עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. קפץ לידי FX 5200 128 MB של חברת STLABS יש לי R9100 128 MB של חברת ספייר השאלה הנכספת : האם שווה לי להחליף לי בין הכרטיסים ? יהיה שיפור בביצועים ? (משחק ממש קצת במשחקים ממוצעים ) .

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by bobby323,

לא מזמן השקעתי קרוב ל 8000 ש"ח במחשב חדש 7800GT הגיקסה המואצת של leadtek AMD 3800 כפול ליבה לוח DFI 2 ג'יגה זיכרון הייתי בטוח שזה יריץ כל משחק בלי להתאמץ, אבל זה לא ככה, נגיד oblivion במקסימום גרפיקה בלי AA אבל עם HDR רץ יפה, אבל לא ממש מהיר כמו שהייתי מצפה והא לא מתמודד עם שטחים פתוחים ברזולוציה מעל 1024*768 משהו מאט את המחשב? התוצאות שלי היו טובות במבדקים שעשיתי כשקניתי את המחשב (אחרי שראיתי שהכ.מסך נמצא על pci-e * 2 ולא על 16 אמרו לי פה בפורום שכפול 8 מספיק וזה נמצא כרגע על 8)

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by kudish,

לקחת את זה:http://www.palit.biz/main/index.php?lang=en# של סיפיר או זה:http://www.skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm של פליט המחיר לא משנה אני רוצה את הכרטיס עם הבנדאל הטוב יותר המפרט E6550@3.00 GIGABYTE P35 DS3L ENRMAX MODU+82 425W מסך 1280*1024 וגם טלויזית HDredy

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by rami135,

אני מעוניין להעביר כמות גדולה של קלטות וידאו אנלוגיות ל- DVD. מבקש המלצה על כרטיס טלויזיה איכותי שיאפשר לי יחסית מהר לבצע זאת. ראיתי ב- ZAP המון כרטיסים וקשה לדעת על מה ללכת - אין הבדלים גדולים במחיר. הסתכלתי על LIFE VIEW FLY VIDEO 2000 - אפשר להשיג במחיר 170 ש"ח ו- FLY VIDEO 3000 - אפשר להשיג במחיר 224 ש"ח מה ההבדל בינהם ועל מה כדאי ללכת? רמי

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  5. Started by *R.S,

אני יודע שאין תאריך להשקעת ה 8900 (G90) אבל בכל זאת מי שהוא שמע על תאריך משוער כלומר מתי בערך יצא הכרטיס? בוא נגיד עד החופש הגדול הוא יצא (למי שלא זוכר- X.7.07) ??

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  6. Started by Baz34,

ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש: 1. תקציב: 700-900 ש"ח 2.יעוד: משחקים כבדים אך בעיקר בעיקר שימוש עיקרי FSX. 3. מערכת קיימת: - מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5G - זיכרון: 4Gb - כ.מסך קיים: EVGA 8800GTS 320mb - ספק: ENERMAX 400W ברור לי כי עבור חלק מהכרטיסים ידרש גם שידרוג של הספק אשמח לדעת האם נדרש לשדרג גם ספק ובאופן כללי אני מאוד מתלבט בין ATI ל NVIDIA אשמח מאוד להמלצות ועזרה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by zombie,

מתוך סקרנות, מה הוא הכרטיס המודרני ששווה בערך לכוחו של הATI HD4870x2 העתיק?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Gallahav,

רציתי לשאול אם כרטיס מסך עם GDDR3 יתאים לזיכרון DDR2 ולא יהיו בעיות התאמה כמו שכמה אנשים כבר אמרו לי. אם לא יהיו בעיות אז תגידו לי אם כ. מסך ATI RADEON HD4850 (DDR3 יתאים לזיכרון של SAMSUNG\G.SKILL DDR2 4096 GB עם 800 או 1000 MHZ?

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  9. אם יש משהו ממש טוב ששווה להוסיף עוד קצת בשבילו אז עד 300 ש"ח. שיחקתי אצל חבר ב-wolfenstein עם כרטיס גיפורס 8600GT ומעבד core duo שעבר המהרה ל-3 גיגהוהגרפיקה והמשחקיות הייתה ממש טובה. אני צריך המלצה לכרטיס שיהיה בעל אותם ביצועים או אפילו טובים יותר. יש לי לוח אם של גיגבייט דגם GA-G41M-ES2L מעבד E5300 זיכרון 2 גיגה תודה.

• 4 תגובות
    • 785 צפיות
  10. Started by gggilad13,

יש לי מסך LG מדגם 795FT PLUS ויש איתו בעיה מוזרה... הוא תמיד עבד לי ברזולוציה של 800*600 ולא היו איתו בעיות, אני ניסיתי להעביר אותו לרזולוציה של 1024*768 וכשאני מעביר אותו לרזולוציה הזאת הוא משמיע מן צליל בתדר מאוד גבוה וממש מעצבן... והוא לא מפסיק... למישהו יש מושג מה זה? יש לציין שהצליל הזה כבר הופיע פעם אחת ברזולוציה של 800*600 אבל כשאני כיתי את המסך והפעלתי אותו הצליל כבר נעלם, והפעם זה לא קורה... עריכה: שכחתי לציין עוד משהו... כשאני משחק במשחקים ואני מעביר במשחק את הרזולוציה ל1024*768 אז המשך עובד בצורה טובה מאוד, הצליל המעצבן מופיע רק כשאני מעביר את המסך לרזולוציה הזאת בהגדרות של הווינדוס.

• 6 תגובות
    • 721 צפיות
  11. Started by ronen_ca,

שלום אני מנסה למצוא את המאמר על חיבור מאורר לעכבר ואני לא מוצההה עם תוכלו לעזור לי תוזה רבה

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  12. Started by ולרי88,

איזה חברה הכי כדאי 7800GS אני מתכוון להזמין אותו אוטוטו .. ורציתי לדעת של איזה חברה להזמין ואם זה כל כך משנה .. קירור , ביצועים וכו...

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Vova34,

טוב אני רוצה להשדרג את המחשב והחלטתי שאני יכול להסתפק רק בלהחליף כרטיס מסך וספק כוח בשביל שיוכל לתמוך בו אז בעיקר אני רוצה את המחשב למשחקים ואני רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים(טוב לא כאלה חדשים אני מדבר על משחקים כמו AC,CRYSIS,COD5) חלק על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות על מדיום ואני לא מצפה להריץ אתGTA 4 זה המפרט שלי: אני לא הכי מבין בספקים רשום למעלה בגדול L&C ולמטה 400W real total output is 500W MAX א ולמעלה ליד ה L&C רשום Model:LC-B500E אז התקציב שלי לשדרוג זה באזור ה 1000 ש"ח עריכה:שחכתי צריך גם להוסיף 1GB RAM

• 7 תגובות
    • 803 צפיות
  14. לכדתי עבור אלו שמתלבטים איזה כרטיס מסך לקנות ואלו שהזמינו ומחכים ולכולם תמונות מהדמו של הקוף לכרטיסי 9800 יש לי 9500פרו אבל עדיין הוא מריץ את זה יפה מאוד וחלק, לא העלתי את הקבצים ישר לדף בגלל שיש כאלו עם 56K שאני מרחם עליהם, אז תבחרו איזה קובץ אתם רוצים ותורידו אותו. http://photos.walla.co.il/hwzonem

15. Started by RayZ,

רציתי לדעת,איך הכרטיס nVIDIA Ge force 6200 256MB 128BIT. 1) איך משחקים יפעלו עליו? 2) יש סיכוי לבעיות בעתיד ? (כגון צבעים,ותקיעות). 3) הוא טוב לאוברקלוקינג?

• 34 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by shimronfio,

איזה גרסא של הכרטיס של של ATI HD 4870 עם 1GB זיכרון, מגיע עם הקירור הכי טוב והכי פחות רועש? בבקשה תנו לי קישור למוצר.

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  17. אנשים טובים מי שיש לו מושג מה צריך לשנות ברגיסטרי ביכדי לעבור למימשק הישן אשמח לקבל דיווח היה פה כבר בחור נחמד שעזר לי בנושא אבל אני לא מוצא את האשכול טעות שלי שלא שמרתי את התגובה שלו לכן אני זקוק לעזרתכם שוב תודה מראש יוסי[br]פורסם בתאריך: 9.04.2007 בשעה 21:45:34 היסתדרתי כבר מי שצריך הינה הפיתרון באדיבות SyndromE אפשר לינעול[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\NVIDIA Corporation\Global\NvCplApi\Policies] "SedonaDisable"=dword:00000001 "ContextUIPolicy"=dword:00000001 "TaskbarUIPolicy"=dword:00000001 "CplGroupUIPolicy"=dword:00000001 אוקיי, אתה רואה את ה-"1" בסוף כל שורה? 0 = חדש (Default) 1 = קלאסי (ישן) 2 = שניהם (אבל אל תריץ אותם ביחד) * ד"א, אצלי אין את השורה הראשונה - "…

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  18. Started by A-L-o-n,

יש לי hd4870 512 זיכרון של פאליט ויש בו מין מתג שמאפשר לו לעשות אוברקלוק. השאלה שלי היא... האם אפשר לעבור לאוברקלוק גם מתי שהמחשב מופעל? ועל כמה להשים את מהירות המאווררים כשהוא באוברקלוק?

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  19. התקציב שלי נמוך אני רק רוצה שהוא יריץ UT2003 ו MOHAA טוב ואיזה הכי משתלם עד 400-500 שקל?? אם יש כרטיס שעולה קצת יותר אבל משתלם מאוד אז אולי אני גם יקנה אותו

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  20. Started by matanh10,

כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  21. Started by snsn_1,

האם הלוח של ASUS P4PE תומך בכרטיס זה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. Started by shloosh,

Benq FP71E כולל DVI!! Samsung SyncMaster 710N Hyundai L70S כולם 12ms מה דעתכם? יש הצעה אחרת?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  23. Started by moshiko4512,

שלום לכולם!! אז ככה יש לי אפשרות לקבל את אחד מהכרטיסים הנ"ל מה מהם עדיף?והאם יריצו משחקים בצורה סבירה כי אני לא גיימר ולא חשובה לי עד כדי כך האיכות? שאלה נוספת היא ,הבנתי שהכרטיסים הנ"ל אינם תומכים DX10 אז השאלה שלי האם בכל זאת הם יוכלו להפעיל משחקים הבנויים לDX10 ופשוט לא יוכלו להשתמש בטכנולוגיה של הDX10 אם ני מגדיר את זה נכון? תודה מראש וסליחה על הבורות!!! :)

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  24. Started by dor_g,

יש לי כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT על איזה דרייבר אתם ממליצים? הדרייבר המקורי של NVIDIA? או OMEGA שלפי מה ששמעתי הוא מיועד לגיימרים(תקנו אותי עם אני טועה) שמעתי שהדרייבר בא עם הגדרות הכ כדאיות למשחקים (כלומר לא צריך לשחק עם ההגדרות) השאלה עם הוא פוגע בכרטיס מסך? או יכול לפגוע? אז במה כדאי לי להשתמש?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. היום התקנו לי את הכרטיס XFX HD 7970 והטמפרטורה שלו במנוחה מאוורר 50% על 50 מעלות לפי מה שרשום באתר תמפרטורה במנוחה צריכה להיות על 24 מעלות בנוני על 66 מעלות גבוהה על 75 מעלות למה אצלי הטמפרטורה במנוחה גבוה המאווררים עובדים http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=NzA0NTA0

• 95 תגובות
    • 8.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.