עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by bennnn,

האם חברת pny נחשבת חברה טובה????לכרטיסי מסך? והאם יש חברות שהרבה כרטיסים נשרפו דווקא של חברה ספציפית?שמעתי שהרבה כרטיסים של לדטג וגייגהבייט נשרפו לאנשים מישהו יכול כזה לדרג את החברות הכי טובות? האם פעם שמעתם על כרטיס של אסוס שנשרף? אומנם הכל אותם ביצועים אבל מה שחשוב זה הרכיבים והלוח תודה לעונים........

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  2. Started by TeaTime,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני מריץ משקים כבדים(מהחודשיים האחרונים) המחשב נתקע כשנגעתי בכרטיס הוא רתח האם זו הסיבה?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by kfirbep,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ובכמה הוא יותר טוב הכרטיסי מסך הם 6850VSInno3D GTX 570 1280MB GDDR5 Retail לא מצאתי השוואות בין שני הכרטיסי מסך אז החלטתי לשאול פה. תודה לכל העוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by undav,

ראיתי מפרט כלשהו בפורום השכן, כלומר המפרט הזה: https://tms.co.il/builds/323585 ובגלל שאני לא ממש גיימר, וראיתי להפתעתי שבמעבד הנ"ל (i5 12400) יש כרטיס גרפי (UHD 730), חשבתי לעצמי שאולי אוריד לגמרי את כרטיס המסך המוצע שם (PowerColor RX 6700XT) ואקנה את המחשב בלי כרטיס מסך יעודי. אחלה מחיר (סביבות 2000) למחשב חזק (?) שאינו למשחקים בעיקר אלא סתם כמחשב כללי. השאלה שלי היא, האם אוכל לשחק משחקים לא מאוד חדשים, גם עם כרטיס המסך המובנה במעבד? נהיה יותר ספציפיים, אוכל למשל לשחק עם הכרטיס הזה את crysis 3 (שנדמה לי שהיה משחק תובעני לזמנו) ללא בעיות מיוחדות? ללא בעיות מיוחדות = ללא קרטועים כלומר שהמשחק פשוט ירוץ חלק (גם אם על הגדרות לא מקסימליות). …

5. אחרי שראינו את הטוב ביותר של NVIDIA ושל אינטל בתחום הגרפיקה - מתקרב התור של AMD ואנחנו מקבלים טיפטופים נוספים של מידע על המפלצות שבדרךלכתבה

6. אני די חדש בתחום ואני לא כל כך יודע איזה נקודות חשובות בכרטיס מסך ואם הוא חשוב בכלל שמעתי כל מיני דברים - שחשוב שהוא יהיה עם כמה שיותר זיכרון, לפחות 256BIT. אבל ראיתי שהסדרה של NIVIDIA שמיועדת לעריכה Quadro , דווקא היא באה עם קצת זיכרון ו128BIT (בדגמים עם המחירים הריאלים שבסדרה) אשמח אם מישהו יעשה לי קצת סדר בבלאגן תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by NuXeR,

שלום , החלפתי את הוודוו 3 3500 שלי ברדאון 9000 פרו של גיגה ביית , עם הוודו לא הייתה בעיה עם דרייברים....כאילו הייתה גירסא אחת ומסנכה.... עכשיו כשאני עובר אני שומע שיש המון גירסאות כמו בג'י פורס שיש המון DETENATOR וצריך לנסות המון גירסאות עד שרואים איזה גירסא הכי טובה לכרטיס . האם זה נכון ? גם לגבי הרדאון ?

8. יש לי כרטיס RIVA TNT 2 32MBהאם כדי לי להורי את הדרייברים של ניבדייה גירסא 41.03? :

• 2 תגובות
    • 887 צפיות
  9. שלום קיבלתיכרטיס מסך PowerColor X800 XL VIVO - 512 Mo TV-Out/Dual DVI - PCI Express ורציתי לדעת עם הוא טוב למשחקים חדשים או שהוא חלש מידי ו

10. בעיקר לצפיה בסרטים. ספרו על החוויות, האיכות, קשיים אם היו? ואם תוכלו לציין בעזרת איזה כרטיס החיבור נעשה?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. כי אם זה משולב עם מאיץ גראפי, אני משער שהמחיר יוכפל, ויש לי תקציב די מוגבל. הדרישות הבסיסיות הן: איכות טובה. זרם ווידאו טוב, שלא ייקרטע בקטעים עמוסי פעילות. שלט AIO- יכול להעביר ווידאו מהמחשב לטלוויזיה, ויכול לשדר כבלים על המסך של המחשב, או כל פונקציה אחרת שקשורה למושג ALL IN ONE. חשוב- תמורה שווה למחיר, שאני לא אשלם הרבה ואני אקבל חרא של מוצר. תנו הצעות. בתודה רבה מראש, רועי אחירון, שהתייאש מלראות הכל במסך של המחשב.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. בהתאם לעצתו של חבר פואום החלטתי למכור את Crossfire ה 4850, ולהשתדרג ל 4870, מכוון שיש לי לוח EX38 אני אוכל אפילו להוסיך עוד אחד בשנים הבאות [במידה ויתקנו עד אז את בעיות ה CF]. מכוון שהכרטיסים בני שלושה חודשים בלחץ, + 3 שנים אחריות ואיזה מקורית וכו' זו לא בעיה כל כך. אני חושב לכיוון http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-48724DDO~8~0.htm מה דעתכם ? רזו 1680x1050 משחקים שאני משחק בעיקר Team Fortress 2 Crysis GTA IV - ???

• 53 תגובות
    • 3.3k צפיות
  13. אוקיי , כמה שאלות. רכשתי השבוע כרטיס טלויזיה . הדגם - Leadtek WinFast PVR2000 חיברתי אותו בחריץ PCI-E והכל ועכשיו נתקלתי בבעיה עם כבל הAUDIO IN הכבל אמור להכנס ביציאה של הכרטיס ומהצד השני להתחבר ללוח אם דגם הלוח הוא - GIGABYTE GA-K8NF9 ULTRA אבל לא מצאתי את החיבור בלוח עצמו.. אם אפשר הסבר איפה הוא נמצא אני אשמח. ועוד שאלה. לחיבור הVIDEO IN יש כבל. את הכבל חיברתי והוא אמור להתחבר מהכרטיס לממיר בממיר יש בעיה.. מאחורה יש שם 3 כבלים - לבן , אדום וצהוב. עכשיו הצהוב כאמור כבר תפוס שם ואני אמור לחבר את הבננה הצהובה כשאני מוציא את הכבל הצהוב ומכניס את הכבל של הכרטיס מן הסתם בטלויזיה אין תמונה השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל לראות גם בטלויזיה וגם במחשב בלי שזה יפריע…

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by eyal00,

שלום, יש לי בעיה עם הכרטיס שלי. משחקים כמו UT3 וBIOSHOCK מקרטעים לי על ההגדרות הכי גבוהות למרות שלא מזמן הם היו עובדים בקלות על MAX. גם שאני מוריד את הרזולוציה הם עדיין מקרטעים. עשיתי בדיקה ב3DMARK 06 וקיבלתי 3800. שקיבלתי את הכרטיס בפעם הראשונה ועשיתי בדיקה קיבלתי 8000+ מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  15. Started by levinofer,

אני מתכנן לקנות את כרטיס המסך הזה His HD 2600PRO IceQ Turbo Dual DL-DVI 512MB GDDR3 PCIe שמעתי שעם GDDR3 אני אקבל ביצועים טובים. אני צריך את הכרטיס לגרפיקה - פוטושופ בעיקר ויש לי עליו מחיר מעולה (450ש"ח). http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=22337#details דעתכם חשובה.

• 4 תגובות
    • 676 צפיות
  16. המחשב שלי כולל את המפרט הבא: מעבד Intel(R) Core(TM) i5-6500 CPU @ 3.20GHz 3.20 GHz לוח אם: Asus B150M-PLUS RAM מותקן ‏‏‎16.0 GB ‏(‏‏‎14.9 GB ניתנים לשימוש) - DDR 4 8G/2133 Kingston Samsung SSD 870 EVO 500GB מערכת הפעלה WIN10 x64 מארז Antec SOLO-II ספק כוח Antc NeoEco 450C צג 32 אינטש LG IPS -רזולוציה 2k עד 75 הרץ - HDR 10, AMD FreeSync האם יש טעם לקנות כרטיס מסך מומלץ לעריכת וידאו ותמונות ? ואם התשובה היא חיובית - אז איזה כרטיס מסך מומלץ (אני מעדיף בלי מאווררים כדי שלא ירעיש ). אני לא רוצה להשקיע יותר מידי כסף בכרטיס מסך . תודה מראש

17. Started by MadCat,

מהו כרטיס המסך הטוב ביותר בסכום של עד 500 ש"ח. שימוש עיקרי בגרפיקה הוא למשחקים מעבד AMD 1800+ לוח GA-7VAX זיכרון 256MB LC2 333Mhz

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by porcupine_tree_26,

שלום לכולם , http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4961#detailed מבקש המלצה לגבי הכרטיס הנ"ל מבחינת ביצועים / מחיר אני יודע שקיימים כרגע בשוק כרטיסים של NVIDIA 7800GT / 7900GT ההפרש במחיר ביניהם הוא 300-600 ש"ח. מצדיק את הפערים או שאני יכול בשקט ללכת על הרדיאון ? תודה.

• 34 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

זה יותר טוב מדרייברים רגילים?

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  20. אני שם לב שממליצים הרבה על הכרטיס 4870 של רדון, אבל בדקתי ומוכרים את סדרה 5000 כבר, אם אני משקיע בכרטיס מסך הייתי רוצה שיתמוך ב דירקס 11 ואנלא רואה שסדרה 4000 תומכת? אז למה ממליצים עליה?

• 5 תגובות
    • 924 צפיות
  21. היי בנו לי מפרט והביאו לי את הכרטיס מסך הזה כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB PCIe ¤1365 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV386 ובוא נגיד אני לא הולך להיות 24/7 שעות בשבוע על המחשב במשחקים .. אבל אני הולך לשחק הרבה במחשב במשחקים שיהיו וגם חדשים בוא נגיד משחק כמו בישוק על בנוני וכאלה... ועכשיו אני שואל אם יש משהו בפחות כסף אבל עדיין יריץ לי את המששחקים הכי חדשים שיש ושיהיו...! אם אתם רוצים זה המפרט : מעבד AMD Athlon 64 X2 4800+ Socket AM2 BOX ¤551 לוח אם GIGABYTE GA-M68SM-S2L ¤377 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB ¤247 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 זיכרון SuperTalent DDR2 1024B 800Mhz CL5 ¤116 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GT 512MB…

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  22. Started by azsxazsx,

אני מתלבט בין 2 כרטיסים כרגע שתיהם 8800gt רק איזה גרסא... GeForce™ 8800GT Sonic GeForce™ 8800GT Super+1GB ואם מישהו יודע איזה גרסא של איזה חברה הכרטיס הזה הכי טוב שיגיד תודה .

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  23. שלום שוב, לפני כחודש ניסיתי להמהיר את הPowerColor x1950pro שלי באמצעות התוכנה שבאה עם הכרטיס (CCC - Overdrive). הכרטיס הגיע לתדרים סבירים אבל לא החזיק מעמד בOC וקרס לאחר בדיקת מאמץ קצרה ו/או במשחקים. גם OC מזערי גרם לכרטיס לקרוס, והחלטתי שחבל על המאמצים לסחוט עוד ביצועים מהכרטיס. במהלך כל הניסיונות לבצע OC הכרטיס לא התחמם מעבר ל65 מעלות, לכן הבעיה כנראה היא במתח. בכל מקרה, מאז אותם נסיונות אני סובל מבעיות שונות בכרטיס - החל מקריסות בעת מאמץ: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240884.30 ועד לביצועים גרועים (הכרטיס מקרטע (!) לפעמים בCOD2, בהגדרות גבוהות). ישנם גם משחקים שאני זוכר שלפני הOC רצו חלק, וכעת עם אותן הגדרות הם לא סוחבים. רזולוציה של 1280x1024 היא מילה …

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by abaofir,

ראיתי אתמול בשקם אלקטריק מסך של סוני ממש יפה דגם SDM-HS95 משהו כזה שהוא 8ms למרות שאחי קנה את הסמסונג 930B בסוני ראו הרבה יותר יפה ממש אבל ממש כמו CRT ראו את הכתב במסך ממש חלק ויפה ולא מרוח כמו ברוב המסכים שיש השאלה שלי האם יש למישהו ניסיון איתו ? האם הוא נימרח במישחקים או שיש לו בעיות מסוימות ? תודה לכל המשיבים.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  25. Started by naimanb,

LEADTEK GEFORCE 4 TI 4800SE 128MB MY VIVO או Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק הרבה זמן ובעל ביצועים טובים שני הכרטיסים עולים אותו דבר הייתי שמח אם מישהו ימליץ לי על אחד מהם או משהו אחר במחיר דומה (1335) ואם אפשר קישורים לבדיקות של הכרטיסים הנ"ל תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.