עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם אחרי שידרוג הרסיבר אני מחפש כרטיס מסך עם יציאת HDMI שיודע על גבי היציאה להעביר גם סאונד חשוב שידע להעביר גם dolby TrueHD וגם DTS HD Master Audio תקציב - עד 400 שקל שימושים - סרטי HD תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  2. שלום רב, אני גיימר מזדקן (34...). קניתי את המשחק שבנדון והכרטיס מסך שלי לא תומך בו. מצ"ב הדרישות מאתר המשחק : Video: DirectX 9.0c-compatible video card with 128 MB or more memory, Pixel Shader 3.0 support, and one of these chipsets is required: ATI Radeon X1300 Pro or greater NVIDIA GeForce 6600 GT or greater Note: NVIDIA 6800XT/LE, 7100GS, 7200GS/LE, 7300 GS/GT are not supported Note: NVIDIA SLI and ATI Crossfire modes are NOT supported, and may have a negative effect on gameplay. In addition, if you have an NVIDIA SLI or ATI Crossfire setup, we recommend you do not use the 'Force Split Frame Rendering' option. This option has been shown to have a negative effect on…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אז ככה , התעסקתי עם הריוויה טונר בכדי לשנות שוב פעם את הכרטיס במקום 5200 שיהיה 5500 , זה יצא טוב התוכנה עשתה ריסט והתקנתי מחדש את הדרייברים והמחשב זיהה לי את זה בתור 5500 , אבל אתמול , לא יודע למה שניתי שוב פעם , אבל לשם לא מזוהה ועשיתי ריסט למחשב ועכשיו הוא בכלל לא מזה לי תכרטיס ולא שם , זאת ההודעה של התקנת הדרייבר 77.77 http://img366.imageshack.us/my.php?image=nvf777ky.jpg -- וזה מה שמראה לי הריוויה http://img389.imageshack.us/my.php?image=rivt2mo.jpg וגם נסיתי דרייבר מהדיסק של הכרטיס מסך וגם אותה שגיאה , אז אני תקוע עכשיו ולא יודע מה לעשות :nixweiss יש משהו שיכול לעזור לי בזה אני יודה לו מאוד , תודה רבה לכם !

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  4. בעל כרטיס של nvidia ואני לא מצליח לראות טלויזיה, הכבלים מחוברים כמו שצריך ליציאת ה svideo. הבעיה שב NVIEW אני יכול לבחור רק single display ולא נפתחת אפשרות של clone וכדומה נא עזרתכם , איפה טעיתי בהגדרות/חיבורים

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  5. אני מקווה שזה הפורום הנכון... חיברתי את המחשב לטלויזיה, וכרגע הוא מוצג גם על גבי מסך המחשב וגם על הטלויזיה. הפעלתי סרט והוא פועל רק על מסך המחשב. בטלויזיה בתוך החלון של הסרט רואים רק שחור. אמרו לי שאי אפשר להציג סרט על שני המסכים, ושאני צריך להגדיר שהמחשב יופיע רק על גבי הטלויזיה. איך אני עושה את זה? XP, RADEON 9600 PRO בעברית

6. יש לי קריעות תמונה ולאגים בפאר קריי 2 עברתי על המדריך בסטיקי ועדיין לא עוזר .. מה ההמלצות ? מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  7. Started by nir.zamir,

חברים, אני צריך עזרה דחוף. התקשרו אלי מסקאי פיסי ואין את הכרטיס מסך שהמליצו לי פה: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB יש לי אפשרות לקחת את אותו כרטיס של PALIT או GECUBE בקצת יותר זול, או להוסיף קצת ולקחת את זה של SAPPHIRE עם יציאת HDMI. אין לי תכנון כרגע לחבר את המחשב לפלזמה. מה לעשות??? תודה על התגובה המהירה! ניר

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  8. Started by shay-biker,

טוב הזמנתי היום סופית מחשב אבל אימא שלי לא רצתה שאני יקח כרטיס מסך 9800 פרו אלא הרגיל... בקיצר עד ששכנעתי אותה בעל החנות לא יודע מי היבואן של כרטיסי המסך של MSI והוא לא רוצה לקנות מחנות אלא מהיבואן....אני רוצה תכרטיס מסך MSI R9800PRO הירוק... בקיצר תעזרו לי בבקשה ותגידו לי מי היבואן כדי שיהיה לי כרטיס מסך טוב ולא 9600SE.... תודה רבה רבה רבה...

• 13 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. היי, צריך את עזרתכם בבקשה אם מישהו יודע איזה מפצל HDMI רציני יכול לתת עבודה טובה. יש לי מסך LG דגם: 4K 65UH651. לפני המסך הזה היה לי מפצל ישן שהזמנתי מ-eBay (עם שנאי חשמל עצמאי) שעבד טוב ויכולתי לצפות במסך טלוויזיה ובמחשב (לצורך הקלטה - לשימושי אישי כמובן! אין לי עסק ואין לי איזה אתר הורדות או משהו - פשוט אני לפעמים מקליט במחשב דברים שלא בהכרח מעניינים אחרים וניתנים להורדה/לצפייה ברשת). מאז שקניתי את ה-LG השתמשתי במפצל הסיני הזה שהוזמן מ-eBay ולצערי אחרי יום וחצי נשרפה לי יציאת ה-HDMI במסך החדש... כמובן באו מהחברה והחליפו כרטיס ראשי וציינו שלא יחליפו שוב (ללא עלות). האם יש מפצל נורמלי, שאני יכול לסמוך עליו מבחינת מתח חשמל שלא …

10. Started by rasta22,

שלום יש לי מסף מאג 906 19 אינץ רחב שאני מחבר אותו עם כבל DVI המסך לא נדלק שאני מחבר עם VGA רגיל הוא כן נדלק יש לי כרטיס 7600GT ווינדוס וויסטה איך אני יכול לדעת איפה הבעיה ? יש לציין שעל הכרטיס יש 2 חיבורי DVI ושאני מחבר VGA אז זה דרך מתאם DVI TO VGA יכול להיות שהמסך נדפק ?

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  11. Started by Eyal-Style,

ערב טוב לכולם . המערך במחשב והספק כח נקנה . כצפוי, מערך כרטיסי מסך גורר התעסקות . יש לי כמה בעיות והייתי שמח לעזרה מכם . מבחינה טכנית: 2 הכרטיסים מחוברים היטב ללוח האם. 280X שהוא חזק יותר מחובר ל- PCIE- X 16 . ה- 7950 מחובר ישר אחריו ( PCIE- X8 ) . 2 הכרטיסים ע ובדים בנפרד נהדר, ללא ארטיפיקטים, הבהובים, ריצודים או כל בעיה אחרת . חיברתי את 2 הכרטיסים באמצעות גשר X-FIRE שבא עם כרטיס המסך 280X . מבחינה תוכנתית : הפעלתי את הקרוסספייר בדרייבר של AMD . הגרסר האחרונה מותקנת (15.3.2015 ) הבטא האחרונה . הבעיות שאני רואה כרגע הן : א - לפי GPU-Z הכרטיס השני, 7950, מופיע לידו ULPS, ניסיתי למצוא את הקובץ הזה דרך הרג'יסטרי ודרך תוכנה שאמורה למתג אותו לערך 0, אך לא מצאתי בכלל את הקובץ…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by marco,

שלום לכולם אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך האחד: כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GTS 256MB PCIe והשני :GIGABYTE 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E ההבדל במחיר בן שניהם בערך 600-700 ש"ח האם ההבדל ביניהם מצדיק את המחיר המחשב משמש גם למשחקים אפילו שזה לא התפקיד המרכזי שלו הייתי רוצה כרטיס מסך חזק שיתמוך בכל המשחקים החדשים האם הכרטיס הראשון טוב מספיק או שזה שווה להשקיע יותר ולקחת את הכרטיס השני אם מישהו יכול להסביר גם את ההבדלים ביניהם אני ממש אודה לו שאלה נוספת אני מחפש מקלדת ועכבר אלחוטיים למישהו יש המלצות?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  13. שלום , אני עומד להזמין מחשב ומתלבט בין שתי התצורות 1GB זיכרון + 7300GT או 512MB + 7600GS השימוש הוא בעיקר גלישה באינטרנט אבל אני רוצה גם יכולת לשחק מדי פעם (בעיקר סימולטורים של נהיגה) אשמח לעזרתכם בנושא. עודד

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by Lirux,

אני משחק El Matador על הגרפיקה הכי גבוהה שאפשר עם AAx4 ו- AFx8 והכל עובד טוב וחלק... אבל הצללים ממש ממש מפוקסלים וזה מעצבן! מה אפשר לעשות?!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  15. Started by Froze,

אהלן יש לי מסך 22" סמסונג 2253BW ולאחרונה קניתי מסך 25.5 סמסונג T260HD. שניהם מחוברים למחשב ב DVI, הגדרתי אותם בלוח בקרה והכל בסדר, חוץ מבעיה אחת במסך הגדול. אני לא יודע ממש איך להגדיר את זה אבל זה מעין מטושטש, כאילו שאתה מסתכל במשקפים לא מתאימים. חיפשתי בלוח בקרה של NVIDIA אבל זה לא נותן לי לשנות את ההגדרות של המסך הזה לעומת 22 שאני כן יכול לשנות. איך ומה אני צריך לשנות כדי לראות טוב?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by _DavidB,

פרטים על תקציב: 500-1000 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? משחקים Battlefield 3 בעיקר ועוד כמה משחקים בינוניים . מפרט המחשב: מעבד: i5 750 לוח אם:h57m-usb 3 כרטיס מסך נוכחי: נשרף ה 4850 , בנתיים יש 9600gt ספק כוח: tt 500w גודל המסכים: 22 asus (רזולוציית 1050X1680) ואולי אני יחבר את המחשב גם לפלזמה 32" הערות נוספות: שיריץ באטלפילד 3 על אולטרה , ואני פתוח להצעות של יד שנייה גם .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אני יסביר, נכנסתי למשחק Mirror's Edge אחרי 6 דקות של משחק היה קטע של בריחה ומסוק שיורה אז התחיל תקיעות כאלה .. , אחר כך קיבלתי הודעה מהדרייבר של הכרטיס מסך עכשיו שמתי לב שהכרטיס מאז ב50 מעלות (אני בודק בדרייבר של הכרטיס) ללא מאמץ.. שהכרטיס בזמן במשחק היה 56 מעלות.. *תמונה של הדרייבר ללא עבודה במחשב עכשיו זה לא יורד מ50 מעלות ואני ממש פוחד כי אין לי אחריות החברה פשטה רגל (FOXPC) . בדקתי במחשב וניקתי אבק .. אגב יש גם קירור לכרטיס מסך: עכשיו עוד שאלה! במידה ויש OC לכרטיס מסך .. איך אני מבטל אותו? איך אני בודק עם יש? שאלה אחרונה: במידה ואני רוצה לשלוח את הכרטיס מסך ליצרן(יש אחריות יצרן בלבד) איך אני עושה את זה? המפרט בחתימה שלי , - כרטיס מסך ATI Rendom ‎HD 487…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  18. שלום קיניתי 2 כרטיסי מסך GTX 560 TI של GIGABIT ואני יודע שצריך גשר לSLI אבל לא קיבלתי אם הכרטיסים וגם לא אם לוח אם שגם הוא אותו חברה אחשב ראיתי גשרים ב10 שח השאלה איזה גשר צריך לקנות לכרטיסים האלו ואם זה גם יקר ??? אם מישהו יש לו קישור לאתר מוכר באזור נתניה או אפילו סתם מספר קטלוגי של המצור זה יעזור... תודה לעוזרים תודה בנוסף שאלות נוספות רק מי שמביין בזה או יצא לו אותו קטע אם GTX560TI אמרו לי שצרייך לעשות עידכון לביוס של הכרטיס ישר מאתר יצרן כי הוא לא טוב, וצריך לעשות בנוסף עידכון דרייבר מNVIDIA כי גם בכרטיס מגיע לא טוב הוא נופל במשחק ספציפי הבנתי בלי הדרייב החדש אז מישהו מבין בכריטס הזה GTX 560 TI שיעזור לי ובקשה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  19. Started by noam12,

אנני מצליח לכוון את המסך יותר מידי כהה פעלתי לפי ההוראות אך לשווא עפי הוראות היצרן : Scanning Frequency Horizontal 30 to 85 kHz Vertical 50 to 120 Hz Maximum horizontal 1280 pixels* Maximum vertical 1024 lines* 1 720 x 400 31.5 kHz 70 Hz 2 640 x 480 31.5 kHz 60 Hz 3 640 x 480 43.3 kHz 85 Hz 4 800 x 600 46.9 kHz 75 Hz 5 800 x 600 53.7 kHz 85 Hz 6 1024 x 768 48.4 kHz 60 Hz 7 1024 x 768 60.0 kHz 75 Hz 8 1024 x 768 68.7 kHz 85 Hz 9 1280 x 1024 64.0 kHz 60 Hz 10 1280 x 1024 80.0 kHz 75 Hz ניסיתי הכל יש למיהו רעיון? לאיזה תדר לשים במחשב מבין כל התדרים? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. אם אפשר בבקשה מפרט המחשב E7200 לוח-p43 ds3l זיכרון-2gb ספק מארז nsk4480 380waAntec אשמח ללעצתכם לא למשחקים ןלא לאוברeלוקינג.. רק לצפייה בסרטים hd

21. Started by JentuS,

הי לכולם. הכרטיס מסך שלי שהוא Sapphire HD 6970 מחובר עם כבל HDMI לטלויזיה LCD 37 אינץ' , עד לא מזמן הכל עבד בסדר , כאשר הייתי רוצה לראות סרט כלשהו , הייתי מפעיל את הטלויזיה , מפעיל את הסרט , מעביר אותו למסך הטלויזיה , מגדיל את הגודל תמונה של הנגן למסך מלא ובכיף רואה את הסרט שבחרתי , הוידיאו והקול עבדו שניהם בלי בעיות , רק לא מזמן נוצרה בעיה , אני לא יודע למה אבל הסאונד הפסיק פתאום לעבוד , וידיאו עצמו עובד בסדר אבל אין קול , ניסיתי לשחק עם Playback Devices (ששם דרך אגב תמיד הייתי מחליף את ברירת המחדל של הקול מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלויזיה) שליד השעון בסרגל כלים למטה ולא עוזר כלום , ניסיתי לנתק ולחבר בחזרה את הכבל כמה פעמים וגם ללא הצלחה , הקול פשוט הפסיק לעבוד. מה…

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  22. אפשר מדריך בבקשה ? שאני אוכל לצפות מהממיר במחשב ? ישנו חיבור (נקבה ) USB בגב הממיר ..

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by bitoNNz,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך וחשבתי ללכת רק על gigabyte כי הם חברה שאני פחות או יותר מכיר ויש לי חלקים מהם ולעוד אנשים שאני מכיר ומישהו פה בפורום אמר לי ללכת על palit ואמרו לי שזאת לא חברה הכי איכותית אני לא מבין בעיקרון מה העניין מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם איך זה משפיע על המוצר? אחריות? תודה מראש בר

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  24. שלום אשמח לעזרה, אני לא יודע עם הבעיה במסך או בכרטיס מסך יש לי Dell u2311h ו Asus GTX 560i ברגע שיש תנועה מהירה בתוכן נוצרים מעיין "קווי שבירה אופקיים" שמציגים כנראה את התמונה בהבדל של כמה פריימים. קצת קשה לי להסביר את זה במילים לכן אני מצרף תמונה שעשיתי בפוטושופ בשביל להמחיש פחות או יותר מה קורה לתמונה בעת שהתופעה קורה. http://img189.imageshack.us/img189/9593/screenqf.jpg

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  25. קניתי את הכרטיס : HD 4670 של ASUS לפי המלצתכם. הסתכלתי באתר של היצרן וממה שראיתי ה GPU CLOCK אמור להיות על 750 וה MEMORY CLOCK על 2000 . כשאני פותח את CCC , אני רואה שיש לי GPU 750MHZ כמו שצריך אבל 1004 MEMORY CLOCK ... יש לכם מושג ממה נובעת הבעיה? תודה על העזרה. מפרט: הנה קישור ללוח אם : http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1802 2 גיגה DDR2 3GHZ PENTIUM 4 HD 4670

• 3 תגובות
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים