כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
- 

אני רוצה לקנות כרטיס 3650 של ATI. גיליתי שינו סוג עם GDDR2 וסווג נוסף שעולה יותר עם GDDR3. יש הפרש משמעותי בביצועים או שכדאי לקנות את הזול עם הGDDR2? תודה עריכה: 2600xt חזק יותר מה3650? מחשב שכולו גנרי פנטיום 4 3GHZ עם ספק לא ידוע יוכל לסחוב אותו לדעתכם?
- 

- 11 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

שלום לכולם מבקש עזרה בהשלמת מפרט CoolerMaster Storm Scout 2 SGC-2100-KWN1 Gigabyte GA-H87-D3H Intel Core i5-4670 tray Kingston 8GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/8GX Seasonic G-550 550W כרטיס מסך ב 1700 שקל מתלבט קשות בין 760 גרסאת 4GB לבין 7950, יש לי מפרט כמעט זהה עם 770 ועכשיו אני מרכיב לאח שלי מפרט דומה, מדובר על מחשב משחקים בינוני פלוס. תודה לכל עזרה או דעה בנושא
- 

- 5 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

לטלויזיה שלי נדפק הAV. אז למשל הממיר של YES מחובר רגיל אבל אני רואה דרך ערוץ אנלוגי. השאלה אם גם לכרטיס מסך יש אפשרות להצגה אנלוגית או שרק דיגיטלית?
- 

- 3 תגובות
 - 797 צפיות

- 

- 

ערב טוב לכולם אני יודע שעשיתי טעות אבל קניתי ניתי לפני כמה חודשים מחשב בחלקים ולא חיקיתי וקניתי אתץ הHD3870 ולא חיקיתי לHD48XX ולכן אני חושב שאם כבר יש לי את הHD3870 אז אולי אני אעשה CF עם הHD4850 אז מה אתם חושבים כדי לי כי משום מה המישחקים קצת ניתקעים ולכן חשבתי שאולי זה ישפר לי את המישחקיות. או שאולי כדי לי להחליף לTwintech nVidia GeForce 9800GTX+ XT שהמחיר שלו מדהים 890 שקל, כי אני אוהב לשחק אבל אני מתכוון לילמוד גרפיקה וביגלל זה מעניין אותי לדעת אם בזה שאני מחליף את הכרטיס המסך ל9800GTX+ אז זה ישפר לי את הביצועים דבר נוסף יש לי ספק כוח 450W אז השאלה השניה שלי היא האם הספק הכוח שלי יספיק לי יש לי מסך 21'' תודה לכל העונים
- 

- 4 תגובות
 - 663 צפיות

- 

- 

שניהם באותו מחיר המחשב XP 3800 חד ליבה זיכרון 1 גיגה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=11186 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1327
- 

- 8 תגובות
 - 921 צפיות

- 

- 

חנות שמוכרת את הכרטיס במחיר קצת יותר שפוי. של eVGA. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2681
- 

- 0 תגובות
 - 791 צפיות

- 

- 

- 

כדי להשתמש ב flashrom צריך להיות בדוס והבנתי שאי אפשר לצאת ל דוס מ xp מישהו מוכן להסביר לי איך עושים את זה
- 

- 8 תגובות
 - 690 צפיות

- 

- 

Gforce 9500GT 1gb vs Radeon x1950xtx 512mb מה עדיף לי מביניהם לpc ומה לhtpc?
- 

- 0 תגובות
 - 760 צפיות

- 

- 

אהלן וערב טוב. בעבר היה לי מחשב עם כרטיס מסך GeForce 440 MX 4000 128MB 128bit. כיום, זה המחשב השני שלי. עכשיו, יש לי מחשב אחר, חזק יותר, עם GeForce 6600 256mb 128bit (ה 6600 הרגיל, לא GT). בקיצור, מההתחלה הרגשתי שבכרטיס הקודם יותר רואים אחלה יותר. עכשיו, כשאני חוזר למחשב הקודם עם הג'יפורס 4, אני רואה ומרגישים פיזית שרואים יותר יפה. קודם כל, נתחיל בבעיה ראשונה. לא ידעתי איך לספר את הבעיה, אז לא היית לי ברירה, אלה לשבת רבע שעה על הצייר ולהדגים בתמונה : כפי שאתם רואים, ב GeForce 4 רואים את אפקט ה "פס הנעלם" או מה שזה לא יהיה, כמו שזה צריך ליהיות.. יפה כזה, כמו במחשב חדש. אבל ב GeForce 6600 שלי שבמחשב החדש, אני רואה את אפקט הפס הנעלם, כ "נגלה לעין".. כפי שאתם רואים…
- 

- 15 תגובות
 - 1.3k צפיות

- 

- 

חברים עזבו אותי צ 3dmark aquamark ציונים וכל הבולשיט הזה אני אחרי יומים של בדיקות call of duty2 fear עשיתי אוברקלוק עם atitool מעל 55 המאורר עובד על 100% מהירות ליבה 560 מהירות זיכרון 570 בלי ארטיפקטים עם הקרור stock ואני אומר לכם שאין הבדל אם אני עושה overclock או שהכרטיס על מהירות ה stock אין שיפור בביצועים אולי משהו מינימלי וגם את זה אפילו קשה להרגיש תנסו תבדקו ותבינו שהכל חארטה עובדים עלינו בעינים
- 

- 12 תגובות
 - 891 צפיות

- 

- 

שלום! אני יתחיל בזה שזה לא כזה נכון שהתקציב לא ידוע. אז ככה. אני מתכנן לקנות מחשב שהוא למטרת משחקים אבל אני לא גיימר ואני לא הולך לשבת כל היום ולשחק במשחקים. למחשב יהיו עוד הרבה שימושים כלליים אבל זה לא עקרוני כי מן הסתם מחשב שמתאים למשחקים מתאים מאוד גם לשימושים כלליים. אבל המטרה שלי היא לא משחקים...המחשב ישמש גם למשחקים מידי פעם. בקיצור במפרט שהוצע לי כרטיס המסך הוא 8800GTS השאלה שלי היא האם ההבדל בינו לבין ה 8600GTS הוא כזה ענק שגם בתור סתם גיימר לא כדאי לוותר עליו? תוכלו להציע כרטיס מסך שלפי דעתכם יהיה עדיף למטרות שלי ושיעלה פחות? כי המטרה שלי היא להוציל את ההוצאה של הכרטיס מסך בשביל להשקיע במסך יותר טוב או מעבד... תודה מראש! המפרט שלי: מעבד: AMD ATHLON 64 4200+ X…
- 

- 10 תגובות
 - 648 צפיות

- 

- 

זה לא מובן לי... כשאני מריץ FureMark על הגדרות STOCK אני מקבל תוצאה זהה לתוצאה של @1100 איך זה יכול להיות...? 7950 תוצאה של סטוק..@860 SCORE:2388 points (39 FPS, 60000 ms) תוצאה של@1100 SCORE:2390 points (39 FPS, 60000 ms) לא נראה לי הגיוני יכול להיות שפספסתי משהוא? ההגדרות שלי 1100@ על 1.15V המפרט שלי בצד..
- 

- 2 תגובות
 - 825 צפיות

- 

- 

כרטיס מסך הלך - מחפש חדש לגיימינג עד 1000 שח מ KSP יש המלצות? יש לי QUAD CORE ו3 GB זיכרון RAM אני צריך כרטיס בתקציב הזה מ KSP כי המחשב שלי בתיקון שם וכבר מחליפים לי שם את הכל תודה
- 

- 2 תגובות
 - 619 צפיות

- 

- 

האם אתם יכולים לתת לי פירוט עליהם, את ההבדלים ומי לוקח מביניהם...
- 

- 9 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

אני בניתי על R9 280X אבל אחרי ש-NVIDIA הורידה את המחיר של 780 משמעותית, הכרטיס נכנס יפה מאוד במפרט הזה ועם הנחת מזומן הוא יעלה 6K.. כדאי לקחת אותו? באמת משתלם? או שעדיף לבחור ב-R9 280X ולכלול גם מסך במפרט? (במידה ולא אקנה מסך אז חודש לאחר מכן אקנה אותו בנפרד): http://www.tms.co.il/preview/spec/evw65gt8
- 

- 32 תגובות
 - 2.6k צפיות

- 

- 

זאת הטלויזה טלויזיהוLCDו32A3500וToshibaו32ואינטש רזולוציה: 1366x768 , High Definition: HD Ready כרטיס מסך : ATI Radeon HD3870 X2 1GB PCIeוSapphire אני מצליח לראות רק ברזולוציה 640X480 בLCD מקסימום מה עושים
- 

- 0 תגובות
 - 756 צפיות

- 

- 

שלום, הכרטיס הוא PowerColor 9800 PRO http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=27 מטרת הכרטיס: משחקים סטייל NFS-MW / CALL OF DUTY2 וכו'.....
- 

- 2 תגובות
 - 531 צפיות

- 

- 

אם אני מסיר את הדריבר של הכרטיס מסך אז ממה מגיעה התמונה? מהמעבד/לוח אם או מהכרטיס מסך? נראה לי שהיא מגיעה מהמעבד כי אני חושב שזה אפשרי בגלל שב 3dmark06 יש טסט שבוחן את חישבוי המעבד ובטסט הזה המעבד מציג את הגרפיקה ולא הכרטיס(נראה לי) במהירות של 0FPS לשנייה אני רוצה לדעת אם כך באמת המצב כי זה מאוד חשוב לי. אם אני מבטל את הכרטיס מסך דרך מנהל ההתקנים אז עדיין יש תמונה אבל בלי אפקט ההנפשה של הווינדוס או איך שקוראים לזה. זה נכון שבמקרה הזה הכרטיס מסך לא מעורב בהצגת התמונה? כי פשוט במקרה כזה אני מבטל אותו לגמרי.. וגם חשבתי שבכל מקרה התמונה חייבת לעבור דרך החיבור של הכרטיס מסך אבל אז נזכרתי שמדובר בלפטופ ושיש הבדל כי בלפטופ הכרטיס מסך הוא שבב GPU שמחובר ללוח אם ואין ל…
- 

- 1 תגובה
 - 519 צפיות

- 

- 

אני רוצה לקנות כרטיס מסך ולפי מה שהמליצו לי כאן אני צריך 1950pro, אבל חבר שלי מצא כרטיס אחר שאולי יותר משתלם לי אז אני רוצה לשאול לדעתכם. נתוני ה-1950 pro: http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1202&category_id=2932ab02ea4da9374b275476c04d56d7& נתוני ה-1950GT: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6134 אבל יש מקום שמוכר את זה ב-777 שקל... אז מה עדיף לי? ואני כבר בחריגה אז אל תציעו כרטיסים יותר יקרים מאלה.... נ.ב: מצאתי כרטיס נוסף : 1950GT 256MB . והנה קישור: http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=5843 ואחרי הכל אני התחלתי עוד בתקציב של 8600GT שעומד על 650 שקל ואני …
- 

- 23 תגובות
 - 2k צפיות

- 

- 

האם אפשרי לעשות R9 280X & CrossFire HD 7850 ?
- 

- 7 תגובות
 - 1.1k צפיות

- 

- 

- 

שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי כרטיס מסך HD4870 הכרטיס תומך ב דיירקט 10.1 זה אומר שאוטומטית בלי קשר לווינדוס יש לי 10.1? אפילו אם יהיה רשום 9.0c ? ואם אני יתקין ווינדוס 7 יהיה לי דיירקט 11?
- 

- 2 תגובות
 - 835 צפיות

- 

- 

בררתי בזיג זג ובפנדה וKSP רציתי לקנות את זה היום...
- 

- 1 תגובה
 - 519 צפיות

-