עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by amit71,

לאחר קריאה מרובה בפורום קניתי מחשב עם כרטיס מסך HD3850 חיברתי 2 מסכים כאשר אחד מציג את לוח העבודה והשני רק את הרקע אך אני לא מצליח לעבור בין אחד לשני עם העכבר היכן בהגדרות צריך לסמן /לבחור כדי להפעיל את האופציה הנ"ל (לצורך עריכת וידאו בשתי המסכים)

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by kfirb,

מישהו יודע איך אני מפעיל את VIN בכרטיס חיברתי לו ממיש של HOT למחבר המצורף ולא רואים או שאני לא מצליח להפעיל אותו כראוי

• 0 תגובות
    • 491 צפיות
  3. שלום! חיברתי את ה TV OUT בלי התקנות מיוחדות פשוט דחפתי את הבננה לתוך הטלוויזיה ולתוך המחשב. הצלחתי להפעיל את זה אבל אני רואה רק את הרקע של הווינדוס (WIN ME) כשאני נכנס לתוכניות זה לא מופיע על המסך האייקונים לא מופיעים מה אני צריך לעשות? שיחקתי עם הרוזולוציות וזה לא עזר. הכרטיס הוא ג'יפה 2 אמ איקס 400 והטלוויזיה של LG ב-200 דולר מהדיוטי פרי מה לעשות? THX עריכה!!! אני חושב שגיליתי את הבעיה המסך של הטלוויזיה כאילו ממשיך את המסך של המחשב שאני גורר חלון של וינדוס אל מחוץ למסך אני רואה אותו על הטלוויזיה בגלל זה אני לא רואה אייקונים וכאלה מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  4. Started by !_Evil_!,

יש לי 2 כרטיסי 6800 בSLI ועברתי לVISTA ואני לא מצליח להפעיל אטת הממשק SLI למרות שהדריוורים והכל מעודכנים המחשב רואה 2 כרטיסי מסך אבל איין לי שום אינדיקצייה לדעת או לוודא שאכן ה SLI עובד. אם משהו יודע מה לעשות על מנת לפתוח את האופצייה הזאת אני אודה לו מאוד.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  5. Started by yirmio,

שלום לכולם! יש לי מסך AOC lm729 עם חיבור DVI כרטיס מסך MSI GeForce FX5200 אני מחבר את המסך לחיבור DVI, מנסה להפעיל אותו דרך ההגדרות של הכרטיס מסך ולא מצליח. אני לא מקבל את יציאת ה DVI ברשימת התצוגות הזמינות, ב nView display mode. האם חייבים לנתק את החיבור הרגיל או שאפשר ששניהם יהיו מחוברים בו זמנית? אשמח לקבל עזרה בנושא.

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. שלום. יש לי כרטיס מסך radeon 9600 serier עם tv-out, אבל כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בעזרת כבל s-video אני רואה את תצוגת המחשב בטלוויזיה, אבל בשחור לבן. מה אני צריך לעשות כדי שאוכל לראות צבעוני? תודה מראש לעוזרים: TMRider

• 10 תגובות
    • 659 צפיות
  7. אהלן רכשתי טלויזיה מסוג LG 42 LED והיא מחוברת לכרטיס HD6870 ביחד עם מסך 22 אינץ של סמסונג הבעיה היא כשאני מעביר את התצוגה לטלויזיה אז התמונה \ שולחן העבודה לא מגיעים לקצוות של סוף המסך ... יש לי ריבוע של שולחן העבודה ומסביבו פסים שחורים ... חיפשתי הרבה גם ב CCC וגם באפשרויות של הוינדוס (7) והכל מוגדר בטלויזיה על הרזולוציה הטבעית 1920X1080 ומסך 1920X1200 אני אשמח לעזרה ... תודה גיא

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  8. Started by LIRON5721,

ערב טוב, אני צריך לממש אחריות על כרטיס מסך, בנתיים הבאתי כרטיס מסך אחר עד שיתקנו את הכרטיס התקול ואני צריך עזרה בהרכבה. אז מה יש לנו? לוח אם : GIGABYTE P67A UD3 B3 כרטיס מסך: רשום עליו GV-R925128 של גיגהבייט (תמונה) 1.האם הכרטיס יתאים? 2.לפי מה שאני רואה הוא לא צריך מתח מהספק אלא רק מהלוח 3.אשמח לטיפים מה כן ומה לא לעשות 4תודה

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  9. Started by naory159,

קניתי כרטיס מסך מסוג Geforce 8800GT 1024MB. אני יודע שצריך לחבר אותו לחיבור של ה-PCI-Express שעל הלוח אם. במה שאני רוצה עזרה, זה בחיבור של הספק ישירות לכרטיס מסך. אני לא יודע איזה כבל מהספק צריך לחבר לכרטיס מסך, אבל אני חושב שאני יודע לאיפה בכרטיס מסך צריך לחבר את הכבל (נראה לי)... ואם אפשר תמונות ברורות יעזרו, למי שיש כרטיס זה או דומה שיראה לי את התמונה, כדי שאני יוכל לראות בבירור איזה כבל מהספק כח אני צריך לחבר לכרטיס מסך... תודה מראש!!!

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  10. שלום, בקשה לעזרה... בניתי מחשב חדש סביב QX9770 ושני כרטיסי HD4870 של Palit. ;D כשאני מריץ 3DMark06 על כרטיס אחד, אין כל בעיה, אני מקבל תוצאות סביב ה-15000 והכול טוב. כשאני מחבר את שניהם, ומריץ, אז המבחן הראשון Proxycon רץ יפה, שום בעיות (סביב 130 פריימים במקסימום), כשהתוכנה עוברת למבחן השני - Firefly Forest, אני מקבל מסך שחור ולאחרי מספר שניות פריים אחד תקוע לשנייה או שתיים, שוב מסך שחור, שוב פריים וחוזר חלילה. ניסיתי להוריד מהירויות של הכרטיסים הרבה מתחת למהירות סטוק, הורדתי מהירות מעבד, הורדתי מהירות זיכרון, החלפתי ספק כוח, ממש הקפאתי את החדר ל16 מעלות והוספתי מאוורים, עדכנתי דרייברים, התקנתי hotfix, בקיצור - ניסיתי הכל ואני אובד עצות... ניסיתי לחקור באינטרנט ולא הג…

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  11. Started by EliranB,

מה ההבדל בינהם חוץ מהמחיר ? תודה לעונים ....

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. שלום לכולם. אני בתהליכים לקראת מחשב חדש (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=325226.0), וחזרתי להתלבט בנושאי כרטיס המסך והמעבד. אני עובד בצורה כבדה של עיבוד תמונה בפוטושופ (מאות מגה וגם לפעמים יותר מג'יגה), שאר תוכנות דו-מימד , גם תכנות, אינטרנט, פלאש. העבודה שלי בתלת-מימד היא כמעט אפסית ואינה שיקול בשאלה שאני שואל. שאלתי: האם יש יתרון לכרטיס מסך Quadro FX1500 או אפילו Quadro FX1700 כאשר משווים אותם לאופציה של 8800GT. שוב אני לא מדבר בעבודות תלת-מימד אלא דו-מימד כמצויין בתחילת ההודעה. אם כן , האם לדעתכם ההפרש של 700 שקל או יותר, משתלם ? אפשר לציין גם כי יתכן כי אם ארכוש מעבד QUADRO ולא 8800GT, אז אולי אצטרך להתפשר על מעבד כפול ליבה ולא מעבד 4 ליבות אשמח לתשובה …

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by vorlon_,

שלום. אני ממש לא בעניינים בכל מה שנוגע לכרטיסי מסך ולכן אני ממש זקוק לעזרתכם. קניתי מחשב לא מזמן, הזמנתי כרטיס 9600XT של Raedon כשקיבלתי את המחשב קיבלתי במקום הכרטיס הזה את הכרטיס X300 המוכר אומר שזה בערך באותה רמה, למרות שזה לא נראה לי, מישהו יכול להאיר את עיני ולהגיד לי מי מהם יותר טוב? תודה רבה לעונים.

