עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כל דרייבר שאני מנסה להתקין ל GTO2 שלי אם זה של OMEGA או CATALIST של ATI ...(ניסיתי גרסאות שונות גם מ 6.5 עד 6.12 החדש ....ניסיתי גם כמובן להסיק רגיל דרך הוספה הסרה ולאחר מכן...דרך SAFE MOD עם DRIVER CLEANER PRO ו CABCLEANER כלום לא עוזר !!! זה מה שקורה שמריצים SETUP http://img365.imageshack.us/img365/457/1gt5.jpg http://img215.imageshack.us/img215/2238/2yj1.jpg

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  2. ????????המפרט שלי בצד

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  3. מצטער על השאלה המטומטמת (אבל מה לעשות שרק ככה לומדים) :-\ אבל אפשר קצת הסברים על הפלטרים של הכרטיס מסך. כאילו ה AF וה AA וכל הדברים האלה. פשוט הייתי רוצה לדעת על זה קצת יותר. תודה מראש

4. עשיתי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב את אותו הדבר אותו הדבר היה לי ממזמן כבר פעיל אבל לאחר פורמט ההגדרות או משהו השתנה ועכשיו הטלויזיה מרצדת כאילו התדר נמוך מידיי יש פסים שרצים על המסך של הטלוייזה וזה ממש מעצב ולא נוח לראות ככה סרטים הכרטיס מסך זה Gforce mmx 440 והטלויזיה היא toshiba bomba אני לא משתמש ב TV TOOL , אלא הגדרתי בהדרות תצוגה על תצוגת CLONE ואז זה מראה בטלויזיה מישהו אולי יכול לעזור לי לפתור את הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  5. טוב, איך אפשר לומר, שלי נע בצורה סבירה-רגילה.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. אני צריך כרטיס מסך שיפעיל משחקים כמו HL2 וDOOM 3 בצורה חלקה ברזולוציה קצת יותר גבוה מ640*480 כמו 1024*768 או 800*600 ושאר ההגדרות בינוניות או גבוהות. אני לא מאלה שמיתלהב מכרטיסי מסך וגם לא איזה ילד משועמם שמודד את מספר ה-fps...אני רק לא רוצה שהמשחק יעבוד לאט, שכרטיס יהיה כמה שיותר זול וכמ ובן יענה על הדרישות שלי.אני צריך כרטיס לשנה-שנתיים מקסימום. אפשר גם משומש אבל תביאו לי לינק למשומש. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by 3gh,

איך אני בוחר דרך האפשרויות של הכרטיס מסך את הOPENGL בכרטיס מסך של נבידיה?

8. Started by Pitzinyelo,

לפי הביקורות שקראתי הכרטיס הזה דווקא מצוין, ופחות או יותר משתווה ל9600XT(הבנתי שבדרך כלל יותר). הבעיה היא שבביקורות האלה הכרטיס נבדק בדרך כלל עם משחקים כמו UT2003, כלומר לא המשחקים הרציניים כמו HL2. אני זוכר שלפני שנה היו עושים המון בדיקות של סדרת FX עם HL2 והתוצאות היו פשוט מחרידות: 9600 עוקף לעיתים את 5900. האם מישהו יודע אם הנושא שופר באופן משמעותי ב5700? למישהו יש לינק לBENCHMARK של הכרטיס הזה עם HL2?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  9. 1)מה ההבדל בין 2 הכרטיסים האלו: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2609 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1702 2)שני הכרטיסים יעבדו טוב עם ממיר של יס ? 3)אפשר להקליט בעזרת הכרטיסים את הוידאו+קול ? אם כן אז האיכות טובה ?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by SuperStyle,

בערך בכמה FPS?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by yoel14,

אני כמעט סגור על:" מסך שטוח LG FLATRON 17" T710BH" ופתאום נתקלתי במסך הנ"ל - "19 FST DAEWOO - דגם: 907D-(שנה אחריות) במחיר דומה לשל מסך 17"- מאוד מוזר... אז רציתי לשאול אם מישהו מכיר אישית את המסך/ראה אותו אצל חבר/שמע ממקור אמין אם המסך הזה שווה משהו או שבעצם זה מסך די דפוק ובגלל זה גם מוכרים אותו בזול? תודה, לילה טוב

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי ר8500 מ128 sp2 xp הבעיה היא שיש לי את המשחק ריצארד בארנס החדש ההתקנה עברה ללא תקלות וגם המשחק עולה תקין העניין הוא שבמשחק עצמו נעלמים כל הגדרות של המסלול העצים מסביב ניסיתי בכל רמות פירוט אך ללא הצלחה וגם התקנת דרייבר 4.8 וגם 7 לא עוזר!!!!!כולל חיפוש עדכונים לדירקט x רק לשם השוואה אני משחק דום 3 ברמה בינונית ללא תקלות ועצירות! המשחק כשלעצמו כלומר המכונית והמסלול נראים ברמה טובה אני מריץ אותו על פ4 512דדר מעבד 3ג מה יכולה להיות הבעיה???

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  13. מה אני צריך (חומרה/תוכנה) בכדי לחתוך קטעים מתוך סרט די.וי.ד. שאני יכול לראות במחשב על מנת לשלב אותם במצגת פאור פוינט? ואותה שאלה עם המקור אינו סרט די.ו.די. אלא קובץ avi?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  14. Started by Wreckovski,

שלום. רק התקנתי את ה-Photoshop CS2 (9.0) ושמתי לב שהצבעים מוזרים. ניסיתי לעשות Difference Clouds בצבעים של שחור ולבן (סולידיים, FFFFFF ו-000000), ומשום מה הגוונים של השחור הם חומים-משהו. זה לא היה ככה לפני המסך, החדש (הsyncmaster 793DF) ועכשיו הופיעה שורה חדשה בהגדרות צבעים של הפוטושופ שקוראים לה "Natural Color Pro 1.0 - Samsung" האם מישהו יכול לעזור לי עם זה? :\ אני אוהב את הפוטושופ שלי, ומתגעגע לשחור וללבן שלי. בתודה, שי.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  15. Started by shay tidhar,

איזה כרטיס יותר טוב או כרטיס טוב אחר בתקציב דומה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  16. איך הספק הכוח, xtreme p4 500w atx 12v, יעבוד עם כרטיס מסך כמו x1800 gto ?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by thegame998,

יש כזה כרטיס ? אם כן מי המתחרה שלו (למשל גיפור 7800 6200 סתם דוגמא...) ? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by TomB,

בתחום המחיר שלו כמובן. כדאי ללכת על WINTV PVR-USB?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  19. שלום לכולם... לאחרונה קניתי מחשב חדש (בחתימה) עם כרטיס 2900 Pro. ביצעתי לכרטיס OC בעזרת התוכנה AtiTool והגעתי איתו לתדרים של 820 לליבה ו1035 לזיכרונות (2070 אפקטיבי) לפי מה שהבנתי, הפרו הוא גרסה מדוייקת של ה-Xt עם תדרים נמוכים יותר,לכן רציתי לשאול אם עם התדרים הנוכחיים קיבלתי בעצם כרטיס ברמה של xt ? נ.ב - מה התדרים המקוריים של ה-Xt? תודה רבה, דוד...

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  20. Started by MatanFrenkel,

קודם כל לפי מה שהבנתי התוצאה הזאת: ל4870 512MB היא נמוכה , וצריך להיות מעל 9K הנא תמונה מGPUZ הכל נראה תקין אך זאת התוצאה שאני מקבל , מה הסיבה?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by sh_idan,

שלום ! המוכר בחנות מחשבים הציע לי את הכרטיס ב1300 שקל . אני מעוניין לדעת מספר דברים: קודם כל למה הכרטיס של גיגה בייט זול יחסית לאותו כרטיס של חברות אחרות? (יש 3 שנות אחריות). האם זה רק עניין של באנדל ? איך הקירורים שבאים איתו? ומזה הVIVO שיש לו ? בכמה הוא מיקר את העסק ? תודה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  22. Started by guyezra,

שלום לכולם, התקנתי לילד שלי את המשחק SONIC HEROES. הבעיה שהמשחק רץ רק במצב של חלון ולא משנה איזו רזולציה אני בוחר, כשאני מנסה לשים מסך מלא אני מקבל מסך שחור. הבעיה בהגדרות בכרטיס? מחשב P4 1.8GHZ 768 MB RDRAM. כרטיס מסך GEFORCE 2 64MB. אני זוכר שפעם כבר התקנתי את המשחק הזה על המחשב הזה והוא עבד ללא בעיות, המצב הנוכחי הוא אחרי פירמוט. תודה רבה גיא

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by שמעון 17,

אחים שלי דוד שלי הביא לי מחשב ולא הביא לי את התקנה לכרטיס מסך . יש לי כרטיס מסך של MAG XJ500T ON INTEL® 82945G. משהו יכול להביא לי את הדריוור שלו ? והעים הכרטיס טוב ? ( הוא יסחוב לי את המשחקים החדשים ?)

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  24. זה המפרט של המחשב שאני מעוניין בו, חסר לי רק כרטיס מסך... Intel Core 2 Duo E4400 Box OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 ספק HEC 400W אז אני מעוניין בכרטיס מסך בסכום של עד 900 שקל. הבנתי שיש את X1950Pro והבנתי שהוא טוב יחסית ויש גם את X1950XT שהוא אפילו טוב יותר אבל הוא מעבר לתקציב שלי. חשבתי אולי כבר לקחת כרטיס שיתמוך ב- DX10 כי אני לא מתכוון להחליף את הכרטיס שאני יקנה בשנתיים הקרובות. הבנתי שכרגע רק הכרטיסים של nVidia תומכים ב- DX10 אבל ממש אין לי מושג מה הם שווים ביחס ל- X1950. חשבתי אולי גם לקנות כרטיס טיפ טיפה יותר זול ולקנות לו יחידת קירור על מנת לעשות לו OC. ראיתי שה- 8600 עומד בתקציב שלי. איך הוא? טוב ל- OC? תעזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by giloman,

9800XT ב1500 ש''ח כולל HL2 (הקופון ) חדש של ASUS ...

• 6 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים