כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי מספר מחשבים עם כרטיס GEFORCE6100 מובנה לאחר RESTART ולא משנה מה אני עושה הכרטיס חוזר ל 800X600 בלבד ! למרות שאני מעוניין ב 1024X768 ! שיניתי את ה DRIVER פעמיים . האם יש למישהו פתרון ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום ! המוכר בחנות מחשבים הציע לי את הכרטיס ב1300 שקל . אני מעוניין לדעת מספר דברים: קודם כל למה הכרטיס של גיגה בייט זול יחסית לאותו כרטיס של חברות אחרות? (יש 3 שנות אחריות). האם זה רק עניין של באנדל ? איך הקירורים שבאים איתו? ומזה הVIVO שיש לו ? בכמה הוא מיקר את העסק ? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הבנתי של IIYAMA יתרון איכות קטן, אך לא ממש משמעותי (לפי TOMS HARDWARE)... זה שווה 700 שקל הבדל? (2500 לעומת 1800)
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקנות מסך למחשב עד 770 ש"ח אשמח אם תייעצו לי מה לקנות, תודה.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
HD2600 הכפול יכלול 1GB זיכרון של Gecube של Sapphire מקור: http://www.bit-tech.net/news/2007/06/05/sapphire_shows_off_dual_hd_2600_xt/1 http://www.hexus.net/content/item.php?item=8895 לא חושב שזה מה שיעזור להם (עדיין בקר 128 ביט)
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
חבר שלי נוסע לארה"ב ורוצה לקנות כרטיס מסך חדש, בסכום הנ"ל.. הוא צריך המלצות לחנויות בניו יורק סיטי בנתיים יש את החנות www.jr.com ויש שם את הכרטיס הזה ב300$: http://www.jr.com/JRProductPage.process?Product=3993328 שהוא נראה לי הכי טוב שאפשר להשיג בסכום הזה. אם מישהו ימצא משהו יותר טוב או אותו כרטיס של חברה אמינה יותר, ויודע אולי על חנות אחרת? תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, המשחק שברשותי Enemy Territory Quake Wars לא עובד לי.שאני מעלה את המשחק הוא מראה לי הודעת error ובה כתוב כי הכרטיס וידאו/דרייבר קומביניישן שלי לא תומך במאפיין הבא:GL?_ARB_occlusion_query רציתי לדעת האם משהו לא טוב בכרטיס המסך שלי (radeon hd 2600 pro) והאם הוא באמת לא תומך במאפיין זה.איך זה יכול להיות שהכרטיס לא קולט מאפיין שכזה שזהו מחשב חדש שקניתי אותו לפני פחות מחודש. בבקשה עזרו לי כדי שאוכל לפתור את הבעיה(אם אני צריך להחליף את הכרטיס מסך..), בתודה מראש, אור.
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי בבקשה לינק לחנות שאפשר לקנות ממנה את הכרטיס הזה תודה
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב עפ המפרט הבא: מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LG W2262TQ (2ms, 1920 X 1080) או (2ms, 1680 X 1050 LG W2252TQ המחשב משמש בעיקר עבור משחקים כבדים ברשת. תקציב כללי 1800 ש"ח, עבור קנייה של מסך ושדרוג כרטיס מסך. 2 שאלות: 1. יש לי היום מסך CRT שאני רוצה לשדרג אותו, האם יש הבדל משמעותי בין רזולוציה של 1680X1050 או 1920X1080 ? האם המסך עם הרזולוציה הגבוהה יותר הוא נמוך ורחב יותר ? 2. לאיזה כרטיס מסך כדאי לי לשדרג ? מה דעתכם ? תודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי את המסך לא מיזמן אחלה מסך וזה שאני עובד איתו אין בעיות אבל אם אני משאיר אותו דלוק נגיד שעה שעתיים או יותר שאני חוזר והוא נידלק מחדש או שאני מדליק אותו בכפתור עוד פעם לא משנה הוא מיתכווץ לי קצת בצדדים ואני כול פעם צריך לכוון מחדש אני עובד על 1024 על 748 75 הרץ והדריייבר מותקן תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הבנתי שיש כל מיני דברים קטנים שאפשר לשפר בשביל לסחוט עוד קצת ביצועים מהכרטיס מסך כמו לבטל כל מיני אפשרויות בדרייבר של הכרטיס.. מי שיודע משהו על זה בבקשה שיתן לי הסבר תודה. *הכרטיס שיש לי בחתימה. שכחתי לשאול ש בהגדרות של הכרטיס בחלק של ביצועים ואיכות יש אפשרות של שליטה ע"י תוכנה או לשנות ל 2X וכו' מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
עכשיו זאת שאלה קצת דפוקה בגלל מלא בעיות שיש לי בכרטיס חשבתי שתוכלו לעזור. יש לי את הכרטיס 2600pro 512 mb pcie gigabyte ואני לא רואה שום מקום שיכול להתחבר אליו כבל מהספק כח האם זה הגיוני?
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
ברשותי מעבד פרסקוט מהירות 3 ,זיכרון DDR2 533 3GIGA לוח אם ABIT AA8 ' אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך לאפשרויות הללו ולכן עזרה אנשים יקירים האם כדאי לשדרג את הכרטיס כאופציה זוחה של 800 שח במקום להשקיע במעבד והכל חדש . עד עכשיו היה לי GEFORCE 6200 TC חרא של כרטיס אבל סחב משחקים. הדילמה למשחקים של COD5 ובסיגנון
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הורדתי את הדרייבר האחרון של הכרטיס מסך שלי GeForce 7800 GS. ניסתי להתקין ואז הוא עוצר אותי בהודעה Error שהוא לא מוצא Hardware או משהו כזה. "The nVIDIA setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware" עזרה דחוף, בלי זה אני לא יוכל לשחק במשחקים די חדשים ובמיוחד פיפא 2007 ימשיך לרוץ לי כמו זקנה עם מקל תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
אני מחפש את הטלוויזיה הטובה ביותר עד 16 אלף..
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
:s05:חבריה שלום אני צריך המלצה חליפי לכרטיס שיש לי מסוג GFORCE WINFAST PX 7600 GT אשמח להמלצה דחופה בברכה :s05:
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
איזה מבין השלושה יתן ביצועים טובים יותר במשחקים? Connect3D ATI Radeon HD 4670 512MB DDR3 Twintech nVidia GeForce 9500GT XXT OC 256MB DDR3 PCIe Pine - XFX nVidia GeForce 9500GT 512MB DDR3 PCIe בבקשה תענו אני צריך כמה שיותר דעות אני בדילמה לא יודע מה לקחת.
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
נדבק למסך בגלל החום שהוא פולט איך אני ינקה את זה מבלי לגרום נזק? אני חושב שזה דבוק למסך חזק כבר..זה כבר בערך שנה ככה אני פשוט פחדתי לגעת בו בגלל שזה עדין וכל החרטא הזה אבל אני חייב לנקות אותו איכשהוא ראיתי חומר ניקוי מיוחד אבל בקבוקון קטן עולה איזה 40 שקל יש דרך בטוחה ומומלצת לנקות אותו מבלי לגרום נזק? (אם החומר ניקוי הזה מומלץ והוא באמת מנקה בלי לעשות נזק אז אני יקנה) תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
-
כשאני נכנס להגדרות של הכרטיס, אין לי שם אפשרות של אוברקלוק, פעם היה לי אבל התקנתי דרייבר חדש... יש אולי משהו נוסף שאני צריך להתקין? תודה..
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אוקי הנה תגובה ראשונה We have responded to your issue. Solution: Dear customer, Thank you for contacting AMD-ATI. Please follow the instructions available at the link below and send us the requested reports about your equipment: http://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&questionID=1696 We'll wait for your reply. Regards, Pier Bottero AMD-ATI Product Support Center
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מסך lcd ורציתי לדעת האם צריך לחבר את המסך עם שני הכבלים dvi ן-vga או עם אחד משניהם? ???
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-