עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by musari,

כמה צינורות עיבוד יש אצלי בכרטיס מסך.?? יש לי ASUS EXTREME AX800XT למי שיש לינק או הוחכה שיביא...הגיוני 12???

• 31 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by joe2010,

שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש עם Leadtek 8800GTS (בשביל משחקים...) השאלה האם אני צריך לשים ויסטה או ש XP גם טוב ? תודה

• 38 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by liav12,

שלום, הציעו לי את הכרטיס 256MB 1950GT במחיר של 820 ש"ח. מולו הציעו לי 7600GT 256MB במחיר של 750 מבית אסוס.. ברצוני לדעת מה מהם יותר חזק, והאם ישנה תמיכה ב S.M3 בכרטיס הזה של רדאון? המחיר הוא מספק שאני מכיר בגלל זה המחיר כך (הבנתי שהכרטיס של רדאון יותר יקר מ800). תודה מראש על העזרה.

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by ravid,

יש בפלונטר ב 733 שקלים רדאון 8500LE של giga-byte אבל אני לא יודע אם זו חברה טובה יקרים לי כל שאר הרדאונים ובגלל זה אני חושב על זה והאם אני יכול להשיג כרטיס טוב יותר במחיר של לא יותר מ700 שקל (נא לציין היכן סוג ומחיר!) תודה מראש :saint: :AR15:

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. היי חברים, המחשב שלי נקנה באוגוסט 2010 (קצת יותר מ 4 שנים) ולהפתעתי הוא עדיין סוחב וסוחב חזק יותר ממה שחשבתי. השימוש העיקרי הוא גיימינג ואני משחק הכל על רזולוציה של 1920X1080 אבל בד"כ ההגדרות על מדיום (לפעמים גם high רץ סביר) אבל בחלק מהמשחקים אחרי זמן של שעה פלוס מינוס, מתחילים קרטועים. כמו שהכותרת אומרת, אני רוצה לדעת אם כרטיס מסך יהווה שדרוג משמעותי או שפשוט המערכת עצמה כבר "עייפה" וצריך מחשב חדש. המפרט הוא: מעבד: 2.80 Intel Core i5 760 זיכרון: 12GB לוח: Intel Corporation DP55KG AAE47218-406 (הלוח עם הסמל של הגולגולת שמוטבע עליו למי שמכיר\זוכר) כ. מסך: gtx 460 לגבי ספק כח - מצורפת תמונה במידה וכרטיס מסך כן יהווה שדרוג משמעותי, אני אשמח להמלצות על כרטיס באיזור ה 1000 …

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. אז ככה שלחתי ל Nvidia אימייל לשאול אותם מתי יצא ה 6600GT ב AGP... והנה התשובה: We have stated that we will be making a AGP version of the 6600 Gt. We have not given a date. Look for it in a month or so. Thanks for the support ------------------------------ בקיצור בחודש או חודש הבא כבר נדע ...(כנראה הכרטיס יצא כבר בחודש הבא ) לא ההודעה הכי מריעישה את לפחות עכשיו אנחנו יודעים שזה יותר עוד לפני ה Q1 של 2005 דרך אגב זה לא חוקי :lol: ( הם כתבו לי באיימייל שאם המידע הזה יוצא הם יכולים לתבוע אותי ) עריכה : עכשיו שלחתי עוד מייל לבדוק עם זה יצא לחנויות בעוד חודש או שהם רק יחריזו עליו בעוד חודש. נראה גם את זה אתם תקבלו עריכה 2 : אז ככה עכשיו הגיע ההודעה השניה ממנו הוא א…

• 39 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Ran21,

אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by Yaniv Tzach,

שלום לכולם חבר הביא לי את הכרטיס מסך שלו ואני לא יודע אם המחשב שלי מספיק טוב בשביל להעלות את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלו זה radeon 6870 hd המחשב שלי מצורף בתמונה שצירפתי. כבר ניסיתי לשים את הכרטיס מסך והוא נכנס בדיוק ללום אם שלי הבעיה היא שאני צריך לחבר לכרטיס מסך 2 כבלים של 6 פינים מהספק כוח ויש לי בספק כוח רק כבל אחד של 6 פינים. מה עליי לעשות ? שמעתי שיש מתאמים ואני פשוט יכול לשים על כבל אחר שיוצא מהספק מתאם ל6 פינים? מה אתם אומרים שעליי לעשות ? האם הכרטיס ירוץ לי על המחשב ? מספיק 4gb זכרון ? תודה רבה לעוזרים. יניב

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by avishai1b,

אני מתכנן לקנות מחשב ולא ממהר בכלל, אני רוצה לדעת אם יש כ. מסך שמסוגל להריץ את Crysis ב DirectX10 וכל ה AA AF והאיכות היא Very High בקיצור, באיכות הכי גבוהה חלק. 50FPS~ אפשר גם SLi \ CrossFire אבל לא כולל tri-way לדוגמא XXXXGTS SLI אם יש כ מסך שיכול להריץ לבד אז עדיף ומותר להתחשב בכרטיסים שיוצאים בחודשיים הקרובים, לדוגמא 9600GT SLI אנא מכם לא לענות אם לא בטוחים זה חשוב לי מאד. תודה מראש

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by ilaysk,

יש לי את שתי המסכים האלו בבית מי מהם עדיף? (למשחקים)

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by Xer,

איזה מתאם אני צריך בכדי לחבר סוני 2 למסך CRT של מחשב? החיבור שיש לי כרגע הוא חיבור בננות והוא מתאים רק לטלויזיות. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by Bakke,

שלום, ליפני 3-4 שנים ~ קניתי את כרטיס המסך ATI 5850 למה שאני משחק בו (כרגע רק WoW..) הוא משרת אותי אך לא עם הגדרות תצוגה גבוהות. לרוב כדי שאני ירגיש שהכל זז חלק כמו חמאה שיצאה מהמיקרוגל אני שם את כל האפקטים על LOW ואת הרזולוציה על הכי גבוהה שאני יכול. כך אני מקבל לא פחות מ 60 FPS כמעט בכל רגע נתון חוץ מאשר עומסים של אוביקטים על המסך במיקרים ספציפים ונדירים יותר. הייתי מעוניין לדעת האם יש כרטיס מסך (אולי אפילו כרטיס שאמור לצאת בעתיד הקרוב) עד 500 ש"ח שנותן שידרוג "משמעותי" לכרטיס הנוכחי שלי. חריגות יהיו רק בגבולות הטעם הטוב. תודה לעונים

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. עריכה: הבחירה שלי השתנתה והיא: 1) MSI AMD Radeon R9 280X GAMING 3G 2) Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by alon p,

שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר להריץ לי משחקים חדשים כמו the witcher 2, batman arkham city, mass effect 3 וכדומה. אני לא ממש יודע כמה צריך אבל אני אני רוצה להריץ משחקים בסגנון שלמעלה ברמה סבירה לא בהכרח בגריפיקה כי טובה שיש.. המפרט הנוכחי שלי: intel core i3-2100 cpu @ 3.1GHz RAM - 2GB כרטיס מסך נוכחי: GeForce GT 520 אני אשמח לדעת איזה כרטיס מסך אני אצטרך לקנות שיענ על הדרישות שלי ובאיזה סדר גודל של מחיר מדובר.. תודה מראש! אלון

