כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
האם ניתן לעדכן את ה-bios של כרטיס מסך ASUS 7700 TI Geforce 2? באתר של ASUS אין כלום. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי מחשב טיפה ישן: i5-2500 3.3Ghz Gigabyte PA65-UD3-B3 ראם: 8 ג'יגה וכרטיס מסך: 560ti 1gb עכשיו בגלל שאני רוצה להשקיע באיזור ה- 1200 שקל, ונאמר לי שהספק שלי לא כל כך חזק: silver stone מודל: sst-st50f-es 500w אז נראה שהכרטיס האידאלי עבורי זה ה- 960GTX, אני גיימר שאוהב שהמשחקים זזים ונראים טוב, ואני משחק על 1080P, השאלה אם הכרטיס יעשה את העבודה? חשבתי על זה http://www.tms.co.il/product/14751 של פאליט jetsream הבנתי שהוא לא רע. האם יש כרטיס אחר שווה לקחת? בטווח מחירים זהה? (פלוס 100-200 שקל?) תודה. עריכה: אני קראתי ביקורת על super jetstream שנראה אותו דבר, זה לא מה שנתתי?
-
- 25 תגובות
- 5.8k צפיות
-
-
אני מריץ 3DMARK ומקבל את התוצאה: עבור רזולוציה ב1080P http://www.3dmark.com/3dmv/5309323 לא נמוך ביחס לחומרה?
-
- 15 תגובות
- 3.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אני פותח את הנושא הן בשבילי והן לטובת הכלל בגלל שכמעט ולא מצאתי מידע ספציפי ומנומק בעניין בחיפוש בפורומים כאן או ברשת בכלל. השימוש שלי במחשב בעיקר לעבודה משרדתית (גלישה, כתיבת מאמרים, מצגות, תכנות), צפיה בסרטים, עריכת תמונות דיגיטלית, עריכה קלה ומזדמנת של סרטי וידאו ביתיים, מדי פעם טיסות רגועות בצסנה מעל האלפים ב-FS ולעיתים נדירות משחקי תפקידים או RTS די ישנים (לדוגמא AoE3 ,KoTOR) מפרט המחשב שלי מופיע מימין. יש לי מסך שפורפרת איכותי 19 וההפרדה המועדפת עלי היא 1280 עד 1024 או יותר. עד לאחרונה עוד השתמשתי ב-FS2002, אבל אני מעונין להתקדם ולהזמין את FSX. הדרישה העיקרית מכרטיס המסך היא להריץ FSX על הצד הטוב ביותר. באינטרנט מצאתי הרבה דיווחים סותרים, באתר ההשוואה הגדול של tom ל…
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס רדאון 7000 עם 64MB. משמש בעיקר לעבודה באינטרנט + קצת משחקים. כשאני מתקין את הדריבר של ATI המחשב מסרב להציג סרטים מכל סוג שהוא (בדקתי עם כרטיס יש של Nvidia) ולא היתה בעיה. רק עם הדריברים של מיקרוסופט הוא מצליח לעבוד ולהראות סרטים. שלחתי מייל לATI ולPOWERCOLOR והם "זרקו עלי" ולא חזרו עם תשובה. אשמח לעזרה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
במסגרת המפרט שקיבלתי בפורום מפרטים, הציעו לי את כרטיס המסך הזה: PALIT PCI-EX GeForce 7600GS SONIC 256MB DDR3 128 BIT TV/O DVI - RETAIL אני רוצה לערוך סרטים, ז"א להעביר חומר ממצלמת הוידאו מיני DV שלנו אל המחשב, לערוך עם תוכנת עריכה ולצרוב על DVD. האם ה-DVI שרשום מייצג כניסה שמתאימה למצלמת הוידאו או שאני צריך כרטיס FIRE WIRE. אם צריך כרטיס, אחד כזה שבא על לוח אם (יציאת IEEE 1394) הוא טוב? נגיד כמו בלוח GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני בוויכוח עם כמה אנשים.. האם זה הגיוני ש-8600GTS יכול להגיע לרמה של 8800GT בעזרת כל דרך אפשרית..
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום לכולם! רציתי לשאול שאלה בקשר לדרייברים: יש לי כרטיס מסך 8600GT של ASUS ואינני מצליח כ"כ להוריד דרייבר מעודכן כיון שהאתר שלהם עובד מאוד מאוד לאט (בהורדות), ורציתי לשאול גם בלי המקרה הזה, אם אפשר להרויד את הדרייבר המעודכן מהאתר של NVIDIA לאותו דגם בדיוק, או שזה אולי יתאים ולא יעבוד? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אני מחליף מערכת, כרגע התכנון לקנות בשנה וחצי הקרובות כאשר הגורם שישפיע על מועד הקנייה הינו שוק כרטיסי המסך. אני באותה הזדמנות גם קונה מסך וכל אני אקנה מסך 4k. עכשיו השאלה שלי היא כזאת, האם בטווח של השנה וחצי הקרובים יצאו כרטיסים מסך אשר יתמודדו יותר טוב עם 4k? ואם כן אפשר אשמח לקבל קצת פרטים מתי, עלות משוערת, וחברה ati/nvidia אני מתכוון האם חוץ מפסקל אמור לצאת משהו מעניין?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אבא שלי קנה כרטיס מסך ליפני כמה חודשים ואני לא מוצא אותו באתר של החברה אני מוצא אבל זה קצת שונה בנתונים מאשר באתר http://www.hisdigital.com/html/product_ov.php?id=222&view=yes זההאתר הכרטיס הוא X1300 של HIS עם קירור חזק בימיוחד 20 DB COLING POWER -11 C' CROSS FIRE TURBO EDTION ICEQ PCI EXPRESS 256 MB 128 BIT SM 3.0 TV OUT DVI IN AVIVO HDTV OUT DUEL VGA DUEL LINK DVI PLATINUM PACK SOFTWARE BUNDLES רשמתי פה את רב הפפרטים שלרשום על האריזה קישור יש הכרטיס הזה שווה את המחיר שלו בארץ? בערך 600 אני חושב ? למישהו יש אותו .? אתם יכולים לאמר לי מה מהירות זיכרון וליבה שלו ? על האריזה רשום משהוא אחד ובאתר רשום משהוא אחר אבל בתוספת (BIOS) כלומר יכל להיות שאפשר להמהי…
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם.....לפני כמה זמן אבא שלי הביא לי תכרטיס מחול.....עכשיו....אני חיברתי אותו וכד...התקנתי דריברים וכו..... אוקי....אני מנסה לשחק CS והFPS שלי עומד על 20 ולא עולה.....גם במחשקים אחרים זה לא פועל כ"כ טוב... בדקתי בדרייבר בהגדרות ואני רואה שהAGP SPEED עומד על OFF שאני מנסה להפעיל את זה זה מבקש ריסט....אני עושה....ושאני בודק את זה בחזרה.....זה שוב על OFF ניסיתי ליבדוק את המהירות שלו....אז בדקתי ב PS וזה מה שרשום לי: Engine 380 Mem: 370 זה המהירות האמיתית? וגם מה אני יכול לעשות כדי שזה יפעל?(יענו שזה יריץ משחקים נורמאלי) עכשיו....שאלתי גם בפיסי טיפ והם אמרו לי שזה בעיה בלוח האם שלי Gigabyte 7vaxp kt400 אבל שאני שואל איך לסדר הם לא עונים לי.... העם תוכלו לעזור לי בבקש…
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני חצי שנה קניתי את ה-9600XT ואחרי חודש וחצי הוא התחיל להתחרפן, להראות כול מיני פסים על המסך אז שלחתי אותו בחזרה ואחרי חודש! קבלתי כרטיס חדש, אחי התקין אותו אני אפילו לא נגעתי בו. ועכשיו אחרי 3 חודשים (המחשב ןבעיקר הכרטיס כמעט ולא היו בשימוש) עשיתי בדיקת בנצ'מארק וקיבלתי עם אקוומארק 28000 ויש לי P-2.8 ו-512 זיכרון והטמפרטורות בסדר והכרטיס לא סתום ומשהו פשוט לא הסתדר לי התוצאה הזאת לא הגיונית אני אמור לקבל הרבה יותר. אז שמתי לב למהירות הזיכרון של הכרטיס בגלל שהחלפתי דריוורים וזה מראה לי על 200 וליבה של 499 ועכשיו שמתי לב שגם הקופסה היא של TX 9600 256 MB ואני הזמנתי 128 MB זאת אומרת שהקופה לא שייכת בכלל לכרטיס.
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי כרטיס מסך on board שלא מאפשר לי להריץ כמעט כל משחק חדש. אני מעוניין לשחק במשחקים כמו FM10, אולי פיפא וכו'. אני לא חושב שזה משחקים יותר מדי כבדים, ואני די קצר בתקציב. מה הכרטיסים הכי זולים שיוכלו להריץ את המשחקים האלה בהגדרות סבירות? חשבתי על HD4670 של ATI, מה אתם אומרים? והאם אתם חושבים שהכרטיס הזה יוכל להחזיק שנה-שנתיים מבחינת הרצת משחקים? לוח האם שלי הוא Asus P5VD2-MX ויש לו את היציאות הבאות (לפי אברסט): 2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, כך שהוא אמור לתמוך בכל כרטיס מודרני - נכון? בנוגע לספק כוח וקירור - אין לי מושג מה יש לי, אבל הכרטיס הזה דורש איזשהן דרישות מיוחדות? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
יש לי תקציב נמוך ואני צריך דחוף כרטיס מסך זול וטוב שיביא לי 100fps אז אם מישהו יודע ???
-
- 5 תגובות
- 733 צפיות
-
-
http://zap.co.il/model.asp?model_id=524370 אני רוצה להביא מתנה לחבר (כי למשפחה יש AGP). יש לו X300 או X400 - המחשב לא בטוח. בכל מקרה, למה הוא מקביל בג'יפורס? כי אני לא מבין בסדרת הXx00 של ATi...
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
ברשותי מחשב קצת ישן עם מעבד e6320 dual core, לוח אם Intel 946GZ עם pci express רגיל (לא 2.0), ברצוני לשים לו כרטיס מסך gigabyte gt610 1gb ddr3, האם הלוח אם יקבל את הכרטיס מסך כי הוא תומך ב pcie 2.0 והלוח אם שלי תומך נדמה לי ב 1.0?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
http://www.glabs.co.il/Product.aspx?ProductID=124
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב של אחי, מ- GeForce FX 5400 למשהו קצת יותר טוב. חשבתי על ה- 6600 מיד שניה איפשהו (אם אתם מכירים אחד שמוכר תנו לי הודעה פרטית ) או על 6800 בתקציב של כ- 100 שקלים או קצת יותר אם זה יהיה שווה את זה. אז, אני צריך הצעות לכרטיסים זולים שיש איפשהו ביד שניה (כדוגמת סדרות 6 או 7 של nVIDIA) ושירוצו עם ספק 350W של Enermax. שיריצו משחקים אפילו על האיכות הגרועה ביותר - אבל שירוצו (מדובר על משחקים ישנים או לא הכי חדשים, לפני שנתיים שלוש +) נכון להיום אפילו משחקי רשת דיי אנונימיים רצים מעפן ++++++. תודה, ושבת שלום. עריכה: חיפשתי באמזון GeForce 6800 AGP, ותיראו מה קיבלתי, תוצאות של כרטיסים שמחירם 150-300 דולר. וואט דה הל?! מה הולך כאן? איך יכול…
-
- 8 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בין הכרטיס הזה: GV-R928XOC-3GD שזה ה280X של ג'יגה בייט. לבין sapphire 280X dual-x האם אחד מהם עדיף? ואם כן עד איזה הפרש במחיר? תודה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
ובכן,השאלה בכותרת...האם שווה להשקיע כ200 שקל בכרטיס שעלה 750,בתקווה לקבל תוספת ממשית ומורגשת באוברקלוק?
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
קניתי רדאון 9800 ואני לא יודע איך מכוונים את ההרצים המשחקים אני משחק תמיד על 60 הרץ וזה לא טוב משהו יכול להסביר לי איך מכוונים את ההרצים במשחקים? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
כי אני קניתי לפני שנה ככה 5200 של BFG ב-550 שקל ובעל החות אמר לי שזה עולם אחר והאביט עלה אז רק 350 אבל אחרי ששמתי על המחשב הביצועים בכלל לא היו משהו... ועכשיו אני רוצה לקנות 6600GT ואני מתלבט אם לחזור לאותה חנות....
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום חברים אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח לא למשחקים תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-