• 6 תגובות
    • 512 צפיות
  14. Started by tal_m9,

היי, יש לי היום GEFORCE FX5600 של נוידיה האם כשאי להחליף ל : 1.כרטיס גרפי Albatron nVIDIA GeForce FX7300GS 256M או ל 2.כרטיס גרפי GeCube Radeon X1300 512MB AGP האם זה ישפר משמעותית את הבצועים ? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  15. Started by oshric,

אני בערך סגור על הכרטיס מסך הזה: Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 עכשיו יש לי שני אתרים בשניהם מציאים מחיר שונה אני לא יודע אם הם אותו דבר או שיש אחד יותר טוב מהשני בבקשה תעזור לי.. אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך.. אתר ראשון: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=SX195P256&Cat2Cat1ID=46&Cat2ID=269&aff=Zap〈=he אתר שני: http://digma.co.il/shop/product_info.php/cPath/27_68/products_id/5101?osCsid=c48b6d2757d3679ffd8d3b843e418657 ושאלה.. הכרטיס מסך הזה לדעתכם טוב יחסית למחיר שלו או שיש משהו יותר טוב ממנו? אה ותגידו האתר מאובטח לקנייה הוא בטוח? כי אני רוצה להזמין עכשיו

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  16. Started by ar2r,

הינה תמונה של הלוח http://ee.giga-byte.com/images/products/motherboard_productimage_ga-m55plus-s3g_2.x_big.jpg צריך לדעת עם בלוח הזה החיבור לכרטיס מסך הוא PCI EXPRESS ועם כן אז איזה כרטיס כדי לקנות בתקציב של 550 למטרות משחקים כמו GTA IV ?? אני צריך תכרטיס הכי טוב ביחס למחיר ..

• 5 תגובות
    • 909 צפיות
  17. Started by shilok,

שלום רב, אני זקוק לעזרה בהתאמת כרטיס מסך למחשב שלי. אני מתכוון לחבר אליו טלוויזיה ומסך מחשב. מסך המחשב עם כניסת DVI ללא HDMI. כך שאני צריך כרטיס עם HDMI ו-DVI. השימושים שלי הם דיי פשוטים, אני רק צריך הרצה של סרטי Bluray שיעבוד בצורה חלקה ללא לאגים. תקציב - בין 400 ל-600. אם יש זול יותר - מבורך. זה המפרט שלי: Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray Intel BLKDH67BL-B3 I5 Socket 1155 H67 CHIPSET דגם מתוקן B3 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 KVR1333D3N9/4G - כפול 2 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ - אמור לרכוש בנוסף גם כונן SSD במידה וזה רלוונטי. SeaSonic M12II 620Watt 80Plus Bronze תודה מראש לכל העוזרים במלאכה. אתם עושים עבודת קודש…

• 3 תגובות
    • 980 צפיות
  18. Started by Irena Dubkova,

היי ברשותי יש מחשב עם המפרט הבא: - לוח אם - GA-P55A-UD3 שתומכת ב PCI EXPRESS 2.0 X16 - מעבד - I5 - 750 8M CACHE 2.66GHZ - זכרון - 8GB DDR3 ואני מעוניינת לרכוש כרטיס מסך EVGA GeForce GTX 1060 GAMING, ACX 2.0 (Single Fan), 6GB GDDR5https://www.amazon.com/EVGA-GeForce-...DKIKX0DER&th=1השאלה אם הלוח אם ומחשב יתמכו בכרטיס מסך הנ"ל?ובכללי איך לדעתכם הכרטיס למשחקים כמו PATH OF EXILE?

19. שלום, אני משתמש בתוכנות גרפיקה כבדות (ותלת מימד) - סטודנט לעיצוב תעשייתי. אני עובד על מערכת הפעלה XP (כרגע). עד עכשיו עבדתי עם כרטיס Gainward Geforce 6600GT Ultra/1980 PCX 256MB DVI אתמול המאוורר של הכרטיס פשוט נתלש... אשמח לדעת איזה כרטיס לקנות - כמובן כרטיס שיתאים למפרט של המחשב שלי: מפרט המחשב: AMD Athlon 64 3800 Dual Core Socket 939 BOX Gigabyte GA-K8N-SLI nForce4 Socket 939 Bulk Mothe Western Digital 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA I NEC ND-3540 Black 16/8/4//48/24/48 Bulk DVD±R/RW 2G DDR 400 3200 ספק 400W חשבתי לקנות את הכרטיס הזה: Diablotek GeForce 6600 256MB PCI Express x16 Video Card - V6600-256P קישור לאתר: http://www.buy.com/prod/diablotek-geforce-6600-256…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. היי, ברשותי מדיה סנטר עם הלוח הנ"ל, מעבד AMD 5200 ו2 GB זכרון. לא יצא לי להשתמש בכרטיס הHDMI שיושב על הלוח עד כה ואני שואל את עצמי האם אזדקק לו...ולכן אולי בכלל עדיף להשקיע בכרטיס מסך חזק (שעדיף על X1250 הO/B). אשמח לעזרה בנושא, בשני אופנים. כרטיסי מסך בעד 700 שח וכרטיסי מסך באיזור ה1000. משהו שיפעיל את הassassins creed תודה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by ofiruny,

קניתי מסך 22 אינצ' של סמסונג ולכן החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס שהצפייה במסך תהיה מקסימלית בהתאם למחשב, הידע שלי הינו בסיסי במחשבים וחומרה ככל ולכן אשמח לעזרה מחברי הפורום, אני רוצה לשפר את הכרטיס מסך לכרטיס שכולל יציאת DVI וגם שתומך במחשב הדיי ישן שלי, פנטיום 4 1.4 לוח אם 400 מגה הרץ, 384 זכרון פנימי של RDRAM (64+64+128+128) מופיע לי בתוכנת האברסט שה-SUPPORTED AGP SPEEDS הוא 4 2 ו-1 והנוכחי הוא 4, לא הבנתי אם הלוח אם תומך עד 4 או שספציפי הכרטיס מסך כרגע הינו 4, דרך אגב הכרטיס מסך הנוכחי GEFORCE 100/200 64 RAM. אשמח לכל הצעה שהיא, ואם חסר נתונים בכדי להחליט איזה כרטיס מתאים, אוסיף. אני מעדיף משהו בסדרת הג'יפורס אך אשמח לעוד הצעות. ראיתי שאולי הג'יפורס 5500 מתאים, ואם …

• 0 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by haim85,

מעבד: Intel Core 2 Duo e8400 3.0ghz penryn box קירור מעבד: arclic 7 pro לוח אם: Gigabyte ga-p35-ds3l ספק כוח : enermax liberty 400w 30a 12 v כרטיס מסך: אין כרגע!!!!!!..היה בעבר 4850 עברתי ל5850 (שניהם נמכרו כבר)ועכשיו מחפש כרטיס טוב מהם שמתאים למיפרט מחשב שלי! תביאו לי כמה אופציות (דגמים) בבקשה תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by HdSkiller,

למשחקים כמו fifa 20 וNBA 20 ב4K שווה את ההשקעה ל2060 SUPER לעומת 2060 הרגיל?או בכלל לקחת את הrx 5700?הבעיה שהבנתי שב5700 יש בעיה עם הדרייברים המחשב יהיה מחובר למסך טלוויזיה 4K

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. כשחבר שלי שאל אותי איזה LCD לקנות בתקציב של 1500-1700הצעתי לו את הסמסונג 710T, המוכר בחנות הציע לו את ה-721S אבל זה מפריע לי שהוא לא DVI. חיפשתי על זה בפורום והיו המלצות על שני הצדדים (עם מעט יותר נטייה לכיוון ה-710T). מה לדעתכם עדיף? ועוד שאלה היא האם ישנו מסך איכותי יותר וטוב יותר במחיר כזה? ולא אכפת לו לשלם גם 1800 ש"ח. אשמח אם תענו לי מהר ככל האפשר מפני שזה חשוב

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by hagai_sela,

שלום, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה הזאת, אם לא אז אנא להעביר. אני צריך במחשב שלי במקביל את שני הכרטיסים הנ"ל. אני רוצה שהתמונה תצא דרך ה RADEON ולהשתמש ב CUDA ב NVIDIA. לוח האם שלי הוא P6T DELUXE, ולצערי הסלוט היחיד שבו יש מקום ל GTX הוא הסלוט הראשון. את ה ATI ניסיתי לשים גם בסלוט השני וגם בסלוט השלישי. אני לא מצליח לקבל תמונה דרך ה ATI... ניסיתי את שני הסלוטים, ניסיתי לשנות ב BIOS את הפרמטרים של ה PCIE (החלפתי את הקונפיגורציה מ AUTO ל 16,16,1). עוד דבר מוזר הוא שאני מצליח לקבל תמונה ב NVIDIA רק כשאני משתמש במתאם ל VGA ומחבר את הכבל לכניסת ה VGA של המסך. ניסיתי את זה עם שני מסכים שונים ועם שני כבלים שונים. גם כשחיברתי רק את ה ATI לא קיבלתי תמונה דרך DVI. תודה, חג…

• 4 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים