עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by balagan,

טוב אז ככה אני מלפני חודש בערך ביקשתי מהטכנאי שלי שיביא לי את המסך 959nfשל סמסונג עכשיו הוא לא מצא אותו אז אני צריך המלצה על מסך לגיימר כבד שחדות תומנה חשובה לו חשוב שזה יהיה רק סי אר טי 19אינץ' שטוח ועד 2000 שקל והטכנאי שלי חרטטן בטירוף אבל אבא שלי רוצה לעבוד רק איתו אז בבקשה תמליצו לי על מסך טוב אני סומך עליכם תודה חג שמח

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  2. Started by Gam3r,

אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Scorp!on,

מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…

• 3 תגובות
    • 495 צפיות
  4. היי. שלשום קניתי SAPPHIRE RADEON 9600XT. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייבר מהדיסק (כמובן הורדתי את הדרייבים הקומדים). בכל ממקרה כשנכנסתי למאפייני תצוגה ולמתקדם, היה רשום מתחת לסוג מתאם 9600 XT וכו', ולמעלה בסוג מתאם רשום 9600 series עכשיו אתול התקנת את הCATALYST 5.9 העדכני מאתר ATI, ונעלם לי הכיתוב XT מלמטה ובכלל בכל המאפיינים אין זכר ל XT, אלא רק לradeon 9600 series האם זה נורמלי? האם אצל כולכם זה ככה? עכשיו עוד שאלה הטמפ' עקבתי אחריה בימים האחרונים היא נעה בין 46 ל50 מקסימום האם זה הגיוני? ו499 מהירות זה תקין? תודה.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. איך אני מחבר אותם ביחד שאני אוכל לראות שני שולחנות עבודה ? איך אני עושה שולחן עבודה אחד רצוף ?

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by satan,

קיבלתי את הכרטיס מהחברה אסוס ואני מחבר אותו עכשיוהכל עובד טוב. אבל יש כזה כבל שניכנס לכרטיס משני מקומות אבל הוא לא מחובר לשום מקום. מה אני אמור לעשות איתו? זה ניראה כמו כבל של הספק, יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 524 צפיות
  7. Started by shayyzz,

יש לי ספק כוח ATX 480W ויש לי מאווררים משופרים במחשב אחד כבר יצא יש לי רק במעבד ZALMAN 9600 OEM זה לא יעשה בעיות? ועוד משהו מה עדיף היום אני הולך לקנות X1950PRO או 8600GT הX1950PRO 512MB

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by omri1509,

זה בסדר שאני יקנה כרטיס מסך של 640 מגה אפילו אם יש לי מסך 19? כי לפי מה שהבנתי ה320 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by pop300,

רציתי לדעת אם יש לי כרטיס מסך GEFORCE 8800GTS 640MB ואת המעבד AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5400+ BOX AM2 האם יהיה לי צוואר בקבוק?

10. Started by moni147,

מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray לוח אם: gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אני עומד לקנות Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - Overclocked V2 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה LCD 32 שלי? הבנתי שהכרטיס הספציפי הזה יש לו יציאות DVI ולא HD(יש לו נראה לי בדגם הזה יציאת HDMI MINI), האם יש הבדל באיכות בין DVI לHDMI MINI? איך אני אוכל לקבל HD (לצורך משחקים,סרטים),והאם HD אפשרי עם הכרטיס הזה? ותודה רבה מראש לכל העוזרים ואשמח לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  11. Started by Shafan,

שלום אני מחפש מסך נוסף (בגודל 19) למחשב שמיועד לעבודה עם תוכנת Maya, אך אין לי מושג מה הקריטריונים החשובים כאשר מחפשים מסך כזה. קיום יש ברשותי מסך 17 LCD של חברת Viewsonic הדגם הוא- VP171. אני מאוד מרוצה מהמסך שיש לי אבל אני מתכוון להתחיל לעבוד באופן שוטף ומלא על התוכנה ואני רוצה לעבוד בצורה הנכונה והיעילה ביותר ! 1. איזה מסך עדיף CRT או LCD ? 2. האם המסך שברשותי מספיק טוב ?, האם יש טעם לקנות את אותו המסך ולעבוד על שניהם במקביל ? או שעדיף לקנות מסך 19 CRT ואז לעבוד ביחד עם ה-VP171 3. האם יש קשר בין Rendering לסוג המסך-מבחינת מהירות, איכות ... ? 4. לפי הידע שלי מסך CRT הוא אנלוגי. האם קיים מסך CRT בעל חיבור DVI או שהדבר לא הגיוני מפני שחיבור DVI הוא דיגיטלי …

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  12. Started by D-Bang,

אני מעוניין לקנות מסך LCD ההתלבטות שלי כרגע היא בין סמסונג 730B ל- 930B מן הסתם אני כמובן מעדיף את ה19" אבל מה שמפריע לי זה ששניהם זה אותה רזולוציה ועקב כך הבנתי שב19 פשוט הגדילו את גודל הפיקסלים. השאלה שלי היא עד כמה זה משפיע על איכות התמונה והטקסט האם ב19 הכל יראה יותר מפוקסל? אני יודע במשחקים/סרטים זה פחות משנה כי זה כל הזמן מתחלף, אבל אותי יותר מעניין לדעת איך יראו התמונות שאני מצלם או הגלישה באינטרנט בנוסף אשמח אם תמליצו גם על צגים אחרים (חוץ מה710T שקראתי עליו רבות פה..)

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  13. Started by redeye,

שלום אנשים כרגע יש לי 8600GT וחשבתי על לשדרג כרטיס מסך. ראיתי שיש בKSP את הכרטיס 9600GT של חברת ZOTAC במחיר של 750 שקל. השאלה שלי היא האם זה שווה? או אולי להשקיע עוד קצת ולקנות 8800GT? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. שלום יש לי מחשב שמיועד רק לצורכי עבודה, אני רוצה להריץ עליו את תוכנת "solidworks" ?((במקרה ומישהו מכיר), תוכנה לתכנון עצמים בתלת מימד על קצה המזלג) לשם מטלה זו אני צריך לשפר את כרטיס המסך, כרגע voodoo 3 3500.( מגמגם לחלוטין כאשר אני מנסה להריץ אותה ) חשבתי בכיוון של GeForce MX440 64MB אולם אני רוצה לדעת אם זו הבחירה הנכונה ביותר, כיוון שאני רוצה כרטיס שיספיק בדיוק למטלה ולא יותר אף במעט. כמו כן הקצבתי לשם כך 200 ש"ח, אחרי הכל מדובר בכרטיסים ישנים. אם תוכלו לומר לי איזה כרטיס יהיה מספק (אך ורק לשם מטלה זו), ואיפה ניתן להשיג כרטיס כזה במחיר המקסימלי שצויין אודה לכם מקרב לב תודה מראש גיא

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  15. שלום, אני צריך עזרה בנוגע לקניית כרטיס מסך, תקציב עד 700 ש"ח, המחשב בעיקר למטרת משחקים. תודה.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by CrosS,

עריכה: הסתדרתי כבר תודה

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by bullman,

יש לי כרטיס GEFORCE FX 5200 ולוח אם ASUS P4S800 . הכרטיס והלוח אם תומכים בside banding אבל כשאני מנסה להפעיל אותו הוא אומר שהלוח לא תומך בזה האם כאשר זה מופעל אני אראה שיפור בביצועים? ואיך אפשר להפעיל אותו

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  18. Started by halifax,

שלום. אני זקוק לעזרה בנושא שימוש בפונקצית ה tvout בכרטיס radeon 8500 עם דריבירים מותקנים של ati catalyst. האופציה של העברה לצפיה בטלויזיה משם מה כבויה (מצורפת תמונה), למרות שהכבל מחובר. לכרטיס יציאת טלויזיה בצורת svideo בלבד. ברשותי מתאם svideo to rca , וכבל rca רגיל שמחובר לטלויזיה. באחד הפורומים בחו"ל , קראתי שיכול להיות שהבעיה היא שביציאת ה svideo בכרטיס ישנם 7 נקבים, בעוד במתאם , בצד של ה svideo ישנם 4 פינים בלבד. לא הצלחתי למצוא מתאם עם 7 פינים בצד ה svideo . המצב כעת, הוא שכאשר אני רוצה להשתמש ב tvout אני מחליף לכרטיס מסך הישן , gforce 2, שם יש לכרטיס יציאת rca בנוסף ליציאת svideo. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? אנא עזרתכם , תודה! ???

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  19. אני מבולבל לחלוטין מכל הFAQים פה... :-\ אני פשוט רוצה כבל שיצא מהמחשב לטלוויזיה ויראה לי את הסרט שאני מפעיל ע"י המחשב בטלוויזיה. מה אני צריך? וכמה פחות או יותר זה צריך לעלות? אין לי כרטיס טלוויזיה... אני צריך אחד? תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  20. Started by kikipipi,

שלום, הכרטיס הוא: GEFORCE GTS250 1GB DDR3 VGA/DVI/HDMI ומישו בבקשה יכול להגיד לי כמה הוא עולה?? והאם טוב טוב? כאילו הוא יריץ כל משחק עכשיו?? והוא לא ישן מידי? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  21. Started by No buddy,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם מסך דק מתאים למשחקים? כלומר האם יכולה להיגרם איזשהי בעיה? משחקים לא יעבדו טוב? וכו'...

• 3 תגובות
    • 502 צפיות
  22. Started by ovadia10,

יש לי מערך HD4850CF ויש לי 2 גישרונים כאלה של CF רציתי לדעת אם צריך לשים 1 או 2?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by ghreg,

winflash20113 הטענתי את הביוס 6970 נותן לי הודעה לא זוכר בדיוק מה זה אבל זה לא מצליח אני עים כרטיס gigabyte

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  24. Started by crazy man,

היי , יש לי מסך CRT רגיל .. של LG .. עכשיו , אני רוצה לנקות אותו אבל אני פוחד לדפוק משהו יש למישהו רעיונות איך אני יכול לנקות נכון את המסך שלי מבלי לפגוע בו ? תודה לעוזר :-*

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  25. המסך: 2007FP כ.מסך: HD3850. אינני מצליח דרך הדרייברים של הכ.מסך לסובב את תמונת המסך שתהיה 90 מעלות. עם כרטיס המסך שהיה לי 8800GTS320 הייתי יכול לבצע זאת בקלות. האם יש אפשרות לבצע זאת דרך המסך עצמו?? תודה רבה ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים