עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ITZIKAMSA,

למה לקנות 9800SE של HERCULES ב 1490 שח ולא את ה9700 של ATI ב 1430 שח בKSP???? גם יותר זול וגם בעל פוטנציל גדול יותר לOC!!!!!!!

2. Started by mani007,

האם אפשר להפוך 9800se לפרו אם כך איך ואיך אני ידע שהצלחתי יהיה רשום איפה שהוא שהוא נהפך לפרו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by sheff2k1,

האם הביצועים שלו זהים ל9600 פרו? והאם יש משמעות כלשהי לחברה הלא כל כך מוכרת הזאת לבנאדם שלא עושה OC?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by itail,

שלום! אני מתכנן קניית מחשב בימים אלו. אני מתכנן לשחק בו לפעמים (אבל לא יותר מידי) ותכננתי לקנות כרטיס מסך 9600PRO ב-690 ש"ח מ-KSP. אבל התוכניות שלי לא הסתדרו כ'כ וכרגע ה-9600PRO של ספיר עולה כ-890 ש"ח. ישנם שני כרטיסים נוספים באותו טווח המחירים - 9800SE ב-870 ש"ח ו9600XT ב-920 ש"ח. יש לי שתי שאלות - 1. איזה כרטיס מבין השלושה הוא המוצלח מכולם - ההבדל במחיר כפי שניתן לראות הוא לא קריטי... 2. ראיתי שיש גם 9800 פרו ב-1290 ש"ח - במידה ואצליח לגרד את התקציב (זה ידרוש הרבה גירודים...) מישהו יודע על בנצ'מרק בין הכרטיס הטוב מבין השלושה לבין ה-9800 פרו - חשוב לי לדעת עד כמה ההבדל באחוזים קריטי. כאמור - השימוש העיקרי של המחשב הוא לא למשחקים אלא לעבודה משרדית - לא יותר מידי קריטי לי…

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  5. בגלל הrush הענקי שעובר על הפורום בגלל הדרייברים האלו והיכולות שלהם בשיפור ביצועים הדיון הזה נפתח. מטרתו היא לכלול את כל החומר, כל השאלות והתשובות ומניעת הצפת הפורום בשאלות חוזרות על עצמם ודיונים מקבילים. נתחיל בFAQ הכולל מידע והתחלתי על הדרייבר ונמשיך בתגובות נבחרות הקשורות לעניין (לחיצה על השורה לפני הציטוט תוביל לדיון המקורי) משתמשים מתחילים ו\או מתלבטים: אתם מוזמנים לשאול כל שאלה שלא מצאתם עליה תשובה משתמשים מנוסים: אתם מוזמנים להוסיף מידע ולעזור לאנשים

• 478 תגובות
    • 53.2k צפיות
  6. Started by frezi,

יש לי המפרט הבא: P4 2.4 512DD r9600XT (Connect 3D 128mbdd) אני רוצה לרכוש 9800פרו או 9800אקס טי . יש לי תקציב. הכרטיס הנוכחי שלי עושה לי המון בעיות, יש לי המון VPU RECOVERS ואני לא מרוצה מהFPS. מה עדיף לי לקנות מבין ה2 (מעבד צוואר בקבוק...?), חשוב לי FPS גבוה ומוכנות לגרפיקה של משחקים בעתיד.

• 9 תגובות
    • 730 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם משחקים זה לא ממש החלק החזק שלי - האמת היא שאין לי הרבה זמן להקדיש לזה אך מתי שיש זמן אני אוהב לשחק ולהנות מגרפיקה חזקה על חומרה חזקה ואיכותית. השאלה שלי היא כזאת האם הכרטיס הזה: ATI RADEON 9800 XT 256 MB יעמוד בכבוד בכל המשחקים העכשוויים? אני מבין שרמתו כרגע היא ברמת 6600GTבערך שזהו כרטיס לא רע בכלל, איך ה 9800 מולו ובכלל מול הקונקורנציה ההמגווונת שיש כיום? בכל מקרה אל תציעו לי להחליף ל 6600GT או שאר ירקות, ה 9800 הוא הכרטיס הנבחר מבלי אפשרות לשנות את פרטי העסקה מה גם שאני מודה בזה שאני מאז ומתמיד העדפתי ATI על פני NVIDIA בכל מצב אז מלכתחילה האופציות שלי מוגבלות.

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  8. Started by Guarding angel,

דפדפתי פה ושם באנטרנט ומצאתי שעדיין מוכרים את ה9800XT איך הוא לעומת הכרטיסים כגון ה6600GT וה6600 הרגיל? האם הוא עדיין כרטיס חזק? http://shop.spc.co.il/product_info.php?cPath=1_4_25_78&products_id=431 http://www.palit.com.tw/en/products/vga_9800xt.html

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by ns,

כמו נקודות אמור לקבל ati radeon 9800xt 256 ב 3dmark01?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by prexus,

מישהו שמע על החברה הזאת? יש לי הזדמנות לקנות בזול במיוחד !! (הנחה של איזה $200 מה MSRP) דחווווווווווווווווף!!!

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by SandLegion,

שלום רב למדור גרפיקה ;D אני הולך לקנות 9800, העניין זה שמן הסתם אני מעוניין לבזבז כמה שפחות כסף ולקבל כמה שיותר ביצועים טובים. שאלת "סיר הבשר": האם ניתן לקחת SE לעשות לו OC ולקבל ביצועים של PRO? ואם יש רעיונות יותר טובים מהתותחים פה, אנא הגידו. ארז

• 7 תגובות
    • 740 צפיות
  12. Started by big_fishy,

אני הולך בקרוב לקנות מחשב חדש עם radeon9800 XT אבל איזה חברה? ראיתי בארץ את של-sapphire,hercules ו-ati (שראיתי באתר של טום שהקירור שם לא משהו...) מה אתם אומרים כדאי? ומה אתם אומרים על הכרטיס של asus שהוא עם הקירור הכי עצבני... מישהו יודע איפה להשיג אותו בארץ או מתי. חוצמזה חשוב שיהיה לי video in בכרטיס(אני יודע של-asus יש vi) תודה מראש!!!!!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  13. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כרטיס של חברת HIS בא כבר עם הקירור ARTIC COOLING !! http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDHIS98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ומחיר לא רע בכלל ;D

• 9 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by Elite_Sniper,

?

• 9 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by AvigdOr.GT,

כמו שאמרתי בעוד שבעויים לכל היותר אני אקנה את הכרטיס: MSI Readon 9800pro עכשיו לאדע אמרו יש אחד ירוק אחד אדום, אז מה ההבדל בניהם? ההבדבל באמת כזה משמעותי? עכשיו עוד דבר, איך אני יכול לדעת אם זה כרטיס אדום או ירוק?, לפני שאני קונה.... עכשיו אני רוצה לקנות מKSP איפה רשום כמה זמן אחריות יש לי? תודה

• 13 תגובות
    • 854 צפיות
  16. Started by Kickapoo,

אני מזמין מחשב חדש שבוע הבא ולא אתחיל לחפור על המפרט מה שכן אני רוצה להביא את ה980TI אבל לצערי המחירים בארץ פשוט לא הגיונים פאקינג 4 אלף בPLONTER בשביל EVGA 980TI? למה המחירים כל כך גדולים לעומת חו''ל? האם יש דרך להשיג את ה980TI במחיר קצת יותר נורמלי מחו''ל ? אני יוכל להביא את ה980TI REFRENCE במחיר הרבה יותר זול אבל עדיין זה מבאס...רציתי ללכת על EVGA השנה

17. Started by Vidati,

לפי VR-ZONE, הכרטיסים יחליפו את ה9800GX2 ו9800GTX כאשר 9900GTX יחליף את הGX2, ו-הGT את הGTX. השבב שיפעיל את המפלצות האלה הוא GT200 שנבנה בארכטיקטורה חדשה ואין לה קשר לG90 וכל גרסאותיה, מעניין לראות את הGTX החדש מפיל את הGX2 שיצאלא מכבר. תראיך השקה מדוייק עוד לא הוכרז אבל ברבע השלישי של השנה בטח כבר ניראה אותם. קישור: http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_GT200_%3A_GeForce_9900_GTX_%26_9900_GT_In_Q3/5684.html

• 63 תגובות
    • 7.9k צפיות
  18. Started by ilaysk,

יש לי את שתי המסכים האלו בבית מי מהם עדיף? (למשחקים)

• 33 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Lev-UFO-Child,

• 3 תגובות
    • 869 צפיות
  20. שלומות, לפני כמה ימים שידרגתי את המחשב שלי למעבד Dual Core Duo 4500, לוח אם לא משהו של גיגהבייט(צ'יפסט G31(שמסיבה כלשהי הChipset Identifier של אינטל מזהה כG33), אני מחליף בימים הקרובים ב"ה, לא כ"כ ידעתי פשוט מה קניתי אז), 2 ג'יגה ראם DDR2, וPalit 8600GT 256Mb. היום סוף סוף התקנתי את הווינדוס מחדש(על הארד דיסק חדש דנדש של 160 ג'יגה), ולאחר מכן התקנתי את כל הדרייברים שבאו עם הלוח ולאחר מכן את הדרייבר החדש ביותר לכרטיס מסך מן האתר של nvidia(פורסוור 163.75 שבניסיון לפתור את הבעיה שאני מתאר בפיסקה הבאה הוחלפו ל163.71 מן האתר של Palit). וכמובן - בעיות. כל פעם שאני "מריץ" משהו "עתיר גראפיקה", כמו משחק מחשב, באנצ'מארק גרפי(כמו 3d mark) או אפילו פרסומות שונות באתרים שונים(למשל עכש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by krembo0o,

its a DX10 card?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  22. Started by BIZOX2,

MY SYSTEM IS P4 3GHZ MOTHERBOARD 8I945P-G CAN IT RUN PROPERLY ON MY SYSTEM

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  23. Started by TheTNT.COM2,

A7600GT שונה או מוחלש מגרסת 7600GT הרגילה? למה יש A ליד השם? (AGP אולי?)

24. Started by bad-sector,

אני רואה כל הזמן בהשוואות בין כרטיסי מסך, שכרטיס מסויים עושה X פריימים, וכשה - AA וה AF דלוקים הוא עושה Y, מה זה ה AA / AF? איך אני משתמש בזה? ואיך מדליקים את זה?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  25. Started by ccc,

אני עם Ti4600 רזולוציה 1024@768 עם AAX4 AFX8 יותר חלק מזה לא ראיתם (כן, אני יכול להעלות עוד את הרזולוציה ועדיין יהיה חלק) אז מה הסיפור? ??? זה דיי טוב

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.