כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
איזה כיף לי ראסמי נראה לי שזה לא מעניין 80% ממכם...אז תגיבו אם אתם רוצים לשמוע/לראות כשאני אקבל....
-
- 30 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, אז אני גרפיקאי ואני רוצה לקנות מסך חדש של Dell מסוג u2719d. הכרטיס מסך שלי במחשב הוא nvidia geforce gtx 690 האם הכרטיס מסך יוכל להריץ את המסך מחשב?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראיתי מבחני ביצועים\צריכת חשמל ולפי הבנתי ה 6870 לוקח במעט את ה GTX470 מה עוד שה 6870 פי 2 יותר חסכוני בחשמל במצב מנוחה אם ככה מה עדיף אני כבר לא יודע.. התלבטות קשה אני צריך עזרה....
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עריכה: הבחירה שלי השתנתה והיא: 1) MSI AMD Radeon R9 280X GAMING 3G 2) Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1000 ואני רוצה כרטיס מסך חדש, רזולוציית המסך שלי היא 1680*1050 המפרט שלי הוא מעבד E8400 לוח אם GA-EP45-DS3R 4 גיגה זכרון כרטיס מסך HD4870 512MB ספק כוח CORSAIR VX550W מארז ANTEC P180 המחשב די ישן אבל עובד טוב ואין לי כוונה להחליף אותו כרגע אבל כשאני כן אחליף אני רוצה להישאר עם הכרטיס מסך הזה ה7950 עולה 750 ואת ה380 בגרסת 2GB ראיתי בKSP ב940 מה אתם ממליצים?
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. התלבטתי מאוד אם זה הפורום הנכון, אבל אעביר למקום אחר אם זהו לא, וסליחה מראש. התבקשתי לעזור למכר טוב, לבנות מחשב שכל יעודו הוא להתמודד עם התוכנה CATIA [http://www.3ds.com/products/catia/welcome/] החבר הוא בור ועם הארץ, ואני לא רחוק מכך, בכל הקשור למחשבים. הדרישה היחידיה שהוא ידע עליה, ושממנה שמע מהמרצה באוניברסיטה שלו, היא להתשמש בכרטיס המסך לעיל. השאלה היא - מהן הדרישות של התוכנה הזאת ברמת החומרה האחרת - מעבד, זכרון, וכן הלאה. לצערי, לא מצאתי את התשובה באתר של התוכנה (יכול להיות שאני לא יודע לחפש - גם אפשרות). המכר בסכום עתק של 6,000 דולר (!) [אנחנו גרים בארה"ב] עבור המחשב (זה התקציב, אבל זה לא אומר שצריך לבזבז הכל), ולומדת באוניברסיטה מובילה (כך שאפשר…
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
9600 gt או 8800gt http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218_2757&products_id=21368 מי הכרטיס הכי חזק למישחקים? ממי אני יקבל ביצועים יותר טובים? ומי יחזיק לי יותר זמן למישחקים 700 שקל לא יותר e7200 p35 2 gb 500w
-
- 36 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמו שרשמתי בכותרת : ה-X800GTO2 של SAPPHIRE וה-6800GS של LEADTEK. שתי החברות טובות מאוד בעיניי ואני צריך ביצועים ללא OC.
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך ישן ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך עם יציאת HDMI. סתם בחרתי את geforce 210 בגלל שנראה שהוא מתאים לדרישות שלי. השאלה שלי היא: אם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, האם יהיה לי סאונד או שאני אצטרך להוסיף חיבור נוסף בשביל הקול? ואם אין לי סאונד, יש דרך או כרטיס מסך אחר שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלוויזיה בכבל אחד ולקבל גם ווידאו וגם אודיו? תודה רבה, טום
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר הביא לי את הכרטיס מסך שלו ואני לא יודע אם המחשב שלי מספיק טוב בשביל להעלות את הכרטיס מסך. הכרטיס מסך שלו זה radeon 6870 hd המחשב שלי מצורף בתמונה שצירפתי. כבר ניסיתי לשים את הכרטיס מסך והוא נכנס בדיוק ללום אם שלי הבעיה היא שאני צריך לחבר לכרטיס מסך 2 כבלים של 6 פינים מהספק כוח ויש לי בספק כוח רק כבל אחד של 6 פינים. מה עליי לעשות ? שמעתי שיש מתאמים ואני פשוט יכול לשים על כבל אחר שיוצא מהספק מתאם ל6 פינים? מה אתם אומרים שעליי לעשות ? האם הכרטיס ירוץ לי על המחשב ? מספיק 4gb זכרון ? תודה רבה לעוזרים. יניב
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב את הכרטיס מסך של ATI הלוא הוא ה-R300. מה שפורסם הוא יתמוך ב AGPX8 אך בלוח אם שלי שהוא GIGABYTE 7VRXP תומך אך ורק ב AGPX4. השאלה שלי אם הפרש הביצועים בין שני מהירויות ה AGP האלו יהיה משמעותי עד כדי כך שאני אצטרך לוח אם חדש(כי הרי לא שווה לקנות כרטיס מסך ולא לקבל את התמורה המלאה ממנו)או שההבדל לא יהיה משמעותי אלא זניח ואני אוכל להסתדר בקלות עם הלוח שיש לי עכשיו.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את הספק Cooler Master extreme power 500W וכרטיס Leadtek Geforce 8800 GTS 640MB אני שוקל להחליף לאחד מהכרטיסים האלה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 http://skypc.co.il/pl_product~28655~8~0.htm השאלה היא האם הספק יחזיק את ה9800?? ואם כן, האם אני אראה הבדל אמיתי בביצועים בין הגי'פורס הישן ל9800(הבדל שיצדיק 870 שקלים)? אני משחק בעיקר GTA IV , UNREAL... ודבר נוסף , על מי מהם הייתם הולכים כי הפליט חברה מוכרת וטובה אך הTWINTECH אני לא מכיר והגרסה שלהם כביכול מגיעה כבר מומהרת. תודה לעוזרים.
-
- 31 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, אני עושה שדרוג למחשב. כבר קניתי לוח אם, מעבד וזכרונות, נשאר לקנות רק כרטיס מסך. אני מאוד אשמח לקבל המלצות לכרטיסי מסך בתקציב של עד 600 ש"ח אם צריך לחרוג מעט מהתקציב אז אני מוכן. הפריטים שקניתי הם: מעבד: AMD Phenom II x4 955 3.2 GHz זכרונות: G.Skill 4GB 1600MHz CL7 לוח אם: Gigabyte MA785GMT-UD2H תודה על העזרה !
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתוך סקרנות - היום יש מבחר גדול של כרטיסי מסך טובים וחזקים. לי יש מערכת מבוססת AXP 1800 . השאלה היא איזה כרטיס מסך ינוצל במלואו ע"י המחשב שלי (אפשר להציץ בשאר הפרטים ב"מפרט המחשב" שלי). ג'י פורס 2 מהווה כיום צוואר בקבוק. רדאון 9700 ירגיש כמו שילדה של פרארי על מנוע של סובארו ג'אסטי... המטרה שלי היא להגיע לאיזון מקסימלי בין שני הרכיבים, כשכמובן קיימת אפשרות האוברקלוקינג גם למעבד (באוברקלוק ל + AXP 2000 הוא יציב כסלע) וגם לכרטיס מסך, אם אחד מהם טיפה חזק מהשני. (נ.ב: אין צורך בכלל להתייחס לשידרוגים עתידיים וכו') מקווה שהשאלה שלי ברורה בתודה HF
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הLeadtek Winfast A250 TD כבר נמצא בדרך אליי, ואני כבר מכין הכל לקראתו. משהו שאני לא בטוח לגביו - אילו דרייברים להוריד, אלו שבאתר של לידטק או אלה אצל nVIDIA? קיים בכלל הבדל בינהם? באתר של לידטק קיים גם ביוס לכרטיס להורדה, האם הוא שונה מהגרסה הרגילה של הביוס איתה מגיע הכרטיס? כדאי להוריד אותו?
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי אנשים, אני מתלבט בין שני סוגי כרטיסי מסך.אני עובד על תוכנת, MAYA , ZBRUSH ותוכנות אדובי למניהם.מצד אחד, nvidia עם IRAY ו- CUDA (שלא הבנתי בדיוק מה הוא עושה) ועם זיכרון של 4GB ו- 250BIT. Gigabyte GTX970 Extreme Gaming (GV-N970XTREME-4GD)לאומתו יש את AMD עם 8GB ו-510BIT.Sapphire Radeon R9 390X NITRO TRI-X OC 8GB GDDR5על פי מה שהבנתי כמות הזיכרון משפעיה על היכולת להחזיק סצנות יותר כבדות. אבל הבנתי גם ש-nvidia יותר טובה לרינדור בשל כמה יתרונות.אם תוכלו להסביר לי על היתרונות? ומה הם היתרונות של AMD? עזרו לי לעשות סדר בבלגן....נ.ב. זה המפרטמעבד: Intel Core i7 5820Kלוח אם: Asus X99A USB 3.1Corsair Vengeance LPX 4x8GB DDR4 2400MHz CL16 Kitזיכרון: SSD: SSD Samsun…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי הבנתי שיש דרך שבה גורמים לCPU וגם ל GPU לעבוד ביחד כלומר להיעזר ב GPU לביצועים ולחישובים, מישהו יכול להסביר לי איך זה עובד ? האם צריך תוכנה מיוחדת או שזה פונקציה מובנת במערכת הפעלה ? או פונקציה שיש בכרטיס מסך ? ב AMD או ב NVIDIA ?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-