעביר" את זה דרך המכס\מע"מ איכשהו ואני לא רוצה לדאוג אם יתפסו אותי ושטויות כאלו... אז אני יכול לקנות את זה בארץ... אז אם אני קונה את זה בארץ אני אקנה או ATI או GigaCube עכשיו טני חושב שאם אני אקנה כבר בארץ אני אקנה גיגהקיוב(בגלל שזה 1000 שקל ולא 1200 שלATI מה לעשות אני לא רטשילד) אני יודע שכל הרדיאונים הם כמעט אותו דבר לא משנה איזה חברה מיצרת רת הכטיס(בגלל זה לא איכפת לי לקנות גיגהקיוב) אבל האם הגיגהקיוב יהיה טוב לOC לא משנה לי הקירור כי אני גם ככה אשים את הקירור …
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה המפרט שלי: intel core 2 duo 2.66 geforce 9800gt 4 gb ram ספק : ezcool 450w [] בקיצור תכננתי לקנות ספק כוח 500 w של ססוניק ואת ה gtx 460 [יוצא 1000 שקל בערך] אז השאלה שלי היא האם הצוואר בבקבוק במחשב יהיה משמעותי ? תכננתי לעשות אוברקלוק לפני זה אבל ויתרתי כי אני לא יודע איך להרכיב את הקירור... ועוד שאלה מה אתם אומרים ה hd6770 עדיף מ ה gtx?? או שהצוואר בקבוק יהיה יותר גדול מה gtx? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לא ההיתי פה מלא זמן חחח כמה שאלות בסיסיות.... 1.מה יותר טוב פלזמה או LCD??? 2. מה צריך לקחת בחשבון כאשר קונים טלוויזה ? אם אז ככה... אני הולך על טלוויזיה (פלזמה או LCD) כאשר האיכות זה הגורם הכי חשוב פה! טווח מחירים 6,000-10,000 עד 28 אינץ .... תודה רבה....
-
- 9 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב אני מתכנן קניית טלויזיה חדשה, כנראה פלאזמה, בתקציב של 10-12K. למה פלאזמה? כי אולי LCD יותר טוב, אבל אנחנו מדברים על שידורי טלויזיה (כבלים HOT), ועד שיכנסו שידורי HD בטח נחליף כמה טלויזיות.. לפי מה שהבנתי פלאזמה במחיר כזה בכבלים עדיפה על כל LCD מתחרה. אשמח אם תתיחסו לכמה נושאים, למשל האם חשוב שהיא תתמוך ב-HD לעתיד, רזולוציה, בהירות, זוית צפייה וכו'. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בעוד שבועים. אבקש עזרה בקניית כרטיס טלוויזיה, השימוש בכרטיס הוא די קטן יחסית,ויעשה בו שימוש רק להעביר וידאו למחשב ולא יותר מזה!!!! איזה כרטיס לקנות? והאם יש סוג כרטיס משולב של כרטיס מסך וטלוויזיה ביחד לצורך שאני מבקש.? תודה
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום רב: אז ככה התחילו לי בעיות בכ.מסך משחקים מתחילים לקרוס לי ויש לי מסכים כחולים שאומרים לי את זה: the problem is probably caused by dxgkrnl.sys הבנתי שזה הכ.מסך עשיתי מה שאמרו באינטרנט מחיקת הדרייברים ועוד כמה דברים ועדיין הוא מזייף אז אם אני צריך לקנות כ.מסך חדש אשמח לעזרה אם יש לכם גם דרך לתקן את זה מבלי לקנות חדש עוד יותר טוב מה שקשה לי להאמין כי עשיתי כבר הכל. הספק שלי הוא: seasonic m12-bronze 620w והלוח אם שלי: P8Z68-V לא יודע אם צריך מעבד אבל בכל זאת: intel core i5 2500K המקסימום שאני יכול להשקיע בכ.מסך וספק אם צריך זה 2500 ש"ח אם לא צריך ספק חדש עוד יותר טוב וכמה שיותר זול אבל שיהיה כ.מסך טוב זה יהיה מצויין אין לי בעיה להשקיע 2500 אבל אם יש אחד שהוא 2000 …
-
- 9 תגובות
- 919 צפיות
-
-
בשעה טובה יצאו הכרטיסים מהדור החדש. ואפילו חבר שלי במנהטן למשך החודש הקרוב אני רוצה לשדרג כרטיס מסך שיקנה בארה"ב והחבר יביא לי שיחזור. עדיפות גבוהה לכרטיסים עם אחריות שאפשר להשתמש בה גם בארץ אם זה אפשרי בכלל... אם זה מעניין, המחשב שלי: לוח ASUS P8P67 REV3.1 מעבד i5-2500K 3.3GHz זיכרון 32GB - 4*8GB כרטיס מסך ATI HD5870 vipor ספקCorsair TX 750W תקציב 1000-1500 ש"ח \ 250-400$ מעדיף כרטיס שיתן את התמורה הטובה ביותר לכסף. המלצות ולינקים יתקבלו בברכה. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, חבר'ה! אני בדר"כ רוכש מחשב במטרה שיספיק לבערך 5 שנים. אני רוכש את החומרה הטובה ביותר, ואז משדרג רכיבים בה. כעת, אני רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלי. זהו המפרט הנוכחי שלי כרגע: _______________________________________________________________________ מעבד: i7 920 2.67 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD4 [לדעתי ה PCIe שלו תומך רק ב X2 :-\ ] כ.מסך נוכחי: Gainward GTX260 Golden Sample Edition [כרטיס שמגיע אחרי שעשו לו סוג של OC]. זיכרון: 12GB _______________________________________________________________________ אני מעוניין בכרטיס מסך חדש רק של NVIDIA. הרבה זמן אני לא מעודכן במה שקורה בשוק. כרטיס המסך שלי עלה בזמנו 900 שקל, ועכשיו אני רואה מחירים מטורפים [!!] של 2700 וש…
-
- 49 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כ.מסך,אפילו יד שניה,למחשב. חשוב לי שהכרטיס יהיה אוברקלוקר טוב(ממש טוב),אם אתם מצעים לי כרטיס שכדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור טוב אז התקציב לא משתנה,כלומר 400 על שנייהם. כמו כן,חשוב לי שהכרטיס יראה טוב(עדיפות לPCB אדום או שחור,ירוק ממש לא רק עם זה ממש שווה את המחיר). ראיתי במציאון של KSP 2600XT ב250 שקל ויש שם עוד כמה שנראים לי לא רעים. עדיפות לחנויות באזור נתניה. AMD Phenom Triple Core 8450 Freezer 64 Pro זכרון A-Data 4GB Gaming Retail with Heatsink ספק FSP 550W 80+ M5 Black Case Window יש מקום במארז כך שהגודל לא ממש משנה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות כ.מסך בינוני כדי לשפר קצת את המערכת שלי ורציתי לדעת איזה כרטיסים מתאימים... הלוח שלי הוא gigabyte ga-ep43-ud3l http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=3483#sp שיש לו חיבור PCIe 2.0 x16 וראיתי שרוב הכרטיסים היום הם PCIe 3.0 x16 השאלה אם זה יתאים ואם כן האם אני לא ינצל את כל הביצועים שהכרטיס מסך יכול לתת אשמח גם להמלצה של כ.מסך עד 700 שח אחד של AMD אחד של NVIDIA תודה.
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם בקניית כרטיס TV למחשב חדש. הכרטיס מיועד לקרוב משפחה והוא רוצה שהוא יציג ביצועים נאים, כי הוא רוצה לצרוב דברים שהוא מקליט. הוא שאל אותי במקביל גם שאלה שאשמח לשמוע עליה תשובה. הוא שאל: איך איכות סרט שהוקלט מהמחשב ונצרב לעומת איכות של סרט שנצרב בdvd מקליט? אז אם למישהו יש תשובה זה יהיה ממש נחמד לשמוע. בנוגע לכרטיס, כמו שכבר אמרתי חשוב לו איכות די טובה אבל לא חייב משהו מטורף. דרך אגב הכרטיס חייב להיות מksp מטעמי נוחות.... תודה רבה לעוזרים. ;D
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס מסך שתומך ב tv out כרגע אני משתמש בכרטיס ON BOARD אני לא צריך כרטיס חזק במיוחד מפני שהשימושים שלי הם אופיס ואינטרנט. לוח האם שלי הוא asus p4533-mx 512 מגה זיכרון סלרון 2.4 agp x4 תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 527 צפיות
-
-
שבוע טוב, המחשב של אחי הקטן עם המפרט הבא שנקנה לפני שנתיים: intel 2140 1GB RAM ספק כוח: 350W עם כרטיס המסך 8500GT של NVIDIA עכשיו הוא רוצה להחליף לכרטיס בסביבות ה600 ש"ח למטרת מחשקים. ראיתי לפי אתרי ביקורות חומרה שה5750 הוא הכי טוב למחיר שלו, האם יש עדיף יותר? ואם בכלל אפשר להתקין כרטיס זה על המערכת שלו? נ.ב: הכרטיס לא כדי להפעיל משחקים כמו GTA IV או CRYSIS אלא משחקים קלים יותר כמו NBA 2K10 , hitman blood ... תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כנראה היום אני הולך לקנות כרטיס, יש לי כרגע ATI RADEON X1650 ונראה לי שהוא עושה לי בעיות, כל הזמן קורס ומתחמם אני מתלבט בין: Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIe Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB PCIe MSI ATI Radeon R4650 512MB PCIe Asus Radeon HD4650 512MB PCIe2.0 אני מחפש עד 400 שקל (עדיף באייבורי), אז אם יש לכם המלצה http://ivory.co.il/category.asp?catcode=400 איזה נתונים אני צריך לפרט כדי לדעתמה יעבוד טוב? יש לי.. מעבד Core 2 Duo E4400 2 GHZ, 2 RAM
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה ואין לי שמץ של מושג בכרטיסים האלה P: רציתי לדעת מה חשוב שיהייה בכרטיס טוב, ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות... התקציב שלי זה 300-400 (כמה שיותר זול, מבורך הצרכים שלי זה להקליט תוכניות טלוויזיה, ולהקליט ממצלמות וידאו (דרך S-video וכבל סאונד), ולהקליט מהפלייסטישן 2, ושיהייה באיכות כמה שיותר טובה, שלט לא חובה. רציתי לדעת גם אם זה אפשרי לחבר ממיר אחד גם לטלוויזיה, וגם לכרטיס טלוויזיה (איזשהו מפצל...) או שאני יצטרך כל פעם לחבר את החיבור של הכבלים למקום אחר? תודה מראש, אביב (:
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי יש לי 20 קלטות וידאו שאני רוצה לגבות במחשב. אני מחפש כרטיס למחשב שולחני שבו אוכל לגבות באיכות סבירה את כל הקלטות אני יודע שרשמתי כרטיס טלוזיה אבל הכוונה רק לגבות קלטות. אין שום מצב שאחבר אותו לממיר אז אין צורך במשהו שתומך בערוצים וכל זה מקווה שזה הפורום הנכון. זה הכי רלוונטי שמצאתי המחיר הוא בין 300 ל500 הכי זול שאפשר . תודה
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אני קונה מחשב למטרה של סרטים ואני רוצה כרטיס טלויזיה איכותי במחיר סביר ,בסביבות ה300-400 ש"ח. איזה כרטיס כדי לקנות והאם חשוב כרטיס מסך סביר כגון: ATI 1659PRO ? ואם בשביל להקליט מהטלויזיה ולראות בו זמנית גם בטלויזיה וגם במחשב אני צריך יציאות מיוחדות כגון VIVO ו DUAL DVI ? תודה לכולם.
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
חשבתי על WinFast TV2000 XP RM גם Leadtek TV PVR2000 בא בחשבון. מאידך אני לא יודע מה לחפש במפרט - ואיזה כרטיס יתאים להעברת וידאו ל mpeg או avi. ובכלל איזו תצורה עדיפה להמרת וידאו - לשם עריכה / הוספת כתוביות. האיכות צריכה להיות להקרנה במקרן על מסך גדול. האם המחיר הוא ריאלי ואם לא מהן האופציות הרלבנטיות. אשמח לתגובות מהירות, אני קונה לעניין זה מחשב athlon 3000 am2 עם 1GB 667. תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מחשב חדש מהעבודה P3.4 D 620GX DELL 1 גיגה זכרון הבעיה שלו שיש לו ספק של 350W מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לחבר אליו ללא החלפת ספק ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שלום. אני עומד לקנות כרטיס מסך מארה"ב.התכנון הוא GEFORCE 8600 GTS. לא מעונין ב אוברקלוק...OC. איזה חברה לפי דעתכם עדיפה XFX או EVGA. דבר שני יש לי ראיתי שהדרישה עבורו זה ספק של 350W .. יש לי ספק 400W משהו יחסית זול אני מאמין שקיבלתי עם המחשב....עד כמה זה קריטי .....או אפשרי לעבוד איתו... ..חוץ מלפתוח את המחשב ולהתסכל על הספק יש דרך אחרת לבדוק כמה WATTS הוא? ראיתי שני גירסאות של EVGA של הכרטיס מסך הזה של EVGA אחד של 256 מגה 33.6GB/sec 720 MHz השני 512 מגה 675 MHz ו 32GB/sec. אותו מחיר בדיוק! מישהו יכול לתת לי עדיפות על אחד מהם? תודה.
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-