עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by nec_000,

מרשים ושנון ביותר החוקר/סוקר הזה - לא ראיתי כזה ניתוח אינטיליגנטי מסוקר יוטיוב כבר הרבה מאד זמן. צפו עד הסוף, לא לעצור באמצע:

2. שלום לכולם המחשב הישן עושה את עבודתו נאמנה, אך נראה שחסר לי קצת כוח בגזרת כרטיס המסך כרגע אני עם: Intel core 2 quad Q9550 Intel DQ35JO motherboard 6GB RAM (היה 8 אבל באחד הסלוטים הצ'ופצ'יק של הנעילה נשבר אז עכשיו הוא ריק, אם מישהו יודע איך לתקן אשמח לשמוע) SSD 250 Crucial 500MX ו........ geforce 210 השימוש במחשב כולל בעיקר שיטוט באינטרנט, עבודה עם פוטושופ ושאר תוכנות של אדובי ותכנות ב unity3d (בעיקר דו מימד וקצת תלת מימד, משחקי מובייל) כפי שרשמתי למעלה, נראה שחסר קצת כוח בעיבודים גדולים של פוטושופ או בהרצה של המשחקונים, השאלה היא איזה כרטיס ייתן לי את ה value for money הכי טוב בהתחשב במפרט הנוכחי? חשבתי על g…

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by yot,

כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  4. דגם ביניים חדש של ה-GeForce GTX 1050 וגם דגם בסיסי נוסף עבור ה-GTX 1060 זוכים לפירוט ברשת לכתבה

5. הכל עבד מעולה תמיד, ואז לאחרונה- סרטים 720P ו 1080P לא רצים חלק מיוטיוב או VIMEO. מקרטע, לגמריי. מעצבן.... במחשב הסרטים רץ מעולה, אין בעיה. נסתי לשנות הגדרות ב ATI, לא עזר כ"כ. כרטיס X1650 ATI, אני עובד על 900X1440 רזולוציה (מסך 16X10). גולש בפיירפוקס, אין וירוסים, עבר את כל הסריקות עם תוכנות שונות. בכל מקרה הכל עבד לאחרונה תקין, פתאום זה קרה.גם הנושא של תצוגה במחשב מתחיל לאחרונה לעשות בעיות ותקיעות אז אני חושב קשור לכרטיס מסך... פירמוט לא פיתרון כרגע, המחשב משמש לעבודה. יש פיתרון ?

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  6. קיבלנו גרסה נוספת של מוצר החומרה הלוהט ביותר בסביבה לבחינה, בדמות כרטיס המסך GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO מתוצרת MSI. האם יש סיבות מוצדקות להתלהב? תשובות בפניםלכתבה

7. Started by shaiar,

יש לי ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה, וכל פעם שאני צופה בערוצים יש לי מעיין פסים אופקיים מרצדים על המסך. כשאני רואה סרטים מבמחשב בתוך הטלוויזיה, אין את הפסים הללו. ניסיתי להחליף את החוטים של האנטנה, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by TTL246,

יש לי לוח ישן של Asus (ישן) מדגם P5KPL-CM G31 ספק כוח של 450V מעבד קצת ישן: Q8200 2CORE QUAD היה לי כרטיס מסך GF8400GS 512MB PCIE שנשרף ועתה הגיע הזמן לשדרוג המחשב אמור להיות מחובר בכבל HDMI לטלוויזיה "פיליפס" 46 אינץ' חדשה (הגיעה לפני שבועיים) PFL5007K המחשב אמור לשמש כמדיה סנטר של הבית ולהראות סרטים\סדרות (בלי משחקים בכלל) איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות בהשקעה של עד 500 ₪ ? ניסיתי את Radeon 6670 אבל התוצאה לא השביעה את רצוני וגם הכרטיס התחמם מהר מאד ניסיתי את Nvidia 630GT, אבל הוא עשה לי בעיות בצפייה בטלוויזיה לאחר שבצפייה בקבצים מעל 1G לעיתים היו קפיצות בתמונה. יש למישהו עצה ?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by n_aviv1,

ראיתי באינטרנט משהו שנקרא phisycs card שהוא כרטיס שניתן לחבר למחשב רגיל (נייח) בפנים (אם אני לא טועה החיבור נקרא PCI) ואין לו חיבורים כמו לכרטיס מסך/ קול. מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של הכרטיס הזה? מקווה שזה הפורום הנכון [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:06:52 אופס... הפורום הלא נכון... סליחה...

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by original,

המפרט שאני הולך לקנות הוא כזה: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 - מחיר: ₪1077 לוח אם: Gigabyt GA-P67A-UD3 Socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪698 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪419 ספק כוח: Corsair 750TX 60A @ 12V Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪408 זיכרון: A-Data 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 i5/AM3 Retail כמות: 2 - מחיר: ₪110 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪268 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ₪93 מסך: Dell 23in U2311H Black Wid UltraSharp 1920x1080 כמות: 1 - מחיר: ₪1227 הרכבה…

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  11. מה אתם אומרים על המסך הזה אני חושב לקנות אותו אם אתם מכירים מסך יותר טוב תגידו לי בבקשה אני רוצה גם דיעה ממישהו שיש לו את המסך הזה תודה

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  12. שלום לכולם, רציתי לשדרג את כרטיס המסך שלי, אבל אני חושב שלא כדאי לי כי זה יבזבז כסף כי שאר המערכת לא תהיה מסוגלת להריץ משחקים כמו שהכרטיס מסך יהיה מסוגל. הכרטיס מסך שאני רוצה לקנות הוא: PCX - Gigabyte\Sapphire\Gecube... Radeon HD3850 256MB המפרט שלי הוא: You Have: 2 processors running - Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 2 GB על XP. כדאי לי לקנות את הכרטיס? נ.ב. חשבתי שאם לא כדאי לי אז אני אקנה את הGF 8500. זה עדיף לי?

• 29 תגובות
    • 2k צפיות
  13. אני שוקל לקנות כרטיס מסך (כן, רק של NVIDIA), מבחינת הכרטיס אין לי מגבלת תקציב (בין ה-3 שציינתי בכותרת...) אני משתמש ברזולוציה 1920x1080 ויש לי ספק של 400W (אם כי החזק בחבורה). על פי ביקורות נראה שהספק שלי אמור להחזיק את שלושת הכרטיסים, למרות שעם GTX470 הוא יתקשה קצת. יש גם עניין של צווארי בקבוק. מה ממליצים? עניין אותי הכרטיס הזה, אבל אין בארץ: http://www.guru3d.com/article/msi-n465gtx-twin-frozr-ii-review/ כמה נקודות בקשר להספק: 1. השתמשתי בעבר ב-4870HD והספק החזיק מצוין. 2. המעבד הינו Q9550S והוא צורך 65W ולא 95W. 3. אני לא משתמש בסידירום (אבל כן משתמש בשני קשיחים).

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by achiya1,

בעבר פתחתי פה נושא דומה שלא יצא לפועל בגלל מספר שינויים ודיסאינפורמציה ;D אני מעוניין לקבל המלצה עכשווית בהתאם לתקציב שלי עם חריגה קטנה אם זה באמת כדאי . מה שאני צריך זה כרטיס שיריץ משחקים באיכות טובה COD6 ודומיהם וסרטים באיכות גבוהה. יש לי מסך DELL 2209WA לוח אם GA -VM900M מעבד E4500 2GB זיכרון ספק כוח P-4 500W SATA הכרטיס הנוכחי שלי הוא 7200GS אני בכוונה נתתי תקציב יחסית נמוך כי אולי יש מגבלות של המערכת וסתם יווצר צוואר בקבוק אם אני אשדרג יותר מדי את הכרטיס . אני לא מעוניין לקנות מאווררים וספקים חדשים בשביל הכרטיס החדש ככה שרק מה שעומד בקריטריונים יתאים לי . חוץ מזה אין לי העדפה לחברה מסוימת או לדגם כלשהו. תודה רבה מראש ושבת שלום

15. Started by Morfium,

לאחר שיצאה הביקרת על הX2 ישר רצתי לראות אותה אבל לתדהמתי גיליתי שהכרטיס שרכשתי לפני חודש פתאום 'נחלש' דראסטית לעומת הביצועים שהוא הציג בביקורת שלו .. הנה תראו דוגמא בקרייסיס למשל ... נראה לכם הגיוני בכלל !?!?!? ואגב למי ששואל הנתונים של המחשב הם אותם הנתונים בדיוק ( בדקתי לפי מה שהם רשמו ) נראה לי כמו פאק רציני באמינות !!! מה אתם אומרים על זה ? [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by idanmal,

חברה מי יותר חזק מישהו יכול לענות לי או לתת איזה שהם בנצ'ים אבל נכונים ולא לא הגיוניים כמו שהרבה נתנו פה תודה.

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  17. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום אנשים, אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח שיחליף את הכרטיס הנוכחי שלי (gainward nvidia GTX570 GS 1280mb GDDR5) שהתקלקל.. אני לא סגור על השם של הספק כוח שיש לי, אבל יש לו 2 מחברים לכרטיס מסך: של 6 פין ושל 6+2 פין. והוא היה מספיק חזק להחזיק את הכרטיס שציינתי למעלה. רצוי שיהיו לפחות 2 HDMI. אין לי צורך כרגע בDP כי אין לי מסך שתומך בהם. ושיהיה כמה שיותר מאוורר. תודה מראש!!! גיל

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by cohavi,

סקר על הכרטיס Nvidia Ti 4200 128 DDR

• 19 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by Idan-h,

מי מנצח באיכות התמונה? בביצועים ראיתי שברוב ה6800GT. ממה שאני הבנתי ATI רימתה ושלNVIDIA יש איכות תמונה יותר טובה ב6800, מה נכון? ולא הבנתי מה אומרות כל הרמאויות האלו. תודה.

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by dyn,

שלום, לפני כמה ימים נשרף לי ה 8800 (מפרט מחשב מימין), מכיוון שאין אותו במלאי אצטרך לחכות שהוא יגיע מהיבואן ובינתיים קיבלתי CLUB3D ATI radeon HD4850 512 MB. ממה שהתרשמתי מה ATI ראיתי שהטמפרטורה שלו נמוכה בהרבה יותר מה nvidia, הגעתי איתו ל 45 מעלות במאמץ לעומת ה 8800 שאיתו הגעתי ל 70-80. מצד שני במשחקים מסויימים שמתי לב שהגדרות גבוהות כמו antialaising ו filtering גבוהים אני לא מצליח להגיע אליהם בעוד שעם ה 8800 יכולתי. השאלה שלי היא האם כדאי לי להישאר עם ה ATI או לחכות ולהחזיר ל nvidia כשהוא יגיע אלי מהיבואן? מבחינה טכנית מה יותר טוב? תודה רבה על העזרה

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by 00x,

שלום רב, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני צריך קצת עזרה עם זה. השימושים העיקריים שלי הם עיצוב (פוטושופ בעיקר) ומשחקים. אלו הם הפרטים של המחשב: לוח אם - intel core 2 quad cpu q9550 2.83 Ghz מעבד - Gigabyte - ep43-ds3l זיכרון - 4 giga ram ספק כוח - Zeus 520W רזולוציה - 1080:1920 מקסימלי. אשמח להמלצות לכרטיס עד 700 ש"ח.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by adi11.,

קניתי כרטיס מסך עם cross fire ורציתי לדעת מה זה

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by KoM,

המצב כשהייתי עם nVIDIA היה ברור הרבה יותר, עכשיו אני לא כל כך בטוח בקשר לראדון 8500 שלי, איזה דרייבר הכי כדאי, בהנחה שהוא מתוצרת ג'יגהבייט... ???

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by the godfather,

תראו מזה שני כרטיסי 7300GT קורעים את 7900GT ב3DMARK אני ברצינות מתכנן ליקנוט אותם אם זה ככה זה יותר מ60% חיסכון ותראו ששם זה הכטיס עם ה256 ה128 יותר חלש מהגיטי מעניין איך יהיה ה512 http://www.pcpop.com/doc/0/143/143185_4.shtml

• 32 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים