כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
כרטיס GIGABYTE GV-R9700 Radeon 9700 Pro 128Mo DDR ב-1800 שקל זה טוב?
-
- 30 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]כול שני וחמישי נפתח דיון אודות כרטיסי 8800GT ללא שום תועלת החלטתי לפתוח סטיקי שיסגור אחת ולתמיד את הפינה הזו[/glow] דרישות מערכת מינימום בשביל הכרטיס הנ"ל: AMD 4000X2 / INTEL E2160 ספק 400W אמיתי! *כיום כול החברות שוות (כרטיסים בעלי קירור רפירנס שנראה כך) ואין מה לחשוש *כול חברה יכולה לעשות בכרטיסים שלה מה שמתחשק לה אם זה לשנות את מהירות השעון של הכרטיסים או להחלפת הקירור -חברות שעושות C@ לכרטיסים שלה הן: +ASUS +Palit +Twintech +Foxconn +Leadtek +INNO3D +MSI +VVIKOO +BFG +XFX +GAINWARD +eVGA יש עוד חברות אחרות אך הן לא נמצאות בשוק הישראלי ככה שאין מה להוסיפן כמובן שמצורף לכרטיס אם נעשה C@ כולשהו ע"י ציון על האריזה או על הכרטיס עצ…
-
- 0 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש, ואני נורא רוצה לקנות את ה6800GT מפני שאני מאוד רוצה לקנות את המחשב כמעט הכי חזק שאני יכול לקנות אבל לאחר קיראת ביקורות רבות על ה6600GT השתכנעתי שה6800GT הרבה פחות משתלם מה6600GT. אבל בכל זאת אני רוצה מאוד לקנות מחשב מאוד מאוד חזק, אבל כואב לי הלב להוציא סכום של מעל 6K בידיעה שאני יכול להשיג מחשב סבבה לגמרי ב5K השאלה שלי היא כזו (מפני שאני לא ממש יודע פרטים על טכנולוגית הSLI) האם אני יכול לקנות היום לוח אם שתומך בטכנולוגית הSLI ולקנות נגיד את ה6600GT, ואם אני ארגיש שהמחשב יתחיל קצת להתפגר במחשקים לקנות כרטיס מסך נוסף ולחבר אותו לSLI ככה אני לא מפסיד את הכרטיס הקודם. השאלות שלי לייתר דיוק הן: 1) האם ניתן לחבר כל שלי כרטיסים בSLI א…
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש התקנתי את הכרטיס המסך המדובר אבל כרגע ישנה בעייה כאשר אני עובר למצב מסך טלויזיה אני רואה רק צבע שחור לבן ניסיתי את כל מצבי ההגדרות התקנתי גירסה חדשה לדרייבר אני חושד במיספר אפשריות תקנו אותי אם אני טועה 1.המחשב שברשותי הוא P3 733MHZ 2.הכרטי אינו תומך בטלויזיה שברשותי 3.משום מה אין באפשורתי להגדיר סוג טלויזיה מה שאני זוכר, זה שכן אפשר להגדיר בכלים מסויימים אולי כאן זה באופן אוטומטי אשמח לקבל רעיונות לפיתרון תודה שוב
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
בבעלותי GF8800GTS של ASUS, Corsair 2GB DDR2 677MHZ 6400E 250GB WD MB - ASUS 775 משהו ב800 ש"ח. אין שום בעיות חומרה ידועות, כל החלקים מעודכנים וחדשים. שלשום קיבלתי תוצאות מדהימות (כמצופה) בכל תוכנות הבנצ'מארקינג; AQM-120K 3DM06-8.7K - תוצאות מצופות מהמערכת. היום חזרתי על הבדיקות וקיבלתי תוצאות כמו 5.5K ב3DMARK06 ו-46K בAQM3, התוצאות לא משתנות מבדיקה לבדיקה (כמעט ולא, ביצעתי את הבדיקות יותר מפעם אחת). אין לי מושג מה הבעיה, יש לי את כל הדרייברים האחרונים, וההגדרות בכרטיס מכוונות לביצועים. ביצעתי כל שינוי אפשרי (תוכנתי) מהסרה והתקנה של כל הדרייברים במערכת מחדש, והתוצאות עדיין לא משתנות. לא בוצע שום OC במערכת.
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
חברה יש לי radeon 9200se והוא לא תומך בפיקסל שיידר איך ניתן לתקן זאת? ועוד משהוא האם אפשר לשדרג אותו ל 9200 רגיל?
-
- 8 תגובות
- 793 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה כרטיס 7600GS ל-AGP הכי טוב לאוברקלוקינג? האם זה ה-7600GS Sonic של Palit? פשוט ראיתי גם דגם של Gainward שנראה לא רע בכלל... נ.ב. איזה טכנאי אמר לי שAGP לא מסוגל לנצל זכרונות DDR3 בגלל גודל הפס המוגבל. הוא זיבל בשכל נכון? P:
-
- 9 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מסך דק של NESO ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות אותו מבלי לגרום לו נזק... תודה ולילה טוב
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום(: רציתי לדעת אם יש עדכון ביוס לכרטיס מסך שלי shapphire X1800XT ראיתי כמה דברים כמו ביוס של X1800XT-PE שהליבה היא על 700 במקום 625 והזיכרונות גם מומהרים ב100 מגה הרץ איך אני מעדכן ממש את הביוס? ואיך אני מחזיר לביוס הקודם במקרה של תקלה? תודה![br]פורסם בתאריך: 16.02.2007 בשעה 21:47:38 מישהו עזרה בבקשה :s05:
-
- 3 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........
