עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לאחר שהדלקתי את המחשב הבחנתי בעיוותים רציניים ורצועות שחורות על המסך. פתחתי את המארז וראיתי שהמאוורר על הכרטיס מסך (Sapphire Radeon 9800) לא מסתובב. מה אפשר לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by crazy man,

היי , יש לי מסך CRT רגיל .. של LG .. עכשיו , אני רוצה לנקות אותו אבל אני פוחד לדפוק משהו יש למישהו רעיונות איך אני יכול לנקות נכון את המסך שלי מבלי לפגוע בו ? תודה לעוזר :-*

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  3. שלום לכולם , קיבלתי היום סוף סוף את החלקים למחשב וסיימתי להתקין אותו עכשיו. מפרט בחתימה. רציתי לשאול את דעתכם על תוצאה של 53000 נקודות ב AQUAMARK . זה סביר לפי הכרטיס מסך והמפרט שלי או מעט ? רציתי לדעת אם ניתן לשפר .. תודה לעונים.

4. Started by shay-biker,

טוב האפשרויות שיש לחנות שלי הן: אפשרות ראשונה במידה וההורים יאשרו תתקציב: 6800 הרגיל של gigabyte (זה בלי המאווררים יענו קירור פסיבי) 6800 הרגיל של leadtek אפשרות שניה במידה ואין תקציב: r9800pro של ספיר/אסוס או 6800LE לא יודע של איזה חברה... איזה מהם עדיף?? האם אפשר לסמוך על הגיגהבייט ללא מאוורר ???

• 10 תגובות
    • 821 צפיות
  5. ראיתי השוואות של הכרטיסים 6600GT ב-AGP ל-PCI-E והביצועים זהים למה זה לא בא לביטוי ,היתרונות של ה-PCI-E , (או שזה , כמו שהיה בין AGPX4 ל-AGPX8 ,שלא היה הבדל בביצועים )

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. בשביל מחשב חדש שמיועד למשחקים איזה כרטיס מסך הכי עדיף מבין הכרטיסים הללו

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  7. אני הולך לקנות AMD תוכלו למצוא את המפרט פה באתר במפרטי מחשב ואני לא יודע איזה גם איזה כרטיס מסך עדיף לקנות 9800 PRO או 6600gt או 6800le כמו שהמליצו לי חלק אבל אני מבקש גם סיבה למה זה או זה

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  8. MISTUBISHI DIAMOND PRO930 SB - הגיע אתמול. צבעים יפים באמת אבל רואים את הפיקסלים - אתם יודעים למה אני מתכוון? כל משטח על המסך מורכב באופן ברור ממרחק של כמעט מטר - מורכב מריבועים קטנים ואינו חלק. למה? לפי הנתונים וגם מה שאנשים אמרו זה אמור להיות מסך מעולה. גם פינה ימנית למטה לוקה בחוסר חדות - אבל הייתי מחליק את זה. תגידו לי - מה קורה עם הריבועים? מסך MAG שלי מראה שטחים חלקים יותר (אומנם בצבעים פחות טובים). מישהו יכול לדווח אם המצב רגיל.

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  9. Started by Da-Funk,

זה נראה למשהו כמו 200 דולר ??? 1650 ועוד בלי משלוח.....! :-[ כנראה שה 9800 ישאר עדיף לא? במיוחד אם הוא ירד למחיר של 1000...

• 13 תגובות
    • 922 צפיות
  10. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

עד 900 ש"ח (אין אפשרות לגלוש) המליצו לי על מאג MAG CRT 17" - 796PF X-Flat series הוא עולה 889 ש"ח. אבל אני בטוח שיש משהו יותר טוב באותו מחיר או במחיר יותר נמוך. הקניה היא מזיגזג, אז נא להמליץ רק על מסכים שיש להם. וחשוב מאוד שהמסך יהיה אמין, המאג הנוכחי שלי (XJ700T) מחזיק אצלי כבר כ5 שנים. תודה

• 6 תגובות
    • 510 צפיות
  11. Started by keypod,

רציתי לדעת אם יש למסכי LCD המלצה האם עדיף להשאיר פועל כל הזמן (24 שעות ביום) ולהשתמש ביכולות ה - POWER MANAGEMENT של המחשב או אם לא הולכים לגעת בו כמה שעות טובות, עדיף לכבות תודה

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  12. אני הולך לעבוד עם התכונות: Autocad, Autodesk, 3DSTUDIO, Photoshop ותוכונת אדריכלו אחרות. אני עדיין לא משתמש כבד מידי, ואין לי יכולת תקציבית לכרטיסי הFIREGL היקרים. ראשאת אני מעוניין להבין את המשמעות של הנתון של אפיק זכרון 128bit לעומת 256bit. ראיתי כרטיסים עם זכרון של 128MB ואפיק זכרון גדול יותר שעולים יותר מהצירוף ההפוך. מה זה אומר ומה כדאי? כמו כן ראיתי המון יצרנים לאותו הכרטיס. מי המומלץ? בסה"כ הצטמצמתי לFX5700 256MB 128bit או RADEON 9600XT 256MB 128bit. בנוסף לזה, ואני מניח שזה חשוב מאוד, אני בונה על קניית לוח אם עם חריץ PCIEXPRESS. האם ניתן להרכיב כרטיס AGP8 בחריץ זה? על איזה כרטיס PCIE הייתם ממליצים. המון תודה לכל מי שמוכן לעזור ויעזור. המשך יום נעים.

• 9 תגובות
    • 789 צפיות
  13. Started by coorva,

שלום רב באתר יש כתבה על כרטיסי 6600GT חדשים שמותאמים ל- AGP. יש ברשותי לוח אם - INTEL D850EMV2 האם הכרטיס החדש יתאים ללוח האם שלי?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  14. התקנתי את הגירסה החדשה (על גירסה נקיה של XP SP2) והמשחקים נתקעים .... מישהו נתקל בבעיה כזו? הכרטיס שלי: RADEON 9600 256MB 128BIT תודה

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  15. Started by STRENGTH,

יש לי 9600XT 128MB ולחבר שלי יש אותו דבר רק 256 אז השאלה אם משחקים יפעלו אצלו יותר טוב מאצלי? ב HL2 זה יפעל יותר טוב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מישהו מוכן להסביר אחת ותמיד האם ההבדלים בין X800 XT PE לבין ה9800PRO האם ההבדלים גדולים \ ענקיים \ לא מורגשים \ ומה ההבדל בינהם לבין ה 6800U ומה נחשב כיום הכטיס הכי חזק ? 6800GT ' 6800U ' X800XT PE

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  17. שלום לכולם, יש לי בעייה במדל אוף הונור החדש, אנטילייסינג פשוט לא עובד למרות שבכל המשחקים האחרים זה עובד, ולא מצאתי אופציה כזאת במשחק שאפשר לשנות את האנטילייסינג, מישהו נתקל אולי בבעייה הזאת ויוכל להסביר לי מה לעשות כדי להפעיל את האנטילייסינג..? תודה מראש לעונים...

18. Started by Dano,

מישהו יודע אם ה6600GT שנמצא באתר של קייאספי הוא של חברה טובה? ואם הוא בסדר? ואם הוא AGP או PCI-E?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Athlon-WINGS,

איזה כרטיס עדיף- fx5900xt 128mb או radeon9600xt 256mb רק מאלה...אין תקציב גבוה יותר.

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  20. אוקיי- סתכלו במפרט שלי- זה המערכת שלי כיום מבחינת הכ.מסך: club3d radeon 9800xt 256 MB 256 bit חשוב לציין זה 9800XT מקורי (בלי פתיחת צינורות , מודים, המהרות וכל הטריקים) בנוסף על הכרטיס מורכב ATI SILENCER VER3 , מה שמביא לו ערך מוסף (עם משחת AC5 על הליבה ועל הזכרונות). (כמובן לחוששים מפג תוקף האחריות- אז מן הסתם, הגוף קרור המקורי עדיין קיים, ואצרף אותו, כך שאם צריך לנצל אחריות-פשוט מריכיבם את הגוף קרור המקורי ואף אחד לא צריך לדעת שהסירו אותו פעם) לא רע בכלל הייתי אומר... השאלה שלי כזאת- אני רוצה לשדרג את הכרטיס לHIGH END (וכן אני יודע -זה לא כרטיס חלש והוא מריץ הכל על הגדרות הכי גבוהות בצרוף עם המערכת הכללית הלא רעה, אבל בכל זאת- כשHL2 ודום3 מתחילים לזייף פה ושם זה מתחיל …

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  21. Started by HumanFly,

http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3726543 שלום אחי זכה במכרז של המסך הזה בסכום של 2100 ש"ח. אשמח לקבל ביקורת על המסך הזה, האם הוא טוב ? ומה לגבי המחיר ? האם המחיר זול ממה שניתן להשיגו ? אשמח לביקורות ותגובות בנוגע למסך הזה, ואגב שאלה נוספת, מה זו החוצפה הזו של אחריות על עד 3 פיקסלים שרופים ?!!?!? מה הם עושים צחוק אני יקבל מסך עם 3 פיקסלים שרופים והם לא יחליפו לי ? זה פשוט חוצפה ! ראיתי בבאג מסך שיש עליו 2 כאלו ! זה פשוט נוראי ! אם אחי יקבל פיקסל שרוף האם יש משהו לעשות ? כי לא יתכן שישלמו מחיר מלא על מסך עם פיקסלים שרופים ! 1 זה יותר מדיי... תודה מראש לעונים ^^

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  22. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי כרטיס gigabyte 5900xt 128mb 256bit אני פשוט לא יכול איתו יותר הוא הורג אותי הביצועים שלו בכלל לא משהו לטעמי הfps שלו נמוך לאללה במשחקים כגון aa ועוד במיוחד עכשיו שיצא hl2 אני לא רוצה לתאר מה יקרה.. אני רוצה להביא כרטיס 6800 עם 256 זיכרון לא le ורגיל gt או ge של אסוס או של גיגה בייט איזה דגמים אתם ממליצים בחברות האלה שיתאימו לצרכים של גיימר מתקדם? ראיתי כמה דגמים של אסוס כגון: V9999GT/TD ו... V9999GE

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

היכן אפשר למצוא פרטים מלאים עליו או אפילו ביקורת? חיפשתי באלטה ויסטה וקיבלתי רק מחירי.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Deddy,

עדיף מlogic אבל אם אין שם משהו טוב אז זיגזג... יש בכלל LCD (סביר) במחיר כזה?

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  25. Started by nadav1379,

יש לי רדון9600XT ואני רוצה להוריד דריבר מישהו יודע איפה אני יוריד אני צריך את זה משחק NFSU2 כי יש לי ריבועים יש לי מערכת הפעלה XP

• 3 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.