כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,974 דיונים בפורום זה
-
הזמנתי מחשב חדש ועכשיו קיבלתי אפשרות כספית שאני אוסיף עוד כמה מאות שקלים ואקח כרטיס מסך אחר יותר טוב.. השאלה אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים בשביל כרטיס מסך יותר טוב וכמה זה באמת ישפיע על הביצועים? זה המחשב: ntel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪889 קירור למעבד: Shagon ARC-118 SV Ball Bearing fan כמות: 1 - מחיר: ₪97 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪295 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 8Gb CMX8GX3M1A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪278 קשיח למחשב שולחני: Samsung 120GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapp…
-
- 23 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך של gainword mx 440 ויש לו 2 יציאות, יציאה אחת למסך ויציאה שניה לs.video. אני רוצה לחבר לכרטיס מסכך בבת אחת גם את הטלויזיה וגם את המסך אבל כאשר אני מחבר את שניהם רק באחד מהם יש תצוגה. מה אני יכול לעשות בכדי שבשניהם תהיה תצוגה או שלפחות אני אוכל לבחור ע"י איזה שהיא לחיצה על כפתור או משהו בסיגנון במי מהם תהיה התצוגה. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 9 תגובות
- 716 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה לראשונה עם התקנת win8 , לצערי מאז בכל פעם שאני מפעיל משחק או משהו זה חוזר. לאחר מספר ניסיונות של עדכון דרייברים שלא פתרו דבר החלטתי לחזור לwin7 . פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש הכל אך עדיין הבעיה חוזרת על עצמה , מדובר בכרטיס 7970 בגרסת OC מהמכירה הקבוצתית ולפני התקנת win8 הכל עבד חלק. אשמח אם למישהו יש פתרון לבעיה ...
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
אני מעוניין בכ.מסך בתקציב נמוך , ברשותי מעבד AMD 6*3.2GHZ ולוח אם M4A89GTD PRO/USB3 כרגע אני רץ על onboard שבא עם לוח האם, אשמח לקבל המלצות לכרטיס מסך לסרטי fullHD ומשחקים לייט כמו פיפא וכו'
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד בשוק ההון לכן משתמש במספר מסכים לראות גרפים שונים במקביל אני חשבתי לקנות כרטיס מסךHD 4850 X2 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV 4xDVI PCI-E של חברת SAPPHIRE אני לוקח אותו כי בעתיד ארצה לחבר מסכים נוספים ולכן אני שומר על סלוט PCIE השני פנוי אם יש למישהו המלצות על כרטיס אחר או תגובות אשמח לשמוע תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
אהלן , אני מחפש כטיס מסך שיתאים למערכת שלי, המערכת אומנם לא כ"כ חזקה אבל היות ואני חייל ולא רואה בית אז אני לא משדרג את כולה (= הפרטים: Processor: AMD Athlon 64 bit 4200+ Dual Core Motherboard: Gigabyte GA-M55Plus-S3G Memory: kingston 2x2gb sticks (4gb) 887 Mhz למקרה שצריך לדעת צג רחב 22" שוב, התקציב הוא עד 500שח. הצורך הוא משחקים ואינטרנט, אני מתייעץ מפני שאני לא רוצה סתם לקנות כטיס חזק מידי ששאר המערכת לא תעמוד ברמה שלו. תודה מראש (:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על מסכי ה LCD החדשים בזיגזג עם ה 16MS ? הם איכותיים מספיק למשחקים וסרטים ללא בעיות ? איך הם מבחינת האיכות לעומת מסך 19 CRT איכותי בסדר גודל של 2000-1800 ש"ח ? שווה להשקיע עוד כדי לקנות LCD 17 בסדר גודל של 2600 ש"ח ? https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=215_213_98 תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
בעל כרטיס של nvidia ואני לא מצליח לראות טלויזיה, הכבלים מחוברים כמו שצריך ליציאת ה svideo. הבעיה שב NVIEW אני יכול לבחור רק single display ולא נפתחת אפשרות של clone וכדומה נא עזרתכם , איפה טעיתי בהגדרות/חיבורים
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי amd 2700+ 2.2 Ghz 512 mb ram ASUS A7n8x deluxe geforece 5200fx אני משחק CSS אני משחק על 640 480 והכול על LOW ויש לי 35 FPS כשאני רואה אובייקטים אחרי הFPS יורד עכשיו חשבתי איזה כרטיס מסך AGP אני יכול לקנות משהו כמו עד 600 שח שיתאים למעבד שלי ושישפר את הFPS למקסימום שאפשר יהי לשחק לפחות ב 1280 780 וגם אם יש לכם חנויות טובות בפ"ת שאפשר לקנות בהם בזול כרטיס מסך . חשבתי על משהו בכיוון http://www.skypc.co.il/pl_product~27383~8~0.htm תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם , ביום שישי האחרון הכרטיס מסך שלי אמר את דבריו האחרונים - לכן אני מעוניין בקניית כרטיס חדש אבל ישנם 2 אפשרויות שלפיהן אני יפעל : - קניית כרטיס מסך בלבד , אבל הלוח אם שלי מסוג EP35-DS3L ואני צריך להיות בטוח שהחיבורים יתמכו בכרטיס המסך החדש , כגון : http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2176 תקציב עד כ - 1000 וחריגה רק עם ההבדל משמעותי , עד 300 . - קניית מעבד + לוח אם + זכרונות + כרטיס מסך , אם החיבורים לא יתאימו אני אצטרך לשנות ולשדרג הכל , במקרה זה התקציב יעמוד על כ - 3000 וחריגה רק אם זה ממש שינוי גדול עד 300 . במקרה זה המארז שלי הוא Antec 900 וספק כוח מסוג TT Though Power 600W תודה לכל העוזרים !!!
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי אתרים עם כרטיס זה, במחיר הכי זול ואם המחירים שלו צריכים לרדת אז מתי?? תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תגידו מה דעתכם על הכרטיס הזה? הוא משתלם מבחינת המחיר לביצועים? Asus Extreme ATI X1600 PRO PCIe 512mb http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3251 יש כרטיס אחר שעדיף עליו באותה סביבת תקציב? (750ש"ח) עדיף אולי 256mb ומעבד גרפי חזק יותר? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום [: אז כן, קיבלתי אותו דבר ראשון תמונה של השולחן עבודה החדש: אז ככה אני מאוד מאוד מרוצה מהכל... אבל כרגע יש לי בעייה דיי מציקה, כנכנסתי לcss / wow לאחר 5-10 דקות של משחק אני הרגשתי קירטועים ולא הבנתי מה הבעייה.. כנראה בגלל ששיניתי את הרזולוציות. בדקתי תתמפרטורות וקיבלתי חום בעצמי הטמפרטורה הייתה על 110 וגם הגיע ל120 אין לי מושג למה זה.. יש לי את הכרטיס כולה שנה... הא במקרה שלא קראתם את הכותרת אז הכרטיס הוא Albatron 6800GT עם הקירור Stuck מה לדעתכם הבעייה? זה ממש מציק
-
- 10 תגובות
- 850 צפיות
-
-
חברה איך סוג של כבל אני צריך כדי לחבר את המחשב שלי לטלוויזיה?
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך, אולי אפילו היום, אחרי שאני כבר מלא זמן מורח את זה... כל הזמן הה על הכוונת שלי ה 9800pro 128mb 256bit sapphire(התקציב שלי הוא 1500 שח ולא שקל יותר!) אבל עכשיו ראיתי בזיגזג שיש באותו מחיר את ה: GIGABYTE ATI RADEON X600XT 128 mb PCI EXPRESS / DVI / TVoUT - R מה אתם אומרים? אני לא יודע מה יותר חזק, אני רק יודע ש x600xt שייך לדור החדש (וכמובן שאני לא יכול להרשות לעצמי X800... תודה!
-
- 26 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות כרטיס מסך ביחד עם מחשב ..חדש.. אני לא רוצה להשקיע כל כך הרבה 1100 שקל על כרטיס מסך GT .. בדקתי יש את אלו: ?RADEON 9600XT 256MB ? - שעולה 640 ש"ח 256MB DVI, TV, PCI-E (RETAIL)6600 של גיגה ביט עולה 670 שקל עד כמה באמת שווה להשקיע עוד 400 שקל לקנות GT או דור יותר חזק איזה הבדל עכשיו אני יראה במשחקים אם יש לכם עוד כרטיסים יותר טובים בטווח המחירים הזה אנו תנ ו
-
- 7 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום רב.קניתי מחשב חדש ואחרי התקנה של הכל יש לי נקודות על המסך.העם זה בעיה של כרטיס מסך? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתונים כללים על המחשב : AMD 3500 ,גיגה 1 זיכרון רם וכרטיס מסך 6800 GT אז ככה - יש לי את המחשב הזה חצי שנה , עד לפני 2 חודשים כשהיתי עושה בדיקת מהירות במשחק שאני משחק בו?(HALF-LIFE 2)היתי מקבל ממוצע FPS 130 באופן קבוע. פיתאום זה ירד לי ל 120 קבוע , מה יכול ליגרום לזה??? אבל זה בכלל לא הבעיה ,עם ירידה של 10 FPS אני יכול להתמודד אבל בחודש האחרון קורה לי משהו מוזר - על כול 6 פעמים שאני משחק קורה לי שאני רואה בתצוגת המשחק כתמים סגולים מוזרים כאלה: למשל ריצפה שאמורה להיות בצבע אפור תהיה אפורה משולבת בצבע סגול וכך לגבי פריטים רבים אחרים בתצוגה. :-\ אם למישהו יש מושג ויכול לעלות אפשרויות לגבי הבעיות לתקלה ופיתרונם אני אשמח מאוד תודה מראש. נ.ב אני לא היתי בטוח אם לכ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה כבר אבסורד. הרעיון ליצור כרטיס מסך עם שתי ליבות כמו זה הוא מצויין, אבל למה הוא דורש לוח אם עם SLI? הרי הכרטיס תופס רק סלוט אחד ואין אפשרות לחבר שום כרטיס אחר לסלוט הנוסף, אז מה הטעם?
-
- 10 תגובות
- 798 צפיות
-
-
1024 * 768 אם בכלל הטלוויזיות לא תומכות ברזולוציה הזאת? כמובן דרך S-video/composite
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב עם יציאת VGA בלבד. אני רוצה לחבר אותו למסך שאין בו כניסת VGA. הבנתי שאני צריך לקנות ממיר, (אלא אם כן יש למישהו רעיון אחר, אשמח לשמוע) ראיתי שיש ממיר שממיר ל HDMI או RCA. מה עדיף? מה ההבדל בינהם? (יש פער במחיר של 150 ש"ח). תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרטיס tv של חברת lifeview ונמחקה לי התוכנה שמפעילה אותו ואין לי דיסק התקנה אבקש מידע מיקצועי מה עלי לעשות אני יודע לקרוא אותיות אנגליות אבל לא מיבין אנגלית לכן אבקש פרטים מדויקים מה עלי לעשות {איני יודע בדיוק את דגס הכרטיס אבל יש לו שלט שעל השלט כתוב rn-050 והיה כתוב במחשב ששם הקובץ המקורי של תוכנת ההפעלה שלו זה hdtvpci.exe וכן היה כתוב שזה כרטיס משנת 2002} אבקש מאוד לקבל מידע אמין וטוב תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום! יש לי T42 IBM ואני ממש צריך לנקות את המסך. השאלה היא איך? האם זה מסך LCD לכל דבר, או שיש משהו מיוחד? כשאני חושב על זה, אני לא יודע לנקות גם מסך LCD, כי כל המסכים בבית הם CRT. תודה!
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-