-
- 0 תגובות
- 545 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה הוא יותר טוב הכרטיסי מסך הם 6850VSInno3D GTX 570 1280MB GDDR5 Retail לא מצאתי השוואות בין שני הכרטיסי מסך אז החלטתי לשאול פה. תודה לכל העוזרים
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ראיתי מפרט כלשהו בפורום השכן, כלומר המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/323585 ובגלל שאני לא ממש גיימר, וראיתי להפתעתי שבמעבד הנ"ל (i5 12400) יש כרטיס גרפי (UHD 730), חשבתי לעצמי שאולי אוריד לגמרי את כרטיס המסך המוצע שם (PowerColor RX 6700XT) ואקנה את המחשב בלי כרטיס מסך יעודי. אחלה מחיר (סביבות 2000) למחשב חזק (?) שאינו למשחקים בעיקר אלא סתם כמחשב כללי. השאלה שלי היא, האם אוכל לשחק משחקים לא מאוד חדשים, גם עם כרטיס המסך המובנה במעבד? נהיה יותר ספציפיים, אוכל למשל לשחק עם הכרטיס הזה את crysis 3 (שנדמה לי שהיה משחק תובעני לזמנו) ללא בעיות מיוחדות? ללא בעיות מיוחדות = ללא קרטועים כלומר שהמשחק פשוט ירוץ חלק (גם אם על הגדרות לא מקסימליות). …
-
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
אחרי שראינו את הטוב ביותר של NVIDIA ושל אינטל בתחום הגרפיקה - מתקרב התור של AMD ואנחנו מקבלים טיפטופים נוספים של מידע על המפלצות שבדרךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
- 1 follower
-
-
אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום , החלפתי את הוודוו 3 3500 שלי ברדאון 9000 פרו של גיגה ביית , עם הוודו לא הייתה בעיה עם דרייברים....כאילו הייתה גירסא אחת ומסנכה.... עכשיו כשאני עובר אני שומע שיש המון גירסאות כמו בג'י פורס שיש המון DETENATOR וצריך לנסות המון גירסאות עד שרואים איזה גירסא הכי טובה לכרטיס . האם זה נכון ? גם לגבי הרדאון ?
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהתאם לעצתו של חבר פואום החלטתי למכור את Crossfire ה 4850, ולהשתדרג ל 4870, מכוון שיש לי לוח EX38 אני אוכל אפילו להוסיך עוד אחד בשנים הבאות [במידה ויתקנו עד אז את בעיות ה CF]. מכוון שהכרטיסים בני שלושה חודשים בלחץ, + 3 שנים אחריות ואיזה מקורית וכו' זו לא בעיה כל כך. אני חושב לכיוון http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm מה דעתכם ? רזו 1680x1050 משחקים שאני משחק בעיקר Team Fortress 2 Crysis GTA IV - ???
-
- 53 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
אוקיי , כמה שאלות. רכשתי השבוע כרטיס טלויזיה . הדגם - Leadtek WinFast PVR2000 חיברתי אותו בחריץ PCI-E והכל ועכשיו נתקלתי בבעיה עם כבל הAUDIO IN הכבל אמור להכנס ביציאה של הכרטיס ומהצד השני להתחבר ללוח אם דגם הלוח הוא - GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA אבל לא מצאתי את החיבור בלוח עצמו.. אם אפשר הסבר איפה הוא נמצא אני אשמח. ועוד שאלה. לחיבור הVIDEO IN יש כבל. את הכבל חיברתי והוא אמור להתחבר מהכרטיס לממיר בממיר יש בעיה.. מאחורה יש שם 3 כבלים - לבן , אדום וצהוב. עכשיו הצהוב כאמור כבר תפוס שם ואני אמור לחבר את הבננה הצהובה כשאני מוציא את הכבל הצהוב ומכניס את הכבל של הכרטיס מן הסתם בטלויזיה אין תמונה השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב בלי שזה יפריע…
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
המחשב שלי כולל את המפרט הבא: מעבד Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz לוח אם: Asus B150M-PLUS RAM מותקן 16.0 GB (14.9 GB ניתנים לשימוש) - DDR 4 8G/2133 Kingston Samsung SSD 870 EVO 500GB מערכת הפעלה WIN10 x64 מארז Antec SOLO-II ספק כוח Antc NeoEco 450C צג 32 אינטש LG IPS -רזולוציה 2k עד 75 הרץ - HDR 10, AMD FreeSync האם יש טעם לקנות כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו ותמונות ? ואם התשובה היא חיובית - אז איזה כרטיס מסך מומלץ (אני מעדיף בלי מאווררים כדי שלא ירעיש ). אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף בכרטיס מסך . תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 5.2k צפיות
- 2 followers
-