כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,954 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי במחשב כרטיס מסך חדש GTX460 בעל יציאת mini HDMI , רציתי לחבר אותו לטלויזיה על מנת לראות בו סרטים, אך בניגוד לכבל שכן עובד אצלי של dvi to hdmi שאני מחבר לטלויזיה , הכבל של ה hdmi to hdmi בתוספת של מחבר שקיבלתי עם כרטיס המסך של hdmi to mini hdmi המחשב לא מזהה את הטלויזיה, רציתי לדעת אולי אני מפספס משהו, או שצריך להתקין איזה דריבר או משהו, אשמח לעזרה בנושא תודה מיכאל
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך 5770, הכל עובד בו יופי טופי. יש לי מסך 17" ישן, שיש לו רק חיבור VGA, אז כל הזמן אני עובד עם VGA. יש לי טלויזיה 32" של טושיביה ויש לה כמה חיבורים של HDMI, VGA וכד'.. אבל אין לי כבלים של HDMI אז אני מחבר את הכרטיס לטלויזיה רק עם VGA. הבעיה ברגע שאני מחבר את הכרטיס לטלויזיה דרך VGA, אני רואה מסך שחור ורק ריסט למחשב מסדר את זה ואז אני יכול לראות את המחשב דרך הטלויזיה. זה אמור להיות ככה? והבעיה השניה היא רזולוציה, שהמחשב כבר מחובר לטלויזיה אין איזון בין מאונך למאוזן, ואני לא מצליח לסדר את זה, כמו לשנות רזולוציה. יש הצעות?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
חברים קניתי את הכ.מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP היום וחיברתי אותו לספק (620W) משום מה זה מראה לי שתי נורות אחת הדומה והשניה צהובה אני מבין שהצהוב תקין אבל למה בשני זה מראה לי אדום למרות שאמרו לי שזה אמור לעבוד אצלי יש מצב חיברתי לא נכון והחיבורים הם 6+2 ו6 בבקשה אשמח לעזרה.
-
- 33 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול כרטיס טלביזיה של חברת PINNACLE . יש בו 4 יציאות: 1. יציאת TV חיבור לאנטנה/ טלביזיה 2. יציאה לאודיו ( אודיו OUT ) 3. חיבור צהוב ( לחיבור אנלוגי) 4. S-VIDEO אני רוצה לחבר את המצלמת וידאו האנלוגית שלי לכרטיס. החיבור הצהוב מתחבר לכניסה הצהובה בכרטיס טלביזיה אבל מה לגבי הסאונד ? האם יש פתרון לזה ? קיבלתי כבל לחבר חיצונית בין הכרטיס טלביזיה(אודיו) ליציאה של האוזניות או רמקוליים. אבל מה קורה במצב שלי - הקלטה ממצלמת וידאו למחשב ? ד"א - וידאו רואים
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קיבלתי את הכרטיס לפני שבוע עכשיו אני צריך לחבר אותו לממיר של יס הבעיה היא שיש לי רק חיבורים של RCA (בננות) אמרו לי שאני צריך כניסה של 21 פינים מה שאין לי בממיר. הכרטיס: http://www.hauppauge.com/pages/products/data_pvr150.html עכשיו השאלה היא אולי אם יש כבל שיש בצד אחד rca ובצד השני שלו יש s-video האם ככה צריך לחבר.. ואיזה כבל של אודיו אם יש למישהו מדריך או משהו אודה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2900XT וכבל של חיבור מחשב לטלויזיה אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך שלי בעבר היה לי 8500GT ואליו הכבל התאים ועכשיו אני צריך מתאם שיחבר את ה2900XT לטלויזיה ואמרו לי שזה אמור להיות S-VIDEO אבל אני לא מבין בזה כלום לכן אני רוצה לדעת אם מישו כאן יכול לכוון אותי ולעזור לי בזה תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך geforce 6600GT ויש לו יציאה לחיבור לטלוויזיה[ראה תמונה] 1.איך קוראים לחיבור הזה(אני חשבתי S-VIDEO) אבל הוא לא מתאים 2.איפה אני יכול להשיג אותו(אין לי אפשרות להשיג את המקורי) תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 15.05.2007 בשעה 01:25:22 חברה מצטער על הספאם אבל התבלבלתי בתמונה.[attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
יש לי כרטיס של ATI אני צריך תוכנה או משהו? או פשוט לחבר את הכבלים וזהו?
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם אני יכול עם הכרטיס מסך שלי (כנסו למפרט ותדעו) לחברו לטלויזיה עם כן איך ??? תודה מראש! :saint:
-
- 5 תגובות
- 821 צפיות
-
-
קניתי עכשיו כרטיס מסךpalit ati radeon x800 gto והמחשב שלי הוא בכלל asus הכרטיס מסך יכול לעבוד אצלי?? בבקשה לענות זה ממש חשוב
-
- 11 תגובות
- 524 צפיות
-
-
יש לי 800XL, עם יציאה כזו של פינים.. עם כ.המסך קיבלתי ארבעה סוגי כבלים... אחד עם חיבור פינים בצבעים כחול/ירוק/אדום, שיכול להיכנס לכרטיס המסך שלי...אך לא יודע מה מתחבר למסך הטלויזיה שלי... כבל שני שיש לי גם יכול להתחבר לכ.מסך שלי..ויש לו ארבע יציאות. אחד=V.IN, שני=V.OUT, (צהוב/ שחור). היציאות הנותרות הם מאין חיבורי פינים, שבעצם יש רק כבל אחד (השלישי) שיכול להתחבר אליהם,אך אני לא יודע למה הם משמשים.... :s05: הכבל הרביעי הוא רגיל (צהוב),שכביכול מתחבר לי לTV.. מה עושים?!?!?! הנה קישור לחיבורים שיש לי: http://www.xbitlabs.com/misc/picture/?src=/images/video/pc-x850xt-x800xl/tul_x800xl_bundle2_800.jpg&1=1
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפי ati X1800GTO... עם יציאת SVIDEO.... איך לחבר אותו לטלווזייה?
-
- 7 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שמתי בו GEFORCE FX INNO3D 5200! יש לו יציאת TVOUT הכבל של הSVIDEO שלי לא מתחבר לשם .. איזה כבל אני צריך בשביל TVOUT? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את כרטיס המסך שלי (7600GT של ג'יגהבייט) לטלויזיה.הכל מחובר ומכוונן מבחינת הגדרות צבע,אבל אני עדיין רואה את התמונה בשחור לבן.חשבתי שמדובר בבעייה בכבל,החלפתי כבר שניים ועדיין רואים שחור לבן. למישהו יש אולי רעיון מה עוד יכול לגרום לזה ? תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
מדובר בכרטיס של NVIDIA עם הדרייברים הכי חדשים.. חיברתי S-VIDEO עכשיו יש שתי אפשרות אחת CLONE שבה אני רואה אותו הדבר על שני המסכים אבל אז הרזולוציה שלי על המסך מחשב מאוד מאוד נמוכה ובאפשרות השניה DUALVIEW הראזולציה שלי במסך מחשב נשמרת אבל על הטלויזיה אני רואה רק תמונה של רקע הדסקטופ בלי שום תזוזה או שום דבר.. הרצון שלי הוא רק לראות סרטים על מסך הטלויזיה ולא יותר מזה.. מה עושים? תודה..
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום . קניתי מסך פלזמה 46 של PHILIPS אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כניסת הDVI השאלה היא: האם אפשר לחבר את המסך דרך הVGA ואת הפלזמה דרך הDVI ולראות בשנהים אותו דבר. יש לי כרטיס מסך 6600GT עם שני היציאות הנ"ל. אשמח לקבל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר את המחשב הנייד לטלוויזיה ישנה. במחשב יש לי רק כניסת VGA ובטלוויזיה כניסת RCA ו S-VIDEO בחיפוש אחר פתרון ראיתי שיש כבלים vga to rca אולם באחת התשובות נאמר שזה עבודה בעיניים וצריך ממיר שמחירו כמה מאות שקלים. איך אני עושה זאת שיראו טוב ובמחיר זול? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד של פוג'יטסו פנטיום 3 433 MHZ ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה או לדיוידי כדי לראות סרטים על המסך הביתי. ניסיתי לחבר אותו בעזרת חיבור פי סי אי אבל לא מופיעה לי תמונה על המסך, הסאונד עובד מצויין (אני מחבר אותו ישירות לטלוויזיה עם כבל נפרד) אך אין תצוגה. הכרטיס מסך שלי הוא און בורד. מחכה בקוצר רוח לתשובה עיניינית ואודה מאוד למי שיוסיף מדריך מפורט לחיבור זה מההתחלה עד לצפייה עצמה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מסוג X1950 PRO של Sapphire, מהכרטיס יש שתי יציאות לחיבור DVI ויציאה לחיבור S-VIDEO ככל הנראה. השאלה היא האם אני יכול לחבר את הממיר של יס לכרטיס הזה בכדי לראות טלוויזיה במחשב או שאני חייב כרטיס טלוויזיה יעודי? במידה וזה אפשרי איך בדיוק אני מבצע את החיבור הזה (ואיך אני מחבר גם את הסאונד לכל העסק)? במידה ולא, על איזה כרטיס טלוויזיה אתם ממליצים בשביל לצפות ביס דרך המחשב ואולי גם הקלטה (לא למטרות עריכת סרטים וכו'). תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ברשותי DELL INSPIRON 6400 עם WINDOWS XP PROFFETIONAL ואני רוצה לחבר מסך נוסף על מנת לעבוד עם שניהם במקביל. האם אני צריך לשנות הגדרות בלבד או להתקין תוכנה מיוחדת. אם מדובר בהגדרות ה WIN יש לי מוסג די בסיסי אז אם אפשר לקבל הוראות מפורטות. המון תודה איל
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
קניתי אתמול כרטיס מסך הנה זה: Point of View Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3 256Bit + HDMI באריזה יש מתאם מתח לכרטיס מסך (6 פינים) הכרטיס מסך צריך לעבוד עם מתח ישיר מהספק כוח ואין לי כבל מובנה בספק כוח של 6 פינים אז אני מחבר את המתאם שקיבלתי באריזה של הכרטיס מסך. אני רוצה לדעת כמה מתח לחבר! על 2 הכניסות? או על אחד מהכניסות? (אם אני יחבר על אחד מהכניסות זה יעשה אותו 3 פינים ואם אני יחבר על 2 כניסות זה יעשה אותו 6 פינים) אני מפחד לחבר 2 מתחים או מתח 1 שלא יהיה נזק. אז רציתי שתגידו לי מה צריך לחבר? 2 מתחים או 1? תודה ויום טוב.
-
- 16 תגובות
- 7k צפיות
-
-
חבר רכש כרטיס מסך של GIGABYTE RTX 2070 GAMING OC 3X 8G ואין לו מושג לאן לחבר את החשמל לחיבור של ה 6 פינים או החיבור של ה 8פינים או את הכל ביחד
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלןם יש לי כרטיס מסך ON BOARD שאילו מחובר מסך והוא התצוגה הראשית שלי חיברתי למחשב כרטיס מסך נוסף 9500GT ןאני מעוניים לחבר לכרטיס מסך זה שני מסכים נוספים האחד DVI והשני VGA שאני מחבר אותם אני רואה רק בצג שמחובר בDVI תמונה ואילו ב VGA לא רואים כלום (למרות שבהגדרות עשיתי להרחיב את שולחן העבודה לשני התצוגות הללו) מישהו יכול להסביר לי איך אני מגדיר שיראו בשניהם (כי כנראה אני לא עושה משהו טוב ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 733 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסך מדגם Nvidia 8400 Gs עם יציאת Hdmi אמיתי(לא Dvi). ויש אפשרות לחבר כניסת שמע לכרטיס כדי שיצא שמע דרך כבל ה-hd. קיבלתי איתו כבל קטן שצריך לחבר לכרטיס וגם ללוח אם. לאן אני מחבר ללוח? לאחר ברור קצר ראית שצריך לחבר ליציאה שנקראת Spdif האם זה נכון? אם כן יש שמה כמה פינים עם מיספרים לידם, כשקראתי בספר הלוח לכל מיספר יש לו יעוד והם כך. פין 1 נקרא Power. פין 2 נקרא No Pin. פין 3 נקרא Spdif. פין 4 נקרא Spdifi. פין 5 נקרא Gnd. פין 6 נקרא Gnd. לכבל הקטן שקיבלתי יש בסך הכל אפשרות לחבר לשתי פינים בלבד ללוח האם, ועל אחד מהם כתוב Gnd ועל השני לא כתוב כלום. לאן לחבר אותם?
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, כיום יש לי מחשב עם כרטיס מסך 8800GTS שמחובר למסך 24" אני מעונין לחבר מסך נוסף (19") למחשב. המסך הגדול נועד למשחקים והמסך הקטן הוא למשטח דסקטופ נוסף להרצת תוכנות נוספות במקביל. האם הכרטיס יתמוך בשני המסכים ברזולוזיות הנטיביות שלהם? שאלה נוספת: אם אני אשדרג את המסף ל- 30" (לא יודע כמה זה שווה...), לאיזה כרטיס מסך אני צריך לשדרג כדי לתמוך בשני המסכים (30 ו-19)?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-