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by immolation,

שלום, כבר הרבה זמן אני מתכנן לקנות כרטיס חדש. כרגע אני שוקל לקנות אחד מאלה. ברור ש760 הרבה, אבל הרבה יותר טוב, פשוט אני לא יודע האם היתרון שלו באמת שווה 530 ש"ח... MSI r9 270x gaming, 1000 ש"ח MSI 760 Hawk, 1530 ש"ח. אני רוצה לשחק ב- Battlefield3/4 על Ultra, עם רזולוציה 1920x1080. למחשב שלי יש מספיק כוח (גם מבחינת הcpu וגם psu) ומספיק זיכרון. מה דעתכם? תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. שלום, אני מתחיל לבנות מפרט למחשב חדש. הייתי רוצה לחבר למחשב 3 מסכי DELL U2713H. איך אני יודע איזה כרטיס מסך מתאים לי? מה אני צריך לחפש בכרטיס המסך כדי שאוכל לחבר 3 מסכים כאלו [כנראה באמצעות DisplayPort] ולהשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם [1440*2560]? האם אני זקוק ל2 כרטיסי מסך? תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3415 כרטיס נראה זהה לקודם, רק עם שבבים עם קיבולת כפולה. מה שיפה שהמחיר שלו דומה כמעט לזה של ה 512 מגה (בארה"ב) ולכן הם מצפים שזה יגרום לירידת מחירים של הדגמים הישנם. והנה פרטים על ה Radeon HD 4870 1GB Sonic Dual Edition http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=969

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Regev,

יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה: דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא: האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד - במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by swisaman,

היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להריץ סרטים ב - full HD 1080P, גם כאלה של מעל 24GB, ומשחקים ברמה בינונית (starcraft 2, אולי זה אפילו בינונית ומטה, אני מניח שאני גם ארצה שהוא יריץ diablo3 כשיצא, אבל רוב המשחקים של בליזזארד הם לא עמוסי גרפיקה אז אני מניח שלא תיהיה בעיה). אני רוצה לחבר את הכרטיס מסך לטלוויזיה שלי '37 LG-LE5500, כיום אני רואה סרטים עם כונן קשיח שמחובר ישירות דרך USB לטלוויזיה (יש לה תוכנה מובנת להרצת סרטים בפורמט MKV וגם בפורמטים נוספים), אבל הבעיה הכי גדולה היא שאין תמיכה ב - DTS ולכן לרוב הסרטים שאני מוריד אני צריך להוסיף שכבה של קובץ שמע ב - AC3, תהליך שלוקח בסביבות ה - 20 דקות בממוצע תלוי בגודל הסרט, בנוסף לאחרונה גיליתי שהמעבד של הטלוויזיה לא מספי…

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי מחשב די מעפן: מעבד 3GHz אינטל לוח אם ASUS P4C800 זיכרון 1GB Dual Channel OCZ ספק כוח חלש 380W של חברה לא מוכרת... אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש. החיבור שלי הוא AGP. מצאתי שלושה כרטיסים שיכולים לעשות את העבודה (אני חושב) ל-3 שנים הקרובות: 1. Sapphire X1650PRO 512MB DDR2 AGPx8 עולה 353 ש"ח http://tms.co.il/product/3648 2. SAPPHIRE Radeon HD3650 512MB DDR2 AGPX8 עולה 395 ש"ח (ב KSP לא בלינק הזה) http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4126 הבעיה שנגמר להם במלאי ולא יודע מתי יהיה להם אותו, חוץ מזה שאני ממש לא בטוח שהספק שלי יחזיק את הכרטיס. 3. AGP GeForce 7600 GS 512 Mb DDRII מצאתי יד שניה עולה 350 ש"ח. התקציב הוא עד 400 ש"ח (גג!!!) אם יש לכם כרטיסים יותר טובים ל…

• 33 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?

24. Started by StreetRacer,

הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by DannyBoy1904,

אני השתמשתי עד עכשיו ברזולוציה של 1024X768 ובזמן האחרון זה קצת התחיל לעצבן אותי! וגם נהיו לי יותר אייקונים בדסקטופ.. אני רוצה לדעת באיזה רזלוצה אתם משתמשים כדיי לראות מה הכי נפוץ ונוח לכם! אם יש לכם רזולוציה שונה מהאפשרויות בסקר הצביעו בהתאם וגם תרשמו פה את המספר!

• 36 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים