כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי כרטיס מסך חדש ATI Radeon HD 5500 Series וחיברתי אותו לטלויזיה אבל אני לא שומע כלום דרך הטלויזיה (פוג'קום) מישהו יכול לומר לי מה אני יכול לעשות בכרטיס מסך יש לי חיבור displyport ובטלויזיה יש לי HDMI אני משתמש בווינדוס 7 בעברית
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ככה אחרי קומבינות ונקיון יסודי הצלחתי להחליף את הכרטיס השרוף שלי לאחד אחר .. והוספתי 100 שקל וקיבלתי את ה msi 6800 128 mb וכו כוו איך הכרטיס??? בכול קמרה לנושא העיקרי אני מחבר את הכרטיס למחשב עוד לפני שבכלל נגעתי בו יעני פתחתי את הקופסא חיברתי לאיי גיי פיי אני מדליק את המחשב ועוד הפעם יש לי ביפים בדיוק כמו בכרטיס הקודם שהחלפתי... מה עכשיו הבעיהי כי אל עשיתי כלום?? ואיך שי לי 5200 ואיתו הכול עובד ורק עם הכטריסים האלה (6800) פתאום לא עובד.. וחברה יש לי ספק טוב 480 של טראמלטאק.. אז מה העבייה???
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי רציתי לשאול שאלה האם זה בסדר שאני רואה ב-OVERDRIVE ב-CCC שה-CURRENT CLOCK של ה-GPU הוא 500MHZ ? למיטב ידיעתי זה אמור להיות 750 לא ? תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי HD5770 ואני שוקל להוסיף עו אחד למערך CF השאלה שלי היא האים אני יקבל שיפור מספיק יחסית להשקעה או שעדיף לשדרג לכרטיס יחיד חזק יותר הלאה בסדרת 5XXX , אני עובד על לוח אם P6T SE ומעבד I7 920 אז בהתחשב בלוח אם מה יהיה יותר עדיף? ועוד שאלה בננושא במידה ואני מוסיף עוד HD5770 אני יודע שרק כרטיס זהה ייתמך אך האם הגרסא שלו חייבת להיות זהה למשל לי יש של SAPHIRE HEATPIPE FAN אני יכול להביא 5770 של אסוס HIS או כל גרסא אחרת?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אהלן, קניתי מסך חדש ואת הישן אני מוכר לבן דוד אז השאלה שלי כמה שווה היום המסך CTX PR705F Series ? חיפשתי באינטרנט אבל לא מצאתי תשובה...
-
- 5 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 9600xt ורציתי לשאול של איזה חברה כדי לקנות
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
הוצע לי הכרטיס Gainward Bliss GeForce GTX260 עקב מבצע שיש עליו, השאלה מחולקת לשתים עבור שני מחשבים שונים האם הוא עדיף למשחקים עבור מסך '22 1680X1050 מ HD4850 האם הוא תומך CS4 ועדיף על פני 9800GT מסך '20 1600X1200 תודה גל
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חברה תעשו לי טובה ותכתבו את הכרטיסים שמיועדים לAGP חוץ מהג'יפות 4,5 ומגרסת ה9xxx של ATI תכתבו את השמות הדגמים ואת הכרטיסים לפי רמת הכי גבוהה לאחר מכןהפחות נמוכה וכך הלאה... ואם יש לכם ידע לגבי כרטיסים עתידיים של AGP בחצי שנה הבאה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, האם לדעתכם יהיה צוואר בקבוק עם RTX 4080 וRyzen 5900x ? תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כותרת. תודה
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מהירות המאוורר היא תקינה? ומה בנוגע לטמפרטורה? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב עם כרטיס מסך רדיאון 9800 פרו. ברשותי מסך MAG XJ770 האם יהיו בעיות בין הכרטיס מסך למסך ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
הוא מעבד את הגרפיקה במשחקים ואז נוצרים מספר פריימים בשניה אחת שמועברים למעבד..
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מקווה שקיימים כאלה בארץ, חיפשתי ב-froogle ובקושי מצא לי משהו. זה כנראה הפתרון היחיד שלי ל-http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=237445.0 :'( תודה מראש על הכל
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכם אחרי כל ההסברים אני מחפש איזה שיטה חוץ מתוכנה שיכולה לעשות נזק , למציאת פיקסל שרוף במהירות בחנות ברגע הבדיקה לפני קנייה ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
מעבד 6300 OC, כרטיס מסך OC 8600GT מסך 22, 1680X1050 2GB RAM VISTA 32BIT אני מריץ הכל על VERYHIGH , בלי פילטרים , עם SHADOWS וSHADER על מדיום על רזולוציה של אלף מאתיים ומשהו על שמונה מאות ומשהו, (אני לא זוכר ,ואני לא בבית כדי לבדוק רק היחס הוא 16\10) , על WINDOWED, (ביטלתי את הFULL SCREEN) ושמתי רקע שחור על הדסקטופ , המישחק רץ חלק, וחוץ מהסרט בסוף הוא לא קירטע לי בכלל, לא בדקתי FPS, אבל המישחק רץ חלק , ואחרי פחות מדקה שוכחים שהוא לא על FULL SCREEN תהנו
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני חדש בפורם והשמח אם תסבירו לי על מזה SLI וCF ומה יותר טוב וכל המידע שצריך על cf וsli
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הוא עולה 910 שקל עכשיו יש skypc כרטיס מסך 8800gs יותר יקרים ממנו וגם 9600 GT האם שווה לקנות את הclub על ה9600GT?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הצרכים שלי עכשיו הם נטו להריץ את BF 3 ב-ULRTA ובהגדרות הכי גבוהות, 1080P. התקציב שלי מגיע עד 2200-2300(בעצם רציתי את ה-670 WINDFORCE OC של ג'יגהבייט). האם יש סיבות טובות לקחת כרטיס אחר? פשוט חשובים לי הביצועים העכשווים וגם העתידיים ואני לא יודע מה הנוסחא הטובה לכרטיס מסך.,
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב AMD 64 3000, ג'יגה זיכרון- על לוח אם K8N neo platinum של MSI. העניין הוא שאני לוקח מהמחשב הישן את כרטיס המסך שלי: RADEON 9600 PRO. האם הוא יהווה צוואר בקבוק? אם כן, עד כמה זה משמעותי במשחקים?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבועיים הקרובים אני הולך לקנות מחשב חדש לגמרי, כולל ציוד היקפי. המסך שעליו אני בטוח הולך הוא L1970HR של LG שהבנתי שהוא בין הטובים ביותר בקטגורית 19 אינץ'. עכשיו אני צריך גם כרטיס מסך. חשוב לי לציין כי מטרת המחשב היא תיכנות ובין היתר גם משחקים. המחשב לא הולך להיות מכונת משחקים אבל אני כן רוצה שהכרטיס יוכל להריץ משחקים כדי שאני אוכל להינות מהם. כרגע לדוגמא אני משחק ב PES 5 ו WOW, והייתי ויש לי RADEON 9800 PRO. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ משחקים שיצאו בצורה נורמאלית אני לא גיימר מטורף ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מסך המון. אם כן התקציב שלי לכרטיס מסך הוא לא יותר מ 900 שקלים עם חריגה קטנה אבל עדיף שלא. כמובן שהכרטיס מסך יתמוך במסך החדש ואם תוכלו להסביר לי איך יכ…
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
ראיתי אותו בIQPC ב1063 ש"ח... איך הוא מבחינת ביצועים?? אם אפשר לקבל באנצ'מארק או ביקורת עליו. אשמח ביותר ערב טוב ולילה טוב...
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן. הכרטיס שלי הוא סאפיר 4870 עכשיו אני חושד לשווא? או שבאמת יש דפיקה? כי אני רואה שכתוב משהו שקשור לPCIE ואני מצטער אני באמת newbe בכל העסק אז בבקשה אפשר עזרה? איך אוכל לתקן את הבעיה שלי?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס אתמול של MSI והוא כרטיס מעולה התקנתי אותו התקנתי גם CCC 8.10 הכל מעולה ועובד חלק רק יש בעיה אחת: באתר Can You Run It? שבודק דרישות לפי משחקים האתר כותב לי שיש לי Pixal Shader 3 במקום 4.1 וגם במשחק PES09 בהגדרות כתוב את הדרישות ואת המפרט הנוכחי של המחשב שלי וכתוב לי עדיין PS3.0 מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך בקרוב בתקציב שלא עולה על 1000 k , ושאוכל לחבר שני מסכים למחשב לצורכי עריכת וידאו, אני עורך בצורה חובבנית ככה שהכרטיס לא צריך להיות מטורף כמו quadro או בסגנון... 1- איך בעצם מורכבים המסכים על אותו כרטיס מסך? 2- מה הנתונים שצריכים להיות בכרטיס? הכרטיס צריך להיות ומבוסס ATI, אני חושב בכוון של ASUS , משהו יכול להמליץ לי על כרטיסי מסך מתאימים? (לא מחייב דווקא ASUS) והעיקר שיהיה בתווך של 700-1000
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-