כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
אני צריך לפצל את המסך שלי ל2 אחד דרך vga ואחד דרך hdmi קניתי כרטיס מסך gigabyte gt 710 היציאות עובדות אבל אני לא יכול לפצל ראיתי שהווינדוס לא מזהה לי אותו כמו שהוא אלא מגדיר אותו ככרטיס מסך רגיל.. סטנדרט בטעות זרקתי את הקופסא עם שאר הדברים ולא שמתי אם יש דיסק באתר של gigabyte לא מצאתי דרייברים ודרך geforce נוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך שלהם איך אפשר למצוא דרייברים לזה? אני צריך לשני סוגי מערכת הפעלה ווינדוס 10 32 ווינדוס 10 64 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי המסך הזה .. והוא מוגדר אצלי פלאג אנד פלאי ולפי היגיון נראה לי שעם הוא יזוהה בתור המסך שהוא אז יהיו לי יותר אפשרויות לשינוי הרפרש רייט וכולה.. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לחבר 3-4 מסכים בחדר עבודה , ואחד לטלויזיה , אשמח אם אוכל לקבל המלצה לכרטיס מסך לא יקר מידי שיעשה את העבודה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כחודש הומלץ בפורום מתחרה כרטיס מבוסס ג'יפה 5900, ונאמר שיש לו יכולות oc מעולות ושאפשר להתקרב איתו אפילו לביצועים של הג'יפה 6800. הפורום ההוא אינו פעיל כבר זמן ממושך, ואני מעוניין לקבל פרטים על הכרטיס ההוא כי יש אפשרות שאני אקנה אותו. אם עולה למישהו משהו בראש, או אם מישהו יודע בדיוק על מה אני מדבר- אשמח לעזרה. נדב
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך עם מעבד גרפי חזק (6000 ומעלה) וזיכרון גדון 256mb ומעלה...והכי חשוב עם ממשק PCI רגיל(לא PCIE) אם מישהו יוכל למצוא לי חנות שמוכרת כרטיס אם הדרישות האלה זה יעזור לי מואד תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שהוא עם חיבור PCIE בעל 32 או 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA) זה יעזור לי המון מי שימצא זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 994 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שהוא ען חיבור PCIE בעל 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA) זה יעזור לי המון מי שימצא זאת תודה
-
- 12 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו ועבודה עם תוכנות כמו אוויד וכל adobe.. איזה כרטיס מסך נדרש כדי להתמודד עם התוכנות האלו? איזה זיכרון של הכרטיס צריך? אשמח אם מי שיעזור שיסביר לי קצת וירחיב את ידיעותיי בנושא כרטיסי המסך כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך פשוט שמתחבר בpci-ewpress ושיתמוך ברזולוציה 1680X1050 מה הכי זול שיש? תודה.
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מת על המשחק נידפורספיד אנדרגראונד 2 והוא לא עובד אצלי בגלל שהכרטיס מסך שלי מאוד דפוק )s3 graphics 32 mb) עכשיו אני רוצה לקנות כרטיס מסך אחר... אבל הבעיה או יותר נכון הבעיות הן ככה... בעיה א- יש לי סלרון 1.7ghz ו288 ראם... בעיה ב- הלוח אם שלי יש לו agp x2 ... בעיה ג' יש לי תקציב של 700 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבקשה????? ועוד שאלה איך אני יודע כמה וולט הagp שלי?!?!?
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה במציאת כרטיס מסך שימצה את היכולות של המסך הזה שאותו אני רוצה לקנות. http://www.amazon.com/gp/product/B000BXEUDY/ref=pd_cp_pc_title/104-2859564-7869558?%5Fencoding=UTF8&v=glance&n=172282 חיפשתי פה בפורום כמה כרטיסים אבל אני לא מבין בזה כלל ואני מעדיף לשמוע מכם ישירות המלצות מאשר לקנות 'על עיוור'. חשבתי על ה-X300 או ה-X550. זה יתאים? הולך להיות לי על המחשב 1 GB זיכרון ואני לא רוצה שהכרטיס יקח ממנו זיכרון לפי חלק מהדברים שקראתי פה. אם לא בכרטיסים שציינתי אז איזה כרטיס כן יתאים שלא ייקח מהזיכרון של המחשב? תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל אבל אני חושב שלא קיבלתי את כל מה שאני צריך לקבל איתו אם מישהו יוכל למצוא review או אפילו תמונה ברורה של הקופסא ותוכנה אני אשמח מאד תודה. עריכה:אם לא דייקתי זה leaktek winfast a350 myvivo(fx 5900 not ultra)
-
- 5 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה המסך איכותי 17 אינץ' 8ms בטווח מחירים עד 2000 ש"ח? ומה ההבדל בין פאנל - NTfilm ל-PVA והאם צריך לבדוק את זה כאשר קונים מסך דק ? לי הציעו מסך דק 17 אינץ' של liteon במהירות 8ms בחיר 1550. האם הוא איכותי? כי אני לא שמעתי על המסכים של Liteon ... אשמח אם תוכלו לענות לכל שאלותי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
צריך עזרה במציאת מסך 19 CRT בתקציב של 1300-1500 ש"ח שיהיה מסך איכותי :xyxthumbs: ומה אתם אומרים על המסך הזה samsung 955DF CRT ??
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לעדכן את הביוס של הכרטיס מסך שלי X1600 pro של sapphire גודל זכרון 256MB. עדכון הביוס מכיל שני קבצים, אחד לזכרונות מסוג אינפיניון ואחד להייניקס. הנה קובץ ה read me. 3C8403SA.006 - bios for card with Infineon memory 3C8403SA.007 - bios for card with Hynix memory איזה עדכון לקחת? אופיר
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש ברשותי כרטיס VOODOO 3 3500 TV עם הכבל הזה שמקבלים איתו חבר שלי עשה פורמט למחשב שלו וביקש ממני להתקין לו בחזרה את הכרטיס , הצלחתי למצוא את הדריוורים אבל לא מצאתי את התוכנה ללכידת ווידאו (שהוא קיבל כאשר הוא קנה את הכרטיס ) זה כבר עבד לו פעם אבל עכשיו אני לא מצליח לעשות כלום =\ בבקשה אם למישהו יש לינק או את השם של התוכנה או משהו שיכול לעזור ... בתודה מראש כרמל ...
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב של אחי, מ- GeForce FX 5400 למשהו קצת יותר טוב. חשבתי על ה- 6600 מיד שניה איפשהו (אם אתם מכירים אחד שמוכר תנו לי הודעה פרטית ) או על 6800 בתקציב של כ- 100 שקלים או קצת יותר אם זה יהיה שווה את זה. אז, אני צריך הצעות לכרטיסים זולים שיש איפשהו ביד שניה (כדוגמת סדרות 6 או 7 של nVIDIA) ושירוצו עם ספק 350W של Enermax. שיריצו משחקים אפילו על האיכות הגרועה ביותר - אבל שירוצו (מדובר על משחקים ישנים או לא הכי חדשים, לפני שנתיים שלוש +) נכון להיום אפילו משחקי רשת דיי אנונימיים רצים מעפן ++++++. תודה, ושבת שלום. עריכה: חיפשתי באמזון GeForce 6800 AGP, ותיראו מה קיבלתי, תוצאות של כרטיסים שמחירם 150-300 דולר. וואט דה הל?! מה הולך כאן? איך יכול…
-
- 8 תגובות
- 693 צפיות
-
-
יש לי 2 9800GT INN3D המחוברים ביחד אני רוצה לדעת אם עדיף לי יצרן אחר או להישאר איתם?? ויש את ה 9800GT XXT הגירסה המומהרת האם עדיף לי את זה?
-
- 4 תגובות
- 534 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מלפני חודש בערך ביקשתי מהטכנאי שלי שיביא לי את המסך 959nfשל סמסונג עכשיו הוא לא מצא אותו אז אני צריך המלצה על מסך לגיימר כבד שחדות תומנה חשובה לו חשוב שזה יהיה רק סי אר טי 19אינץ' שטוח ועד 2000 שקל והטכנאי שלי חרטטן בטירוף אבל אבא שלי רוצה לעבוד רק איתו אז בבקשה תמליצו לי על מסך טוב אני סומך עליכם תודה חג שמח
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אז ככה ביום ראשון מגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי , ויש לי שאלה בנוגע לדריברם . על המחשב מותקנים דריברים של NV הכרטיס שקניתי מסוג ATI , איך אני מוחק את כל הדריבירם של NV ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מרוב דרייברים אני כבר מבולבל (יש לי xp 32 bit) התקנתי את הדריבר האחרון והחדש (169.21) אבל הוא עשה לי בעיות (ירד fps במקום לעלות) מחקתי אותו דרך מנהל ההתקן והתקנתי את הדריבר שקבלתי עם הדיסק (169.02) רציתי לדעת מה הדרייבר הכי מוצלח שיצא שיותר חדיש מהדרייבר שיש לי חוץ מ-(169.21) לפי מה שהבנתי דרייבר יכול לתת שיפור של בין 1-5 fps יש מלא דרייברים ואני לא יודע כבר מה להוריד: מה אתם אומרים על: 169.04 ו- 169.09 הם טובים?? רוב הדרייברים שנתקלתי היו בגרסאות בטא, זה רע?? \ בכל אופן אם יש גרסה לא של beta והיא מומלצת אני השמח? בכל אופן אני רוצה שיפור במשחקים ונראה לי שהדריבר שברשותי קצת ישן לא?? (169.02)?? השמח לעזרה מאנשים שהתנסו ובדקו תביצועים של הדרייברים השונים או שיש ל…
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי. שלשום קניתי SAPPHIRE RADEON 9600XT. חיברתי את הכרטיס והתקנתי את הדרייבר מהדיסק (כמובן הורדתי את הדרייבים הקומדים). בכל ממקרה כשנכנסתי למאפייני תצוגה ולמתקדם, היה רשום מתחת לסוג מתאם 9600 XT וכו', ולמעלה בסוג מתאם רשום 9600 series עכשיו אתול התקנת את הCATALYST 5.9 העדכני מאתר ATI, ונעלם לי הכיתוב XT מלמטה ובכלל בכל המאפיינים אין זכר ל XT, אלא רק לradeon 9600 series האם זה נורמלי? האם אצל כולכם זה ככה? עכשיו עוד שאלה הטמפ' עקבתי אחריה בימים האחרונים היא נעה בין 46 ל50 מקסימום האם זה הגיוני? ו499 מהירות זה תקין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 545 צפיות
-
-
איך אני מחבר אותם ביחד שאני אוכל לראות שני שולחנות עבודה ? איך אני עושה שולחן עבודה אחד רצוף ?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס מהחברה אסוס ואני מחבר אותו עכשיוהכל עובד טוב. אבל יש כזה כבל שניכנס לכרטיס משני מקומות אבל הוא לא מחובר לשום מקום. מה אני אמור לעשות איתו? זה ניראה כמו כבל של הספק, יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
זה בסדר שאני יקנה כרטיס מסך של 640 מגה אפילו אם יש לי מסך 19? כי לפי מה שהבנתי ה320 לא יחזיק מעמד עוד הרבה זמן.
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-